View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
HUMAX Junior Member

Joined: 21 Jan 2006 Posts: 119 Location: Καλαμαριά-Νέα Υόρκη
|
Posted: Fri Mar 24, 2006 2:56 pm Post subject: Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις στην Έλλαδα και στον Κόσμο |
|
|
Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις στην Έλλαδα και στον Κόσμο
Ανοίγω αυτό το τόπικ για να φιλοξενήσει συζητήσεις πάνω στις υποδομές,στις εγκαταστάσεις και γενικότερα στα έργα που έχουν γίνει σε αυτόν τον τομέα.
Ακόμη μπορούμε να συζητήσουμε για τις επενδύσεις που θα γινουν και που εγιναν στην Έλλαδα απο ξένες εταιρίες. |
|
Back to top |
|
 |
HUMAX Junior Member

|
Posted: Sun Mar 26, 2006 3:54 pm Post subject: |
|
|
Από τις πιο εντυπωσιακές βιομηχανικές εγκαταστάσεις της Ελλάδας είναι σίγουρα αυτες του ΤΙΤΑΝ στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης.Παραθετω εδω μια μικρη φώτο.Την επόμενη εβδομάδα ίσως πάω για καμία φωτογράφηση από κόντα(αν επιτρέπεται)
 |
|
Back to top |
|
 |
kostya Full Member

|
Posted: Sun Mar 26, 2006 4:05 pm Post subject: |
|
|
Να μια φωτό που έβγαλα πέρσυ το καλοκαίρι εντελώς τυχαία, ήμουν σε μια ταράτσα και έβγαζα φωτό τα πολυαγαπημενα commieblocks και είδα μακριά τ ΤΙΤΑΝ και ειπα να το βγάλω φωτό. (Με πολύ zoom).
 |
|
Back to top |
|
 |
HUMAX Junior Member

|
Posted: Sun Mar 26, 2006 4:07 pm Post subject: |
|
|
Poli oraia foto man.Akrivos afto ithel na vgalo ki afto.
Malista to oraio tis ipothesis einai oti ston apo piso lofo akrivos (apo tin kaminada) kanoun afto pos to lene... pou peftoun apo tin plagia me anemoptero kai gi afto exoun topothetithei fotakia pou anavosvinoun stin korifi.  |
|
Back to top |
|
 |
kostya Full Member

|
Posted: Sun Mar 26, 2006 4:18 pm Post subject: |
|
|
Δεν νομίζω να είναι αυτός ο λόγος, στις περισσότερες ψηλές κατασκευές υπάρχουν τα φωτάκια. Δεν ξέρω για ποιο λόγο, φαντάζομαι για ελικόπτερα, μικρά αεροπλάνα κλπ . |
|
Back to top |
|
 |
grego Full Member

|
Posted: Fri Mar 31, 2006 10:47 pm Post subject: |
|
|
η μεγαλυτερη μοναδα παραγωγης τσιμεντου στη Ευρωπη και μια απο τις μεγαλυτερες του κοσμου!στις καλες μερες της βιομηχανιας απασχολουσε 4.500 εργαζομενους |
|
Back to top |
|
 |
Mika Stadium Expert

|
Posted: Fri Mar 31, 2006 11:23 pm Post subject: |
|
|
να σαι καλα φιλε grego!
θυμαμαι τον εαυτο μου πιτσιρικα να θαυμαζει αυτο το εργοστασιο αφου ειναι στον δρομο προς το χωριο μου
το εργοστασιο ειναι λιγο εξω απο τον Βολο στο δρομο προς Μηλιες |
|
Back to top |
|
 |
ael Stadium Expert

Joined: 15 Feb 2004 Posts: 1854 Location: πινω Λουμιδη.ΚΟΥΠΑτο...
|
Posted: Sat Apr 01, 2006 2:28 am Post subject: |
|
|
πραγματι εντυπωσιακο!και αν θυμαμαι καλα,ο δρομος χωριζει στα δυο το εργοστασιο!λειτουργει κανονικα τωρα?
αλλο ενα εντυπωσιακο εργοστασιο στο Βολο,ειναι η χαλυβουργια(?) αν θυμαμαι καλα,που βρισκεται στη βι.πε.Βολου.φιλε grego,αν πας καμια βολτα...παρε φωτο!  |
|
Back to top |
|
 |
grego Full Member

|
Posted: Mon Apr 03, 2006 4:04 pm Post subject: |
|
|
ο δρομος λειτουργει κανονικοτατα αφου ειναι η παραλιακη οδος που συνδεει το Βολο με το προαστειο της Αγριας και το νοτιο Πηλιο.Μαλιστα απο την πανω μερια του εργιστασιο θα περασει και ο περιφεροιακος με κοιλαδογεφυρα!
η Χαλυβουργια που βρισκεται στη Β' ΒΙΠΕ ειναι αυτη
 |
|
Back to top |
|
 |
Braveheart Junior Member

Joined: 24 Sep 2006 Posts: 173 Location: Πρόεδρος Σ.Φ. Νίκου Αλέφαντου Θεσσαλονίκης
|
Posted: Sun Dec 24, 2006 5:06 pm Post subject: |
|
|
Η βιομηχανια της Creation Optical 1η μεγαλυτερη στην Ευρώπη και 9η στον κόσμο της έγινε?Έκλεισε τελικα?Έχει κανεις φότος? |
|
Back to top |
|
 |
|