stadia.gr/forum Forum Index stadia.gr/forum
Εδώ μιλάμε για τα πάντα. Από Καλατράβα μέχρι… Καλομοίρα!

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Τεχνικά θέματα(Η/Υ-Κινητά-Ψηφιακές Μηχανές-Palmtops-Gadgets)
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 22, 23, 24  Next

Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Το "πολιτικό" κλουβί με τους τρελούς
View previous topic :: View next topic  

Τι σύνδεση χρησιμοποιείτε για να έχετε πρόσβαση στο δίκτυο ;
ADSL - Ευρυζωνική Σύνδεση ( Ταχύτητα λήψης ~ 768 Kbps )
0%
 0%  [ 0 ]
ADSL - Ευρυζωνική Σύνδεση ( Ταχύτητα λήψης ~ 1.024 Kbps )
0%
 0%  [ 0 ]
ADSL - Ευρυζωνική Σύνδεση ( Ταχύτητα λήψης ~ 2.048 Kbps)
57%
 57%  [ 4 ]
ADSL - Ευρυζωνική Σύνδεση ( Ταχύτητα λήψης > 2.048 Kbps έως 24.000 Kbps)
42%
 42%  [ 3 ]
Total Votes : 7

Author Message
billy8181
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Fri Sep 02, 2005 1:25 pm    Post subject: Reply with quote

Crying or Very sad oute tin othoni/printer?
Back to top
View user's profile Send private message
m0urg0s
New Member
New Member

PostPosted: Mon Sep 05, 2005 10:03 am    Post subject: Reply with quote

Billy kratise to pc kalitera gia arxaiologiki aksia kai tpt allo.
Gia poulima oute kan na to anafereis se kanenan.
Den aksizei tpt , prosopika kai tzapa na mou edines tpt den tha to eperna.
Back to top
Lothar_GR
Full Member
Full Member

PostPosted: Mon Sep 05, 2005 10:36 am    Post subject: Reply with quote

Αν είναι να έχει πάθει κάτι η motherboard το ποίο πιθανό ( μιάς και είναι παλιό μηχανήμα ) είναι να έχει πρόβλημα η μπατάρια και να χάνει τις ρυθμίσεις του BIOS ...
Back to top
losada7
Moderator
Moderator

PostPosted: Mon Sep 05, 2005 5:43 pm    Post subject: Reply with quote

Σχετικά με τη μπαταρία και το bios:

Αν δεν ξεκινάει καθόλου το H/Y η ξεκινάει αλλά με τις default ρυθμίσεις BIOS τότε το πρόβλημα είναι ότι η μπαταρία θέλει άλλαγμα.

Όμως αν το σύστημα έχει ξεκινήσει και εκεί που εργάζεται o billy σε κάποιο πρόγραμμα, το σύστημα κολλήσει τότε το πρόβλημα μπορεί να είναι hardware(bios ή κάτι άλλο). Βέβαια αν το κόλλημα του συστήματος γίνεται όταν εκτελείται ένα συγκεκριμένος πρόγραμμα τότε ο κώδικας του συγκεκριμένου προγράμματος είναι corupted και πρέπει να γίνει reinstallation του συγκεκριμένου προγράμματος μόνο. Αν όμως το κόλλημα γίνεται (λ.χ) όταν πάει να εκτυπώσει, μπορεί να φταίει ο printer. Αν το κόλλημα γίνεται όταν πάει να μπει στο δίκτυο και κολλάει τότε, το πρόβλημα μπορεί να είναι στο μοντεμ κ.ο.κ .

Γενικά πάντως ισχύει ότι όταν ένα πρόγραμμα(software) είναι προβληματικό και θέλει reinstallation, τότε βγάζει σφάλμα και δεν "παγώνει" ο υπολογιστής. "Παγώματα" ή κολλήματα παρουσιάζονται τις περισσότερες φορές λόγω προβληματικού υλικού (hardware).

Billy, δεν είμαι απολύτως σίγουρος τι συμβαίνει στη περίπτωση του Η/Υ σου. Πάντως ένα format και εγκατάσταση των win θα δείξει πολύ περισσότερα πράγματα Twisted Evil
Back to top
savroulis
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Thu Sep 08, 2005 2:52 am    Post subject: Reply with quote

Γκρίνια για το φθηνό φοιτητικό Ίντερνετ
Back to top
Ypsilon
Moderator
Moderator

PostPosted: Thu Sep 08, 2005 3:58 pm    Post subject: Reply with quote

Και ο άγιος φοβέρα θέλει. Κατά 20 - 40% μειώνει ο ΟΤΕ τις τιμές των συνδρομών DSL!
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=648300&lngDtrID=252

Και τώρα για εξηγήστε μου λιγάκι. Αν πάρω μια 512/128 kbps για το σπίτι μου, καλή δεν είναι?
Τι άλλο θα πληρώνω εκτός από τα 19,90 ευρώ γι' αυτήν τη σύνδεση? Αν θυμάμαι καλά υπάρχουν δυο ακόμα τέλη.
Η σούμα δηλαδή πόσο έρχεται για το δίμηνο?
Θεωρώ παραπειστική την αναφορά σε μηνιαία τέλη, από τη στιγμή που οι λογαριασμοί πληρώνονται ανά δίμηνο. Ή για να μην είμαι άδικος, δεν είναι παραπειστική (δεν φταίει ο ΟΤΕ αν εγώ είμαι χαζός). Απλά εμένα με μπερδεύει.
Και θα'χω Ίντερνετ 7/24/365 βρέξει χιονίσει και θα πληρώνω πάντα τα συγκεκριμένα λεφτά? Shocked
Είμαι πίσω το παραδέχομαι, αλλά τι να κάνουμε...
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Nameless
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Thu Sep 08, 2005 5:10 pm    Post subject: Reply with quote

Ypsilon wrote:
Και τώρα για εξηγήστε μου λιγάκι. Αν πάρω μια 512/128 kbps για το σπίτι μου, καλή δεν είναι?

Καλή θα είναι, γιατί να μην είναι? Θα κατεβάζεις με 55-60 kbyte/sec και θα ανεβάζεις με 12-14 kbyte/sec.

Ypsilon wrote:
Τι άλλο θα πληρώνω εκτός από τα 19,90 ευρώ γι' αυτήν τη σύνδεση? Αν θυμάμαι καλά υπάρχουν δυο ακόμα τέλη.

Εκτός από τον πολυαγαπημένο ΟΤΕ, θα δίνεις κάποια λεφτά το μήνα (το τρίμηνο, το εξάμηνο, κλπ - ανάλογα τι πακέτο θα πάρεις) στον παροχέα Internet (OTENet, ForthNet, κλπ)

Για παράδειγμα για μια 384kbps/128kbps:
15,90E+ΦΠΑ=18,92 E κάθε μήνα για τον ΟΤΕ
26,90E+ΦΠΑ=32,01 E κάθε μήνα για την ΟΤΕΝet
==Σύνολο: 50,93 ευρώ το μήνα

// edit: Είναι προφανές ότι για το δίμηνο θα σου'ρθουν 18,92 * 2 = 37,84 Ε στον λογαριασμό του ΟΤΕ. Ο παροχέας δεν ενσωματώνεται στον λογαριασμό τηλεφώνου, με εξαίρεση την OTENet, οπότε το χαράτσι εκεί πέφτει μια κι έξω.

Προφανώς δεν υπολογίζω το πάγιο της γραμμής (PSTN/ISDN), το τέλος εγκατάστασης (34,99 ευρώ+ΦΠΑ) και την αγορά εξοπλισμού (modem, splitter/φίλτρα). Με κατάλληλη επιλογή παροχέα (ISP) και με πακέτα για 256kbps αντί των 384kbps μπορείς να ρίξεις κι άλλο την τιμή. Φυσικά με πακετά που έχουν χρονο-ογκοχρέωση η τιμή πέφτει περισσότερο, αλλά δε νομίζω ότι αξίζει τον κόπο.

Ypsilon wrote:

Και θα'χω Ίντερνετ 7/24/365 βρέξει χιονίσει και θα πληρώνω πάντα τα συγκεκριμένα λεφτά? Shocked

Ναι .. εκτός από όταν χαλάει το τηλέφωνο, όταν πέφτει ο ΟΤΕ, όταν πέφτει ο ISP, όταν ψοφάει ο BBRAS, όταν χαλάει η σύνδεση με το εξωτερικό, όταν .... χμμμ ... σχεδόν συνέχεια μέσα θα'σαι Razz
Back to top
Ypsilon
Moderator
Moderator

PostPosted: Thu Sep 08, 2005 5:24 pm    Post subject: Reply with quote

Μα, το πάγιο για τη γραμμή, δεν το πληρώνω ούτως ή άλλως στον λογαριασμό του ΟΤΕ? Rolling Eyes Ή μήπως η τιμή θα αναβαθμισθεί (προς τα πάνω) επειδή εκ των πραγμάτων θα πρέπει να την κάνω ISDN?
Το τέλος εγκατάστασης το πληρώνω μια κι έξω?
Τι θα πει τρίμηνη, εξάμηνη, κλπ σύνδεση? Δεν μπορώ να κάνω μια διαρκή σύνδεση για να ξενοιάσω? Ποιο παραπάνω τέλος πληρώνω γι' αυτήν? Και πόσο παραπάνω?
Για ξανακάντε μου τη σούμα... Rolling Eyes
Δεν με βοηθάτε, δεν με βοηθάτε.... Razz
Back to top
billy8181
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Thu Sep 08, 2005 7:06 pm    Post subject: Reply with quote

losada7 wrote:
Σχετικά με τη μπαταρία και το bios:

Αν δεν ξεκινάει καθόλου το H/Y η ξεκινάει αλλά με τις default ρυθμίσεις BIOS τότε το πρόβλημα είναι ότι η μπαταρία θέλει άλλαγμα.

Όμως αν το σύστημα έχει ξεκινήσει και εκεί που εργάζεται o billy σε κάποιο πρόγραμμα, το σύστημα κολλήσει τότε το πρόβλημα μπορεί να είναι hardware(bios ή κάτι άλλο). Βέβαια αν το κόλλημα του συστήματος γίνεται όταν εκτελείται ένα συγκεκριμένος πρόγραμμα τότε ο κώδικας του συγκεκριμένου προγράμματος είναι corupted και πρέπει να γίνει reinstallation του συγκεκριμένου προγράμματος μόνο. Αν όμως το κόλλημα γίνεται (λ.χ) όταν πάει να εκτυπώσει, μπορεί να φταίει ο printer. Αν το κόλλημα γίνεται όταν πάει να μπει στο δίκτυο και κολλάει τότε, το πρόβλημα μπορεί να είναι στο μοντεμ κ.ο.κ .

Γενικά πάντως ισχύει ότι όταν ένα πρόγραμμα(software) είναι προβληματικό και θέλει reinstallation, τότε βγάζει σφάλμα και δεν "παγώνει" ο υπολογιστής. "Παγώματα" ή κολλήματα παρουσιάζονται τις περισσότερες φορές λόγω προβληματικού υλικού (hardware).

Billy, δεν είμαι απολύτως σίγουρος τι συμβαίνει στη περίπτωση του Η/Υ σου. Πάντως ένα format και εγκατάσταση των win θα δείξει πολύ περισσότερα πράγματα Twisted Evil

efharisto (ke se osous apandisan) ala distihos i periptosi tou format ine diskoli giati den eho ta drivers pia.....ke sto internet diskola tha ta vro pia(i ohi?). prepei na to psaxo alios.

parepiptondos palia pehnidia pou pezan se tetia pc pezoun se kenuria PC meso emulator px.? opos to wolfenstein 3d?
Back to top
Nameless
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Thu Sep 08, 2005 8:54 pm    Post subject: Reply with quote

Ypsilon wrote:
Μα, το πάγιο για τη γραμμή, δεν το πληρώνω ούτως ή άλλως στον λογαριασμό του ΟΤΕ? Rolling Eyes Ή μήπως η τιμή θα αναβαθμισθεί (προς τα πάνω) επειδή εκ των πραγμάτων θα πρέπει να την κάνω ISDN?

Το πάγιο για τη γραμμή, εφ'όσον έχεις ήδη τηλέφωνο, το πληρώνεις ούτως ή άλλως, άρα δεν το βάζουμε στα έξοδα της ADSL. Κατηγορηματικά το πάγιο της γραμμής σου ΔΕΝ θα αλλάξει με την προσθήκη της ADSL. Προστίθεται απλά το πάγιο της υπηρεσίας ADSL (384kbps = 18,92 E το μήνα, ΦΠΑ already included)

Ypsilon wrote:

Το τέλος εγκατάστασης το πληρώνω μια κι έξω?

Ακριβώς!

Ypsilon wrote:

Τι θα πει τρίμηνη, εξάμηνη, κλπ σύνδεση? Δεν μπορώ να κάνω μια διαρκή σύνδεση για να ξενοιάσω? Ποιο παραπάνω τέλος πληρώνω γι' αυτήν? Και πόσο παραπάνω?

Οι παροχείς σου δίνουν την δυνατότητα να επιλέξεις τη χρονική διάρκεια της σύνδεσής σου. Όσο μεγαλύτερη χρονικά σύνδεση παίρνεις, τόσο φθηνότερα σου έρχεται ανά μήνα, απλά σε περίπτωση πτώσης τιμών χάνεις γιατί προπληρώνεις στην ακριβότερη τιμή. Σε έμπλεξα?
Μπορείς να κάνεις διαρκή σύνδεση ("σύνδεση αορίστου χρόνου") ή σύνδεση σταθερού χρόνου. Ενδεικτικά οι τιμές από Forthnet έχουν ως εξής:

Για ADSL 256kbps/128kbps:
Αορίστου χρόνου, 16,90? / μήνα
Σύνδεση 3 μηνών, 50,70? / 3μηνο => 16,9? / μήνα
Σύνδεση 6 μηνών, 98,40? / 6μηνο => 16,4? / μήνα
Σύνδεση 12 μηνών, 190,80? / 12μηνο => 15,9? / μήνα

Για ADSL 384kbps/128kbps:
Αορίστου χρόνου, 24,90? / μήνα
Σύνδεση 3 μηνών, 74,70? / 3μηνο => 24,9? / μήνα
Σύνδεση 6 μηνών, 143,40? / 6 μηνο => 23,9? / μήνα
Σύνδεση 12 μηνών, 274,80? / 12μηνο => 22,9? / μήνα

Ypsilon wrote:

Για ξανακάντε μου τη σούμα... Rolling Eyes

Είπαμε: Τα λεφτά που δίνεις στον ΟΤΕ (18,92 E το μήνα) συν τα λεφτά που δίνεις στον παροχέα (16,90? / μήνα για 256 ή 24,90? / μήνα για 384kbps) + το κλασσικό πάγιο της γραμμής που πάντα πλήρωνες.

Μόνο μια φορά - στην αρχή - θα πληρώσεις το τέλος ενεργοποίησης της γραμμής στον ΟΤΕ (34,99 Ε το μήνα + ΦΠΑ), το μόντεμ και splitter ή φίλτρα για τα τηλέφωνα.

Χοντρικά πες 100-150 ευρώ αρχικά για να μπεις στο παιχνίδι και μετά 40-50 ευρώ το μήνα για να συνεχίσεις τα ταξίδια στους κυβερνογαλαξίες! Cool

Αν πάρεις τη μεγάλη απόφαση, υπάρχουν και πακέτα προσφορών από τον ΟΤΕ και τους παροχείς για ακόμα φθηνότερες τιμές στους νεοεισαχθέντες.

Καλύτερα τώρα?

Last edited by Nameless on Thu Sep 08, 2005 9:00 pm; edited 1 time in total
Back to top
savas
Full Member
Full Member

PostPosted: Thu Sep 08, 2005 8:57 pm    Post subject: Reply with quote

Δεν θελω να κανω τον εξυπνακια αλλα ας πω τι πληρωνω εγω εδω στην germany

Ιντερνετ και Τηλεφωνο για απεριοριστο χρονο:
DSL 3000 Flat
Download: 3 Mbps - Upload: 384 kbps χωρις περιορισμο χρονου
ISDN Flat
Χωρις περιορισμο χρονου

Πληρωνω το συνολικο πακετο χωρις να τρελενομαι απο τα νουμερα, τηλεφωνω και σερφαρω 24 ωρες το 24 και το ποσο αυτο ειναι...
Συνολο: 59,85 ευρώ το μήνα

Last edited by savas on Thu Sep 08, 2005 10:46 pm; edited 1 time in total
Back to top
Dimiskour
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Thu Sep 08, 2005 9:36 pm    Post subject: Reply with quote

Δειτε τωρα το θεοκουφο....μια καινουρια εταιρια στη Βρετανια προσφερει DSL συνδεση (την αποκαλουν broadband εδω) με ταχυτητα....κρατηθειτε.......24meg!!!!!!! Shocked

Και η τιμη? Ελπιζω να κρατιοσαστε ακομα....20 λιρες ή αλλιως 30 ευρω το μηνα!!! (και αυτο ειναι ολο. Ουτε παγια ΟΤΕ, ουτε τελη ενεργοποιησης ουτε καν φραγκα για μοντεμ το οποιο προσφερεται δωρεαν. Τα παραπανω, βεβαια, δεν ειναι τιποτα καινουριο αφου τα ιδια ισχυουν με ολους τους παροχεις)

http://www.bethere.co.uk/beonline/canBeHome.do

Δε μπορει ρε παιδια, καποιο λακκο εχει η φαβα!
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
billy8181
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Thu Sep 08, 2005 10:01 pm    Post subject: Reply with quote

stis vrixeles ehoun platies me cafe pou ekpemboun sima tahititas ADSL (ke parapano nomizo) opou boreis na kathiseis se pangakia ke an eheis laptop me wireless surfareis dorean arkei na ise mesa stin emveleia tou simatos.....ke stis ores litourgeias(klinei arga).

kanena tetio de tha itan ashimo stin athina....(afou teliosun i anaplaseis Razz ).

pandos tora pia to internet den ine meglai ipothesi, ke opou iparhei megali agora logika tha pesoun ke i times, an ehei bei ke i sosti tehnologia gia ADSL/T1 klp.
Back to top
losada7
Moderator
Moderator

PostPosted: Fri Sep 09, 2005 6:55 am    Post subject: Reply with quote

Cool

Μειώσεις στις τιμές των συνδέσεων DSL ανακοίνωσαν ΟΤΕ και Forthnet

Πρέπει να σημειωθεί ότι οι τιμές που ανακοίνωσε ο ΟΤΕ αφορούν μόνο τo μηνιαίο τέλος της γραμμής DSL, ενώ οι τιμές της Forthnet αφορούν το πακέτο γραμμής-σύνδεσης.

Y.Γ Η μείωση από ΟΤΕ θα ισχύσει απο 15/9.
Back to top
superas
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Fri Sep 09, 2005 7:35 am    Post subject: Reply with quote

Καλά η σύγκριση των τιμών DSL Ελλάδας και υπόλοιπης Ευρώπης (ακόμη και μετά την πτώση των τιμών που ανακοίνωσε ο ΟΤΕ) είναι για γέλια. Ορίστε το παληκάρι από Γερμανία πληρώνει 60€ για 3 Mbps κι εμείς εδώ τουλάχιστον μέχρι τώρα κοντά στο 50άρικο για 384 kbps!!!
Όσο για την wireless access (δηλαδή παροχή internet σε συγκεριμένους χώρες μέσω ασύρματου δικτύου) είμαστε πάρα πολύ πίσω. Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα υπάρχει σε κάποια αεροδρόμια (με 10€ για 3 ώρες!) σε ξενοδοχεία, στα Starbucks και σε κάποιους άλλους επιλεγμένους χώρους. Το μοναδικό μέρος που έχω υπ' όψη μου για τζάμπα wireless σύνδεση είναι ο επιβατικός σταθμός του λιμανιού στη Θεσσαλονίκη.
Back to top
projected
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Fri Sep 09, 2005 8:17 am    Post subject: Reply with quote

Εγώ στην Ιταλία έχω :

- Οπτική ina (fastweb) από το 2001 ..... = 10 Mbps
- Δωρεάν όλα τα τηλεφωνήματα εντός Ιταλίας

70 euro/μηνα

Δεν μας τα λέει καλά ο ΟΤΕ..... Rolling Eyes
Back to top
Ypsilon
Moderator
Moderator

PostPosted: Fri Sep 09, 2005 8:45 am    Post subject: Reply with quote

Ο ΟΤΕ πάλι, όχι μόνο θεωρεί ότι μάς τα λέει καλά, αλλά ζήτησε και τα ρέστα από πάνω, στη διαμαρτυρία χιλιάδων χρηστών του DSL για την τιμολογιακή του πολιτική. Twisted Evil
Απέδωσε τις ακριβές του τιμές στην τεχνοφοβία των Ελλήνων Shocked , στο γεγονός ότι η διάχυση του Ίντερνετ είναι ακόμα αργή στην Ελλάδα, στο ότι λάνσαρε την υπηρεσία καθυστερημένα σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη, στο ότι η διασπορά του πληθυσμού που χρησιμοποιεί ευρυζωνικά δίκτυα δεν είναι ομοιογενής, και μάς αποτελείωσε λέγοντας ότι το "μοίρασμα" (contention ratio) είναι τουλάχιστον 2 φορές καλύτερο από της υπόλοιπης Ευρώπης. Shocked

Για την ταμπακιέρα ούτε λόγος βέβαια. Δεν μπορεί να λέει ότι όσο αυξάνεται ο αριθμός των χρηστών τόσο θα πέφτει η τιμή, αφού με αυτές τις τιμές και αυτήν την οικονομική κατάσταση που βρισκόμαστε, το τελευταίο που θα σκεφτεί ο μέσος Έλληνας θα είναι να βάλει ένα ακόμα χαράτσι στο κεφάλι του. Ούτε είναι δυνατόν να μάς μέμφεται για την ανομοιογενή διάχυση του Ίντερνετ, αφού η ανθρωπογεωγραφία τής Ελλάδας έχει την ιδιαιτερότητα να είναι ανισομερώς μοιρασμένη ανάμεσα σε (λίγες) μεγάλες πόλεις και ακόμα μικρότερη στην περιφέρεια.

Τελικά μού φαίνεται ότι (και) ο ΟΤΕ εκμεταλλεύεται την κόμπλα του Έλληνα μπροστά σε ο,τιδήποτε καινούργιο, καθώς και τη βλακώδη νοοτροπία του που λέει "έλα μωρέ, αφού είναι καλό ας δώσουμε κάτι παραπάνω".
Το μπαξίσι της Τουρκοκρατίας καλά κρατεί! Twisted Evil
Μου θυμίζει τη λογική "δεν έχω φράγκα, η οικονομία μου πάει χάλια, αλλά αλλά αν δεν δώσω 7 ευρώ για τον φραππέ στο τάδε παραλιακό μαγαζί που έχει ωραία θέα και ωραίο κόσμο, πού θα τα δώσω"?

Τέλος πάντων, ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Arrow Nameless με το δεύτερο διευκρινιστικό μήνυμά σου πήρα επιτέλους χαμπάρι για τις τιμές. Να' σαι καλά.

Last edited by Ypsilon on Sat Sep 10, 2005 7:35 pm; edited 1 time in total
Back to top
Lothar_GR
Full Member
Full Member

PostPosted: Sat Sep 10, 2005 12:22 pm    Post subject: Reply with quote

Επείδη και εγώ είμαι ένας απο τους χρήστες DSL στη Ελλάδα, και έχω υπογράψει και τη διαμαρτύρια ( η οποία, οπώς το περίμενα, δε έκανε και πολλά πράγματα μέχρις στίγμη ) έχω να πώ κάποια πράγματα.

Μη συγκρίνετε τον πΟΤΕ με τη υπόλοιπη Ευρώπη. Δε υπάρχει καμμία σχέση. Καμμία μα καμμία απολύτως σχέση. Ο πΟΤΕ είναι μια Ελληνική ιδιωτική εταιρία με νοοτροπία βρύκολακα, και αντανακλαστικά ελληνικού δημοσίου. Θα πούλησει πανάκριβα τις ( κάκιστες, και για γέλια ) υπηρέσιες του, θα ξεχάσει τι σημαίνει σχέση πελάτη-εταιρίας ( και έσενα θα σε ξεχάσει στο ακουστικό να περιμένεις 2-3 ώρες για τεχνική υποστήριξη ), αλλα θα γίνει γιγάντας οταν θα θυμήθει να σου πάρει λεφτά, για αυτες τις άριστες υπηρεσίες που σου προσέφερε.

Και όταν εσύ, σα δυσαρεστήμενος πελάτης για ολά αυτα, διαμαρτυρηθείς, σαν αλήτης με γραβάτα, θα σου πετάξει στη μούρη οτι φταιέι η τεχνοφοβία του Ελλήνα, οτι φταίει που ήρθε αργά το DSL στη Ελλάδα ( εμείς φταίμε κύρ-ΟΤΕ γιά αυτο; ) οτι φταίει ο Ερμής που είναι ανάδρομος στη Αφροδίτη και πράσινα άλογα ...

Ταυτόχρονα βέβαια με διαφημίσεις του στύλ του Matrix θα πέταει και ψέμματα στους πιθάνους πελάτες της άριστης DSL παρόχης του ( οτι π.χ θα πέζετε ποιο κάλα on-line παιχνίδια με ping που συναγωνίζονται τα ping PSTN συνδέσεων )

Αυτή είναι η ελληνική "κοινωνία της πληροφόριας" .
Back to top
savroulis
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Sun Sep 18, 2005 7:31 pm    Post subject: Reply with quote

Πώς μπορείς να βγάλεις τρία δισεκατομμύρια δολάρια μέσα σε τρία χρόνια; Βρίσκεις μια υπηρεσία που μπορεί να τύχει ευρείας απήχησης, την προσφέρεις δωρεάν σε 54 εκατομ. ανθρώπους ανά την υφήλιο και την κρίσιμη ώρα πουλάς τις μετοχές της εταιρείας που «τρέχει» το όλο project.
Back to top
losada7
Moderator
Moderator

PostPosted: Wed Sep 21, 2005 7:47 am    Post subject: Reply with quote

superas wrote:
Ευχαριστούμε Admin για την ανανέωση!!! Πολύ ωραίο και το virtual tour...
Και κάτι τεχνικό! Στον firefox μου βγαίνει η παλιά σελίδα του Χαριλάου. Στο Αλκαζάρ μου βγαίνει κανονικά η ανανεωμένη. Την αναννέωση όμως του Χαριλάου μπορώ να τη δω μόνο στον explorer!!! Έχει συμβεί και σε άλλους;;;

Supera δοκίμασε να επαναφέρεις τις ρυθμίσεις στις αρχικές ώστε να βλέπεις τη κανονική σελίδα για το συγκεκριμένο γήπεδο. Πήγαινε δηλαδή εργασίες>επιλογές>Απορρητο και πάτα εκκαθάριση σε όλες τις επιλογές εκεί.

Επίσης στα γενικά στις "ρυθμίσεις σύνδεσης" πρέπει να είναι επιλεγμένη η πρώτη επιλογή "απευθείας σύνδεση στο δίκτυο"
Back to top
Giannis
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Wed Sep 21, 2005 2:20 pm    Post subject: Reply with quote

Aχρηστο» το Διαδίκτυο για επτά στους δέκα Eλληνες

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economy_218681_21/09/2005__157357

το ελληνικό παράδοξο!
Πως να ξέρεις αν σου χρειάζεται το διαδίκτυο...αν δε ξέρεις καν τί δυνατότητες σου προσφέρει.... Twisted Evil
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
superas
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Thu Sep 22, 2005 10:30 am    Post subject: Reply with quote

ευχαριστώ losada, τώρα δουλεύει Very Happy
Back to top
petalo
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Tue Sep 27, 2005 5:42 pm    Post subject: Reply with quote

εχω καρτοκινητο CU και οταν στελνω sms σε κινητο ξενου δικτυου τα χρεωνει σε διπλασια τιμη απο οτι εντος ελλαδας.μηπως υπαρχει καποια αλλη εταιρεια που τα χρεωνει οπως εντος ελλαδας γιατι η καρτα αδειαζει πολυ γρηγορα!!!
Back to top
losada7
Moderator
Moderator

PostPosted: Tue Sep 27, 2005 5:53 pm    Post subject: Reply with quote

Δεν νομίζω να βρεις άκρη. Αυτό που θα σου πω το θυμάμαι πολύ καλά και έγινε πέρυσι. Όλες οι εταιρίες κινητής αυξήσαν την τιμή των sms προς εξωτερικό την ίδια μέρα Twisted Evil !!! Δεν ξέρω ποσο είναι η χρέωση αλλά δεν πρέπει να διαφέρει από εταιρία σε εταιρία.
Back to top
worldofjustice
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Wed Sep 28, 2005 9:45 am    Post subject: Reply with quote

Κάποιος ανέφερε τα 24Mbps με 20λίρες στην Βρετανία.
Στην Γαλλία έχουν 20Μbps με 30Ευρώ,
από την www.free.fr (εννοείται όλος ο εξοπλισμός δωρεάν).

Οι πρακτικές του ΟΤΕ στο θέμα της ευρυζωνικότητας αντανακλούν και την
συνολική αντιμετώπιση των νέων τεχνολογίων στη χώρα μας, από όλες τις
Ελληνικές κυβερνήσεις ανεξαιρέτως. Το μόνο που αλλάζει ειναι η
παραμετροποίηση, η νοοτροπία είναι ίδια και απαράλαχτη.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Το "πολιτικό" κλουβί με τους τρελούς All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 22, 23, 24  Next
Page 11 of 24

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum