stadia.gr/forum Forum Index stadia.gr/forum
Εδώ μιλάμε για τα πάντα. Από Καλατράβα μέχρι… Καλομοίρα!
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Στάδιο Αλκαζάρ και Νέο Γήπεδο Λάρισας
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42  Next
 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    stadia.gr/forum Forum Index -> Κλειδωμένα threads
View previous topic :: View next topic  
Author Message
ael
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 15 Feb 2004
Posts: 1854
Location: πινω Λουμιδη.ΚΟΥΠΑτο...

PostPosted: Tue Jun 05, 2007 1:46 am    Post subject: Reply with quote

μια ωραια φωτο(αριστερη στηλη,3η φωτο) απο την εξωτερικη πλευρα των θυρων 2-3-4,οπου φαινεται και η κατασκευη του σκεπαστρου

http://stadiony.net/stadium.php?s=578
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
ael
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 15 Feb 2004
Posts: 1854
Location: πινω Λουμιδη.ΚΟΥΠΑτο...

PostPosted: Thu Jun 07, 2007 9:57 pm    Post subject: Reply with quote

τον τελευταιο καιρο στη Λαρισα,εχει ανοιξει ενας πολεμος επιστολων για το αν το νεο γηπεδο θα πρεπει να ανηκει στο κρατος ή οχι.στελεχη και μελη του ΚΚΕ,οπως και αλλα ατομα τα οποια δεν αναφερουν(και καλα κανουν) πολιτικες προτιμησεις εχουν αρχισει μια εκστρατια(λεμε τωρα...) για να μη γινει ιδιωτικο το γηπεδο με το προσχημα οτι το γηπεδο δε θα ανηκει στο λαο της Λαρισας,οι μικρομεσαιοι επιχειρηματιες θα πληγουν κλπ κλπ...(περιμενετε να σκασει η τζιφρα πρωτα...)
παραθετω μια επιστολη που δημοσιευτηκε σημερα στη match ως απαντηση και με την οποια συμφωνω 100%.δυστυχως δεν υπαρχει διευθυνση στο νετ της εφημεριδας γι αυτο την παραθετω αυτουσια.φυσικα κολλαει σε ολες τις ομαδες που θελουν να χτισουν γηπεδο:

Επιστολή για το νέο γήπεδο που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα match στο χθεσινό φύλλο.

Αφορμή για την επιστολή μου αποτελούν οι διάφορες απόψεις που λέγονται ή γράφονται το τελευταίο χρονικό διάστημα γύρω από το νέο γήπεδο της ΑΕΛ. Ως φίλαθλος δεν κρύβω ότι το δίλλημα κρατικό ή ιδιωτικό γήπεδο με προβλημάτισε αρκετά.
Οι απόψεις για κρατικό γήπεδο προέρχονται συνήθως από ανθρώπους οι οποίοι ασκούν κοινωνική επιρροή λόγου κάποιου τίτλου ή θέσης και ανήκουν στην συνομωταξία της χειραψίας και φωτογραφίας. Τα δύσκολα χρόνια αφενός ήταν μακριά απο κάθε δραστηριότητα της ομάδας αφετέρου δε κρατούσαν και όλες τις πόρτες κλειστές. Στις καλύτερες εποχές πλέον αρκετοί βρίσκονται συχνά στις κερκίδες των επισήμων και προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν την ομάδα ώς μέσον προβολής.
Το μεγαλύτερο επιχείρημά τους είναι οτι η κατασκευή του γηπέδου θα πρέπει να γίνει αποκλειστικά απο το κράτος για να ανήκει πραγματικά στον κόσμο της Λάρισας. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο ψέμμα από αυτό. Ρωτήστε απλά τους γείτονες μας στον βόλο εαν παραχωρείτε το πανθεσσαλικό για προπονήσεις και αγώνες των μικτών ομάδων του νομού Μαγνησίας. Το σλόγκαν αυτό χρησιμοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία μερικά χρόνια πρίν στους ολυμπιακούς αγώνες. Ζητούσαν τότε από όλους τους έλληνες πολίτες να συμμετάσχουν στην προσπάθεια της καλής διοργάνωσης για την προβολή της Ελλάδας και για την κληρονομιά που θα αποτελέσουν οι εγκαταστάσεις που θα ανήκουν σε όλους τους έλληνες πολίτες. Σήμερα εμείς παρακολουθούμε τα Ολυμπιακά Ακίνητα Α.Ε. να εκποιούν τις εγκαταστάσεις για ψίχουλα σε άσχετες με τον αθλητισμό εταιρείες. Για παράδειγμα, οι εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά εκχωρήθηκαν για τη δημιουργιά μαρίνας ενώ η πιο σύγχρονη τενιτή πίστα κανόε καγιάκ της ευρώπης προορίζεται για μετατροπή σε θαλλάσιο λούνα πάρκ. Σε μερικά χρόνια στη πολιτεία θα έχουνε απομίνει μόνο τα πιο ζημιογώνα ακίνητα που δεν πρόκειται ποτέ κανένας να τα αγοράσει ακόμα και αν προσπαθήσουνε. Αυτά είναι τα τρία στάδια σε Βόλο, Ηράκλειο, Πάτρα.
Η υπάρχουσα δομή και μορφή των σταδίων είναι τόσο χρήσημη όσο να χαρίσεις τηλεσκόπιο σε έναν τυφλό. Τα γήπεδα αυτά μπορεί να είναι καινούργια αλλά οι ανέσεις που προσφέρουνε είναι πενιχρές (τύπου καντίνας). Το κόστος συντήρησης αυτών των σταδίων είναι απαγορευτικό και το 15% επι των εισητηρίων δεν αρκεί ούτε για στοιχειώδη συντήρηση. Ετσι φτάσαμε σήμερα να παρουσιάζουν μια τραγική εικόνα. Οι Ολυμπιακή Επιτροπή, το υφυποργείο Αθλητισμού δεν τα γνωρίζανε τα προβλήματα που θα δημιοργηθούν? Οι μελέτες των έργων αυτών θα αραχνιάζουνε σε κάποια συρτάρια και κάποιοι πιθανώς να μην κάνανε καν τον κόπο να τις ανοίξουμε. Είναι πολυ πιο απλά όταν διαχείριζεσαι κρατική περιουσία χωρίς τη παραμικρή ευθύνη. Το πρόβλημα στην Ελλάδα της τελευταίας εικοσαετίας είναι οτι αποδεικνύεται ότι όσοι χειρίστηκαν και χειρίζονται δημόσια περιουσία είναι ανίκανοι δυστυχώς. Τα δάνεια της Αγγλίας αντικαταστάθηκαν απο δάνεια της ευρωπαϊκής κεντρικής τράπεζας και του διεθνούς νομισματικού ταμείου. Το δημόσιο χρέος αυξάνεται χρόνο με το χρόνο με γεωμετρική πρόοδο. Οι περισσότεροι δήμοι της ελλάδος υπερχρεωμένοι, έχουμε το χειρότερο σύστημα υγείας και παιδείας της Ε.Ε., βλέπω τον νέο κοκ να εξισώνεται με τα μέσα πρόστιμα της Ε.Ε. και οι μισθοί να εξισώνονται με τους μισθούς της Ουγκάντας. Για τους παραπάνω λόγους δεν θέλω κύριοι να φτιάξεται στάδιο στη Λάρισα, δεν σας εμπιστεύομαι!!!!!!!!!!!!!!! Υπάρχουνε πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθείτε απο την ΑΕΛ. Δεν ζητάω να χαριστεί κανένας στην ΑΕΛ!! !! Αφού έχετε ξεσκονίσει κάθε παράγραφο της νομοθεσίας και έχετε ζητήσει ένα μεγάλο πλήθος απο μελέτες, να σας ρωτήσω θέλω σαν έλληνας πολίτης, μπορείτε να μου δείξετε τις αντίστοιχες μελέτες που έχουνε γίνει στο διπλανό κτίριο του κλειστού μπάσκετ? Φυσικά δεν μπορείτε αφού δεν υπάρχει πολεοδομική άδεια κοινώς αυθαίρετο κτίσμα.
Εσείς λοιπόν κάνατε την μεγαλύτερη ανακάλυψη της δεκαετίας στην Ελλάδα, ανακαλύψατε ότι οι Εγγλέζοι είναι ποδοσφαιρικά πρωτόγονοι και έχουνε πιαστεί κοροϊδα απο κάτι τύπους σαν τον Αμπράμοβιτς και τον Κένιον. Είναι τόσο κοροϊδα δε, που αυτοί οι ψευτοτεχνοκράτες έχουνε δημιουργήσει τεράστια εμπορικά κέντρα στον περίγυρο και στο εσωτερικό των γηπέδων, πίνουν το αίμα του κοσμάκι στην κυριολεξία και τους υποχρεώνουνε με το ζόρι να παρακολουθούνε ποδοσφαιρικούς αγώνες για να φαίνονται γεμάτα τα γήπεδα. Η καταπίεση που δέχονται είναι σε τόσο μεγάλο βαθμό που σε κάθε σταδιο έχουνε εγκαταστήσει περισσότερες απο 500 κάμερες για να ελεγχουνε τις απουσίες των οπαδών. Ενώ οι πρόεδροι δημιουργούνε τεράστιες περιουσίες, στις ομάδες δίνουνε ψίχουλα με αποτέλεσμα να έχουνε το χειρότερο πρωτάθλημα στην ευρώπη και ομάδες χωρίς διακρίσεις.
Το δεύτερο μεγάλο επιχείρημα είναι οτι το νεο γήπεδο θα βάλει ταφόπλακα στους μικρούς εμπόρους της πόλης. Άλλο ένα μεγάλο ψέμα. Σύμφωνα με την στατιστική υπηρεσία της UEFA κατα την μετακίνηση οπαδών στις διοργανώσεις της η κατα κεφαλή δαπάνη ανέρχεται στα 250€ ανα ημέρα. Αυτό σημαίνει ότι για κάθε ευρωπαϊκο παιχνίδι εαν φιλοξενηθούν 1500 οπαδοί για τρεις ημέρες στην πόλη μας θα εισρεύσουν στα εμπορικά καταστήματα της πόλης περίπου 1500Χ250€Χ3ημέρες= 1.125.000€. Εντυπωσιακό νούμερο πραγματικά και δεν νομίζω η μικρομεσαίοι έμποροι να μην το έχουνε ανάγκη!!
Τέλος θα ήθελα να σας θυμίσω οτι η διοίκηση της ΑΕΛ είναι η μόνη ΠΑΕ της superleage που έχει άριστη συνεργασία με τους οργανωμένους. Οι φίλαθλοι της ομάδας έχουνε δώσει τις εξετάσεις τους και βάλανε τα γιαλιά σε πολλούς. Μαθήματα ήθους σε άλλους. Παρείσακτοι σε λίγα χρόνια θα είναι κάποιοι που εκμεταλευόμενοι της ιδιότητας που φέρουν, απαιτούν να έχουνε προνομιακή μεταχείρηση όπως ελευθέρας στο γήπεδο και 50 προσκλήσεις πριν απο κάθε αγώνα. Ένα απο τα λάθη της διοίκησης κατα την γνώμη μου ήταν που δέχτηκε να επενδύσει στη Νεάπολη. Αλλά ας μην λησμονούν αυτοί που οδήγησαν έντεχνα τον πρόεδρο εκεί φέρουν και αυτοί μερίδιο ευθύνης.

Χαιρετίσματα λοιπόν στην εξουσία!!!

ΥΓ: Αν κάποιος έχει πρόβλημα με τις κάμερες στα γήπεδα μπορεί να συνεχίσει να πηγαίνει φορώντας σκούφο ή σομπρέρο.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
limito
Full Member
Full Member


Joined: 14 Apr 2005
Posts: 373
Location: Larisa

PostPosted: Fri Jun 08, 2007 9:17 am    Post subject: Reply with quote

Πολύ καλά το λέει ο φίλος παραπάνω!Στις λύπες που ήταν όλοι αυτοί οι "προστάτες" τις ΑΕΛ;Ας τους αφήσουμε στην άκρη όμως αυτούς γιατί τους γράφουμε στα παλιά των υποδημάτων μας όπως το ίδιο φαίνεται πως κάνει και ο κ.Σουφλιάς αφού σήμερα δίνει το πράσινο φως στον κ. Πηλαδάκη και η ΑΕΛ το 2009-2010 όπως φαίνεται θα αγωνίζεται στο νέο γήπεδο! Very Happy

Quote:
Κρίσιμη συνάντηση

Δημοσίευση: 07 Ιουνίου 2007 22:10

Ένα από τα πιο καθοριστικά ραντεβού στην πορεία της δημιουργίας του νέου γηπέδου της Λάρισας θα γίνει την Παρασκευή (8/6).
Ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, Γιώργος Σουφλιάς, έχει καλέσει στο γραφείο του τον πρόεδρο της ΑΕΛ, Κώστα Πηλαδάκη, για μία συνάντηση που ίσως να είναι η τελευταία και το θέμα να κλείσει οριστικά, με αίσιο τρόπο για τον κόσμο της Λάρισας.
Το ραντεβού είναι προγραμματισμένο για τις 13:30 και υπάρχει σοβαρή πιθανότητα ο υπουργός να ανάψει το "πράσινο φως" για την κατασκευή γηπέδου στην περιοχή του πυρήνα Β' της θεσσαλικής πρωτεύουσας.
Κάτι τέτοιο θα αποτελούσε την καλύτερη δυνατή εξέλιξη για τους "βυσσινί" και για το πλάνο που έχει εκπονήσει από το καλοκαίρι του 2005 ο Κώστας Πηλαδάκης.
Sports24


Μακάρι να πάει καλά το όλο θέμα για να ησυχάσουμε!Να γίνει και κάτι με το Αλκαζάρ για φέτος ώστε να μην αναγκαστούμε να αγωνιζόμαστε στο Πανθεσσαλικό για το UEFA...(εκτός και αν το βάλουν ροδάκια και το φέρουν εδώ!) Laughing


Last edited by limito on Fri Jun 08, 2007 9:20 am; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
ael
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 15 Feb 2004
Posts: 1854
Location: πινω Λουμιδη.ΚΟΥΠΑτο...

PostPosted: Fri Jun 08, 2007 3:35 pm    Post subject: Reply with quote

Το ΥΠΕΧΩΔΕ εδωσε το ΟΚ Very Happy Very Happy Very Happy υποθετω το πιο δυσκολο περασε...περιμενουμε τις μπουλντοζες που θα μπουν σε 4 μηνες!
17.000 θεσεις το γηπεδο.τα υπολοιπα αργοτερα!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
limito
Full Member
Full Member


Joined: 14 Apr 2005
Posts: 373
Location: Larisa

PostPosted: Fri Jun 08, 2007 3:38 pm    Post subject: Reply with quote

ΑΕΛ γηπεδοοοοοο!!! Very Happy Very Happy
Αμην!!!!Άντε να ξεκινήσουν οι εργασίες να χωρίσουμε τo topic στα 2 και να το γεμίσουμε με φωτογραφίες! Very Happy Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
ael
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 15 Feb 2004
Posts: 1854
Location: πινω Λουμιδη.ΚΟΥΠΑτο...

PostPosted: Fri Jun 08, 2007 4:03 pm    Post subject: Reply with quote

ΑΚΥΡΟΝ(??)
ο Πηλα μολις ειπε οτι "δωσαμε τα χερια και με το συγκεκριμενο υπουργο,οταν δινεις τα χερια ειναι ΣΑ να εχουν πεσει οι υπογραφες".οσον αφορα τη χωριτηκοτητα ειπε 18-20.000
δλδ,τζιφρες γιοκ=παλι στα ιδια ειμαστε.
κι ομως εδω ολοι πανιγυριζουν.δε ξερω τι να πρωτοπιστεψω πια.
αμα δε δω μπουλντοζες λοιπον... Twisted Evil
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
limito
Full Member
Full Member


Joined: 14 Apr 2005
Posts: 373
Location: Larisa

PostPosted: Fri Jun 08, 2007 4:11 pm    Post subject: Reply with quote

Μόλις μίλησε ο πρόεδρος στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και είπε τα εξής:
1)Ύπογραφή δεν μπήκε αλλά είπε πως Σουφλιάς έδωσε το χέρι του σύμφωνος σε όλα.Ο Πηλαδάκης είπε: "Ολοι ξέρουμε τι σημαίνει όταν δίνει το χέρι ο Υπουργός,είναι σαν να έχει μπει η υπογραφή"
2)Αρχή έργων σε 4 μήνες και η ομάδα θα παίξει το 2009!
3)Χωριτηκότητα 18.000 - 20.000 θέσεις
4)3 Αστέρια από την UEFA
5)Αθλητικό Μουσείο
6)Υποδομές ακαδημιών
7)Ξενώνες

Για τους εμπορικούς χώρους δεν έιπε κάτι...

Edit: ael με πρόλαβες... Evil or Very Mad Τελικά είσαι πιο γρηγορο πληκτρολόγιο από μένα... Laughing
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
ael
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 15 Feb 2004
Posts: 1854
Location: πινω Λουμιδη.ΚΟΥΠΑτο...

PostPosted: Fri Jun 08, 2007 4:19 pm    Post subject: Reply with quote

Cool Laughing Laughing Razz
στα του γηπεδου,τωρα,αυτο το 'ΣΑΝ' ειναι που με χαλαει... Rolling Eyes Confused
σημερα δωσαμε τα χερια αλλα απο δευτερα...κωλοτουμπα Twisted Evil
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
limito
Full Member
Full Member


Joined: 14 Apr 2005
Posts: 373
Location: Larisa

PostPosted: Fri Jun 08, 2007 4:24 pm    Post subject: Reply with quote

Εγώ πλέον πιστεύω υπάρχουν 2 λόγοι που λειτουργούν εκβιαστικά-αρνητικά προς την κατασεκυή του γηπέδου:
1)Πλησιάζουν εκλογές.Επίσης ο Καραμανλής έρχεται την Κυριακή στη Λάρισα για το προσυνέδριο της Κεντρικής Ελλάδος και σίγουρα δεν θα ήθελε να είχε ακόμα μία σκοτούρα διαμαρτυρίας!Αυτή των φιλάθλων της ΑΕΛ για το γήπεδο όπου είχε κανονιστεί!
2)Οι μεσσογειακοί αγώνες Λάρισα-Βόλος 2013 που διεκδικούμε...Πολύ φοβάμαι πως και αυτό μας πάει πίσω γιατί περιμένουν όλοι να δουνε αν θα το αναλάβουμε τελικά και ίσως να χρειαστούν άλλα πράγματα (π.χ. χωριτηκότητα)
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
ael
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 15 Feb 2004
Posts: 1854
Location: πινω Λουμιδη.ΚΟΥΠΑτο...

PostPosted: Fri Jun 08, 2007 4:33 pm    Post subject: Reply with quote

limito wrote:
Επίσης ο Καραμανλής έρχεται την Κυριακή στη Λάρισα για το προσυνέδριο της Κεντρικής Ελλάδος και σίγουρα δεν θα ήθελε να είχε ακόμα μία σκοτούρα διαμαρτυρίας!Αυτή των φιλάθλων της ΑΕΛ για το γήπεδο όπου είχε κανονιστεί!


εκει ακριβως κολλαει το
Quote:
σημερα δωσαμε τα χερια αλλα απο δευτερα...κωλοτουμπα
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
limito
Full Member
Full Member


Joined: 14 Apr 2005
Posts: 373
Location: Larisa

PostPosted: Fri Jun 08, 2007 4:46 pm    Post subject: Reply with quote

Αλλαγή Σελίδας

Μια νέα μεγάλη σελίδα στην ιστορία της ΑΕΛ σηματοδότησε η σημερινή συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964, Κώστα Πηλαδάκη, με τον Υπουργό ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. κο Γιώργο Σουφλιά, αφού άνοιξε το δρόμο για την κατασκευή του νέου υπερσύγχρονου γηπέδου της ΑΕΛ στην περιοχή του «Πυρήνα Β», δρομολογώντας τις διαδικασίες για την εκκίνηση των εργασιών.

Μετά από την ολοκλήρωση της συνάντησης ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964, δήλωσε τα εξής: «Τα νέα είναι πάρα πολύ ευχάριστα και δε νομίζω ότι χρειάζεται να προσθέσω κάτι περισσότερο από τις δηλώσεις του κυρίου υπουργού. Υπάρχει πλήρης συμφωνία σε όλα τα ζητήματα που αφορούν στην κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΛ, καθώς έχουν τακτοποιηθεί πλέον όλες οι εκκρεμότητες. Είμαι σίγουρος ότι οι διαδικασίες θα επιταχυνθούν και αισιοδοξώ ότι με τον τρόπο αυτό θα κερδίσουμε τον όποιο χρόνο πιθανώς χάθηκε μέχρι σήμερα. Η συμβολή όλων των εμπλεκόμενων τη δεδομένη στιγμή ήταν κάτι παραπάνω από θετική, ώστε να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία», είπε και μιλώντας για τη σπουδαιότητα των εξελίξεων και το μέγεθος του έργου τόνισε: «Βρισκόμαστε μπροστά σε μια νέα σελίδα στην ποδοσφαιρική ιστορία της ΑΕΛ. Οι τίτλοι και οι διακρίσεις είμαι αισιόδοξος ότι - είτε υπό τη δική μου προεδρία, είτε των επομένων άξιων ανθρώπων που θα αναλάβουν την ομάδα - θα ξανάρθουν. Είναι κάτι που θα θυμόμαστε για πάρα πολλά χρόνια, αρκεί να αντιληφθούμε ότι το Αλκαζάρ, το ιστορικό αυτό γήπεδο, έχει γαλουχήσει γενιές φιλάθλων. Όλοι μαζί συντονισμένοι για να ολοκληρωθεί αυτό το εγχείρημα. Ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο που θα πολλαπλασιάσει τη φωνή όλων μας σε ολόκληρη την Ελλάδα».

Για το ζήτημα του χρονοδιαγράμματος κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΛ ο Κώστας Πηλαδάκης δήλωσε: «Έχει οριστεί πλήρες χρονοδιάγραμμα, δεν έχει μείνει τίποτα σε θεωρητικό επίπεδο και μπορώ να πω ότι προσωπικά - δεν ξέρω αν μπορώ να το μεταφέρω σωστά για να το καταλάβει ο κόσμος – σήμερα είμαι πιο χαρούμενος και από τη στιγμή της κατάκτησης του Κυπέλλου. Έχω την πλήρη αισιοδοξία ότι το φθινόπωρο δεν θα φύγει χωρίς εργασίες για την κατασκευή του νέου γηπέδου. Και δεν μιλάμε για έργα εντυπωσιασμού, αλλά ουσίας».

ΠΑΕ ΑΕΛ 1964
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
ael
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 15 Feb 2004
Posts: 1854
Location: πινω Λουμιδη.ΚΟΥΠΑτο...

PostPosted: Fri Jun 08, 2007 4:54 pm    Post subject: Reply with quote

η ανακοινωση του ΥΠΕΧΩΔΕ και οι δηλωσεις Σουφλια:
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΟΥΦΛΙΑΣ : Είναι πολύ σημαντικό ότι σήμερα με τον πρόεδρο τον κύριο Πηλαδάκη, δώσαμε τα χέρια, συμφωνήσαμε σε όλα, άνοιξε πλέον ο δρόμος για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΛ.
τα υπολοιπα Arrow http://www.ael.gr/viewmore.asp?art_id=1558&lang=el

link
οπως φαινεται στη φωτο,τα σχεδια ειναι τα τελευταια που παρουσιαστηκαν
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
limito
Full Member
Full Member


Joined: 14 Apr 2005
Posts: 373
Location: Larisa

PostPosted: Fri Jun 08, 2007 4:59 pm    Post subject: Reply with quote

Οπότε όλα μάλλον πήραν τον δρόμο τους... Very Happy Very Happy Very Happy
1.300 θέσεις parking και 7.000 τ.μ. εμπορικές χρήσεις.
Χαιρομαι που θα έχουμε ένα από τα καλύτερα και πιο σύγχρονα αθλητικά κέντρα Exclamation Laughing

Edit: ael δες στην τελευταία φψτογραφία την κάτοψη του χώρου-γηπέδου.Δεν φαίνεται σαν να έχει κάτι (σαν κτήρια...;;Wink στις γωνίες του γηπέδου; Rolling Eyes
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
ael
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 15 Feb 2004
Posts: 1854
Location: πινω Λουμιδη.ΚΟΥΠΑτο...

PostPosted: Fri Jun 08, 2007 5:07 pm    Post subject: Reply with quote

κατσε να σουμε τι θα πει και ο κωτσος την κυριακη.
ο ΠΑΟ,που εχει και τζιφρα,ακομα περιμενει...
μακαρι παντως να μη μας δουλευουν.αν και για να πω την αληθεια,με το κλιμα ποθ επικρατει εδω,σιγα σιγα αρχιζω να το πιστευω Smile
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Aganaktismenos Stadiakias
Full Member
Full Member


Joined: 17 Jun 2004
Posts: 231
Location: Cardiff, Wales

PostPosted: Fri Jun 08, 2007 5:23 pm    Post subject: Reply with quote

Orea nea loipon Very Happy Gia to pote tha pesoun oi ipografes akoustike tipota???

Quote:
link
οπως φαινεται στη φωτο,τα σχεδια ειναι τα τελευταια που παρουσιαστηκαν


To link den mou anoigei Crying or Very sad
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
ael
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 15 Feb 2004
Posts: 1854
Location: πινω Λουμιδη.ΚΟΥΠΑτο...

PostPosted: Fri Jun 08, 2007 5:34 pm    Post subject: Reply with quote

@A.S. :δε ξερω τι προβλημα υπαρχει φιλε μου.ουτε κι εγω μπορω να την ανοιξω Rolling Eyes αν πας εδω Arrow http://www.ana-mpa.gr/anaweb/user/showprel?service=3&maindoc=5414301 στο τελος εχει 4 φωτος.κανε κλικ στο λινκ τους. Smile

@limito:δεν ειναι κτιρια φιλε limito.αν δεις ξανα τα σχεδια που υπαρχουν στο σταδια.γκρρρ,θα διαπιστωσεις πως ειναι απλα τοιχοι,καθως στις γωνιες δε θα υπαρχουν κερκιδες.επειδη ομως η τομη στη συγκεκριμενη φωτο ειναι απο το υψος του εδαφους,φαινεται να υπαρχει καποιο κτιριο(ξεγελουν οι γραμμες που ειναι τραβηγμενες πανω στους εν λογω τοιχους). Smile
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
lionel_g7
New Member
New Member


Joined: 30 May 2007
Posts: 56
Location: ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΗ ΡΟΥΜΕΛΗ...

PostPosted: Sat Jun 09, 2007 12:33 am    Post subject: Reply with quote

Διαβασα σημερα στο sportime τα νεα για το γηπεδικο και πραγματικα χαρηκα που ενα θεμα που απασχολει μια απο τις μεγαλουπολεις μας και συγκεκριμενα μια ομαδα που εχει σπασει το κατεστημενο 3 φορες κοντευει στο τελος του(ετσι θελω να πιστευω δηλαδη γιατι στην Ελλαδιτσα μας ποτε δεν ξερεις).
Αλλα ρε παιδια απο τις δηλωσεις του κ. Πηλαδακη,αυτην φραση στο τελος δεν την πολυκαταλαβα,«και δεν μιλάμε για έργα εντυπωσιασμού, αλλά ουσίας»...Δηλαδη τα εργα εντυπωσιασμου τετοιου τυπου δεν ειναι και ουσιας????
Back to top
View user's profile Send private message
Grindian
New Member
New Member


Joined: 23 Dec 2005
Posts: 19
Location: Chaidari - Athens

PostPosted: Wed Jun 13, 2007 2:36 pm    Post subject: Reply with quote

Επιτέλους! Ας ελπίσουμε να είναι αλήθεια και οριστικά να έχει τακτοποιηθεί το θέμα του γηπέδπυ της ιστορικής ΑΕΛ!

Διαβάστε εδώ:

http://www.sport24.gr/html/ent/018/ent.182018.asp
Back to top
View user's profile Send private message
kasst
New Member
New Member


Joined: 23 Sep 2004
Posts: 18

PostPosted: Mon Jun 18, 2007 7:13 pm    Post subject: ................ Reply with quote

Ερώτηση: το νέο γήπεδο θα έχει κι αυτό δυνατότητα επέκτασης της χωρητικότητας όπως η προηγούμενη πρόταση;
Back to top
View user's profile Send private message
ael
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 15 Feb 2004
Posts: 1854
Location: πινω Λουμιδη.ΚΟΥΠΑτο...

PostPosted: Mon Jun 18, 2007 10:07 pm    Post subject: Reply with quote

ναι.αρκει να κατασκευαστει πρωτα Twisted Evil Laughing
χωρος υπαρχει για επεκταση και το γεγονος οτι το μισο γηπεδο θα ειναι 'βυθισμενο' βοηθα ακομα περισσοτερο στη προσθηκη νεων κερκιδων.στα συν και τα ανεξαρτητα σκεπαστρα της καθε κερκιδας.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
kasst
New Member
New Member


Joined: 23 Sep 2004
Posts: 18

PostPosted: Tue Jun 19, 2007 2:47 pm    Post subject: ............................................................ Reply with quote

Εσείς εκεί πάνω στην Λάρισα θα πρέπει να πιέσετε τον Πηλαδάκη να προωθήσει την πρώτη πρόταση με το διαστημικό γήπεδο. Σημείο αναφοράς θα γίνει. Θα έχει και η πόλη και η ομάδα όφελος απο αυτό, παρά απο ένα συνηθισμένο γήπεδο σαν κι αυτό που προβλέπει η νέα πρόταση.
Back to top
View user's profile Send private message
gullit
Junior Member
Junior Member


Joined: 10 Jun 2005
Posts: 128

PostPosted: Tue Jun 19, 2007 2:49 pm    Post subject: Re: ........................................................ Reply with quote

kasst wrote:
Εσείς εκεί πάνω στην Λάρισα θα πρέπει να πιέσετε τον Πηλαδάκη να προωθήσει την πρώτη πρόταση με το διαστημικό γήπεδο. Σημείο αναφοράς θα γίνει. Θα έχει και η πόλη και η ομάδα όφελος απο αυτό, παρά απο ένα συνηθισμένο γήπεδο σαν κι αυτό που προβλέπει η νέα πρόταση.


Έχει λεφτά να το κάνει;;;; Άσε που όπως το κόβω δεν πρόκειται να γίνει καν το γήπεδο....
Back to top
View user's profile Send private message
kasst
New Member
New Member


Joined: 23 Sep 2004
Posts: 18

PostPosted: Tue Jun 19, 2007 3:03 pm    Post subject: ............................................................ Reply with quote

Ας το δώσει σε μια ιδιωτική εταιρεία με σύμβαση παραχώρησης. Πολλές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον χώρο του developement θα ήθελαν να επενδύσουν σε μια πόλη με 150.000 πλυθησμό και χιλιάδες φοιτητές άλλα και σε μια ΠΑΕ με πολλούς πιστούς οπαδούς. Π.Χ. μια εταιρεία θα μπορούσε να πάρει το στάδιο να το κατασκευάσει και να διαχειριστεί τα σινεμά, τα εμπορικά καταστήματα, τα εστιατόρια, τα καφέ, να κάνει λουνα παρκ, μποουλιγκ κλπ. να διοργανώνει εκθέσεις, συνέδρια και συναυλίες με την υποχρέωση να δίνει το γήπεδο στην ΠΑΕ για τους αγώνες της και τις προπονήσεις της. Όλοι στο εξωτερικό αυτό κάνουν. Γιατί όχι και εδώ.
Back to top
View user's profile Send private message
gullit
Junior Member
Junior Member


Joined: 10 Jun 2005
Posts: 128

PostPosted: Tue Jun 19, 2007 3:29 pm    Post subject: Reply with quote

Δεν γίνεται αυτό που λές, γιατί απλούστατα τις εμπορικές χρήσεις του γηπέδου τις θέλει ο Πηλαδάκης για τον ευατό του.... Αυτός άλλωστε ήταν ο λόγος που θέλει να χτίσει και το γήπεδο.... Στην Ελλάδα απο τις ποδοσφαιρικές ομάδες τα έσοδα είναι μηδαμινά....
Back to top
View user's profile Send private message
Argyris
Senior Member
Senior Member


Joined: 21 Apr 2004
Posts: 670
Location: ΑΘΗΝΑ

PostPosted: Tue Jun 19, 2007 3:38 pm    Post subject: Reply with quote

Γεια σου φιλε kasst...
συγγνωμη που θα σου κοψω λιγο τον ενθουσιασμο, αλλα Ελλαδα δεν ειναι εξωτερικο!
Δεν υπαρχει εταιρια που θα επενδυσει τοσα λεφτα (περι 100εκ. ευρο!) για να φταιξει σταδιο σε μια ελληνικη ΠΑΕ (μεγεθους της Λαρισας), σε αυτο το ελληνικο πρωτ/μα, σε αυτην ελληνικη πραγματικοτητα (Οικονομια/Πολιτικη/Κοινωνια κτλ.).
Υπαρχουν απειρα παραδειγματα στην Ευρωπη που δειχνουν οτι για μια τετοια επενδυση δεν φτανει μια ομαδα να εχει μονο 20.000 φιλαθλους ανα παιχνιδι... οπως επισης και οτι το αγοραστικο κοινο μιας πολης 150.000 κατοικων δεν ειναι ολοι οι κατοικοι!
Και σαν πιο χαρακτηριστικο παραδειγμα θα σου αναφερω την Γαλλια και την Ιταλια. Χωρες με πολυ μεγαλη οικονομια παγκοσμιως, με ενα πολυ πιο ανταγωνιστικο πρωτ/μα απο το δικο μας, με απειρες εταιριες πολυεθνικες και μη και και και.... Ε, για ριξε μια ματια στα σταδια τους (ειδικα οχι των 4-5 μεγαλων ομαδων) και θα καταλαβεις τι εννοω! Αφου ουτε εκει δεν γινοντε τετοιες επενδυσεις, θα γινουν εδω στην Ελλαδα?
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    stadia.gr/forum Forum Index -> Κλειδωμένα threads All times are GMT + 3 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42  Next
Page 38 of 42

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Web hosting by isol.gr