Κλειστό Περιστερίου
"Ανδρέας Παπανδρέου"
Χωρητικότητα: 3.072
Τοποθεσία: Το κλειστό βρίσκεται στο Περιστέρι, δυτικά του κέντρου της Αθήνας. Για να φτάσετε εκεί με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τη Λεωφόρο Καβάλας ("Αθηνών"). 1 χλμ μετά τον Κηφισό, η Καβάλας περνάει κάτω από την οδό Θηβών. Μη συνεχίσετε ευθεία, αλλά στρίψτε δεξιά στη Θηβών. Σε 400μ θα βρείτε τα φανάρια της οδού Κέννεντυ, όπου θα στρίψετε ξανά δεξιά. Θα δείτε το Κλειστό του Περιστερίου μετά από 100 μέτρα στα αριστερά σας.
Μπορείτε βεβαίως να φτάσετε ως το Κλειστό του Περιστερίου εύκολα και με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Χρησιμοποιήστε τη γραμμή 2 του Μετρό μέχρι τον "Αγιο Αντώνιο" στο Περιστέρι και από εκεί πάρτε το λεωφορείο 821 προς Αγία Αναστασία. Θα κατεβείτε στο "Γήπεδο", μόλις 4 στάσεις μετά.
Κτίστηκε το: 1989
Έδρα: Περιστέρι (Β' Κατηγορία)
Πληροφορίες: Το κλειστό φέρει το όνομα του Ανδρέα Παπανδρέου. Βρίσκεται δίπλα ακριβώς στο Στάδιο του Περιστερίου, πίσω από το νότιο πέταλο. Μπορεί να θεωρηθεί ως μία "μικρότερη έκδοση" του Κλειστού Νεάπολης Λάρισας και του Κλειστού "Δημήτρης Τόφαλος" στην Πάτρα. Κτίστηκε 6 χρόνια πριν από αυτά τα δύο γήπεδα και χωρά περίπου 1.000 θεατές λιγότερους.

Το Κλειστό Περιστερίου έχουν κατά το παρελθόν χρησιμοποιήσει ως έδρα, εκτός φυσικά από το Περιστέρι, ο Πανελλήνιος (για αγώνες του Eurocup την περίοδο 2010-11) και ο Πανελευσινιακός (για αγώνες της Α1 την περίοδο 2012-13).

Το κλειστό ανήκει στον Δήμο Περιστερίου.
Κλείστε αυτό το παράθυρο ή (αν ήρθατε εδώ από άλλο site) πηγαίνετε στο stadia.gr. Hosted by isol.gr