Κλειστό Νεάπολης Λάρισας
Όλες οι φωτογραφίες που περιέχονται σε αυτή τη σελίδα παρουσιάζονται σε σμίκρυνση. Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε από αυτές και θα τη δείτε σε πλήρες μέγεθος.
Χωρητικότητα: 3.958
Τοποθεσία:
Το κλειστό βρίσκεται στη Λάρισα (150 χλμ από τη Θεσ/νίκη και 350 χλμ από την Αθήνα). Στην πόλη μπορείτε να φτάσετε και με το τρένο. Η Νεάπολη είναι στη νότια πλευρά της Λάρισας, επάνω στο δρόμο που οδηγεί προς την Καρδίτσα. Για να πάτε εκεί από το κέντρο της πόλης, ακολουθήστε τα σήματα προς Καρδίτσα και θα φτάσετε στο γήπεδο αμέσως μόλις βγείτε από τη Λάρισα. Αν όμως έρχεστε στην πόλη από την Εθνική Οδό, υπάρχει ένας πολύ καλύτερος και σύντομος δρόμος: Βγείτε στην έξοδο "Λάρισα 1", αν έρχεστε από την Αθήνα ("Λάρισα 4", αν έρχεστε από Θεσ/νίκη). Ακολουθήστε τα σήματα προς "Καρδίτσα, Τρίκαλα". Θα οδηγηθείτε στον νότιο περιφερειακό της Λάρισας και σε λίγο θα δείτε αριστερά σας το κλειστό.
Αν θέλετε να πάτε στο γήπεδο  -  Χρήσιμα links
Κτίστηκε το: 1995
Έδρα: ΓΣ Ολύμπια Λάρισας (Α1 Κατηγορία)
Πληροφορίες: Το γήπεδο είναι ένα από τα τρία σχεδόν όμοια κλειστά που κτίστηκαν στην Ελλάδα τη δεκαετία του 1990 (μαζί με του Περιστερίου και της Πάτρας). Αξίζει να σημειωθεί ότι η χωρητικότητά του θα μπορούσε να αυξηθεί κατά 1.500 περίπου θέσεις ακόμη, σε περίπτωση προσθήκης πτυσσόμενων κερκίδων.

Το Κλειστό της Νεάπολης φιλοξένησε αγώνες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Εφήβων (1995), καθώς και ένα Final-four της Ευρωλίγκας γυναικών (1997). Τέλος, σε αυτό διεξήχθη και ένα Final-four του Κυπέλλου Ελλάδας (2003).

Βρίσκεται στον Πυρήνα Β' του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου (ΕΑΚ) Λάρισας, δίπλα στον χώρο όπου κατασκευάζεται το νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Λάρισας.
Το ΕΑΚ Λάρισας ανήκει στο Ελληνικό Κράτος. Εποπτεύεται από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
Κλείστε αυτό το παράθυρο ή (αν ήρθατε εδώ από άλλο site) πηγαίνετε στο stadia.gr. Hosted by isol.gr
Το Κλειστό της Νεάπολης Λάρισας (εξωτερική άποψη) - Click για μεγέθυνση!
Το Κλειστό της Νεάπολης Λάρισας (εσωτερική άποψη) - Click για μεγέθυνση!
Το Κλειστό της Νεάπολης Λάρισας (εσωτερική άποψη) - Click για μεγέθυνση!