Κλειστό ΤΕΙ Ηρακλείου
Όλες οι φωτογραφίες που περιέχονται σε αυτή τη σελίδα παρουσιάζονται σε σμίκρυνση. Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε από αυτές και θα τη δείτε σε πλήρες μέγεθος.
Χωρητικότητα: 1.816
Τοποθεσία:
Αν θέλετε να πάτε στο γήπεδο  -  Χρήσιμα links
Το κλειστό βρίσκεται στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου μπορείτε να φτάσετε τόσο με πλοίο από τον Πειραιά όσο και αεροπορικώς. Το ίδιο το κλειστό βρίσκεται μέσα στην έκταση του ΤΕΙ Κρήτης, 5 χλμ νοτιο-δυτικά της πόλης. Για να φτάσετε εκεί, θα πρέπει να κατευθυνθείτε μέσω της Εθνικής Οδού δυτικά προς Ρέθυμνο και Χανιά, βγαίνοντας στην έξοδο προς "Μοίρες". Μετά από 500μ στρίψτε αριστερά προς "Γούρνες" και μετά από άλλα 500μ θα φτάσετε στην είσοδο του ΤΕΙ. Ακολουθήστε την περιμετρική οδό δεξιά της εισόδου και μετά από λίγο θα δείτε μπροστά σας το κλειστό. Μπορείτε να συμβουλευτείτε και ένα σχεδιάγραμμα του ΤΕΙ από το επίσημο site του (το γήπεδο σημειώνεται με τον αριθμό 19).
Κτίστηκε το: 2004
Έδρα: Στο γήπεδο δεν αγωνίζεται καμία ομάδα επαγγελματικών κατηγοριών
Πληροφορίες: Η κατασκευή του γυμναστηρίου ξεκίνησε το 1999, αλλά απαιτήθηκαν πάνω από 5 χρόνια για την ολοκλήρωσή του, λόγω προβλημάτων που προέκυπταν κατά καιρούς με τη χρηματοδότηση. Το συνολικό κόστος του έργου πλησίασε τα € 5.500.000.

Το συγκρότημα του κλειστού γυμναστηρίου (του οποίου η χωρητικότητα μπορεί να αυξηθεί κατά 300 θέσεις με τη χρήση πτυσσόμενων κερκίδων) συμπληρώνεται με μια αίθουσα συνεδρίων και ένα εστιατόριο. Μπορείτε να δείτε παλαιότερες φωτογραφίες με την πορεία κατασκευής του έργου, αλλά και τα σχέδια που είχαν δημοσιευθεί πριν αρχίσει να κτίζεται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει σύμβαση μεταξύ του ΤΕΙ και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού σχετικά με την παραχώρηση του γηπέδου για τους αγώνες τοπικών ομάδων. Κυρίως βέβαια αναφερόμαστε στο Ηράκλειο, που μέχρι πριν λίγα χρόνια αγωνιζόταν στην Α1 Κατηγορία. Δυστυχώς όμως, τα προβλήματα που σχετίζονται με την κάλυψη του κόστους λειτουργίας του γηπέδου δεν έχουν λυθεί, με αποτέλεσμα αυτό να μην μπορεί ακόμη να χρησιμοποιηθεί για αγώνες ομάδων εθνικών κατηγοριών.
Το κλειστό ανήκει στο ΤΕΙ Κρήτης.
Κλείστε αυτό το παράθυρο ή (αν ήρθατε εδώ από άλλο site) πηγαίνετε στο stadia.gr. Hosted by isol.gr
Το Κλειστό του ΤΕΙ και μπροστά του η αίθουσα συνεδρίων (αριστερά) και το εστιατόριο (δεξιά) - Click για μεγέθυνση!
Η μεγάλη ανατολική εξέδρα του γηπέδου - Click για μεγέθυνση!
Η μικρή δυτική εξέδρα του γηπέδου - Click για μεγέθυνση!