View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
vag3721 Stadium Expert

|
Posted: Mon Dec 05, 2005 2:07 am Post subject: Κλειστό Ξάνθης "Φίλιππος Αμοιρίδης" |
|
|
*Περιέργο το ότι δεν έχει ανοικτεί μέχρι σήμερα topic για αυτό το γήπεδο.
Είναι (για 'μένα τουλάχιστον) ,το πιο όμορφο απο τα κλειστά της περιφέρειας.
*Δεν ξέρω τι προυποθέσεις έχει η ομάδα της Ξάνθης για άνοδο στην Α1 , μιας και φέτος στην Α2 γίνεται πανικός (Βαθμολογία Α2) ,αλλά με δεδομένο την παρουσία της Ξάνθης στο ποδόσφαιρο,αυτή η ομάδα μπάσκετ ή θα ακολουθήσει την πορεία του ποδοσφαίρου ή θα εξαφανιστεί.Θα ήθελα πάντως την ομάδα "Scoda Ξάνθη",με χρηματοδότη Πανόπουλο,στην Α1 ,σε αυτό το γήπεδο.
*Πρίν την ανανέωση της σελίδας υπήρχε μια φώτο που έδειχνε το κλειστό απο ψηλά,όπου φαινόταν πολύ καλά η οροφή.Admin,μπορείς να την ποστάρεις ?
*Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι οι διαστάσεις του αγωνιστικού χώρου.Είναι μακρόστενος,ενώ στις μεγάλες πλευρές ο χώρος είναι ισα-ίσα για αγωνιστικό χώρο γηπέδου Χάντμπολ(που είναι ο μεγαλύτερος),πίσω απο τις εστίες υπάρχουν περίπου 4 μέτρα(στην κάθε πλευρά) κενό μέχρι τις κερκίδες. |
|
Back to top |
|
 |
P.A.O. Stadium Expert

Joined: 03 Feb 2004 Posts: 3545 Location: GATE 13 - SINCE 1966
|
Posted: Mon Dec 05, 2005 2:01 pm Post subject: |
|
|
Ειναι απο τα καλυτερα Κλειστα Γυμναστηρια της Ελλαδας
Μπραβο στον Admin που ανανεωσε την σελιδα του "Φιλιππος Αμοιριδης"
Μακαρι να ανεβει στην Α1 Μπασκετ Ανδρων  |
|
Back to top |
|
 |
rchos7 Senior Member

|
Posted: Mon Dec 05, 2005 5:39 pm Post subject: |
|
|
στο μυαλο μου μεσα ησασταν!ηθελα να ανοιξω και εγω τοπικ για το σταδιο αυτο.για τον ιδιο λογο που το εκανες και εσυ.ειναι πιθανοτατα μετα τα μεγαλα κλειστα των αθηνων και της θεσσαλονικης το ομορφοτερο κλειστο στην επαρχια.βασικος λογος για μενα που φαινεται τοσο ομορφο ειναι γιατι ειναι πολυ απλα κατι το διαφορετικο!τοσο απλο.ειναι παραδειγμα πως δεν υπαρχουν μονο δυο τυποι κλειστων να φτιαξεις.μπορεις να κανεις και κατι διαφορετικο. |
|
Back to top |
|
 |
Erocco New Member

|
Posted: Mon Dec 05, 2005 9:47 pm Post subject: |
|
|
Polh oute 50.000 xiliadwn katoikwn kai exei ghpedares gia podosfairo kai mpasket. |
|
Back to top |
|
 |
savroulis Stadium Expert

|
Posted: Mon Dec 05, 2005 10:47 pm Post subject: |
|
|
το λένε σωστός προγραμματισμός και υποδομές για το μέλλον.........
όσο για το γήπεδο της Ξάνθης, μήν ξεχνάμε είναι ιδιόκτητο ( αυτό που παίζει τώρα) το άλλο στην πόλη είνα του δήμου ή ερασιτέχνη...(αντμήν?) |
|
Back to top |
|
 |
Admin Site Owner

Joined: 16 Jan 2004 Posts: 2300 Location: Davelis Cave (απ'έξω)
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 12:29 am Post subject: |
|
|
www.stadia.gr (δώστε και κανένα hit ρε παιδιά... μασημένη τροφή τέλος ) |
|
Back to top |
|
 |
|