View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Mozart Stadium Expert

|
Posted: Fri Jun 17, 2005 9:25 am Post subject: |
|
|
Ποιος ξέρει? Πάνε εσύ, και θα φροντίσω να σε πάρω τηλέφωνο εγώ. Άστο να χτυπάει, δε θα παρεξηγηθώ!!  |
|
Back to top |
|
 |
marin Stadium Expert

|
Posted: Fri Jun 17, 2005 9:32 am Post subject: |
|
|
Kai to eixa xexasmeno to na dw to Karaiskaki! Ti kala!
Ypothetw oti o Europaikos kinimatografos einai ektos programmatos kai tha paizei mono Vin Diesel, The Pacifier i analogou belinekous erga..
To prasinaki ws xrwma se foremataki apokleietai e?
EDIT: Baaad Marina..grigora pisw sto thema! |
|
Back to top |
|
 |
Giorgos Stadium Expert

|
Posted: Sat Jun 18, 2005 12:48 am Post subject: |
|
|
Που χάθηκες ρε Gusk Αναβεις φωτιές κ μετα εξαφανίζεσαι πάλι....?  |
|
Back to top |
|
 |
billy8181 Stadium Expert

|
Posted: Mon Jun 20, 2005 4:35 pm Post subject: |
|
|
re pedia sovara ehei cinema sto karaiskaki? kala den ine ligo ipervolika anoihto gia therino....ta iheia pou ine?
telos pandon iparhei site na dei kaneis to programa? (proti provoli: schwarzenneger: RED SONIA meta RED HEAT.... akoluthei anthony hopkins....RED DRAGON ke gallikos kinimatografos 3 hromata KOKKINO )
pandos to axiopioune sto maximum....oraia  |
|
Back to top |
|
 |
aristidis Stadium Expert

|
Posted: Mon Jun 20, 2005 10:11 pm Post subject: |
|
|
Θερινό είναι το σινεμά;;; Και πού χωραει;;; Μες στο γηπεδο;;;
Υπάρχουν φώτος; |
|
Back to top |
|
 |
vag3721 Stadium Expert

|
|
Back to top |
|
 |
aristidis Stadium Expert

|
Posted: Mon Jun 20, 2005 10:25 pm Post subject: |
|
|
Α μάλιστα!... Ευχαριστώ Vagγέλη!!!
Λοιπόν πολύ μου την έσπασαν οι Scorpions... Mια σωστή συναυλία δεν κάνουν...
Πέρσυ καναν εδω αλλά τέλη Μαΐου με αποτέλεσμα να έχω εξετάσεις (και να μην έχω λεφτά)... Φέτος κάνουν στο... Καραισκάκη... Ε πώς να τους δω ρε γαμώτο;... (σορρυ για το ασχετο!) |
|
Back to top |
|
 |
rchos7 Senior Member

|
Posted: Thu Jul 07, 2005 10:11 pm Post subject: |
|
|
ξερει κανεις ποτε θα λειτουργησει το σαιτ?
και αν ξερει καποιος αν εκτος απο παγκους περιμενουμε καμια αλλη μικροαλλαγη στο γηπεδο? |
|
Back to top |
|
 |
Giorgos Stadium Expert

|
Posted: Fri Jul 08, 2005 1:01 am Post subject: |
|
|
Quote: | καμια αλλη μικροαλλαγη στο γηπεδο? |
Σαν τί Δεν νομίζω.. Περα απ'τους πάγκους εγω θα'θελα οπωσδήποτε κ εναν καλό εξωτερικό φωτισμό!!!! |
|
Back to top |
|
 |
losada7 Moderator

|
Posted: Thu Jul 14, 2005 11:18 pm Post subject: |
|
|
Στη νέα σελίδα του ολυμπιακού ( www.olympiacos.org ) και συγκεκριμένα στη παρακάτω υποσελίδα
http://www.olympiacos.org/article.aspx?aid=10481
υπάρχει μία παρουσίαση -με φωτογραφίες- των φάσεων κατασκευής του γηπέδου. Επιλλέγοντας από πάνω στη "γραμμή του χρόνου" τον κατάλληλο μήνα βλέπετε φωτογραφίες από τμήματα και εξαρτήματα της κατασκευής αλλά και φωτογραφίες του γηπέδου.
Υ.Γ: Αυτή η παρουσίαση πρέπει να υπήρχε και στη παλιά έκδοση της σελίδας του Ολυμπιακού ( www.olympiakos.gr ) αλλά με διαφορετική μορφή. |
|
Back to top |
|
 |
andbrok Junior Member

|
Posted: Mon Jul 18, 2005 12:34 am Post subject: |
|
|
Χθες ήμουν στο cine καραϊσκάκη και έχω να πω ότι 1) ήταν κάτι το ιδιαίτερο να κάθεσαι στα επίσημα και 2) το γήπεδο από εκεί φαίνεται ακόμα μικρότερο! Α ρε θείε με τις βιαστικές δουλειές σου... |
|
Back to top |
|
 |
losada7 Moderator

|
|
Back to top |
|
 |
siakabetis Stadium Expert

|
Posted: Fri Jul 29, 2005 12:59 pm Post subject: |
|
|
για την εποχη του πρεπει να ηταν πολυ συγχρονο.
μια καλη ιδεα θα ηταν σε καποιο χωρο να υπαρχει ενα μουσειο με αναπαρασταση της ζωης του γηπεδου ειτε με εικωνες ειτε με βιντεακια |
|
Back to top |
|
 |
Tzinos Stadium Expert

|
Posted: Fri Jul 29, 2005 4:59 pm Post subject: |
|
|
Paidia einai apistefto.
An koitaxete apenanti apo to Karaiskaki stin meria tis thalasas tha mporesete na sylavete to megethos tis kataskevis tou SEF. Ena nisi texnito, me ena terastio gipedo-kosmima kai parko me athlopaidies
Apla deste pou erxetai i thalasa stin foto kai pou vrisketai twra...  |
|
Back to top |
|
 |
Agios-7 New Member

|
Posted: Thu Aug 18, 2005 10:35 am Post subject: |
|
|
Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ SPORTDAY ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΧΛΩΡΟΤΑΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ.ΧΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ? ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ! |
|
Back to top |
|
 |
Gladiator Junior Member

|
Posted: Thu Aug 18, 2005 3:19 pm Post subject: |
|
|
Στο contra.gr αναφέρει ότι τα προβλήματα δημιουργήθηκαν λόγω της βάσης της τεράστιας οθόνης, που κατέστρεψε το χόρτο. Καλά, δεν μπορούσαν να αφαιρέσουν αυτά τα τμήματα του χλοοτάπητα και να τα ξαναβάλουν τώρα? Όπως στο ΟΑΚΑ με την υπερειδική. Μπορεί να φταίει και η συναυλία, ποιος ξέρει... Πάντως, ξεκινάμε πάλι με τα ίδια προβλήματα στο χόρτο όπως πέρσι λόγω Ολυμπιακών...
Ευτυχώς που παίζουμε 1η αγωνιστική εκτός έδρας και μετά έχει διακοπή το πρωτάθλημα λόγω Εθνικής και θα έχουν χρόνο να φτιάξουν το χόρτο μετά το φιλικό με Εσπανιόλ...
Καμιά φώτο κανείς? |
|
Back to top |
|
 |
Agamemnon_ New Member

|
Posted: Thu Aug 18, 2005 6:40 pm Post subject: |
|
|
Agios-7 wrote: | Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ SPORTDAY ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΧΛΩΡΟΤΑΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ.ΧΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ? ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ! |
Otan prospatheis na vgaleis lefta apo 1000 alla pragmata ektos to podosfairo exei kai synepeies. |
|
Back to top |
|
 |
Admin Site Owner

Joined: 16 Jan 2004 Posts: 2300 Location: Davelis Cave (απ'έξω)
|
Posted: Fri Aug 19, 2005 12:58 am Post subject: |
|
|
Γιατί τόσος αρνητισμός βρε Agamemnon_; Γενικώς (σε πολλά posts σου) αλλά και ειδικώς (για όσα γράφεις παραπάνω).
Δηλαδή τι θα έπρεπε να είχε γίνει; Να ήταν όλο το καλοκαίρι το γήπεδο κλειστό; Σε όλο τον κόσμο γίνονται εκδηλώσεις σε γήπεδα. Και σε όλο τον κόσμο διορθώνουν κατόπιν τους χλοοτάπητες.
Και σιγά το κακό που έγινε. Πέρσι μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες το χορτάρι ήταν σε τρισχειρότερο χάλι. Και τελικώς μέσα σε λίγο καιρό έγινε χαλί. Το ίδιο θα γίνει και τώρα.
Οπότε... προς τι η μιζέρια  |
|
Back to top |
|
 |
Agios-7 New Member

|
Posted: Fri Aug 19, 2005 9:09 am Post subject: |
|
|
Απο τι ειδα χ8ες η ζημια δεν ειναι μεγαλη κ λογικα πολυ γρηγορα θα αποκατασταθει.
Gusk η αν ξερει κανεις αλλος τι γινεται με τους νεους παγκους. στο χθεσινο φιλικο δεν ειδα καμια αλλαγη.ελπιζω να τους εχουν βαλει στην πρεμιερα. γιατι αισθητικα προσδιδουν πολυ κυρος.επισης θα ηθελα μαθω αν η παε σκεφτεται να παρει μινι-ασθενοφορο οπως της Ξανθης κ του Ο.α.κ.α. |
|
Back to top |
|
 |
eksoristos Full Member

|
Posted: Sun Aug 21, 2005 9:05 am Post subject: |
|
|
Tην Τετάρτη πήγα να βγάλω εισιτήρια για το αποψινό φιλικό...Μετα λύπης είδα οτι ακόμα και στα φιλικά ελάχιστα εισιτήρια φτανουν στα εκδοτήρια...Μήπως το να μην έχει ο Ολυμπιακός "ανακύκλωση" θεατών τελικά αποβεί κακό? Νομίζω οτι το γήπεδο είναι μικρό για μια τέτοια πολιτική στα εισιτήρια. 'Οσο για το πρόβλημα στο χόρτο, απο ότι είδα προχτες το καμένο μέρος δεν ήταν και τόσο μεγάλο που να μην δορθώνεται σύντομα. Το χειρότερο ήταν που ο αγωνιστικός χώρος έδειχνε σκληρός στο μεγαλύτερο μέρος του.... |
|
Back to top |
|
 |
Admin Site Owner

Joined: 16 Jan 2004 Posts: 2300 Location: Davelis Cave (απ'έξω)
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 3:07 pm Post subject: |
|
|
Ήταν πάντως χαρακτηριστική χθες η εικόνα του πετάλου προς τη θάλασσα (θύρες 21 έως 27). Η δεξιά του πλευρά (από την 24 και μετά) ήταν φίσκα. Εκεί αντιστοιχούν τα εισιτήρια που βγαίνουν στα εκδοτήρια.
Η αριστερή του πλευρά (θύρες 21-23) όμως, με τα φετινά νέα μονοετή διαρκείας, ήταν αρκετά "αραιοκατοικημένη", σημάδι ότι όλος ο κόσμος δεν γύρισε ακόμη από τις διακοπές του.
Θυμίζω ότι πέρσι όλο το πέταλο ήταν εισιτήρια και δεν υπήρχαν διαρκείας. |
|
Back to top |
|
 |
Giorgos Stadium Expert

|
Posted: Tue Aug 23, 2005 4:53 am Post subject: |
|
|
Για μένα ήταν λάθος που εβγαλαν κ άλλα διαρκειας στερώντας ακόμα περισσότερο στον "απλό" φίλαθλο το γήπεδο!Αυτό δείχνει βέβαια καθαρά κ την κατεύθυνση της διοίκησης που θέλει στο γήπεδο να υπάρχουν ουσιαστικά μόνο διαρκείας! Ειδικά σε περιπτωση που υπάρχουν κ φιλοξενούμενοι αμφιβάλλω αν θα βγαίνουν καν εισιτήρια στα εκδοτήρια!
Παντως εγώ δεν συμφωνώ με αυτήν την τακτική!Καταλήγουμε να υπάρχει μια συγκεκριμένη κλειστή ομάδα ανθρώπων που πηγαίνει στο γήπεδο,χωρις να υπάρχει "ανακύκλωση" των φιλάθλων",στερώντας στους χιλλιάδες υπόλοιπους να δουν την ομάδα τους απο κοντά.Ας φτιάχνανε μεγαλύτερο γήπεδο αφου θελουν 20χ διαρκείας!
Γενικά είμαι της αποψης οτι τα διαρκείας δεν πρέπει να ξεπερνάνε το 60% της χωρητικότητας του γηπεδου!
Εκτός των άλλων έχω την αίσθηση οτι η "αραιοκατοίκηση" που λέει ο Admin θα παρατηρείται αρκετά συχνά όλο το χρόνο όπως κ στις κεντρικές θυρες(κατι που δεν υπήρχε περσι)! |
|
Back to top |
|
 |
savroulis Stadium Expert

|
Posted: Tue Aug 23, 2005 9:47 pm Post subject: |
|
|
με τα διαρκείας όμως που είναι ονομαστικά ελαττώνονται οι πιθανότητες να γίνουνε επεισόδια και ζημιές........
εγώ είμαι υπέρ των διαρκείας, όσο υπάρχουνε κάφροι να ζημιώνουνε το ελληνικό ποδόσφαιρο. |
|
Back to top |
|
 |
andbrok Junior Member

|
Posted: Sun Aug 28, 2005 10:41 pm Post subject: |
|
|
Το γήπεδο είναι μικρό ! |
|
Back to top |
|
 |
Panagiotis-7 Stadium Expert

|
Posted: Thu Sep 01, 2005 9:24 pm Post subject: |
|
|
Ξερει κανεις τι εχει γινει με τα δερματινα καθισματα στους παγκους του γηπεδου; |
|
Back to top |
|
 |
|