View previous topic :: View next topic |
Τί πιστεύετε για την Ολυμπιακή Προετοιμασία? |
Όλα τα έργα θα είναι έτοιμα σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα και θα έχουμε απόλυτη επιτυχία |
|
18% |
[ 18 ] |
Όλα τα έργα θα είναι έτοιμα με καθυστέρηση |
|
28% |
[ 27 ] |
Τα έργα θα είναι έτοιμα όμως με περικοπές και εκπτώσεις |
|
47% |
[ 46 ] |
Μόνο τα απολύτως απαραίτητα θα είναι έτοιμα |
|
3% |
[ 3 ] |
Δεν θα προλάβουμε και θα αποτύχουμε |
|
2% |
[ 2 ] |
|
Total Votes : 96 |
|
Author |
Message |
Nikolas Stadium Expert

|
Posted: Fri Jul 30, 2004 2:11 pm Post subject: |
|
|
Tις τελευταιες ημερες αρχιζω να πιστευω οτι οι Αγωνες μας θα ειναι οι καλυτεροι ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ!!
Και μονο που θα γινει ο Μαραθωνιος στη Κλασσικη διαδρομη , η σφαιροβολια στην Αρχαια Ολυμπια και η τοξοβολια στο Παναθηναικο Σταδιο αρκει..Βαλτε τα παραπανω σε συνδυασμο με τις εκπληκτικες μας εγκαταστασεις,την Ακροπολη να δεσποζει εκει ψηλα και να μας μαγευει,τα μνημεια μας(ΚΑΙ ΤΟ ΟΑΚΑ )να λαμπουν ,το Αυγουστιατικο Φεγγαρι να λουζει τα ρομαντικα βραδυα του Αυγουστου,την Αθηνα να φοραει τα γιορτινα της ,τους Αθλητες μας να τα δινουν ολα και τους Ελληνες να δειχνουν την υπερηφανεια τους και εχετε ενα αποτελεσμα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ και ανεπαναληπτο...
ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!! |
|
Back to top |
|
 |
P.A.O. Stadium Expert

Joined: 03 Feb 2004 Posts: 3545 Location: GATE 13 - SINCE 1966
|
Posted: Fri Jul 30, 2004 4:49 pm Post subject: |
|
|
Ειμαι περηφανος που ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ και πιστευω οτι θα διοργανωσουμε τους ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ
Και επιτρεψτε μου κατι ...
ΞΕΝΟΙ ``ΦΙΛΟΙ`` ΜΑΣ , ΣΚΑΣΤΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕ ΤΩΡΑ ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ Γ @#$%^& Ο 
Last edited by P.A.O. on Fri Jul 30, 2004 4:50 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
woofy Senior Member

|
Posted: Fri Jul 30, 2004 4:50 pm Post subject: |
|
|
Oxi apla tha prolaboume...
THA THRIAMBEUSOUME!!!  |
|
Back to top |
|
 |
Giannis Stadium Expert

|
Posted: Fri Jul 30, 2004 4:52 pm Post subject: |
|
|
πόσα ψαροκόκκαλα μένει να μπούν ακόμα....; Η αγορά ξεκίνησε;;;
 |
|
Back to top |
|
 |
PAVEL_13 Stadium Expert

Joined: 13 Feb 2004 Posts: 1036 Location: Ν.Σμυρνη - Πάτρα - Βενετία (Άλλωστε ένα πλοίο είναι...)
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 5:42 pm Post subject: |
|
|
Tελικά εκείνη η τρύπα στη μέση τί είναι?
Βλέπω όμως πως οι περισσότεροι ψηφίσατε πως θα προλάβουμε όμως με παραλείψεις και εκπτώσεις. Μάλλον λάθος κάνατε. Δε νομίζω μέχρι τώρα να έχουμε σημαντικές παραλείψεις! Η τουλάχιστον έτσι θέλω να βλέπω!
Εσείς τί λέτε? |
|
Back to top |
|
 |
sq350 Full Member

|
Posted: Fri Aug 06, 2004 6:21 pm Post subject: |
|
|
an ypirxe sxetiko option egw tha psifiza : "tha prolavoume me simantiko kraksimo kai gkrinia apo tous ksenous" |
|
Back to top |
|
 |
Choriatis 2004 Senior Member

|
Posted: Fri Aug 06, 2004 8:16 pm Post subject: |
|
|
Ενα μονο θα πω....
ΠΡΟΛΑΒΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
(χαιρομαι τωρα) |
|
Back to top |
|
 |
Maiden Full Member

|
Posted: Thu Aug 26, 2004 1:30 am Post subject: |
|
|
Πάντως να πώ κάτι κουφό? Ξέχασαν να κάνουν τις πρόβες για την τελετή λήξης!!! Και ο στίβος λήγει την προηγούμενη ημέρα. Τώρα είναι που δεν προλαβαίνουμε με τίποτα!  |
|
Back to top |
|
 |
UWG Senior Member

|
Posted: Thu Aug 26, 2004 1:44 am Post subject: |
|
|
PAVEL_13
Psifizame se afta pou mas eixan eposxethi. Ala afta pou mas eposxethikan kai ala afta pou mas edixsan sto telos. Min koroedeboume tous eaftous mas, sto parapede ta kanan ola me emitelies kai pios xseri ti idous doulia ekanan se orismena erga. Ta lathi tha fanoun meta tous Olibiakous. Prostoparon as efxaristithoume to tora kai meta blepoume. |
|
Back to top |
|
 |
PAVEL_13 Stadium Expert

Joined: 13 Feb 2004 Posts: 1036 Location: Ν.Σμυρνη - Πάτρα - Βενετία (Άλλωστε ένα πλοίο είναι...)
|
Posted: Tue Aug 31, 2004 7:29 pm Post subject: |
|
|
Δε νομίζω UWG να είχαμε κάτι λιγότερο από αυτό που περιμέναμε.
Ότι όλα έγιναν το τελευταίο δευτερόλεπτο αυτό ναι είναι αλήθεια.
Αλλά δε νομίζω να υπήρξαν σπουδαίες περικοπές ή "εκπτώσεις".
Μόνο "επιπτώσεις" θα έχουμε και αυτές είναι τα χρέη που δημιοργήθηκαν.
Αλλά τώρα αν ο φάκελος διεκδίκησης έλεγε λαγούς με πετραχήλια και εμείς κάναμε λαγούς και ευχαριστημένοι να είμαστε. Κανένας ξένος δεν έμεινε με κανένα παράπονο.
Θυμάστε που είχαμε αγχωθεί αν θα προλάβουμε να φτιάξουμε στέγαστρο για το κολυμβητήριο και πόσο ρεζίλι θα γίνουμε αν δε προλάβουμε?
Τί απέγινε? Γίναμε ρεζίλι? Μήπως είμασταν υποχρεωμένοι να το φτιάξουμε και δεν το φτιάξαμε? ΟΧΙ. Και όχι μόνο δεν ενόχλησε αλλά άρεσε κιόλας, τουλάχιστον ο Φελπς το απολάμβανε!
Γιαυτό λέω πως τελικά τα καταφέραμε! ¨οχι απλώς καλά, ¨Αριστα!!!!
Και ας μην παραδέχεται ο Ζακ πως ηταν οι καλύτεροι όλων των εποχών. Αυτό το κάνει για να το παίξει σκληρός και για να μην αποδειχθεί με το παρδον μα...ας. Όταν ακόμη ο ίδιος ήταν πεπεισμένος για την διοργάνωση απλών Ολυμπιακών Αγώνων και εμείς του δίνουμε ονειρεμένους και αξέχαστους τότε αποδείξαμε τελικά αυτό που αυτός θέλει να αποφύγει(το είπα παραπάνω, ας μην το ξαναπώ)
Αυτά λοιπόν,
Ευχαριστώ Αθήνα  |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Tue Jan 25, 2005 6:58 pm Post subject: |
|
|
Σαν χθες θυμαμαι την 04/06/2004, Παρασκευη ηταν, που περιμεναμε ολοι οι μουρλοι τον μοναδικο Ιωαννη να κατεβασει τις φωτο στο pathfinder ωστε να πεσουμε σε βαρια μελετη για να κρινουμε αν θα ειμαστε ετοιμοι εγκαιρα!
Τοτε βρεθηκαν στο Forum 65 !!! χρηστες ταυτοχρονα.
Τελικα ολα πηγαν καλα και εγω κατι τετοιες στιγμες θυμαμαι μαζι βεβαια με το ΕURO και την περιοδο των Αγωνων στην Αθηνα και με πιανουν τα κλαματα!!!
Αραγε θα ξαναζησουμε ποτε τετοιες στιγμες  |
|
Back to top |
|
 |
Admin Site Owner

Joined: 16 Jan 2004 Posts: 2300 Location: Davelis Cave (απ'έξω)
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 10:41 pm Post subject: |
|
|
Κάθισα και ξαναδιάβασα όλες τις σελίδες αυτού του topic. Απόλαυση είναι! Αν πάτε δε και σε αυτό του ΟΑΚΑ, μιλάμε για απίστευτες αναμνήσεις και συναισθήματα.
Αφού μου πέρασε από το μυαλό να το τυπώσουμε σε βιβλίο, για να μην ξεχαστούν όσα περάσαμε εδώ μέσα όλους αυτούς τους μήνες  |
|
Back to top |
|
 |
Mozart Stadium Expert

|
Posted: Tue Jan 25, 2005 11:01 pm Post subject: |
|
|
Admin, δε ξέρω αν κάνεις πλάκα, αλλά νομίζω ότι θα ενδιέφερε αρκετούς μια τέτοια ιδέα, αν και εφόσον είναι υλοποιήσιμη. Και εγώ πολλές φορές ξεχνιέμαι διαβάζοντας τις σελίδες του ΟΑΚΑ. Τρελό γέλιο.
Μη ξεχνάς άλλωστε και όσα χάσαμε αλλάζοντας το φόρουμ πέρυσι το Φεβρουάριο, οπότε και ζητούσαμε αν γίνεται, να μη χαθούν τα ποστ. Υπάρχουν βέβαια στις πρώτες σελίδες κάθε αντίστοιχου τόπικ, αλλά δεν είναι το ίδιο όσο να ναι. |
|
Back to top |
|
 |
Admin Site Owner

Joined: 16 Jan 2004 Posts: 2300 Location: Davelis Cave (απ'έξω)
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 11:37 pm Post subject: |
|
|
Φλασιά μου ήρθε και το έγραψα, δεν του έχω ρίξει σοβαρή σκέψη, αλλά why not? Θα το ψάξω να δω αν και κατά πόσον είναι εφικτό και θα επανέλθω. |
|
Back to top |
|
 |
MINUS Full Member

|
Posted: Tue Jan 25, 2005 11:42 pm Post subject: |
|
|
Αν δε πλακώσει κ η κουτσή Μαρία να ζητήσει ποσοστά....και αν δεν μας κυνηγήσει και ο 30Φυλλόπουλος για το πως βρίσκαμε τις πήροφορίες και ποιές οι πηγές μας όλα καλά!!! |
|
Back to top |
|
 |
Mozart Stadium Expert

|
Posted: Tue Jan 25, 2005 11:48 pm Post subject: |
|
|
Και έτσι για το γαμώτο (μια που τα θυμηθήκαμε), πάρτε μια webcam, να στανιάρετε!!
 |
|
Back to top |
|
 |
ael Stadium Expert

Joined: 15 Feb 2004 Posts: 1854 Location: πινω Λουμιδη.ΚΟΥΠΑτο...
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 12:35 am Post subject: |
|
|
admin,mozart:kai oti elega se ena filo mou(kathws tou edeixna photos apo ta ghpeda ths germanias) oti to topic tou OAKA tha eprepe na ginei vivlio me toses plhrofories kai photos pou exei! den perasan 10' kai na pou epese h idea!  |
|
Back to top |
|
 |
Ypsilon Moderator

Joined: 03 Feb 2004 Posts: 3951 Location: Copenhagen, Denmark
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 1:03 am Post subject: |
|
|
Ρε παιδιά, 500 μαντράχαλοι είμαστε εδώ μέσα (άντε, και 2-3 μαντραχαλίτσες –Μαρίνα, πάλι σε έφτιαξα- ).
Δεν υπάρχει ΕΝΑΣ που να έχει κοννέ με καναν βιβλιοδέτη, καναν γραφίστα περίεργο, τυπογράφο, κάτι τέλος πάντων?
Δεν θέλουμε πολλά αντίτυπα, δεν είπαμε να το βγάλουμε στο εμπόριο. Απ’ όσο ξέρω, ο εκδοτικός οίκος που βγάζει ένα βιβλίο ζητάει προκαταβολικά μια γερή εγγύηση από τον συγγραφέα (Admin, σ’ έφτιαξα και σένα ), συν τα ποσοστά από τις πωλήσεις. Δεν λέει, το ρίσκο είναι μεγάλο για τον εκδότη. Εκτός αν προτιμήσουμε τη λύση της θερμοκόλλησης λες και είμαστε φροντιστήριο, αλλά δεν μας χαλάει. Με ένα ωραίο εξώφυλλο πουλάμε και μούρη από πάνω. Για να το σκεφτούμε.
Δηλαδή τα κολλέγια που βγάζουν κάθε χρόνο year books για τους μαθητές τους, πόσα ξοδεύουν? Δεν πρέπει να είναι πολλά τα λεφτά, και το αποτέλεσμα είναι άκρως επαγγελματικό. Εγώ λέω να το προχωρήσουμε. Αλλά να ανταποκριθούμε όλοι αυτή τη φορά. |
|
Back to top |
|
 |
exitmusician Moderator

|
Posted: Wed Jan 26, 2005 1:16 am Post subject: |
|
|
Η ηθική και υλική υποστήριξή μου είναι δεδομένη. Έχω γνωστό τυπογράφο, όταν αποφασιστεί το τελικό format και οι λεπτομέρειες της εκτύπωσης μπορώ να πάρω καλή προσφορά. Επίσης και για γραφίστα μπορώ να ψάξω, αλλά δεν εγγυώμαι. |
|
Back to top |
|
 |
Tzinos Stadium Expert

|
Posted: Wed Jan 26, 2005 1:53 am Post subject: |
|
|
Epeidi opos fainetai polloi eixame tin idia skepsi, apo emena exete ta dikaiomata tou copyright gia oti exw grapsei
To eixa skeftei poly kairo, opws kai oi perissoteroi, alla an to kaloskefteite, tha einai ena MNIMIWDES ERGO!!!!!!
AAde kai KALH ARXH!! |
|
Back to top |
|
 |
Lucretius Stadium Expert

|
Posted: Wed Jan 26, 2005 3:15 am Post subject: |
|
|
Γαμάτη ιδέα! Βρήκα κιόλας τον τίτλο:
"Αυτή η τρύπα στη μέση, τί είναι;" |
|
Back to top |
|
 |
P.A.O. Stadium Expert

Joined: 03 Feb 2004 Posts: 3545 Location: GATE 13 - SINCE 1966
|
Posted: Wed Jan 26, 2005 12:05 pm Post subject: |
|
|
Δεν θα ξεχασω ποτε αυτες τις αναμνησεις ( καλυτερες του BOARD ) του 2004
Για μενα ειναι το καλυτερο TOPIC του BOARD του STADIA.GR
Συμφωνειτε , stadioπρεζακηδες μου ? ... |
|
Back to top |
|
 |
GEORGE Senior Member

|
Posted: Wed Jan 26, 2005 12:28 pm Post subject: |
|
|
εφτασεεεεεεεεε!!!
Γραφιστα θελατε με κονε σε τυπογραφους!!!
Ευπειθως αναφερω οτι ειμαι στην διαθεση σας !
Τα παντα απο προεκτυπωτικες εργασιες + απειρα κονε με τυπογραφους.
Στειλτε pm οταν η ιδεα αποφασιστει!!!!!! |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Sat Jan 29, 2005 7:52 pm Post subject: |
|
|
Ναι ρε σεις φοβερη ιδεα! Επειδη απ οτι φαινεται ειναι αρκετοι αυτοι που υποστηριζουν την ιδεα θα αξιζε να το σκεφτουμε λιγο σοβαρα  |
|
Back to top |
|
 |
Mozart Stadium Expert

|
Posted: Thu Feb 17, 2005 12:53 pm Post subject: |
|
|
Χρησιμοποίησα το κόλπο που είχε πει κάποτε ένας φίλος για να πηγαίνεις γρήγορα (και όχι σελίδα-σελίδα), σε παλαιότερες σελίδες ενός γεμάτου τόπικ. Ο μαγικός αριθμός είναι τελικά το 1600 και αναφέρεται στη σελίδα όπου άρχισε η φρενίτιδα με τον Ιωάννη. Πολύ γέλιο. Όλοι κάναμε σα χαζά που παίζουν με το καινούριο τους παιχνίδι.
Μιας και εδώ πλέον συζητάμε για αναμνήσεις του φόρουμ, βάζω εδώ το link. Αλήθεια η ιδέα για την εκτύπωση ορισμένων τόπικ του φόρουμ, προχωράει καθόλου?
http://www.stadia.gr/forum/viewtopic.php?t=19&postdays=0&postorder=asc&start=1600 |
|
Back to top |
|
 |
|