View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
petalo Senior Member

|
Posted: Thu Sep 22, 2005 6:19 pm Post subject: |
|
|
gladiator,εξωτερικα δεν ειναι τραγικη η κατασταση του γηπεδου.απλα οπως ανεφερα ειναι γεματο απο αντιαισθητικα γκραφιτι...,που με ενα βαψιμο θα εφευγαν...τιποτα αλλο...  |
|
Back to top |
|
 |
Admin Site Owner

Joined: 16 Jan 2004 Posts: 2300 Location: Davelis Cave (απ'έξω)
|
Posted: Thu Sep 22, 2005 10:53 pm Post subject: |
|
|
Μιας και μιλάμε για αντιαισθητικά graffiti, πάρτε και ένα όμορφο (click για μεγέθυνση)
Πρόκειται για τον διάδρομο κάτω από τη θύρα 2, που οδηγεί από τα αποδυτήρια στο γήπεδο. Η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο είναι στο βάθος, δεξιά από το σήμα του Αρη. |
|
Back to top |
|
 |
petalo Senior Member

|
Posted: Fri Sep 23, 2005 9:59 am Post subject: |
|
|
ε ναι,αυτο ειναι τουλαχιστον χρησιμο.αναφερει το ονομα του γηπεδου!! εχεις αλλες φωτο απο τα αποδυτηρια 'η το κλειστο κατω απο την Θ3? |
|
Back to top |
|
 |
Admin Site Owner

Joined: 16 Jan 2004 Posts: 2300 Location: Davelis Cave (απ'έξω)
|
Posted: Fri Sep 23, 2005 9:50 pm Post subject: |
|
|
Τίποτε άλλο, για την ώρα. |
|
Back to top |
|
 |
Gladiator Junior Member

|
Posted: Sat Sep 24, 2005 8:52 am Post subject: |
|
|
Υπάρχει κλειστό κάτω από τις κερκίδες του Χαριλάου
Πρώτη φορά το ακούω...
Αυτό το γκράφιτι πάντως είναι μια χαρά. |
|
Back to top |
|
 |
superas Senior Member

|
Posted: Sat Sep 24, 2005 10:21 am Post subject: |
|
|
Αυτή τη στιγμή υπάρχει κάτω από τη θύρα 3 κλειστό γήπεδο μπάσκετ/βόλλεϋ/χάντμπολ με μικρή κερκίδα 500 ατόμων. Έχει ανακαινιστεί πρόσφατα και μπήκε παρκέ.
Επίσης υπάρχει μικρό κλειστό κάτω από τη θύρα 1 που όμως δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση.
Κάτω από το νέο κτίριο (θύρα επισήμων) κατασκευάζεται 25άρα πισίνα και γυμναστήριο τα οποία αναμένεται να είναι έτοιμα σε 2-3 μήνες. |
|
Back to top |
|
 |
Mika Stadium Expert

|
Posted: Sat Sep 24, 2005 3:30 pm Post subject: |
|
|
φιλε supera αν εχεις φωτο απο αυτες τις εγκαταστασεις μην διστασεις στιγμη να τις ποσταρεις!!!  |
|
Back to top |
|
 |
Avon Full Member

|
Posted: Wed Sep 28, 2005 1:24 pm Post subject: |
|
|
Απιστευτο! Οι εργασιες κοντευουν να τελειωσουν! Δηλαδη θα μπορω να παω στο σκεπαστρο και να κατσω και πισω-πισω ακομα αφου ολοκληρωθηκε!  |
|
Back to top |
|
 |
petalo Senior Member

|
Posted: Wed Sep 28, 2005 4:53 pm Post subject: |
|
|
εχουν απομακρυνθει τα μπαζα εξω απο τα επισημα,η οδος Αλκμηνης ανοιξε και ασφαλτοστρωθηκε,εξοπλιστηκαν τα δημοσιογραφικα και η αιθουσα τυπου και θα λειτουργησει το εστιατοριο για τους vips.τελος,καλυφθηκε και το σκεπαστρο εντελως... |
|
Back to top |
|
 |
P.A.O. Stadium Expert

Joined: 03 Feb 2004 Posts: 3545 Location: GATE 13 - SINCE 1966
|
Posted: Thu Sep 29, 2005 8:55 am Post subject: |
|
|
Επιτελους που διαβαζω τα καλα νεα μετα απο ενα χρονο
Προφανως , ο Ορφανος κρατησε το λογο του  |
|
Back to top |
|
 |
Sheepy Junior Member

Joined: 06 May 2004 Posts: 195 Location: Trilofos -Thessaloniki
|
Posted: Thu Sep 29, 2005 1:39 pm Post subject: |
|
|
De lete pou erxetai n ROMA kai egive to gnpedo???
Fobn8nkav to reziliki kai to prow8nsav... |
|
Back to top |
|
 |
superas Senior Member

|
|
Back to top |
|
 |
vag3721 Stadium Expert

|
Posted: Sat Oct 01, 2005 3:28 pm Post subject: |
|
|
Προτείνω να τις κάνεις ακόμα μικρότερες και να ξαναποστάρεις.
Να τις δώσεις σε αυτό το μέγεθος στον ADMIN για να βάλει στο site,η πρώτη και η τρίτη είναι πολύ καλές.
Στο λέω γιατί αν τις αφήσεις έτσι σίγουρα θα τις δείς σε κάποιο site με το watermark του site. |
|
Back to top |
|
 |
ael Stadium Expert

Joined: 15 Feb 2004 Posts: 1854 Location: πινω Λουμιδη.ΚΟΥΠΑτο...
|
Posted: Sat Oct 01, 2005 6:00 pm Post subject: |
|
|
mpravo re supera!wraies photo,eidika h deuterh kai h trith.nomizw pws se ola ta ghpeda,ta kareklakia eprepe na exoun topothetithei opws sta petala tou Xarilaou.
episis h nea kerkida dinei allon aera sto ghpedo,an kai pali den eleipsan ta la8h sthn kataskeuh...opws fainetai sthn 3h photo,h oratothta einai mhdaminh gia tis theseis dipla sthn kentrikh kerkida...
perimenoume photos apo to eswteriko ths kentrikhs...  |
|
Back to top |
|
 |
P.A.O. Stadium Expert

Joined: 03 Feb 2004 Posts: 3545 Location: GATE 13 - SINCE 1966
|
Posted: Mon Oct 03, 2005 10:37 am Post subject: |
|
|
Μου κανουν ασχημο μπαμ οι διαφημιστικες πινακιδες που βρισκονται στην κορυφη των εξεδρων  |
|
Back to top |
|
 |
Sheepy Junior Member

|
Posted: Mon Oct 03, 2005 4:16 pm Post subject: |
|
|
Wraies oi photos megale!!! |
|
Back to top |
|
 |
superas Senior Member

|
|
Back to top |
|
 |
Rohan Full Member

|
Posted: Wed Nov 09, 2005 12:26 pm Post subject: |
|
|
- Ιδέα: Παρατήρησα ότι η νέα κερκίδα είναι μικρότερη σε μήκος από το συνολικό μήκος της αντίστοιχής πλευράς του γηπέδου, με αποτέλεσμα δεξιά και αριστερά της, να υπάρχουν τυφλές θέσεις στο πάνω διάζωμα της παλιάς κερκίδας που συμπληρώνει το μήκος της συγκεκριμένης πλευράς. Θα μπορούσε η νέα κερκίδα να επεκταθεί δεξιά και αριστερά καλύπτοντας όλο το μήκος της πλευράς, εξαλείφοντας τις τυφλές θέσεις, και αυξάνοντας κι άλλο τη χωρητικότητα και τους λειτουργικούς χώρους του γηπέδου;Σχεδιαστικά πάντως, οι φωτογραφίες δείχνουν ότι είναι εφικτό. Η χρηματοδότηση τώρα είναι μια άλλη ιστορία.....
Κατα τ'άλλα μ'αρέσει το γήπεδο και σίγουρα αν υπήρχαν χρήματα θα μπορούσε να γίνει ακόμη καλύτερο (σκέπαστρα, "σουλούπωμα" Θ3 κλπ κλπ)
Μπράβο Supera! |
|
Back to top |
|
 |
siakabetis Stadium Expert

|
Posted: Wed Nov 09, 2005 2:04 pm Post subject: |
|
|
πολυ καλες φωτο αν ειχε ολο το γηπεδο σκεπαστρα και ειχε και η απενντι κτιριο με καφε η κατι τετοιο θα ηταν κατα τη γνωμη μου ενα πολυ συγχρονο γηπεδο εφαμιλο των εωρωπαικων  |
|
Back to top |
|
 |
Giorgos Stadium Expert

|
Posted: Wed Nov 09, 2005 2:14 pm Post subject: |
|
|
Μπραβο Supera!Πολύ ωραίες φωτο!!
Μια ερώτηση:Τα μαυρα καθισματα των επισημων είναι δερμάτινα ε? |
|
Back to top |
|
 |
aikinn Stadium Expert

|
Posted: Wed Nov 09, 2005 3:00 pm Post subject: |
|
|
Καλά ρε π$#$στη μου, αυτά τα ηλίθια χωρίσματα για σκαλιά στην 3 ποιος επιστήμονας τα σκέφτηκε? Αν προσέξετε δεν υπάρχει καμία συνοχή ανάμεσα στα 2 διαζώματα και επίσης άλλα κομμάτια έχουν 10 στήλες, άλλα 5, άλλα 15. 2 όμοια δεν πρεπει να υπάρχουν. Μπράβο!!! ¶ψογο το στολίδι!!! |
|
Back to top |
|
 |
Argyris Senior Member

|
Posted: Wed Nov 09, 2005 4:20 pm Post subject: |
|
|
Καλα... αυτην η διαταξη ουτε εμενα μου αρεσει
Αυτο που με ενοχλει ομως αφανταστα ειναι το οτι οι κερκιδες ειναι μικροτερες απο τα αροστερα και ψηλωνουν οσο πηγαινεις προς τα δεξια και την κεντρικη θυρα! Καμια μα καμια ομοιομορφια!!!
Ετσι ουτε στεγαστρο μπορει να μπει πουθενα ουτε τιποτα!!
Αν τις γκρεμιζαν αυτες τις σειρες το γηπεδο θα εδειχνε 1000x ομορφοτερο!
Απο την αλλη πλευρα βλεπετε ποσο ωραια φαινετε μια κερκιδα οταν ειναι ομοιομορφη (αν και η ομοιομορφια τελειωνει στην γωνια )!!
Αυτο που μου αρεσε πολυ ειναι το εξωτερικο βαψιμο του γηπεδου (ειναι γυρω γυρω ετσι; !!! Μακαρι να βαφονταν ολα τα γηπεδα της Ελλαδας ακομα μια φορα για να δειχνουν εστω και λιγο φιλοξενα ρε παιδι μου...
Last edited by Argyris on Wed Nov 09, 2005 6:17 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
Sheepy Junior Member

|
Posted: Wed Nov 09, 2005 6:11 pm Post subject: |
|
|
Polu kales oi photos, keep sending!!!  |
|
Back to top |
|
 |
ael Stadium Expert

Joined: 15 Feb 2004 Posts: 1854 Location: πινω Λουμιδη.ΚΟΥΠΑτο...
|
Posted: Wed Nov 09, 2005 7:49 pm Post subject: |
|
|
mpravo re supera!oi photos sou enisxyoun thn apopsh mou,pws h nea kerkida den einai panemorfh mono exwtewrikws alla kai eswtrikws!
krima pou de mporei na ginei to idio kai gia to ypoloipo ghpedo...  |
|
Back to top |
|
 |
Mr.T New Member

|
Posted: Wed Nov 09, 2005 8:23 pm Post subject: |
|
|
Για μένα ο ¶ρης μπορεί να αποτελέσει πρότυπο για ομάδες χαμηλών διαθέσιμων κεφαλαίων (μπάτζετ) για έργα ανάπτυξης. Αντί δηλαδή ν'αρχίσει μια χρονοβόρα κι πολλές φορές ουτοπική διαδικασία εξεύρεσης πόρων και κονδυλίων για νεόδμητα στάδια/γήπεδα, ξεκινάς μια ανακασκευή θύρας/θυρών, ένα νέο αθλητικό χώρο όπως στην προκειμένη ο ¶ρης. Μπορεί αγωνιστικά αυτό να μην έχει (φαινομενικά) αντίκτυπο στην ομάδα, δεν παύει όμως να είναι υποθήκη για το μέλλον του Συλλόγου/ομάδας του ¶ρη.
Δεν ξέρω αν έχετε προσέξει οι φίλοι μηχανικοί, αλλά δείτε πόσο μακρυά μπορεί να σε φτάσει το ατσάλι και το τσιμέντο. Απλά (κοιλοδοκούς U διατομής Ι), φθηνά κι ευρέως διαδεδομένα υλικά (λαμαρίνα) με εντυπωσιακές λύσεις (σκέπαστρο νέας εξέδρας, κοινόχρηστοι χώροι κι χώροι VIP).
Ένα παράδειγμα που με χαρά μου βλέπω να εστερνίζεται και το Αιγάλεω. Ένα παράδειγμα που με λύπη μου είδα να μην το επεξεργάστηκε ποτέ η ΑΕΚΑΡΑ μου. Αν είχαμε ανακατασκευάσει π.χ. τη Θ.3 απ'το σεισμό και την Θ.18, συμπεριλαμβανομένου της μοναδικής (από τεχνική σκοπιά) σκεπαστής, θα είχαμε τώρα ένα σύγχρονο γήπεδο 24,000 θέσεων (όσο ήταν και πριν δηλαδή) όπως κάνει καλή ώρα ο ¶ρης και το Αιγάλεω λείαν συντόμως...
Όσον αφορά τις φωτογραφίες του φίλου Superas, αυτή που ξεχωρίζω είναι απ'τις δημοσιευμένες την 1η Οκτωβρίου, την τρίτη συγκεκριμένα που δείχνει όλη την νέα εξέδρα φωτινή και (σχεδόν) άδεια. Εκεί που μου έφυγε το καφάσι όμως, είναι στην 25-άρα την πισίνα κι ας παραπονιέται ο φίλος για την μη αποπεράτωσή της.
Τι φτιάχνουνε φίλε μου οι άνθρωποι... Ως γνήσιος σταδιάκιας και λάτρης του ωραίου, τα ρέστα μου κύριοι...
Last edited by Mr.T on Wed Nov 09, 2005 9:23 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
|