View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
petalo Senior Member

|
Posted: Fri Sep 23, 2005 6:52 pm Post subject: |
|
|
βγαλε postcards!θα γινουν αναρπαστες απο τους ξενους συλλεκτες!ακου που σε λεω! πραγματικα ολοι ζητανε καρτες απο τα γηπεδα που διεξηχθησαν οι ολυμπιακοι...σιγουρα θα το ξερεις και εσυ με emails που ενδεχωμενα θα εχεις δεχθει  |
|
Back to top |
|
 |
Manchester_7 Stadium Expert

Joined: 03 Apr 2004 Posts: 800 Location: 53.3° N 2.3° W (Manchester, United Kingdom)
|
Posted: Thu Sep 29, 2005 4:54 pm Post subject: |
|
|
Δεν ξερω εαν εχει ειπωθει ξανα, αλλα θα ηθελα να προτεινω στις 5 παρατηρησεις που παιρνει ενα μελος (ειτε ειναι για spam posts, ειτε για εκτροπη της συζητησης, ειτε για οτι αλλο ασχετο που δεν κολλαει στο φορουμ) να γινεται banαρισμα. Δεν παει αλλο αυτη η κατασταση... |
|
Back to top |
|
 |
vag3721 Stadium Expert

|
Posted: Mon Oct 03, 2005 6:46 pm Post subject: |
|
|
Είμαστε χαρμάνιδες απο στάδια,κάντε κάτι.
Ο λαός απαιτεί ανανέωση αυτη τη στιγμή. |
|
Back to top |
|
 |
Mozart Stadium Expert

|
Posted: Mon Oct 17, 2005 2:44 pm Post subject: |
|
|
Admin
Υπάρχει δυνατότητα να προστεθεί στη κεντρική σελίδα του φόρουμ, link για το site? (ή μήπως υπάρχει και δε το έχω δει?) |
|
Back to top |
|
 |
Admin Site Owner

Joined: 16 Jan 2004 Posts: 2300 Location: Davelis Cave (απ'έξω)
|
Posted: Mon Oct 17, 2005 9:49 pm Post subject: |
|
|
Σίγουρα υπάρχει. Και είμαι βέβαιος ότι ο τρόπος είναι πολύ απλός. Το μόνο κακό είναι ότι... δεν τον γνωρίζω! Ξαναλέω ότι δεν έχω ιδέα από phpbb. Μία φορά που επιχείρησα να επέμβω στον κώδικα της σελίδα, "έριξα" το forum για 2 μέρες  |
|
Back to top |
|
 |
Nikos C. Stadium Expert

|
Posted: Tue Oct 18, 2005 5:43 am Post subject: |
|
|
Δεν πρέπει να είναι πολύ δύσκολο.
Στην κορυφή της σελίδας που έχεις γράψει stadia.gr -εδώ μιλάμε για τα πάντα, μπορείς να βάλεις το stadia.gr με html Code που να παραπέμπει στην κεντρική σελίδα. Αν θες, για να μην υπογραμμιστεί ως λινκ μπορείς να αλλάξεις τα στυλ για να φαίνονται κανονικά. Ή αντί για γράμματα μπορείς να το μετατρέψεις σε jpeg και να το κάνεις να έχει λινκ. |
|
Back to top |
|
 |
Admin Site Owner

|
Posted: Wed Oct 19, 2005 1:53 am Post subject: |
|
|
Δεν γίνεται αυτό που λες, για τον απλούστατο λόγο ότι τις όποιες αλλαγές κάνω, τις εισάγω σε διάφορα πεδία του administration panel (και όχι, το ξαναλέω, πειράζοντας τον κώδικα του forum). Στα πεδία του panel που δέχονται text δεν μπορώ να γράψω κώδικα html.
Edit: Ούτε κώδικα bb. Μόνο text.
Last edited by Admin on Wed Oct 19, 2005 6:22 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
Nikos C. Stadium Expert

|
Posted: Wed Oct 19, 2005 3:55 am Post subject: |
|
|
Ok. Μήπως μπορείς να χρησιμοποιήσεις bb code τότε; Ούτε αυτό μπαίνει στο πάνελ; |
|
Back to top |
|
 |
andbrok Junior Member

|
Posted: Mon Oct 24, 2005 2:32 pm Post subject: |
|
|
Μια και σε δύο εβδομάδες κατατάσσομαι στις Ένοπλες Δυνάμεις , προτείνω τη δημιουργία, μετά του "αθλητικού" και του "πολιτικού", ενός τρίτου, "στρατιωτικού" κλουβιού με τους τρελούς. Αυτό μου ήρθε σε μια στιγμή που θέλησα να ποστάρω κάτι στο πολιτικό κλουβί, και με έπιασε μελαγχολία που δε θα είμαι για πολύ ακόμα πολίτης... |
|
Back to top |
|
 |
losada7 Moderator

|
Posted: Mon Oct 24, 2005 2:57 pm Post subject: |
|
|
Υπάρχει στο πολιτικό κλουβί ενα topic σχετικό με τη θητεία  |
|
Back to top |
|
 |
chr.04 Stadium Expert

|
Posted: Mon Oct 24, 2005 3:21 pm Post subject: |
|
|
Admin wrote: | Δεν γίνεται αυτό που λες, για τον απλούστατο λόγο ότι τις όποιες αλλαγές κάνω, τις εισάγω σε διάφορα πεδία του administration panel (και όχι, το ξαναλέω, πειράζοντας τον κώδικα του forum). Στα πεδία του panel που δέχονται text δεν μπορώ να γράψω κώδικα html.
Edit: Ούτε κώδικα bb. Μόνο text. |
Στην εικόνα stadiagr υπάρχει λινκ που σε βγάζει στην πρώτη σελίδα του φορουμ, πράγμα που γίνεται αν πατήσεις στο stadia.gr FORUM Index, ακριβώς από κάτω. Το λινκ στην εικόνα δεν μπορεί να αλλάξει και να σε στέλνει στο σαιτ; |
|
Back to top |
|
 |
Giorgos Stadium Expert

|
Posted: Mon Oct 24, 2005 5:15 pm Post subject: |
|
|
Αυτο θα έκανε λιγότερο ευχρηστο το forum όμως!  |
|
Back to top |
|
 |
Admin Site Owner

|
Posted: Mon Oct 24, 2005 11:20 pm Post subject: |
|
|
@ chr.04: Ούτε αυτό γίνεται. Το συγκεκριμένο path (stadia.gr/forum) χρησιμοποιείται σε πολλά άλλα σημεία στο forum. Δεν το έχω βάλει "ξεχωριστά" σαν link του logo. Το "τραβάει" από ένα πεδίο στο οποίο το έχω εισάγει. |
|
Back to top |
|
 |
kikoman Junior Member

|
Posted: Thu Nov 10, 2005 1:50 pm Post subject: |
|
|
Ίσως θα ήταν επίσης ωραίο και εύχρηστο να υπάρχει και σε όλες τις σελίδες των σταδίων κ.α. το αντίστοιχο λινκ που θα οδηγεί απευθείας στο αντίστοιχο τόπικ του κάθενός από αυτά στο φόρουμ. |
|
Back to top |
|
 |
Admin Site Owner

|
Posted: Thu Nov 10, 2005 7:55 pm Post subject: |
|
|
Χμμμ... ενδιαφέρον. Θα το προσπαθήσω μόλις βρω χρόνο. |
|
Back to top |
|
 |
ael Stadium Expert

Joined: 15 Feb 2004 Posts: 1854 Location: πινω Λουμιδη.ΚΟΥΠΑτο...
|
Posted: Sat Nov 12, 2005 7:03 am Post subject: |
|
|
akoma mia protash...
tha mporousame na valoume sthn arxikh tou forum banners me photos ghpedwn,opws vazoun sto skyscrapercity me topothesies,ktiria ktl? |
|
Back to top |
|
 |
Ypsilon Moderator

Joined: 03 Feb 2004 Posts: 3951 Location: Copenhagen, Denmark
|
Posted: Sun Nov 27, 2005 2:14 pm Post subject: |
|
|
Από μεταφορά
Than wrote: | Γειά! Ελπίζω να είστε όλοι καλά!
Το μέρος με τα wallpapers και τις ΄καρτποστάλ΄ δεν μου αρέσει καθόλου. Μοιάζουν παμπάλαια και ποιοτικά κατώτερα από πολλές άλλες υπηρεσίες του site, αντί να το στολίζουν, το υποβιβάζουν, καλύτερα να μην υπάρχουν, τι λέτε? Δεν ξέρω... |
|
|
Back to top |
|
 |
Admin Site Owner

|
Posted: Sun Nov 27, 2005 11:35 pm Post subject: |
|
|
Θα έλεγα να εξηγήσεις τι εννοείς με το "παμπάλαια" και το "ποιοτικά κατώτερα".
Σαφέστατα και θα μπορούσαμε να προσθέσουμε νέα wallpapers (π.χ. με το ΟΑΚΑ ή φωτογραφία του Καραϊσκάκη). Για νέες κάρτες, ας το αφήσουμε καλύτερα, για διάφορους λόγους. Ούτως ή άλλως όμως, οι κάρτες τυπώθηκαν εξαρχής με τη λογική ότι απευθύνονται σε συλλέκτες. Ο συλλέκτης πολύ περισσότερο από νέα, ενδιαφέρεται για ιστορικά στάδια που δεν υπάρχουν πλέον (π.χ. το Νίκος Γκούμας). Το γράφω εκ πείρας, καθώς είμαι σε τακτική επαφή με πολλούς συλλέκτες καρτών από το εξωτερικό.
Όπως και να έχει, όλα αυτά είναι ένα πράγμα. Το να γράφεις ότι οι συγκεκριμένες σελίδες "υποβιβάζουν το site" και "καλύτερα να μην υπάρχουν", είναι ένα τελείως διαφορετικό πράγμα. |
|
Back to top |
|
 |
petalo Senior Member

|
Posted: Mon Nov 28, 2005 1:27 pm Post subject: |
|
|
προφανώς θα εννοεί οτι οι φωτογραφίες των εικονιζόμενων σταδίων δεν είναι τόσο καλής ποιότητας όσο οι καινούργιες- που είναι εξαιρετικές αφού είναι απο ψηφιακή μηχανή -ενώ οι παλιές με αναλογική...
αναθεώρησε την αποψή σου για κάρτες και τύπωσε καινούργιες...θα πας καλά... |
|
Back to top |
|
 |
Mozart Stadium Expert

|
Posted: Mon Nov 28, 2005 1:32 pm Post subject: |
|
|
Οι κάρτες που μου έστειλες πάντως όταν κέρδισα σε ένα διαγωνισμό πριν κάποια χρόνια, ωραιότατες ήταν (παλιές καλές μέρες!! ). |
|
Back to top |
|
 |
Admin Site Owner

|
Posted: Tue Nov 29, 2005 12:46 am Post subject: |
|
|
Αλλο εννοεί. Ξέρει αυτός (και εγώ).
By the way, οι φωτογραφίες που χρησιμοποιήθηκαν στις κάρτες έχουν σκαναριστεί σε όσο καλύτερη ποιότητα γίνεται. |
|
Back to top |
|
 |
Than New Member

|
Posted: Sat Dec 03, 2005 2:21 pm Post subject: |
|
|
Γειά! Καλό σαββατοκύριακο σε όλους!
Είναι αλήθεια, μου μοιάζουν παμπάλαια, γιατί κυριολεκτικά είναι... έχεις διαφορετική άποψη και είναι σημαντικό. Το site προσφέρει θεαματικές είκονες ακόμα και για στάδια πιο παλιά από το Νίκος Γκούμας (αν κάνω λάθος,ζητώ συγγνώμη).
Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο απο αυτό που έγγραψα πριν. Απλά, δεν μου αρέσουν... δε μου αρέσει η παρουσίαση, καλύτερα. Στα δικά μου μάτια και μόνο υποβιβάζουν το site. Θα ήθελες να κάνεις κάτι γι'αυτό, αναρωτιέμαι...
Ευχαριστώ!
Θαν. |
|
Back to top |
|
 |
Admin Site Owner

|
Posted: Sat Dec 03, 2005 11:36 pm Post subject: |
|
|
Αντε γειά eleftheria, than ή όπως αλλιώς θέλεις να σε λένε. Ban μια κι έξω. Για να μην μας νομίζετε και μαλάκες μερικοί μερικοί. |
|
Back to top |
|
 |
petalo Senior Member

|
Posted: Sun Dec 04, 2005 1:57 pm Post subject: |
|
|
ίσως θα ήταν καλό να γίνει μια ανανέωση των φωτογραφιών στη σελίδα για το γήπεδο του Ακράτητου καθώς το πέταλο πλέον έχει λευκά καθίσματα,όπως και η άκρη της βόρειας εξέδρας...τα σπάσανε οι χουλιγκάνοι και φέτος αντικαταστήθηκαν. |
|
Back to top |
|
 |
rchos7 Senior Member

|
Posted: Mon Feb 20, 2006 7:59 pm Post subject: |
|
|
δεν ξερω αν επρεπε να το γραψω εδω αλλα το θεωρησα το πιο σχετικο τοπικ.στην σελιδα του κλειστου του γαλατσιου μετα την τελευταια ανανεωση που εγινε δεν υπαρχει καμια φωτο απο την περιοδο των ολυμπιακων αγωνων και αρα καμια που να δειχνει το κλειστο με τισ προσωρινες κρκιδες που μετα αφαιρεθηκαν.καλο δεν θα ηταν να υπηρχε εστω μια που να δειχνει πως ειναι το γηπεδο στη μεγαλυτερη δυνατη χωριτικοτητα του? |
|
Back to top |
|
 |
|