View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
smarg Stadium Expert

|
Posted: Fri Mar 03, 2006 8:34 am Post subject: |
|
|
Υλοτατε καλη συνεχεια και να γραψεις τα Υλονακια στις ακαδημιες της ΑΒ Κοπενχαγης και μια μερα μπορει να τα δεις με το τριφυλλι στο στήθος.  |
|
Back to top |
|
 |
Mozart Stadium Expert

|
Posted: Fri Mar 03, 2006 9:57 am Post subject: |
|
|
Δεν είναι τυχαίο που όλοι γράφουν καλά λόγια.
Δυστυχώς τώρα μολις είδα το τόπικ και δε σε χαιρέτησα νωρίτερα. Εγώ απλά θα ήθελα να σε ευχαριστήσω και για τη δουλειά σου στο φόρουμ και για τις συνομιλίες μας (παρά τα βρισίδια ). Καλά να περνάς και σύντομα κοντά μας. |
|
Back to top |
|
 |
Dimiskour Stadium Expert

|
Posted: Fri Mar 03, 2006 11:58 am Post subject: |
|
|
Φιλε Y, να σου ευχηθω με τη σειρα μου καλη τυχη στα ξενα. Οντως η απουσια σου θα ειναι αισθητη κυριως οι κοντρες σου με τον Ael!
Παντως πες μας και μας πώς σκοπευεις να κοψεις το φορουμ μαχαιρι διοτι ολες μου οι προσπαθειες να το περιορισω (μπας και μπορεσουμε να δουλεψουμε και λιγο βρε αδελφε!!) εχουν προσκρουσει σε τοιχο! Φοβερο addiction! |
|
Back to top |
|
 |
Giorgos Stadium Expert

|
Posted: Sat Mar 04, 2006 7:16 pm Post subject: |
|
|
Kαλώς την πατρίδα!!!!
Ουτε εγώ θα πώ αντίο,αλλά καλή επανασύνδεση..!! Ελπίζω η αποτοξίνωση να μη διαρκέσει πολύ κ να γυρίσεις σύντομα..!!! Το σιγουρο είναι οτι θα μας λείψεις πολύ!!! |
|
Back to top |
|
 |
woofy Senior Member

|
Posted: Sat Mar 04, 2006 7:30 pm Post subject: |
|
|
Να είσαι καλά Υ εκεί που θα πας.... Θα μας λείψεις σίγουρα σε όλους...  |
|
Back to top |
|
 |
Dr. M Junior Member

|
Posted: Sun Mar 05, 2006 9:48 am Post subject: |
|
|
Nα περνάς καλά, να προσέχεις τα Υ-νάκια σου και είμαι σίγουρος πως θα σε ξαναδούμε σύντομα! Όπως και να 'χει το forum σε χρειάζεται!
See you Y! |
|
Back to top |
|
 |
kikoman Junior Member

|
Posted: Sun Mar 05, 2006 4:38 pm Post subject: |
|
|
Σου εύχομαι όλα τα καλύτερα σε εσένα και στα Υλονάκια σου. Σ' ευχαριστούμε για όλα... Η απουσία σου θα είναι αισθητή αλλά όλοι θα περιμένουμε το comeback σου κάποια στγμή. Take care mate!  |
|
Back to top |
|
 |
tonibest24 Junior Member

|
Posted: Tue Mar 07, 2006 4:19 am Post subject: |
|
|
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΟΙ paparazzi του stadia.gr ταξιδεψαν μεχρι την μακρινη ΔΑΝΙΑ οπου και συναντησαν το amore toy Ypsilonakioy 
Η μικρη δανεζα προεβει στις παρακατω δηλωσεις ''Ειμαι πολυ συγκλονισμενη που θα γνωρισω τον μπαμπα του αγοριου μου. Εχω ακουσει τοσα πολλα για αυτον και ευτυχως που στην Δανια εχουμε καταργησει τα Ban ''
ΤΟ stadia.gr ΗΡΘΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΜΕ γνωστες προσωπικοτητες της Κοπενχαγης
οι οποιες ομως αρνηθηκαν πεισματικα να κανουν οποιαδηποτε δηλωση για την αφιξη Ypsilon στο λιμανι. Να υποθεσουμε οτι νιωθουν να απειλουνται απο το νεο αποκτημα?
Καλο ταξιδι commantate και δωρο απο μενα ενας χαρτης με τα Μ.Μ.Μ της Κοπενχαγης για να μας πεις τις εντυπωσεις σου http://i36.photobucket.com/albums/e25/tonibest24/transportation-greater.gif
Α ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ξεχασω και το νεο σου avatar  |
|
Back to top |
|
 |
Nikos C. Stadium Expert

|
Posted: Thu Mar 09, 2006 2:46 am Post subject: |
|
|
Να σαι καλά Γιάννη, να περνάς καλά στη Δανία. Ζηλεύω.
ΥΓ. Το over/under για το πότε θα ξαναποστάρει πόσο είναι;
10 ευρώ ότι έχουμε ξανά ποστ πριν το Πάσχα!  |
|
Back to top |
|
 |
aristidis Stadium Expert

|
Posted: Fri Mar 10, 2006 1:14 pm Post subject: |
|
|
Aγαπητε φιλε Υ.Υ.αρε, παρολο που την εκανες πρωτα απο το ΜΣΝ, μετα απο το φορουμ, στο συγχωρουμε λογω σοβαρότητας της αιτίας!
Καλή τύχη στη Δανία, τους χαιρετισμούς μου στα Υ.Υ.άκια, στην πιστή σου οικογένεια και στη Δανία!!!
CU soon φίλε μου, και σε περιμένουμε πίσω!!! |
|
Back to top |
|
 |
gm2263 Stadium Expert

|
Posted: Sun Mar 19, 2006 12:50 pm Post subject: |
|
|
Τα τελευταία, καθυστερημένα (βλέπετε παρακολουθώ πολλά φόρουμς οπότε δεν επισκέπτομαι παρά μερικά μόνον σημεία) και ειλικρινη συγχαρητήρια και ευχές και σου εύχομαι ότι καλύτερο εκεί πέρα Γιάννη. Οτι καλύτερο
Γρηγόρης |
|
Back to top |
|
 |
marin Stadium Expert

|
Posted: Mon Mar 27, 2006 2:24 pm Post subject: |
|
|
Νομίζω οι τελευταίες και πλέον καθυστερημένες ευχές είναι από εμένα, αλλά δικαιολογημένα καθότι δεν παρακολουθούσα πολύ τελευταία λογω και δικών μου μεγάλων αλλαγών (μεταναστευτικό κύμα έπληξε το φόρουμ).
Παρόλα αυτά και παρόλο ότι νομίζω ότι θα έπρεπε να είμουν ο νόμιμος κάτοχος μιας σοκοφρέτας την οποία και μου χρωστάει ο Υ (θα ανατρέξω στα πρακτικά της συζητησης για να θυμηθώ για ποιόν λογο..) να ευχηθώ όλα καλά, να χαιρεται τα Υλονάκια του και να τα δει όπως θέλει (με καλύπτει εδώ η σμαργκ με το τριφύλλι στο στήθος κλπ κλπ) και να φέρει έναν μεσογειακό άνεμο (προσοχή, άνεμο είπα όχι σίφουνα..) στην Σκανδιναβία.
Μαρίνα |
|
Back to top |
|
 |
Lucretius Stadium Expert

|
Posted: Fri Jun 23, 2006 12:55 am Post subject: |
|
|
Τί έγινε βρε παιδιά, γιατί έφυγε ο Yps? Πού πάει και μας αφήνει μόνους; Έχασα επεισόδια λόγω στρατού και μόλις τώρα είδα το τοπικ! Ας στείλει κάποιος χριστιανός ένα pm!
Τί να πώ...καλύ τύχη με τους κρυοκ...εεε βόρειους, αφήσε ησυχες τις Δανέζες (οικογενειάρχης άνθρωπος, τί τα θές σε τέτοια ηλικία), να προσέχεις τα κρύα (μη πάθεις και τίποτα στα γεράματα) και να μας επισκέπτεσαι πότε-πότε
marin
Έχω την εντυπωση οτι η σοκοφρέτα δόθηκε για το 100000 post, αν και δεν παίρνω όρκο...πολλές υποσχέσεις είχαμε, αλλά φευ! Δεν νομίζω οτι δοκίμασε κανείς την πολυπόθητη σοκοφρέτα... |
|
Back to top |
|
 |
ael Stadium Expert

Joined: 15 Feb 2004 Posts: 1854 Location: πινω Λουμιδη.ΚΟΥΠΑτο...
|
Posted: Mon Oct 30, 2006 12:46 am Post subject: |
|
|
In total there are 10 users online :: 4 Registered, 0 Hidden and 6 Guests [ Administrator ] [ Moderator ]
Most users ever online was 93 on Sat Mar 04, 2006 8:56 am
Registered Users: ael, NiMos, superas, Ypsilon
oxi,pou tha antexe!!
welcome back!!  |
|
Back to top |
|
 |
Ypsilon Moderator

Joined: 03 Feb 2004 Posts: 3951 Location: Copenhagen, Denmark
|
Posted: Mon Oct 30, 2006 1:01 am Post subject: |
|
|
Μα εγώ δεν είπα ότι θα φύγω με την προοπτική να ρίξω μαύρη πέτρα πίσω μου. Όποτε είμαι στην Ελλάδα, ρίχνω και κανα ποστ, να ξαναθυμάμαι τα παλιά!
Admin, ένα ban στο παλικάρι, έτσι, καλό να' χεις, κι εγώ θα σου στείλω υλικό από το Parken.  |
|
Back to top |
|
 |
ael Stadium Expert

Joined: 15 Feb 2004 Posts: 1854 Location: πινω Λουμιδη.ΚΟΥΠΑτο...
|
Posted: Mon Oct 30, 2006 1:20 am Post subject: |
|
|
admin,gyrise ap thn exoria gia na kanei praxikophma!gnwstos fasistas kai mh mou peis pws ton pisteueis gia tis photos!toso kairo sou steile tpt? oute apo to luna parken de prokeitai na sou steilei...  |
|
Back to top |
|
 |
Admin Site Owner

Joined: 16 Jan 2004 Posts: 2300 Location: Davelis Cave (απ'έξω)
|
Posted: Mon Oct 30, 2006 1:26 am Post subject: |
|
|
Τίποτα δεν πιστεύω. Φαίνεται εκεί στας Δανίας δεν έχουν ψηφιακές. Τόσους μήνες και ακόμη το περιμένω το Πάρκεν...  |
|
Back to top |
|
 |
projected Stadium Expert

|
Posted: Tue Nov 07, 2006 10:57 pm Post subject: |
|
|
Ypsilon eida ligo ka8usterhmena to topic..
Sou euxomai oti kalutero sthn kainourgia sou zwh.
p.s: Ante pelath kai tou xronou 8a se perpoih8w ksana sto Fantasy....  |
|
Back to top |
|
 |
aristidis Stadium Expert

|
Posted: Wed Jan 31, 2007 4:34 am Post subject: |
|
|
ΩΩΩωωω τι βλεπω γυρισε παλι ο Υ.Υ.;;;;;;;;;; |
|