View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
GEORGE Senior Member

|
Posted: Mon May 30, 2005 9:33 am Post subject: |
|
|
ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΣΕ με τον τελικο ή τον ημιτελικο (δε θυμαμαι ακριβως) της Εθνικης μας στο euro!!!!!
edit:
Δεν διαβασα την προηγουμενη σελ οπου ο ΚΡΗΤΗRulez απαντησε το ιδιο με εμενα και πιο σωστα  |
|
Back to top |
|
 |
KPHTH Rulez Guest
|
Posted: Mon May 30, 2005 5:41 pm Post subject: |
|
|
Ο Αδερφός P.A.O. συμπλήρωσε την απάντηση μου...
Ο Αδερφός George είναι αναίσθητος γιατί δεν διαβάζει τα posts μου...
Πλάκα κάνω κουμπάρε...Ηρέμησε...Αμέσως να μου την πεις....  |
|
Back to top |
|
 |
Admin Site Owner

Joined: 16 Jan 2004 Posts: 2300 Location: Davelis Cave (απ'έξω)
|
Posted: Mon May 30, 2005 10:58 pm Post subject: |
|
|
Παιδιά, μη γράφετε πράγματα αστήρικτα.
1) Στα Τσικλητήρεια όχι μόνο συμμετείχαν μεγάλοι αθλητές, αλλά έγινε και Παγκόσμιο Ρεκόρ από την Φεοφάνοβα στο επί κοντώ (της το πήρε λίγες εβδομάδες μετά η Ισινμπάγεβα). Νομίζω μάλιστα ότι έγινε και άλλο ένα Π.Ρ., αλλά δεν είμαι και πολύ σίγουρος.
2) Εγώ, Αθηναίος ων, πήρα το αεροπλάνο στις 4 του Ιούλη, κατέβηκα στην Κρήτη, νοίκιασα ΙΧ, γύρισα το σημαιοστολισμένο Ηράκλειο (οι πιο πολλές σημαίες που έχω δει στη ζωή μου!), πήγα στο Παγκρήτιο, τράβηξα όλες τις φωτογραφίες που βλέπετε στη σελίδα του, είδα τα Τσικλητήρεια, πήγα στο αεροδρόμιο, γύρισα στην Αθήνα, είδα τον τελικό, and the rest is history.
Αφού εγώ έκανα όλα αυτά, ήταν πολύ δύσκολο για τους Ηρακλειώτες (πέραν των 4-5.000 που πήγαν) να κάνουν μια βόλτα από το ολοκαίνουριο (τότε) Παγκρήτιο;;;
Last edited by Admin on Tue May 31, 2005 10:37 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
P.A.O. Stadium Expert

Joined: 03 Feb 2004 Posts: 3545 Location: GATE 13 - SINCE 1966
|
Posted: Tue May 31, 2005 8:17 am Post subject: |
|
|
Admin wrote: | Εγώ, Αθηναίος ων, πήρα το αεροπλάνο στις 4 του Ιούλη, κατέβηκα στην Κρήτη, νοίκιασα ΙΧ, γύρισα το σημαιοστολισμένο Ηράκλειο (οι πιο πολλές σημαίες που έχω δει στη ζωή μου!), πήγα στο Παγκρήτιο, τράβηξα όλες τις φωτογραφίες που βλέπετε στη σελίδα του, είδα τα Τσικλητήρεια, πήγα στο αεροδρόμιο, γύρισα στην Αθήνα, είδα τον τελικό, and the rest is history.
Αφού εγώ έκανα όλα αυτά, ήταν πολύ δύσκολο για τους Ηρακλειώτες (πέραν των 4-5.000 που πήγαν) να κάνουν μια βόλτα από το ολοκαίνουριο (τότε) Παγκρήτιο;;; |
RESPECT στον Admin  |
|
Back to top |
|
 |
Sheepy Junior Member

Joined: 06 May 2004 Posts: 195 Location: Trilofos -Thessaloniki
|
Posted: Tue May 31, 2005 10:17 am Post subject: |
|
|
Admin av ntav oloi sav kai eseva tote ola ta gnpeda 8a eixav 70.000 8eseis..  |
|
Back to top |
|
 |
KPHTH Rulez Guest
|
Posted: Tue May 31, 2005 10:56 am Post subject: |
|
|
Σκέψου το όμως κι αλλιώς.Αν δεν είχες το site σίγουρα δεν θα ερχόσουν να δεις τα Τσικλητήρια.Εκτός από το ότι δεν είχε διαφημιστεί καθόλου ,το μυαλό όλων ήταν στο ποδόσφαιρο και στην Εθνική μας.
Είμαι 100% ότι αν ήταν άλλη μέρα ή χρονική περίοδος θα πήγαινε τουλάχιστον 15.000 στο Παγκρήτιο.Πιστεύω όλοι να θυμούνται τι έγινε με το φιλικό Ελλάδα-Ελβετία.
Πρώτη φορά που γεμίζει τόσο μεγάλο στάδιο σε φιλικό αγώνα της Εθνικής.Και μάλιστα στην προ-Euro εποχή...
Τετάρτη 31 Μαρτίου 2004 Ώρα 21:15 |
|
Back to top |
|
 |
andbrok Junior Member

|
Posted: Tue May 31, 2005 12:17 pm Post subject: |
|
|
Aκριβώς επειδή ήταν ποδοσφαιρικός αγώνας. |
|
Back to top |
|
 |
KPHTH Rulez Guest
|
Posted: Tue May 31, 2005 12:23 pm Post subject: |
|
|
Όχι.Επειδή ήταν τα εγκαίνια του Παγκρητίου.Αν θυμάσαι και το Δεκέμβρη του 2003(αν θυμάμαι καλά) είχε γίνει ένα φιλικό Ελλάδα-Νορβηγία που είχε έρθει και ο Solkjaer στο Ηράκλειο αλλά το Θ.Βαρδινογιάννης δεν γέμισε...
Εγώ πιστεύω ότι οι Ηρακλειώτες αγαπούν τον Αθλητισμό,όχι μόνο το ποδόσφαιρο αφού από ποδόσφαιρο έχουμε χορτάσει και ξέρεις συνήθως αγαπάς κάτι που έχεις στερηθεί...Αν ξαναγίνουν τα τσικλητήρια είμαι σίογυρος για την προέλευση του κόσμου. |
|
Back to top |
|
 |
Admin Site Owner

|
Posted: Tue May 31, 2005 10:35 pm Post subject: |
|
|
KPHTH Rulez wrote: | Σκέψου το όμως κι αλλιώς.Αν δεν είχες το site σίγουρα δεν θα ερχόσουν να δεις τα Τσικλητήρια.Εκτός από το ότι δεν είχε διαφημιστεί καθόλου ,το μυαλό όλων ήταν στο ποδόσφαιρο και στην Εθνική μας. |
Λάθος κάνεις φίλε μου. Δεν ήρθα στο Παγκρήτιο επειδή έχω το site. Έχω το site επειδή έχω τρέλα με τα γήπεδα, άρα τρέχω στα όποια Παγκρήτια.
Όσο για τα περί μηδενικής διαφήμισης, αντιθέτως: ο ΑΝΤ1 (ως γνωστόν) διαφήμιζε τα Τσικλητήρεια επί 1 μήνα. Μπορεί και να λέω λίγο!
Πάρτε και δύο από τις φωτογραφίες που τράβηξα εκείνη την ημέρα, αλλά δεν ανέβηκαν στη σελίδα του σταδίου (κλικ επάνω τους για να τις δείτε μεγαλύτερες):
^ Η Σβετλάνα Φεοφάνοβα - λίγο αργότερα θα κάνει Παγκόσμιο Ρεκόρ.
^ Μία... ωραία φωτογραφία
Σοβαρά τώρα, είναι αγώνας 100μ νεανίδων, που προηγήθηκε του κανονικού προγράμματος των Τσικλητηρείων.
Last edited by Admin on Tue May 31, 2005 11:14 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
oute psilos Full Member

|
Posted: Tue May 31, 2005 10:45 pm Post subject: |
|
|
pados prepi na paradehtoume oti den itan oti pio efstoho na simpesoun tsiklitiria euro (asheto an tha epeze i ellada teliko i ohi), kati tetoia prepi na ta prosexoun oi ypefthini, giati odos den ehoume paradosi se kapoia (symadika) athlimata opos o stivos kai kosmos pou tha pigene gia proti fora i den tha itan akrivos kai i proti tou protereotita na paei, apla den tha pige. |
|
Back to top |
|
 |
Ypsilon Moderator

Joined: 03 Feb 2004 Posts: 3951 Location: Copenhagen, Denmark
|
Posted: Tue May 31, 2005 10:59 pm Post subject: |
|
|
Θα ξεφύγω λίγο από το θέμα (σχώρα με Admin ), απλά για να πω αυτό που κατά την άποψή μου είναι αυτονόητο: Όταν μέσα σε αυτό το ίδιο το forum, δεν έχω δει ακόμα ούτε ένα post που να αναφέρεται σε στάδιο και να μην προτείνει «βγάλτε το στίβο και κάντε το αμιγώς ποδοσφαιρικό», αυτό νομίζω ότι δείχνει ξεκάθαρα και το ενδιαφέρον της Ελληνικής κοινωνίας για τον κλασσικό αθλητισμό. Μην σου πω και για τον αθλητισμό γενικότερα. Εκτός της «μπάλας», βεβαίως…
Όποιος έχει αντίρρηση ας έρθει μαζί μου στα Τσικλητήρια στο ΟΑΚΑ σε 2-3 βδομάδες. Ένας ένας, μην σκοτώνεστε!  |
|
Back to top |
|
 |
NiMos Full Member

Joined: 14 Feb 2004 Posts: 211 Location: Paros GR / Newcastle UK
|
Posted: Tue May 31, 2005 11:44 pm Post subject: |
|
|
Apo th stigmh pou to 90-95% twn stadiwn/ghpedwn se auth th xwra ta kataskeuzei amesa 'h emmesa to kratos, den katalabainw giati na ta kanei podosfairika kai oxi koinhs ofeleias (me stibo,klp)...
Otan me to kalo, organw8oun oi Ellhnikes PAE (to allo me ton Toto to 3erete?), me oikonomiko programmatismo kai apofasisoun na ftia3oun ghpeda me ta dika tous lefta, tote 8a doume amigws podosfairika ghpeda...
Alla h nootropia den allazei...Eidate kammia apo tis megales PAE pou eftia3e/8a ftia3ei ghpedo na to xrhmatodotei monh ths?
Oloi krybontai pisw apo tis erasitexnikes tous gia na paroun xrhmotodothseis apo to kratos!!! |
|
Back to top |
|
 |
LEFTERIS733 Junior Member

|
Posted: Thu Jun 02, 2005 11:21 am Post subject: |
|
|
NiMos wrote: | Oloi krybontai pisw apo tis erasitexnikes tous gia na paroun xrhmotodothseis apo to kratos!!! |
1000% Σωστος...Αυτο το λεω εδω και πολυ καιρο... |
|
Back to top |
|
 |
KPHTH Rulez Guest
|
Posted: Thu Jun 02, 2005 11:29 am Post subject: |
|
|
Ypsilon wrote: | ...Όταν μέσα σε αυτό το ίδιο το forum, δεν έχω δει ακόμα ούτε ένα post που να αναφέρεται σε στάδιο και να μην προτείνει «βγάλτε το στίβο και κάντε το αμιγώς ποδοσφαιρικό», αυτό νομίζω ότι δείχνει ξεκάθαρα και το ενδιαφέρον της Ελληνικής κοινωνίας για τον κλασσικό αθλητισμό. Μην σου πω και για τον αθλητισμό γενικότερα. Εκτός της «μπάλας», βεβαίως? |
Συμφωνώ αλλά η σιγά σιγά θα πρέπει να αναπτυχθεί περισσότερο ο κλασσικός αθλητισμός.Οι καινούριες εγκαταστάσεις θα φέρουν περισσότερα άτομα όχι μόνο στις εξέδρες αλλά και στους αγωνιστικούς χώρους=>αξιοποίηση ταλέντων=>καλύτερα αποτελέσματα...
Δεν πρέπει όλες μας οι σκέψεις/πράξεις να περιστρέφονται γύρω από τη «μπάλα»...  |
|
Back to top |
|
 |
grego Full Member

|
Posted: Mon Jun 13, 2005 3:09 pm Post subject: |
|
|
ας μου απαντησει καποιος αν ξερει:
ο Εργοτελης στην Β εθνικη θα ξαναγυρισει στο Μαρτινεγκο η' θα παραμεινει Παγκρητιο  |
|
Back to top |
|
 |
MetroStar New Member

|
Posted: Mon Jun 13, 2005 7:18 pm Post subject: |
|
|
Θα παραμείνει στο Παγκρήτιο τουλάχιστον και τη νέα σεζόν καθώς έχει ήδη υπογράψει νέα συμβαση με τη διοίκηση του σταδίου. |
|
Back to top |
|
 |
PaNtErAz Junior Member

Joined: 24 May 2004 Posts: 121 Location: Xanthi - Thessaloniki
|
Posted: Mon Jun 13, 2005 7:19 pm Post subject: |
|
|
Quote: | Eidate kammia apo tis megales PAE pou eftia3e/8a ftia3ei ghpedo na to xrhmatodotei monh ths?
Oloi krybontai pisw apo tis erasitexnikes tous gia na paroun xrhmotodothseis apo to kratos!!! |
Nai tin Xanthi! To gipedo to eftiaxe moni tis (an kai tis yposxethikan lefta kai perimenei akoma...) kai anhkei stin PAE kai oxi ston erasitexni. Ston erasitexni anhkei to palio gipedo. |
|
Back to top |
|
 |
Mika Stadium Expert

|
Posted: Mon Jun 13, 2005 8:28 pm Post subject: |
|
|
ε βεβαια αφου πηρε τα λεφτα απο την ασφαλεια του καμμενου προπονητικου κεντρου  |
|
Back to top |
|
 |
Admin Site Owner

|
Posted: Mon Jun 13, 2005 8:35 pm Post subject: |
|
|
Μην συνεχιστεί αυτή η κουβέντα εδώ. |
|
Back to top |
|
 |
Mika Stadium Expert

|
Posted: Mon Jun 13, 2005 8:40 pm Post subject: |
|
|
οκ σορρυ  |
|
Back to top |
|
 |
sunnyhellas New Member

|
Posted: Sat Jul 09, 2005 11:13 am Post subject: |
|
|
Θέμα ημερών είναι η ανακοίνωση της συμφωνίας της ΠΑΕ ΟΦΗ με την εταιρεία «Ολυμπιακά Ακίνητα» για τη χρήση του Παγκρήτιου Σταδίου από την κρητική ΠΑΕ.
Χθες, ο Φανούρης Βατσινάς συναντήθηκε στην Αθήνα με τους εκπροσώπους της εταιρείας «Ολυμπιακά Ακίνητα», συζήτησε το θέμα μαζί τους, ζήτησε ορισμένες διευκρινίσεις και, από τις απαντήσεις που θα πάρει, θα εξαρτηθεί η τελική απόφαση.
«Η αίσθηση που έχω είναι ότι είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία. Η μετακόμιση του ΟΦΗ στο στάδιο ήταν βασικός στόχος μας από την αρχή και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τον πετύχουμε», είπε στην «Ε» αμέσως μετά τη λήξη της σύσκεψης ο Βατσινάς, ενώ ήδη ο συνεργάτης του σε θέματα μάρκετινγκ, Δημήτρης Παπαματθαιάκης, έχει αρχίσει να επεξεργάζεται τρόπους καλύτερης αξιοποίησης του σταδίου (εισιτήρια διαρκείας, διαφημιστικές πινακίδες, χορηγούς) προς όφελος της ομάδας. |
|
Back to top |
|
 |
66.Panahaiki Junior Member

|
Posted: Sat Jul 09, 2005 11:19 am Post subject: |
|
|
Εργοτέλης λογικά στο δικό του! Είναι έδρα για Β’ Εθνική. Ένας από τους λόγους που είχε ανέβει!  |
|
Back to top |
|
 |
Nightcrawler New Member

|
Posted: Sat Jul 09, 2005 12:37 pm Post subject: |
|
|
Δεν παίζει να γυρίσει Μαρτινέγκο ο Εργοτέλης.
Έχουν βγάλει σχεδόν όλες τις κερκίδες κι έχουν μείνει 500-600 θέσεις.
Αυτό έγινε επειδή θέλησαν να βάλουν προβολείς στο γήπεδο. Επειδή όμως αυτό βρίσκεται πάνω στα Ενετικά Τείχη, η πολεδομική υπηρεσία αποφάσισε - πολύ σωστά κατά τη γνώμη μου - ότι για να μπει πάνω στα Τείχη το επιπλέον βάρος των προβολέων θα πρέπει να αφαιρεθεί βάρος από κάπου αλλού. Και αυτό έγινε αφαιρόντας τις κερκίδες.
Είναι προφανές ότι τώρα που έχουν τοποθετηθεί οι προβολείς δε γίνεται να μπουν εκ νέου κερκίδες. Η μόνη λύση θα ήταν να μπουν λυόμενες ξύλινες, αλλά και πάλι υπάρχει το πρόβλημα του βάρους των θεατών.
Οπότε το Μαρτινέγκο κάνει πια μόνο για αγώνες των νέων του Εργοτέλη και για ερασιτεχνικές ομάδες.
Ένα ευφάνταστο σενάριο θα ήταν π.χ να μην πηγαίνει καλά ο Εργοτέλης στο Παγκρήτιο και να αποφασίσουν να χρησιμοποιήσουν ένα γήπεδο κλουβί. Οπότε τότε θα είχαμε ΟΦΗ στο Παγκρήτιο και Εργοτέλη στο Γεντί Κουλε!  |
|
Back to top |
|
 |
66.Panahaiki Junior Member

|
Posted: Sat Jul 09, 2005 2:12 pm Post subject: |
|
|
Πιθανό σενάριο! Δεν θα μου φαινότανε και περίεργο.  |
|
Back to top |
|
 |
profitis Junior Member

|
Posted: Sat Jul 09, 2005 3:56 pm Post subject: |
|
|
Στις προηγούμενες σελίδες έχει γραφεί οτι ο Εργοτέλης έχει σύμβασει ΚΑΙ για την περίοδο που μας έρχεται για το Παγκρήτιο!Ελπίζω στις ομάδες που θα ανέβουν στην Α Εθνική φέτος θα είναι και ο Εργοτέλης! |
|
Back to top |
|
 |
|