View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Lucretius Stadium Expert

|
Posted: Sat Apr 09, 2005 1:38 am Post subject: |
|
|
Και ποιός θα τα modεράρει όλα αυτά τα topic? |
|
Back to top |
|
 |
Dimitris-3- New Member

|
Posted: Sat Apr 09, 2005 1:54 am Post subject: |
|
|
Μα οι moderators φυσικά! Αυτός δεν είναι άλλωστε ο σκόπος της ύπαρξής τους; Υπάρχουν ήδη άλλωστε σχεδόν 300 topic στο forum τα 10 παραπάνω νομίζω δεν θα είναι πρόβλημα. Αν το πάς στο ότι ορισμένοι θα δημιουργήσουν καταστάσεις (...) αυτό είναι γενικότερο πρόβλημα λειτουργίας του forum κ δεν νομίζω ότι αυτος είναι λόγος ικανός να μην δημιουργηθει ένα καινούριο topic. |
|
Back to top |
|
 |
exitmusician Moderator

|
Posted: Sat Apr 09, 2005 12:45 pm Post subject: |
|
|
Όπως σωστά έχεις καταλάβει, τo site και το φόρουμ ασχολούνται με τα στάδια της Ελλάδας και εν γένει τις αθλητικές (και όχι μόνο) υποδομές της χώρας. Η επιλογή να μην υπάρχουν ξεχωριστά θέματα για συλλόγους κλπ. είναι συνειδητή και δεν αλλάζει. Σχετίζεται με τη διατήρηση τόσο του υψηλού επιπέδου συζήτησης που έχουμε καταφέρει να διατηρήσουμε όσο και τον αποπροσανατολισμό από το πραγματικό θέμα του φόρουμ.
Δεν είναι ώριμες οι συνθήκες για οπαδικές συζητήσεις (όχι μόνο σε αυτό το φόρουμ), είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα οδηγήσουν σε μπάχαλο. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει γίνει χαμός ακόμα και μέσα στα 5-6 υπάρχοντα topics στα οποία κάποιος μπορεί να συζητήσει συλλογικά/οπαδικά θέματα. Το να δημιουργηθούν 10 ξεχωριστά θέματα-βόμβες ισοδυναμεί με καταστροφή όλης της καλής προσπάθειας που γίνεται όσο καιρό υπάρχει το site και το φόρουμ. |
|
Back to top |
|
 |
Pagouras Senior Member

Joined: 11 Jan 2005 Posts: 528 Location: Γαλάτσι,Αθήνα(Άντε & λίγο Γιάννινα)
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 4:44 pm Post subject: |
|
|
Συμφωνω απολυτα με τον πλολαλησαντα...Με μαθηματικη ακριβεια το forum αυτο θα οδηγηθει στην καταστροφη!
Παρεπιπτώντος,το avatar σου Exit ειναι κορυφαιο! |
|
Back to top |
|
 |
Admin Site Owner

Joined: 16 Jan 2004 Posts: 2300 Location: Davelis Cave (απ'έξω)
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 10:47 pm Post subject: |
|
|
@ Dimitris-3-: Σου απάντησε ο exit, φίλε Δημήτρη, αλλά θεωρώ ότι πρέπει να το πω κι εγώ. Η απόφαση να μην υπάρχουν "συλλογικά" threads είναι απόλυτα συνειδητή.
Δόξα τω Θεώ, υπάρχουν δεκάδες fora στο Internet, στα οποία μπορεί ο καθένας μας να συζητάει για την ομάδα που υποστηρίζει. Εδώ προσπαθούμε (με πολλή ή λίγη επιτυχία - εσείς θα το κρίνετε) να κάνουμε κάποιες "άλλες" συζητήσεις, με κάποιο "άλλο" ύφος. Δυστυχώς, υπήρξαν αρκετές περιπτώσεις στο παρελθόν που ανάψαν φωτιές εδώ μέσα και κάναμε "αμάν" να τις σβήσουμε. Σχεδόν πάντα τα αίτια σχετίζονταν με οπαδικές κόντρες.
Οπότε ελπίζω να καταλαβαίνεις γιατί η απάντηση σε αυτό που ζητάς είναι αρνητική. |
|
Back to top |
|
 |
aristidis Stadium Expert

|
Posted: Sun Apr 10, 2005 5:06 pm Post subject: |
|
|
Αληθεια, Αντμιν υπαρχει καποιος τροπος απο σενα για να αλλαζει η γλωσσα του φορουμ, στα ελληνικα πχ;; Γιατι αλλα φορα που εχουν ομως την ιδια βαση δεδομενων με το δικο μας οπως το allforums.gr ειναι στα ελληνικα!  |
|
Back to top |
|
 |
Admin Site Owner

|
Posted: Sun Apr 10, 2005 7:50 pm Post subject: |
|
|
Yparxei, alla einai epilogi mou na einai sta agglika. |
|
Back to top |
|
 |
savroulis Stadium Expert

|
Posted: Sun Apr 10, 2005 8:33 pm Post subject: |
|
|
και μετά μας λέμε να μήν χρησιμοποιούμε greeklish
κακό παράδειγμα είσαι......αχ αχ αχ....τι θα σε κάνουμε  |
|
Back to top |
|
 |
aristidis Stadium Expert

|
Posted: Wed Apr 13, 2005 3:43 pm Post subject: |
|
|
Admin wrote: | Yparxei, alla einai epilogi mou na einai sta agglika. |
Μπα!;! Χωρις να θελω να γινω αδιακριτος, για ποιο λογο;;; |
|
Back to top |
|
 |
MINUS Full Member

|
Posted: Wed Apr 13, 2005 4:50 pm Post subject: |
|
|
E, καλοκαίρι έρχεται....κάποιο τρόπο έπρεπε να βρει για να εντυπωσιάσει και αυτός τις τουρίστριες!χαχαχαχαχαχαχαχα  |
|
Back to top |
|
 |
vag3721 Stadium Expert

|
Posted: Wed Apr 13, 2005 6:14 pm Post subject: |
|
|
Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ έχω σταματήσει να διαβάζω posts με λατινικούς χαρακτήρες,είναι τρομερά κουραστικό,εκτός αν είναι πολύ ενδιαφέροντα(αλλα πολύ). |
|
Back to top |
|
 |
GEORGE Senior Member

|
Posted: Thu Apr 14, 2005 11:21 am Post subject: |
|
|
Το banner στην αρχικη σελιδα του φορουμ, ξεχειλωνει τη σελιδα στα δεξια.
Ειμαι ο μαναδικος που συμβαινει αυτο?
Η αναλυση της οθονης μου ειναι 1024χ768.
Θα κανετε κατι για αυτο? |
|
Back to top |
|
 |
ael Stadium Expert

Joined: 15 Feb 2004 Posts: 1854 Location: πινω Λουμιδη.ΚΟΥΠΑτο...
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 12:15 pm Post subject: |
|
|
oxi,den eisai! de mporei na mikrynei ligo? |
|
Back to top |
|
 |
exitmusician Moderator

|
Posted: Thu Apr 14, 2005 12:19 pm Post subject: |
|
|
Παιδιά έχουμε ήδη ενημερώσει τον Admin για την ύπαρξη του banner, προκειμένου να μας επιβεβαιώσει ότι το έχει βάλει ο ίδιος. Αναμείνατε στο ακουστικό σας. |
|
Back to top |
|
 |
mfotinakis Stadium Expert

|
Posted: Thu Apr 14, 2005 8:35 pm Post subject: |
|
|
Δε μου αρεσει παντως εκει που εχει μπει...Για να μην πω οτι δεν μου αρεσει και καθολου... |
|
Back to top |
|
 |
Admin Site Owner

|
Posted: Thu Apr 14, 2005 8:47 pm Post subject: |
|
|
To banner δεν το έβαλα εγώ. Υπάρχει πρόβλημα με το security του forum. Eλπίζω να το λύσω μόλις επιστρέψω στην Ελλάδα την άλλη εβδομάδα.
ΥΓ1 Τα προηγούμενα posts μου έγιναν στα greeklish για προφανή λόγο.
ΥΓ2 Αρη, οι ξένοι επισκέπτες του forum δεν ξέρουν να διαβάζουν ελληνικά. Εμείς ξέρουμε αγγλικά. Αυτή είναι η απάντηση στην ερώτησή σου. |
|
Back to top |
|
 |
Nikos C. Stadium Expert

|
Posted: Thu Apr 14, 2005 9:06 pm Post subject: |
|
|
Ερώτηση:
Τα passwords μας κινδυνεύουν από τους hackers? |
|
Back to top |
|
 |
Admin Site Owner

|
Posted: Thu Apr 14, 2005 9:35 pm Post subject: |
|
|
Δεν ξέρω παιδιά. Δεν ξέρω. Από εδώ που είμαι δεν μπορώ να κάνω τίποτα πάντως. Μόλις επιστρέψω. |
|
Back to top |
|
 |
losada7 Moderator

|
Posted: Fri Apr 15, 2005 12:42 am Post subject: |
|
|
Εγώ θα προσθέσω σε όσα είπε ο Admin ότι τα passwords δεν μπορεί να τα δεί κανείς ούτε καν εμείς. Ενδεχομένως γίνεται (με κάποιο τρόπο) να τα αλλάξουμε αλλά όχι να δούμε τα υπάρχοντα. Ως εκ τούτου τα passwords σας δεν κινδυνεύουν (τουλάχιστον) από τους "μέσους" hackers. Αν μιλάμε για φρικιό-hacker(περίπτωση) τότε όλα είναι δυνατά, ωστόσο αυτός δεν θα ασχοληθεί μαζί μας αλλά θα πάει σε άλλους δικτυακούς τόπους που θα μπορούσαν να του αποφέρουν κάποιου είδους κερδοφορία Πάντως μην στεναχωριέστε, ο Admin έχει λάβει τα μέτρα του και το φόρουμ δεν χάνεται με τίποτα  |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri Apr 15, 2005 3:09 am Post subject: |
|
|
Απλα να προσθεσω οτι τα πιο πολλα password που βαζουμε sto internet, αν υπαρχει μια κρυπτογραφηση, δεν τα ξερει ουτε ο admin ουτε κανεις...
Το password ειναι το αποτελεσμα μιας μονοδρομης εξισωσης (hash) και καθε φορα που το πληκτρολογουμε επαληθευται..
Επαναλαμβανω, εφοσον η συγκεκριμενη ιστοσελιδα εχει αυτη την κρυπτογραφηση..Γι αυτο και σε ορισμενες σελιδες αν χασετε το password σας ΔΕΝ σας στελνουν με mail αλλα πρεπει να κανετε καινουριο..Ειναι και μια μεθοδος να τσεκαρεις την ασφαλεια μιας σελιδας...Αν σου στελνουν το Pass με email δεν ειναι και πολυ ασφαλης...Γενικες πληροφοριες αυτες...
http://www.cscic.state.ny.us/msisac/webcasts/6_04/6_22_terms.htm
Γιατι τα γραφω ολα αυτα δεν ξερω !!!  |
|
Back to top |
|
 |
ael Stadium Expert

Joined: 15 Feb 2004 Posts: 1854 Location: πινω Λουμιδη.ΚΟΥΠΑτο...
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 7:08 am Post subject: |
|
|
pali vghke auto to malakobanner katw! ap'o,ti exw katalavei,den to exei valei o admin.paizei mhpws kanena provlhma me thn asfaleia tou forum?  |
|
Back to top |
|
 |
Ypsilon Moderator

Joined: 03 Feb 2004 Posts: 3951 Location: Copenhagen, Denmark
|
Posted: Sat Apr 16, 2005 10:29 am Post subject: |
|
|
Αυτό που μπορείτε να κάνετε προς το παρόν είναι να αγνοήσετε το banner και να μην πατήσετε κανένα link από τις κυλιόμενες διαφημίσεις, μέχρι να δούμε τι θα γίνει… |
|
Back to top |
|
 |
wizard Senior Member

|
Posted: Sat Apr 16, 2005 3:21 pm Post subject: |
|
|
Είναι αλήθεια ότι το MD5 Hash που προστατεύει τους κωδικούς δύσκολα σπάει, άλλα αν κάποιος εγκαταστήσει ένα hack θα μπορεί να βλέπει τους κωδικούς που στέλνονται στον server σε plaintext.
Οσο για τις διαφημίσεις του Google, μόνο κάποιος με administrative permissions θα μπορούσε να τις εγκαταστήσει.  |
|
Back to top |
|
 |
aristidis Stadium Expert

|
Posted: Sat Apr 16, 2005 7:14 pm Post subject: |
|
|
Επειδή κάποιοι σε κάποια Ιντερνετικα θεματα ειναι λιγο ασχετοι, το μπαννερ τι ειναι;;;
Εγω παντως οσο ειμαι εδω μεσα τωρα δεν μου φανηκε τιποτα παραξενο... |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Sat Apr 16, 2005 9:04 pm Post subject: |
|
|
A small area of a window or screen used for advertising purposes, often consisting of GIF images. A standard size for this area is 486 x 60 pixels.
Γενικα aristidis μπορεις να γραφεις στο google, define: banner , και να βρισκεις τι σημαινει μια λεξη...
Αυτο μπορει να σε βοηθαει και σε αλλες αποριες σου. |
|
Back to top |
|
 |
|