Κλειστό Λίντο Ηρακλείου
Χωρητικότητα: 1.400
Τοποθεσία: Το κλειστό βρίσκεται στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου μπορείτε να φτάσετε τόσο με πλοίο από τον Πειραιά όσο και αεροπορικώς. Το ίδιο το κλειστό βρίσκεται στην περιοχή του Λίντο. Η πρόσβαση είναι πολύ απλή, μέσω της παραλιακής λεωφόρου με κατεύθυνση προς τα δυτικά. Μόλις φτάσετε στο Παγκρήτιο Στάδιο, υπάρχει διακλάδωση δεξιά τόσο για το στάδιο όσο και για το Κλειστό του Λίντο, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα του.
Κτίστηκε το: 1986
Έδρα: Εργοτέλης (Γ' Κατηγορία)
Πληροφορίες: To Κλειστό του Λίντο αποτελεί μέρος του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου. Η σημερινή του μορφή ανάγεται στο 1995, όταν και ανακαινίστηκε μερικώς (κατασκευάστηκαν και επιπλέον κερκίδες), με αφορμή την άνοδο τότε της ομάδας του Ηρακλείου στην Α1 Κατηγορία. Ακόμη και έτσι όμως, ήταν εντελώς ανεπαρκές για τις ανάγκες της πόλης του Ηρακλείου, μιας και για πολλά χρόνια αποτελούσε την μόνη σχετική αθλητική υποδομή. Αυτό βέβαια πλέον έχει αλλάξει, μετά την κατασκευή του Κλειστού στο ΤΕΙ Κρήτης, αλλά κυρίως του μεγάλου κλειστού γυμναστηρίου στα Δύο Αοράκια.

Σημειώνεται πάντως ότι, παραδόξως, το Κλειστό του Λίντο έχει φιλοξενήσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ, το 2005.

Το κλειστό ανήκει στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
Κλείστε αυτό το παράθυρο ή (αν ήρθατε εδώ από άλλο site) πηγαίνετε στο stadia.gr. Hosted by isol.gr