View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
projected Stadium Expert

|
Posted: Thu Sep 29, 2005 8:38 am Post subject: |
|
|
Paidia hremhste..., den nomizw oti uparxoun users pou kanoun posts skeftontas oti prepei na beltiwsoun ta statistika tous....an einai dunaton
To topic auto exei skopo apla na deiksei poia einai ta pio energa melh tou forum, na 8esei orismenes erwthseis (opws p.x to giati to 55% twn melwn tou forum exoun katw apo 10 posts), ktl.
p.s: 1°s user tou forum pou kseperase ta 3000 post = Ypsilon (3030) (gnwstos kai ws "o arxi-spammer" )
Meta apo 1,5 mhna, gia na doume pws exei h seira sthn katataksh sta "posts per day":
1) Ypsilon 5.07-------> 5.02
2) billy8181 4.66-----> 4.60
3) vag3721 4.47-----> 4.54
4) Mozart 4.69-------> 4.51
5) losada7 4.38------> 4.39
O Billy ksepernaei ton Mozart kai pleon "ploklhtika" plhsiazei ton Ypsilon  |
|
Back to top |
|
 |
Ypsilon Moderator

Joined: 03 Feb 2004 Posts: 3951 Location: Copenhagen, Denmark
|
Posted: Thu Sep 29, 2005 8:50 am Post subject: |
|
|
projected wrote: | p.s: 1°s user tou forum pou kseperase ta 3000 post = Ypsilon (3030) (gnwstos kai ws "o arxi-spammer" )
O Billy ksepernaei ton Mozart kai pleon "ploklhtika" plhsiazei ton Ypsilon  |
Πόσα posts είπαμε ότι έχεις? Κάπου 900, ε? Δεν σου εύχομαι να τα χιλιάσεις. Ξέρεις γιατί... 
Last edited by Ypsilon on Thu Oct 06, 2005 7:58 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
P.A.O. Stadium Expert

Joined: 03 Feb 2004 Posts: 3545 Location: GATE 13 - SINCE 1966
|
Posted: Thu Sep 29, 2005 8:50 am Post subject: |
|
|
Τελικα , αυτο το Forum ειναι ΚΑΥΛΑ  |
|
Back to top |
|
 |
Mozart Stadium Expert

|
Posted: Thu Sep 29, 2005 10:21 am Post subject: |
|
|
projected wrote: | Paidia hremhste..., den nomizw oti uparxoun users pou kanoun posts skeftontas oti prepei na beltiwsoun ta statistika tous....an einai dunaton |
Φίλε Projected, μιας και μόνος σου κάνεις τη παραπάνω παρατήρηση, γιατί στη συνέχεια αναφέρεις (έστω και αστειευόμενος) πιθανές κόντρες, "κούρσες" πόστ και άλλα παρόμοια?
Προσωπικά με ενοχλεί αφάνταστα η αναφορά και μόνο του ονόματός μου σε ότι αφορά τέτοια θέματα, και θα παρακαλούσα να μη ξαναγίνει. Επίσης θεωρώ σαχλή και μόνο την ιδέα της ύπαρξης ενός τέτοιου τόπικ σε ένα φόρουμ. Αν ήταν δυνατή και η κατάργηση εντελώς του καταγραφέα των ποστ εκεί στα αριστερά, ακόμα καλύτερα.
ΥΓ Η ένστασή μου δεν έχει να κάνει φυσικά με τον projected. γενική παρατήρηση ήταν. |
|
Back to top |
|
 |
Ypsilon Moderator

|
Posted: Thu Sep 29, 2005 10:31 am Post subject: |
|
|
Αυτό είναι ένα θέμα που το είχαμε συζητήσει κατ' ιδίαν και παλιότερα με τον Admin.
Αν καταργούνταν ο καταγραφέας των μηνυμάτων καθώς και τα αστεράκια, νομίζω ότι αυτό θα έκανε καλό στο forum και θα αποκαθίσταντο μερικές ισορροπίες εδώ μέσα.
Ούτε εγώ πιστεύω ότι τίθεται θέμα κόντρας, είμαστε μεγάλοι άνθρωποι, σοβαροί, παρ' όλα αυτά θα ήμουν ψεύτης αν έλεγα πως δεν υπάρχουν (έστω και) ελάχιστοι που να μην έχουν κατά νου τη συγκομιδή πόντων, και αυτό δυστυχώς επηρεάζει τη συνοχή των συζητήσεων σε πολλές περιπτώσεις. Συμβαίνει σε όλα τα fora, εξάλλου. Πετάμε δηλαδή μερικά smilies ή ένα "συμφωνώ" με αποτέλεσμα να χαλάει η ροή και να μένει η κουβέντα στη μέση.
Προσωπικά με την στατιστική δεν έχω πρόβλημα, με ενδιαφέρει γενικώς κι έχει και πλάκα στην οποία ευχαρίστως συμμετέχουμε γιατί χρειάζεται κι αυτή, ειδικά όταν γίνεται για ανώδυνα θέματα. Αλλά μέχρις εκεί!
Είναι αδιανόητο να γίνεται πεδίο ανεπιθύμητων αντιπαραθέσεων. |
|
Back to top |
|
 |
billy8181 Stadium Expert

|
Posted: Thu Sep 29, 2005 10:47 am Post subject: |
|
|
ean skefteste na ta katargisete elpizo na borume na vlepoume posa posts ehoume kanei i idioi kapou alou toulahiston apo periergeia. ton alonon den me apasholoun, ala ta dika mou kai ta imerisia einai endiaferon.
ala ipervoles tora, ama ftasei ena forum se tetio vathmo asta na pane..... |
|
Back to top |
|
 |
Nikos C. Stadium Expert

|
Posted: Thu Sep 29, 2005 2:11 pm Post subject: |
|
|
Quote: |
Ούτε εγώ πιστεύω ότι τίθεται θέμα κόντρας, είμαστε μεγάλοι άνθρωποι, σοβαροί, παρ' όλα αυτά θα ήμουν ψεύτης αν έλεγα πως δεν υπάρχουν (έστω και) ελάχιστοι που να μην έχουν κατά νου τη συγκομιδή πόντων, και αυτό δυστυχώς επηρεάζει τη συνοχή των συζητήσεων σε πολλές περιπτώσεις. Συμβαίνει σε όλα τα fora, εξάλλου. Πετάμε δηλαδή μερικά smilies ή ένα "συμφωνώ" με αποτέλεσμα να χαλάει η ροή και να μένει η κουβέντα στη μέση. |
Μαζί σου.  |
|
Back to top |
|
 |
projected Stadium Expert

|
Posted: Thu Sep 29, 2005 2:20 pm Post subject: |
|
|
Mozart wrote: | Φίλε Projected, μιας και μόνος σου κάνεις τη παραπάνω παρατήρηση, γιατί στη συνέχεια αναφέρεις (έστω και αστειευόμενος) πιθανές κόντρες, "κούρσες" πόστ και άλλα παρόμοια?
Προσωπικά με ενοχλεί αφάνταστα η αναφορά και μόνο του ονόματός μου σε ότι αφορά τέτοια θέματα, και θα παρακαλούσα να μη ξαναγίνει. Επίσης θεωρώ σαχλή και μόνο την ιδέα της ύπαρξης ενός τέτοιου τόπικ σε ένα φόρουμ. Αν ήταν δυνατή και η κατάργηση εντελώς του καταγραφέα των ποστ εκεί στα αριστερά, ακόμα καλύτερα.
ΥΓ Η ένστασή μου δεν έχει να κάνει φυσικά με τον projected. γενική παρατήρηση ήταν. |
Mozart pragmatika menw afwnos me thn epembash sou, alla sebomai thn apopsh sou.
Oi anafores stis "kourses" ktl eixan morfh peiragmatos (kuriws pros ton Ypsilon ).
Oso anafora to onoma sou na eisai sigouros oti h epi8umia sou 8a pragmatopoih8ei amesws.
Den mporw na sumfwnhsw omws me ton xarakthrismo "saxlo topic".
Ektos apo tis "kourses" uparxoun stoixeia polu endiaferonta oso anafora thn energh summetoxh melwn tou forum stis suzuthseis (55% katw apo 10 posts ktl). |
|
Back to top |
|
 |
losada7 Moderator

|
Posted: Wed Oct 05, 2005 7:30 pm Post subject: |
|
|
Τα μέλη του φόρουμ πλέον φτάνουν τα 6 0 0. Άντε να τα χιλιάσουμε και ελπίζω να επαναδραστηριοποιηθούν πολλά μέλη που έχουν λογαριασμό αλλά συμμετέχουν ελάχιστα  |
|
Back to top |
|
 |
P.A.O. Stadium Expert

Joined: 03 Feb 2004 Posts: 3545 Location: GATE 13 - SINCE 1966
|
Posted: Thu Oct 06, 2005 9:04 am Post subject: |
|
|
Δικαιωση του Admin
Τα συγχαρητηρια μου  |
|
Back to top |
|
 |
Giorgos Stadium Expert

|
Posted: Thu Oct 06, 2005 7:54 pm Post subject: |
|
|
Quote: | Paidia hremhste..., den nomizw oti uparxoun users pou kanoun posts skeftontas oti prepei na beltiwsoun ta statistika tous....an einai dunaton |
Μη το λές,μην το λές...  |
|
Back to top |
|
 |
siakabetis Stadium Expert

|
Posted: Thu Oct 06, 2005 9:37 pm Post subject: |
|
|
αντε τα μελη να γινουν 2000 και τα ποστς 2.000.000  |
|
Back to top |
|
 |
Panagiotis-7 Stadium Expert

|
Posted: Tue Oct 11, 2005 12:34 am Post subject: |
|
|
Αντε μετα να το συμμαζεψουν οι mods...  |
|
Back to top |
|
 |
chr.04 Stadium Expert

|
Posted: Tue Oct 11, 2005 7:06 am Post subject: |
|
|
Στα πόσα posts είπαμε ότι κερδίζουμε τα μαχαιροπίρουνα;  |
|
Back to top |
|
 |
OMF Stadium Expert

|
Posted: Thu Oct 13, 2005 10:28 am Post subject: |
|
|
Nikos C. wrote: | Quote: |
Ούτε εγώ πιστεύω ότι τίθεται θέμα κόντρας, είμαστε μεγάλοι άνθρωποι, σοβαροί, παρ' όλα αυτά θα ήμουν ψεύτης αν έλεγα πως δεν υπάρχουν (έστω και) ελάχιστοι που να μην έχουν κατά νου τη συγκομιδή πόντων, και αυτό δυστυχώς επηρεάζει τη συνοχή των συζητήσεων σε πολλές περιπτώσεις. Συμβαίνει σε όλα τα fora, εξάλλου. Πετάμε δηλαδή μερικά smilies ή ένα "συμφωνώ" με αποτέλεσμα να χαλάει η ροή και να μένει η κουβέντα στη μέση. |
Μαζί σου.  |
1823  |
|
Back to top |
|
 |
Ypsilon Moderator

|
Posted: Mon Oct 17, 2005 11:51 am Post subject: |
|
|
ΟΜF αυτό είναι spamming και απαγορεύεται από τον κανονισμό.
Τι είναι αυτά τώρα, και τι προσπαθείς να μας πεις?
Μη φορτώνετε το forum, είναι κρίμα. |
|
Back to top |
|
 |
losada7 Moderator

|
Posted: Thu Mar 12, 2009 4:45 pm Post subject: |
|
|
Έχουμε καιρό να γράψουμε σε αυτό το topic
Παρατήρησα ότι ο αριθμός των συνολικών posts που έχουν γίνει στο φόρουμ, πρόκειται να αλλάξει από 5ψήφιος σε 6ψήφιος ξεπερνώντας τα 100.000 .
Για να δούμε ποιός θα είναι ο τυχερός ...  |
|
Back to top |
|
 |
orthodontist Full Member

|
Posted: Tue Dec 06, 2016 12:15 am Post subject: |
|
|
Τί έγινε τελικά;Φθάσαμε το 1000000 ποστς;Ποιός ήταν ο τυχερός;;; |
|