View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Mika Stadium Expert

|
Posted: Tue Jan 16, 2007 7:19 pm Post subject: |
|
|
50 ευρω τα φορτηγα στη γεφυρα... |
|
Back to top |
|
 |
KPHTH Rulez Guest
|
Posted: Mon Jan 22, 2007 6:13 pm Post subject: |
|
|
όλους
Ευχαριστώ όλους όσους με βοήθησαν πριν λίγες μέρες για την άμεση βοήθειά τους.Έχω να αναφέρω ότι η παρουσίαση είχε πολύ μεγάλη επιτυχία,η εργασία χαρακτηρίστηκε σε ένα μεγάλο ποσοστό πλήρης και γενικά όλα πήγαν πολύ καλά.
Και πάλι ευχαριστώ πολύ όλους |
|
Back to top |
|
 |
dimi Full Member

|
Posted: Tue Jan 23, 2007 1:05 am Post subject: |
|
|
Έκανες την παρουσίασή σου σε powerpoint? Εάν θέλεις (εννοείται) ανέβασέ την κάπου στο internet και βάλε και ένα link εδώ στο φόρουμ. Καλύτερα μάλιστα να τη μετράψεις σε Adobe PDF ώστε και μικρότερο αρχειο να είναι αλλά και να μη γίνονται εύκολα διαφοροποιήσεις στο ίδιο το αρχείο.
Πιστέυω ότι θα ενδιέφερε αρκετά άτομα εδώ μέσα. |
|
Back to top |
|
 |
P.A.O. Stadium Expert

Joined: 03 Feb 2004 Posts: 3545 Location: GATE 13 - SINCE 1966
|
Posted: Tue Jan 23, 2007 12:22 pm Post subject: |
|
|
Συμφωνω , κι εγω ενδιαφερομαι  |
|
Back to top |
|
 |
kounoupis Junior Member

|
Posted: Fri Jan 26, 2007 2:40 am Post subject: |
|
|
Η Γεφυρα Α.Ε και 15 ευρω να βαλει τα διοδια αυτοι που πανε στα χωρια τους 2 φορες το χρονο και ανηκουν στη μεσαια ταξη θα την προτιμησουν ειδικα αν εχουν 2 ωρες και βαλε ταξιδι ακομα.Θα μπορουσαν τα διοδια να ηταν φθηνοτερα γυρω στα 9-9.50 ευρω ωστε να ηταν πιο ανταγωνιστικη στο περιστασιακο χρηστη π.χ εναν πατρινο φοιτητη η καθηγητη που σπουδαζει/διδασκει στο τει ναυπακτου και δεν θελει να χασει χρονο ειδικα αν χασει το καραβι και κανει μιση ωρα αντι για 20 λεπτα.Μεχρι και οι καρτες aller-retour δεν συμφερουν. Οι ναυτικοι κλεφτες θα γινουν γι αυτο εκαναν την τιμη 5 ευρω για ολα τα ιχ ενω παλια για 1200 κυβικα αμαξι πληρωνες 7.80 και για 1600 8.80 .Τα κυβικα τα λεω ενδεικτικα του μηκους.Βγαζανε μεζουρα οι γυφτοι να δουν τα εκατοστα.Ηταν αισχος.Παντως ο πατερας μου οσες φορες ηρθε απο αθηνα για ναυπακτο και πισω πηρε το καραβι και γλιτωσε πηγαινε ελα 11.80 βενζινη δηλαδη 80 και χιλιομετρων.Τι θα επαιρνε γεφυρα για 10 χλμ μετα δρομο αντιριο-ναυπακτο.(Ειμαι φοιτητης στο τει ναυπακτου) |
|
Back to top |
|
 |
PAVEL_13 Stadium Expert

Joined: 13 Feb 2004 Posts: 1036 Location: Ν.Σμυρνη - Πάτρα - Βενετία (Άλλωστε ένα πλοίο είναι...)
|
|
Back to top |
|
 |
corsakias Senior Member

|
Posted: Sat Jan 27, 2007 1:46 am Post subject: |
|
|
περί τίνος πρόκειται? |
|
Back to top |
|
 |
PAVEL_13 Stadium Expert

Joined: 13 Feb 2004 Posts: 1036 Location: Ν.Σμυρνη - Πάτρα - Βενετία (Άλλωστε ένα πλοίο είναι...)
|
Posted: Sat Jan 27, 2007 3:41 am Post subject: |
|
|
Mία διαπίστωση.... ή μάλλον ένα δίλλημα...
Θέλω να πώ, ωραία τη φτιάξανε τη γέφυρα αλλά δεν πρόσεξαν καθόλου πως είναι η περιοχή γύρω της, ακριβώς κάτω από τα πόδια της.
Η γέφυρα πλέον δρα σαν ένα ψυχολογικό φράγμα ανάμεσα στα κλαμ και τα μπάρ του καλοκαιριού και το υπόλοιπο Ρίο....
Πρόκειται ουσιαστικά για μια εργασία στο μάθημα της Αρχιτεκτονικής Τοπίου (Μαθήματος της σχολής μου-αρχιτεκτονική Πατρών-) και τώρα λόγω κατάληψης και περισσότερου ελεύθερου χρόνου ασχολούμαι λίγο παραπάνω... |
|
Back to top |
|
 |
billy8181 Stadium Expert

|
Posted: Sat Jan 27, 2007 5:25 am Post subject: |
|
|
αυτή η ιστορία με τα τοπια καταντάει αιώνιο θέμα σε ότι και αν χτιστεί...λίγο πράσινο, λίγο καλλωπισμό και συντήρηση σειτάι ο κόσμος και συνεχεια με τα 1000 ζόρια βλέπουμε έργο εκτος από εξαιρετικές περιπτώσεις ιδιωτικών έργον.
καλά όλα αλλα όσον αφορά ειδικά το πράσινο πραγματικά δυσκολεύομαι να βρω έργο όπου να ήταν πρωταρχικό κομμάτι...
στο κάτω κάτω, είτε αλλάζει κάτι είτε όχι, ποτε δε βλάπτουν τα email...εγώ στέλνω και στο δήμο μου και σε διαφορα κρατικά.
Ιδού τα της γέφυρας...
Gefyra S.A.
2 Rizariou Street
152 33 Halandri
Greece
T: +30 210 68 58 196
F: +30 210 68 58 786
E-mail info@gefyra.gr |
|
Back to top |
|
 |
Dimiskour Stadium Expert

|
|
Back to top |
|
 |
KPHTH Rulez Guest
|
Posted: Mon Feb 05, 2007 7:16 pm Post subject: |
|
|
Η παρουσιάση έγινε όχι με Powerpoint αλλά με projector.
Την έχω σε ηλεκτρονική μορφή,και όποιος τη θέλει μπορεί να τη ζητήσει στο email μου ή με PM.Θα στείλω μόνο τις πληροφορίες για τη γέφυρα και όχι πλήρως την εργασία.Οι λόγοι εξηγούνται παρακάτω.Δεν αποτελεί επιστημονικό άρθρο (προς θεού) αλλά για κάποιον που θέλει να πληροφορηθεί με απλά λόγια για τη γέφυρα για ενδιαφέροντα κατά τη γνώμη μου τεχνικά θέματα,είναι πιστεύω πολύ καλή.
Η εργασία θα είναι στη διάθεση της παράταξης της οποίας είμαι μέλος για χρήση σε μελλοντικούς συναδέλφους άρα είναι λίγο δύσκολο να την ανεβάσω στο internet...Παρόλ'αυτά,αν κάποιος στα αλήθεια ενδιαφέρεται ας μου στείλει PM. |
|
Back to top |
|
 |
PAVEL_13 Stadium Expert

|
Posted: Thu Feb 08, 2007 2:29 am Post subject: |
|
|
KPHTH Rulez wrote: |
Η εργασία θα είναι στη διάθεση της παράταξης της οποίας είμαι μέλος για χρήση σε μελλοντικούς συναδέλφους |
εκμετάλλευση στο έπακρο...
Φίλε σπάσε τα δεσμά, πρίν είναι πολύ αργά...
Επίσης η κυρία Κατερίνα Ακριβοπούλου που έγραψε το παραπάνω άρθρο προφανώς δεν ξέρει από γέφυρες μιας και θεωρεί πως η γέφυρα του Ρίου Αντιρρίου έχει καλωδιακή τηλεόραση....(πως αλλιώς να εξηγήσω την ορολογία καλωδιακή γέφυρα?) Ντροπή σου κυρά μου!!!!!! Δε σου έμαθαν να τσεκάρεις πριν γράψεις ότι σου...@#$@#$ει?
 |
|
Back to top |
|
 |
Choriatis 2004 Senior Member

|
Posted: Thu Feb 08, 2007 2:44 am Post subject: |
|
|
Krhth Rulez ξεκολλα οσο προλαβαινεις...
Pavel, ειναι γνωστο οτι η Nova εδωσε χρηματα προκειμενου η γεφυρα να λεγεται καλωδιακη και ΟΧΙ καλωδιοτη... |
|
Back to top |
|
 |
kostya Full Member

|
Posted: Thu Feb 08, 2007 9:01 am Post subject: |
|
|
Η εργασία θα είναι στη διάθεση της παράταξης της οποίας είμαι μέλος για χρήση σε μελλοντικούς συναδέλφους |
 |
|
Back to top |
|
 |
vag3721 Stadium Expert

|
Posted: Thu Feb 08, 2007 12:13 pm Post subject: |
|
|
Όλοι έτσι σκέφτονται όταν είναι πρωτοετείς,το ζήτημα είναι πότε,και αν ξυπνάνε?
Και εγώ στην αρχή τα ίδια έλεγα,και τον Φεβρουάριο του πρώτου έτους την έκανα με ελαφρά.
Exit:Γιατί δεν τα μεταφέρεις όπως είναι στο "Παιδεία και Εκπαίδευση στην Ελλάδα"
Last edited by vag3721 on Thu Feb 08, 2007 12:18 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
exitmusician Moderator

|
Posted: Thu Feb 08, 2007 12:15 pm Post subject: |
|
|
Παίδες, ξεφύγαμε από το θέμα. |
|
Back to top |
|
 |
KPHTH Rulez Guest
|
Posted: Sun Feb 11, 2007 2:28 pm Post subject: |
|
|
Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας φίλοι μου.
Όμως λόγω κάποιων εμπειριών που έχω αφήστε με να έχω εγώ την ευθήνη των πράξεων μου.Ξέρω πολύ καλά που έχω μπει και που όχι.Καλά όλα τα κλισέ που αναφέρατε όλοι παραπάνω για τη διαφθορά σε κόμματα και κομματικές παρατάξεις όμως είναι λόγια του αέρα.
Θα πρέπει όμως να αντιληφθείτε εσείς οι μεγαλύτεροι και σοφότεροι ότι αν δεν κάνεις κατάχρηση της εξουσίας που σου δίνεται,αν δεν εκμεταλλεύεσαι καταστάσεις και πρόσωπα,αν λειτουργείς με ωριμότητα και με ανοιχτά μυαλά και αυτιά τότε όλα είναι ακίνδυνα.
Δεν δέχομαι συμβουλές από άτομα που δεν με γνωρίζουν προσωπικά και πόσο μάλλον που μπορεί να μην έχουν ιδέα από φοιτητικές παρατάξεις ή τον πανεπιστημιακό χώρο.
Ζητώ συγγνώμη από admin και mods αλλά δεν μπορώ να παρουσιάζονται παρερμηνείες ειδικά όσον αφορά το πρόσωπό μου.
ΥΓ:Για να κλείσουν κάποια στόματα που τα γνωρίζουν όλα,είναι προσωπική επιλογή να μην κυκλοφορήσει η εργασία μου στο ίντερνετ.Δεν μου το επέβαλλε κανένας... |
|
Back to top |
|
 |
PAVEL_13 Stadium Expert

|
Posted: Sun Feb 11, 2007 3:42 pm Post subject: |
|
|
Μα φίλε μου, εσύ ο ίδιος λές ότι δεν μπορείς να δημοσιέυσεις την εργασία γιατί είναι στην διάθεση της παράταξης....
Δεν είναι λοιπόν 100% δική σου πρωτοβουλία...
Μη παίζουμε με τις λέξεις...
Επίσης τα στόματα δε κλείνουν όσο και αν το θες...
Γιατί η άποψη παραμένει άποψη.
Α, έχουμε και δημοκρατία... Αν θυμάμαι καλά....
Μια συμβουλή κάναμε ως μεγαλύτεροι και κατ'επέκταση πιο έμπειροι.
Αν θες την ακους, αν θες όχι .&- |
|
Back to top |
|
 |
KPHTH Rulez Guest
|
Posted: Sun Feb 11, 2007 4:01 pm Post subject: |
|
|
Δεν είπα ότι δεν μπορώ αλλά ότι δεν θέλω!!!
Τι δεν καταλαβαίνεις ρε Pavel;
Το κάνω καθαρά για δικούς μου λόγους.
Δεν ξέρω τι εμπειρίες έχει ως πιο έμπειρος όμως με λίγα λόγια αδιαφορώ.
Τα άτομα που ήθελα να με συμβουλεύσουν με συμβούλευσαν,έκανα άπειρες ώρες συζητήσεων.
Δεν σε ξέρω,δεν με ξέρεις,δεν είσαι σε θέση να μου δίνεις συμβουλές...
Αλήθεια εδώ δεν είμαστε για να μιλάμε για στάδια;
Last edited by KPHTH Rulez on Mon Feb 12, 2007 8:24 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
exitmusician Moderator

|
Posted: Mon Feb 12, 2007 10:10 am Post subject: |
|
|
Συγκεκριμένα σε αυτό το θέμα μιλάτε για τη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου. Πώς το αφήσατε να ξεφύγει τόσο πολύ δεν μπορώ να καταλάβω. Κι είστε και παλιοί εδώ μέσα. |
|
Back to top |
|
 |
fkxan New Member

|
Posted: Tue Apr 10, 2007 10:50 pm Post subject: |
|
|
Καλησπέρα και χρόνια πολλά,
Τελικά ποια ήταν η αιτία για τη θραύση του καλωδίου; Γιατί δεν κατασκευάστηκε υποθαλάσσιο τούνελ (σήραγγα) (όπως στο Άκτιο) αντί γέφυρας;
Η γέφυρα μπορεί και πρέπει να γίνει σημείο αναφοράς για την ευρύτερη περιοχή. Έχουν βελτιωθεί τα πράγματα για τους πεζούς, όπως κάποια άτομα περιέγραψαν σε προηγούμενα post (καθαριότητα, σκάλες κλπ.);
Όσον αφορά την ΛΕΑ, τι πλάτος έχει; Προσωπικά δεν μου φαίνεται για ΛΕΑ...
Τέλος, μια απορία. Στο τμήμα από την γέφυρα έως τον Α/Κ Ρίου (Ε.Ο. Αθηνών-Πατρών) το δημόσιο είχε την υποχρέωση (σύμφωνα με τη σύμβαση παραχώρησης) να βελτιώσει και να κατασκευάσει τον άξονα (το ίδιο ισχύει και για την πρόσβαση από το Αντίρριο). Γιατί δεν τοποθετήθηκε στηθαίο Jersey; Δεν είναι αυτοκινητόδρομος; (δεν είναι πλησίον αστικής περιοχής) Το Ρίο (εάν δεν απατώμαι χωριό με γύρω στους 5.000 κατοίκους) δεν ανήκει στο πολεοδομικό συγκρότημα της Πάτρας. Η Πάτρα απέχει περίπου 9 χιλιόμετρα! |
|
Back to top |
|
 |
Mika Stadium Expert

|
Posted: Wed Apr 11, 2007 3:06 am Post subject: |
|
|
fkxan wrote: |
Γιατί δεν τοποθετήθηκε στηθαίο Jersey; |
Τα 2 ρευματα κυκλοφορίας χωριζονται με μεταλλικες μπαριερες που νομιζω οτι κανουν μια χαρα τη δουλεια τους... Γενικα η προσβαση απο Ριο και Αντιρριο προς τη γεφυρα μια χαρα μου φαινεται το προβλημα ξεκιναει απο κει και μετα (με τις απαραδεκτες εθνικες οδους) |
|
Back to top |
|
 |
Pelops Junior Member

|
Posted: Thu Apr 12, 2007 5:13 pm Post subject: |
|
|
fkxan wrote: | Καλησπέρα και χρόνια πολλά,
Τελικά ποια ήταν η αιτία για τη θραύση του καλωδίου; Γιατί δεν κατασκευάστηκε υποθαλάσσιο τούνελ (σήραγγα) (όπως στο Άκτιο) αντί γέφυρας;
Η γέφυρα μπορεί και πρέπει να γίνει σημείο αναφοράς για την ευρύτερη περιοχή. Έχουν βελτιωθεί τα πράγματα για τους πεζούς, όπως κάποια άτομα περιέγραψαν σε προηγούμενα post (καθαριότητα, σκάλες κλπ.);
Όσον αφορά την ΛΕΑ, τι πλάτος έχει; Προσωπικά δεν μου φαίνεται για ΛΕΑ...
Τέλος, μια απορία. Στο τμήμα από την γέφυρα έως τον Α/Κ Ρίου (Ε.Ο. Αθηνών-Πατρών) το δημόσιο είχε την υποχρέωση (σύμφωνα με τη σύμβαση παραχώρησης) να βελτιώσει και να κατασκευάσει τον άξονα (το ίδιο ισχύει και για την πρόσβαση από το Αντίρριο). Γιατί δεν τοποθετήθηκε στηθαίο Jersey; Δεν είναι αυτοκινητόδρομος; (δεν είναι πλησίον αστικής περιοχής) Το Ρίο (εάν δεν απατώμαι χωριό με γύρω στους 5.000 κατοίκους) δεν ανήκει στο πολεοδομικό συγκρότημα της Πάτρας. Η Πάτρα απέχει περίπου 9 χιλιόμετρα! |
Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά και σε σένα!
Για τα πρώτα δύο ερωτήματά σου δε μπορώ να βοηθήσω , με μια μικρή έρευνα στο δίκτυο πάντως θα δεις ποια ήταν τα τελευταία πορίσματα για το καλώδιο.
Για τα υπόλοιπα που αναφέρεσαι..
Αυτά που είχα γράψει πριν ένα χρόνο για καθαριότητα , σκάλες κτλπ δεν έχει αλλάξει τίποτα γιατί πολύ απλά κανείς δεν έχει ασχοληθεί.(!) (λογικό ελλάδα ζούμε).
Για τη Λ.Ε.Α θα συμφωνήσω μαζί σου, μάλλον είναιγια μηχανάκια και όχι για αυτοκίνητα μιας και το πλάτος της είναι πολύ μικρό (!!)
Στηθαίο Jersey υπάρχει μόνο πάνω στη γέφυρα (με εξαίρεση ένα πολύ μικρό τμήμα). Το υπόλοιπο κομμάτι από γέφυρα μέχρι διόδια ρίου όπως είπε και ο mika έχει μεταλλική μπάρα , όμως στην κατηφόρα από εθνική οδό μέχρι γέφυρα όχι απλά δεν έχει Jersey αλλά ακόμα χειρότερα....
υπάρχει μόνο ένα μικρό τσιμεντένιο διάζωμα ύψους 15 εκατοστών!!!!!!!
Στηθαίο Jersey επί της γέφυρας
Η μεγάλη κατηφόρα που οδηγεί στη γέφυρα και την συνδέει με την εθνική οδό... προσέξτε την καταπληκτική διαχωριστική νησίδα! (!!) Ακόμα και με 40 χιλιόμετρα ένα αυτοκίνητο περνάει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας...
Επιπλέον προσέξτε τη διαφορά στο οδόστρωμα από το σημείο που τελειώνει η γέφυρα και έπειτα...
Φανερή η εγκατάλειψη και η έλειψη συντήρησης...
Και φυσικά περιττό να πω ότι ακόμα και σήμερα εξακολουθούν να τρέχουν κάποιοι ανώμαλοι με ταχύτητες >200 Km/h πάνω στη γέφυρα, πιστεύοντας ότι είναι η μόντσα.
(Μην μου πείτε για αστ(ει)νομία) ή για κάμερες...
 |
|
Back to top |
|
 |
sin1891pge Junior Member

|
Posted: Sat Apr 14, 2007 10:06 am Post subject: |
|
|
O fkxan έγραψε ότι το Ρίο απέχει από την Πάτρα 9 χλμ.
Λάθος. Το κέντρο της Πάτρας (Πλατεία Γεωργίου Α΄) απέχει από το κέντρο του Ρίου (Άγιος Γεώργιος Ρίου) 9 χλμ περίπου. Ρίο και Πάτρα χωρίζονται πρακτικά από τον ποταμό Χάραδρο και είναι ενιαίο πολεοδομικό συγκρότημα. Με τη Γέφυρα θα φτάσει το πολεοδομικό συγκρότημα μέχρι τη Ναύπακτο |
|
Back to top |
|
 |
Psilalonitis-1982 Senior Member

|
Posted: Sat Apr 14, 2007 11:50 am Post subject: |
|
|
Σωστα τα λεει ο συμπολιτης και φιλος sin1891pge.
Ειναι χαρακτηριστικο οτι στη περιοχη του Καστελλοκαμπου
χωριζει τους δυο δημους (Πατρας και Ριου) μια αστικη οδος (Λεων. Πετμεζα)
εκατερωθεν δομημενη. |
|
Back to top |
|
 |
|