stadia.gr/forum Forum Index stadia.gr/forum
Εδώ μιλάμε για τα πάντα. Από Καλατράβα μέχρι… Καλομοίρα!

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Τελετή Έναρξης
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 40, 41, 42  Next

Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Ολυμπιακοί Αγώνες
View previous topic :: View next topic  
Author Message
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Thu Dec 23, 2004 11:11 am    Post subject: Reply with quote

crs wrote:

Αντε και δεν εχω παραλάβει ακόμα τα DVD... Smile

Εγω το ελαβα Twisted Evil και μαλιστα δεν εχει μεσα τις τελετες απο πολλα περισσοτερα Twisted Evil απο βιβλια μεχρι και τα μεταλεια των Ελληνων Wink
Την ξαναειδα την τελετη (πριν παω στο ΟΑΚΑ by Calatrava την Κυριακη για 10.000οστη φορα για να γουσταρω ακομα περισσοτερο) για πρωτη φορα απο live στις 13/8 και συγκινηθηκα Wink για τις στιγμες που ειχαμε τη τυχη να ζησουμε Razz για τον πολιτισμο μας Cool και για τη κακη τηλεοπτικη καλυψη στην παρελαση της ιστοριας Evil or Very Mad .
Back to top
View user's profile Send private message
crs
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Tue Dec 28, 2004 4:04 pm    Post subject: Reply with quote

Τα DVD εξαντλούνται

Μέχρι τις 10/1/2005 αναμένονται να έχουν εξαντληθεί όλα τα αποθέματα στην εταιρεία, διάθεσης των DVD της ΑΘΗΝΑΣ 2004. Οπως μου ειπαν δεν πρόκειται να προχωρήσουν σε έκδοση νέας παρτίδας.
Γι' αυτό, όσοι από εσάς τα θέλετε πρέπει να σπεύσετε Exclamation
Back to top
cpapas
Visitor
Visitor

PostPosted: Thu Dec 30, 2004 4:28 pm    Post subject: Reply with quote

Δυο λογάκια για τα DVDs.
1. ΔΕΝ είναι της ΑΘΗΝΑ 2004. Η VICTORY είναι εταιρεία του Ομίλου Βαρδινογιάννη (ξέρω γιατί δουλεύω σε άλλο κομμάτι του Ομίλου). Ηδη ο Ομιλος τα στέλνει δωράκια σε διευθυντάδες και στελέχη άλλων επιχειρήσεων.
2. Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ σε ποιότητα εικόνας (τρελή συμπίεση VPEG) και ήχου (STEREO ρε βλάκες?)
3. Πλήρωσε τα μαλιά της κεφαλής του για τα δικαιώματα στην IOC γιαυτό και έκοψε από ποιότητα.

Εχω την εντύπωση ότι ξένες εταιρείες θα κυκλοφορήσουν ποιοτικότερα DVDs. Το αφιέρωμα που έδειξε το EUROSPORT είναι σαφώς καλύτερο (σε περιεχόμενο) των DVDs της VICTORY.

Στο φινάλε θα έπρεπε να ντρέπονται που κυκλοφόρησαν αυτό το πράγμα.

ΥΓ. Για να πω και μια καλή κουβέντα, το δεύτερο δισκάκι είναι όλα τα λεφτά.
Back to top
mfotinakis
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Fri Dec 31, 2004 12:18 am    Post subject: Reply with quote

Θα συμφωνησω κι εγω σε σχεση με την ποιοτητα των dvd ,και ειδικοτερα για τον ηχο.. Ηταν πολυ κατω απο τις προσδοκιες μου...
Τελος παντων...
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
profitis
Junior Member
Junior Member

PostPosted: Sun Jan 02, 2005 11:24 am    Post subject: Reply with quote

Mέτα απο τους 5 μήνες που έχουν περάσει απο την Τελετή εναρξης κατάφερα και την είδα όλη!!!Την αρχή δεν την είχα δει καθόλου.(Καλα να είναι το internet).

Eίναι σε αγγλική περιγραφή και είναι ΑΨΟΓΗ.Λίγα λόγια και ολόσωστα.Τι έπαινους κάνουνε οι ανθρωοποι δεν περιγράφεται..Και το κυριότερο όσα ιστορικά γεγονότα αναφέρουνε τα λένε ολοσωστα... Very Happy
Back to top
smarg
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Wed Jan 05, 2005 12:17 am    Post subject: Reply with quote

Είδα σήμερα διαφήμιση στην ΕΤ1 που έλεγε ότι κασετίνα διατίθεται πλέον απ' ολα τα καταστήματα. Να βγήκε καινούρια παρτίδα ή ξεπουλάνε ότι απείμεινε?
Back to top
Admin
Site Owner
Site Owner

PostPosted: Sat Jan 08, 2005 5:10 pm    Post subject: Reply with quote

Για λόγους που δεν αξίζει να αναλύσω εδώ ( ) κατέληξα να έχω δύο κασετίνες με τα DVD. Προφανώς, η δεύτερη μου είναι άχρηστη.

Όποιο καλό παλικάρι λοιπόν σκοπεύει να την αγοράσει, ας επικοινωνήσει μαζί μου με ΡΜ. Εννοείται ότι την δίνω στην κανονική τιμή της.

Θυμίζω, δεν είναι μόνο η Τελετή Έναρξης. Είναι 4 DVD (Τελετή Έναρξης, Καλύτερες στιγμές Αγώνων, Καλύτερες στιγμές Ελλήνων αθλητών, Τελετή Λήξης).

Κάντε κάτι ρε παιδιά, γιατί αλλιώς θα μου μείνει αμανάτι!
Crying or Very sad
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Admin
Site Owner
Site Owner

PostPosted: Mon Jan 10, 2005 11:21 am    Post subject: Reply with quote

Μη στέλνετε άλλα PM! Δόθηκαν τα DVD. Ευχαριστώ για την ανταπόκριση πάντως.
Smile
Back to top
Lucretius
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Wed Jan 12, 2005 12:39 am    Post subject: Reply with quote

Μια ερώτηση: Γνωρίζει κανείς αν θα κυκλοφορήσει η τελετή έναρξης των Παρολυμπιακών σε DvD. Την έκανα capture στον υπολογιστή αλλά εκείνη την μέρα έβρεχε και η ποιότητα είναι Fuckατα. Και κάτι ακόμη, υπάρχει περίπτωση να ξανακυκλοφορήση η τελετή έναρξης των ολυμπιακών από άλλη εταιρία με (ίσως) καλύτερη ποιότητα εικόνας και ήχου; Από τα σχόλια εδω μέσα, η κασετίνα που κυκλοφορεί στο εμπόριο δεν είναι και πολύ "θελκτική"....

Και επειδή σε λίγο καιρό θα κλείσει ο λογαριασμός μου στο auth, όσοι ενδιαφέρεστε, μπορείτε να κατεβάσετε το "Τραγούδι του Ήλιου" από το κλείσιμο της Τελετής έναρξης των Παρολυμπιακών (δεν νομίζω να κυκλοφορεί στο εμπόριο, έτσι δεν είναι; )
http://www.users.auth.gr/lvorgias/varia/parasong.mp3
Back to top
Ypsilon
Moderator
Moderator

PostPosted: Sat Jan 22, 2005 8:22 pm    Post subject: Reply with quote

Μόλις αγόρασα από το Metropolis την κασετίνα με τα 4 DVD (κυκλοφορούν πλέον και στο εμπόριο και καλό είναι να μην τα χάσετε), και δεν διαπίστωσα το παραμικρό πρόβλημα στην ποιότητα εικόνας ή ήχου.
Τώρα, ή το αισθητικό μου κριτήριο υπέστη μια μικρή έκπτωση λόγω της συγκίνησης, είτε έχουν βελτιώσει την ποιότητα σε σχέση με τις πρώτες παρτίδες, είτε η τηλεόρασή μου είναι πολύ καλή. Razz Razz Razz
Έπαθα βέβαια ένα μικρό εγκεφαλικό όταν άκουσα στο εισαγωγικό βιντεάκι τον Κωστάλα να μιλάει, ευτυχώς όμως στην υπόλοιπη τελετή έχουν αφαιρέσει τα λόγια του. Σπεύσατε!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
apari
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Sat Jan 22, 2005 10:54 pm    Post subject: Reply with quote

Φίλε Υ επειδή τυχαίνει να έχω μια κόπια (αντιγραφή) των dvd για ενημέρωσε με...Very Happy
η τελετή έναρξης έχει στο περιγραφή Κωστάλα και λοιπόν;
η εικόνα έχει πάνω αριστερά το σήμα της ΝΕΤ ή είναι άλλη παραγωγή;
Back to top
Ypsilon
Moderator
Moderator

PostPosted: Sun Jan 23, 2005 12:20 am    Post subject: Reply with quote

Όχι, όπως είπα δεν ακούγεται ούτε ο Κωστάλας ούτε οι σχολιαστές της ΕΡΤ που έκαναν τη μετάδοση της παρέλασης των αθλητών. Ακούγονται όμως κανονικά οι εκφωνήτριες του σταδίου.
Η παρέλαση είναι μια απόλαυση να την ξαναβλέπεις. Τόσους μήνες την παρέκαμπτα συνεχώς, αλλά τώρα χωρίς τον Χατζηγεωργίου να λέει τα δικά του και με τη μουσική του Τιέστο να ακούγεται πεντακάθαρα (φοβερό εύρημα για να μη βαριέσαι, και να δείτε που θα καθιερωθεί), είναι άλλο πράγμα. Ειδικά αυτό που γίνεται με Αφγανιστάν, Ιράκ, Παλαιστίνη, Κορέα (κοινή παρέλαση), Κύπρο και Ελλάδα είναι φοβερό! Στην οθόνη δεν φαίνεται κανένα σήμα της ΝΕΤ, είναι άλλη παραγωγή.
Back to top
Admin
Site Owner
Site Owner

PostPosted: Tue Jan 25, 2005 10:57 pm    Post subject: Reply with quote

Κατάφερα χθες και έκατσα να δω το πρώτο από τα DVD του πακέτου, αυτό δηλαδή με την τελετή έναρξης. Δε θα γράψω πολλά, απλά:

- Συγκινήθηκα (τετριμμένο, το ξέρω, αλλά πέρα για πέρα αληθινό)

- Αισθάνθηκα δέος (στη θέα του στεγάστρου και του βωμού σε απίστευτες λήψεις)

- Αισθάνθηκα υπερήφανος (σε όλη την "Κλεψύδρα")

- Ανατρίχιασα (στο ζεϊμπέκικο, στο τύμπανο, στον Εθνικό Ύμνο, στην έγκυο με τον Γαλαξία, στη μουσική υπόκρουση κατά την περιφορά της Ολυμπιακής Σημαίας, στον Ολυμπιακό Ύμνο, στο "κηρύσσω την έναρξη των Αγώνων", στις καμπάνες, στη Φλόγα)

- Δάκρυσα και δεν το εννοώ ως σχήμα λόγου (στους φλεγόμενους κύκλους με το μπουζούκι μουσική υπόκρουση, στο άγαλμα, στην Κάλλας, στο DNA)

- Ένιωσα απίστευτα τυχερός, που αξιώθηκα να ζήσω αυτή την εμπειρία από κοντά

- Ένιωσα απερίγραπτη μελαγχολία, που όλα αυτά ανήκουν ανεπιστρεπτί στο παρελθόν
Back to top
Giannis
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Wed Jan 26, 2005 12:44 am    Post subject: Reply with quote

Από τότε που απέκτησα τα DVD`s, έχω δει την παρέλαση της ιστορίας γύρω στις 20 φορές. Παπαϊωάννου, μεγάλη η χάρη σου παιδί μου!

Admin, στα πόσα δακρύσματα καίγομαι....;; Embarassed Embarassed
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Mozart
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Wed Jan 26, 2005 12:51 am    Post subject: Reply with quote

Γιάννη, δε καίγεσαι εν προκειμένω ποτέ. Αλοίμονο. Wink Crying or Very sad
Back to top
losada7
Moderator
Moderator

PostPosted: Thu Jan 27, 2005 10:38 pm    Post subject: Reply with quote

Ωχ δεν μπορώ να πληρώνω άλλο Mad Evil or Very Mad !! Οι τσέπες μου είναι κάθε μήνα άδειες(100 τρύπες η καθε μία έχουν) και αντί να συγκρατούμαι και να κάνω αποταμίευση, όλο κάτι βρίσκεται να με παρασύρει. Μετά την περιγραφή των παραπάνω πάω ολοταχώς για τη κασετίνα Twisted Evil
Back to top
woofy
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Fri Jan 28, 2005 9:11 pm    Post subject: Reply with quote

Oriste kai ena arthro ma arketes texnikes leptomereies gyro ap ti dimiourgia tis Teletis Enarksis:

http://www.avinteractive.co.uk/Assets/en-gb/Downloads/olympics.pdf
Back to top
Grecolatin
Junior Member
Junior Member

PostPosted: Wed Feb 02, 2005 9:34 pm    Post subject: Reply with quote

8A I8ELA KAI EGO NA PO TIN APOPSI MOU GIA TA 4 DVD:

1- ENOITE OTI SOU SIKONETE H TRIXA ANA PASA STIGMI KAI OTI AXISOUN TA LEFTA TOUS KAI ME TO PARAPANO,ILIKRINA DEN MPORO NA BALO MIA TIMI SE AUTO TO 8EAMA.

2-AMA TO ANALISIS KAI TO SKEFTIS PIO PROSEXTIKA , H SKINO8ESIA DEN INE KAI TOSO XALIA OSO(TOULAXISTON EGO) PROSEKSA TIN PROTI FORA POU IDA TIS TELETES.

3-SIMFONO APOLITA ME TO 8EMA TIS PIOTITAS IKONAS...APARADEKTO.
EXO POLA DVD MEGALIS DIARKIAS KAI KANENA DEN EXI TOSO LIGI EFKRINIA.OTAN PATAS PAFSI GIA NA DIS MIA IKONA KATALABENIS POSI LIGI EFKRINIA IPARXI,DILADI AMA 8ES NA BALIS IKONES TOU DVD STO YPOLOGISTI SOU SAN SCREENSAVERS H OTIDIPOTE ALLO AMESOS TO METANIONIS, POLI MEGALI APOGOITEFSI.
TO FOBERO INE OTI AKOMA KAI H FOTOGRAFIES POU DINOUNE TA EXTRAS DEN EXOPUN ARISTI PIOTITA ,APLOS LIGO KALITERI.

4-BLAKIA POU DEN BALANE KAI TA SKILADIKA STIN TELETI LIKSIS..OSO NANE KANANE OREO KEFI.

5-STO DVD ME TIS KALITERES STIGMES TON AGONON ..¿POU INE H ELLINES? DILADI AMA IPOTI8ETE OTI TOUS BGALANE GIA NA TOUS BALOUNE ME PIO MEGALI LEPTOMERIA SE ENA "DIKO TOUS" DVD, OTAN O KSENOS DI TIS KALITERES GENIKES STIGMES TI 8A SKEFTI. ALLA KAI PALI DEN ISXI,GIATI STIS GENIKES KALITERES STIGMES EXOUNE BALI LIGOUS ELLINES.
EGO DEN KATALABENO AFTI TIN TAKSI.

6-H AVRIL LAVIGNE POU KOLAI?..8A PROTIMOUSA MERIKA LOGIA APO MIA ELLINIKI PROSOPIKOTITA ITE TIS TEXNIS ITE TIS A8LITIKIS SKINIS.

XERETO SE OLOUS.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Lucretius
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Thu Feb 03, 2005 2:02 am    Post subject: Reply with quote

Arrow Grecolatin

Στο # 2 Φαντάζομαι οτι εννοείς την τηλεσκηνοθεσία. Πράγματι, δεν ήταν ιδιαίτερα κακή, αλλά θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Τα προβλήματα που πρόσεξα αφορούσαν κυρίως εμπόδια μπροστά στην κάμερα (πχ όταν αρχίζει το τραγούδι της Bjork), άκομψες και άκαιρες εναλλαγές εσωτερικών-εξωτερικών λήψεων. αδυναμία εντοπισμού της δράσης. Η πτώση του "κομήτη" στη λήμνη ας πούμε έγινε από λάθος οπτική. Αν προσέξετε, θα δείτε το συρμα που υπάρχει και στο οποίο μεταδίδεται η φλόγα, όμως επειδή η κάμερα στην αρχή είναι ακριβώς στην ευθεία και στο background βαρά η φωτεινή οθόνη, δεν το βλέπεις παρά ελάχιστα. Και εδώ θα μπορούσαν να διαλέξουν πλάνα από κάποια άλλη κάμερα. Εν γένει ήταν κάπως στατικά τα πλάνα.

Για το #3. Η ποιότητα ήταν μεν κακή αλλά δεν ενοχλεί όταν την βλέπεις σε οθόνη τηλεόρασης. Στον υπολογιστή όμως φαίνονται καθαρά τα τεχνουργήματα. Ίσως να δούμε καλύτερες παραγωγές όταν βγουν ψηφιακοί δίσκοι μεγαλύτερης χωρητικότητας. Το... όνειρο μου μάλιστα περιλαμβάνει και πολλαπλές γωνίες...

Για το #4. Copyright!!!

Για το #6. Η Lavigne στην αρχή ήταν όντως μάλλον κακή επιλογή...Ειδικά την στιγμή που αφήσαν τον Reeves στο τελος!

Επιπλέον, μερικές δικές μου παρατηρήσεις...

Ο ήχος καλός, αλλά γιατί πρέπει να ακούμε τον Κωστάλα μέχρι και το έκτο λεπτό, ακόμη και αν διαλέξουμε το stream χωρίς σχολιασμό; Δεν έχω τίποτα με τον άνθρωπο, αλλά δέν λεει να βαράνε τα μπουζούκια, να γίνεται χαμός στο στάδιο και να ακούς από πίσω την ετυμολογία της λέξης "Ζεϊμπέκικο"!

Η τελετή ήταν ακριβώς όπως μεταδόθηκε από την τηλεόραση. Κάτι που με κάνει να αναρωτιέμαι, τί ρόλο βαρούσαν οι υπόλοιπες κάμερες που υπύρχαν στο στάδιο...Άντε, στο ζωντανό να τον δούμε τον Μελισσανίδη να κάνει τρελίτσες, στο dvd δεν μπορούσαν να διαλέξουν κάποιο πλάνο από ψηλά; Το ίδιο ισχύει και για το άναμμα των ολυμπιακών κύκλων στην αρχή και πολλές άλλες σκηνές. Την Ελία, ας πούμε την βλέπουμε αφού έχει βγεί από την - θρυλική - τρύπα! Σε κάνει να αναρωτιέσαι αν βαριόντουσαν να την ξαναμοντάρουν (το πλέον ενδεδειγμένο), ή απλά δεν υπάρχει άλλο υλικό (εκδοχή που δεν θέλω καν να σκέφτομαι)

Η παρέλαση, χωρίς τον σχολιασμό είναι απόλαυση! Ειδικά εκεί που μπαίνει η γερμανία και η γαλλία. Το κομμάτι της Ελληνικής αποστολής μου φάνηκε κάπως άνευρο...
Back to top
Manchester_7
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Thu Feb 03, 2005 2:23 am    Post subject: Reply with quote

Ειδικα για την αρχη που αναφερεται και ο Λουκρητιος με τα μπουζουκια, στο ΒΒC δεν υπαρχει σχολιασμος μεχρι το 7ο λεπτο περιπου (που πεφτουν τα πυροτεχνηματα) και ο Barry Davies που σχολιαζε αναφερεται στο παιδακι που βρισκεται στο καραβακι για λιγοτερο απο 1 λεπτο και μετα δεν ξαναμιλα για αλλα 5 λεπτα περιπου (και παντα σχολιαζοντας με λιγα λογια). Η αρχη της τελετης, παντως, ειναι πραγματικα το κατι αλλο!
Back to top
chr.04
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Thu Feb 03, 2005 8:42 am    Post subject: Reply with quote

To making of των τελετών πότε θα το δούμε;

Εμένα πάντω τα DVD προχειροδουλειά μου φαίνονται. Πήραν ακριβώς ότι μεταδόθηκε από τον ΑΟΒ και το έβαλαν σε ένα δίσκο.

Τεχνικά απαράδεκτο να επιλέγεις την τελετή χωρίς σχολιασμό και να ακούς 5-6 λεπτά τον 'Παρακαλώ οι διεθνείς να καθίσουν κάτω' Κωστάλα. (Βλέποντας την περιγραφή του ΒΒC θα καταλάβετε οτι το Λακωνίζειν εστίν φιλοσοφείν - οχι εδώ που έιχαν 3 φαφλατάδες που δεν έβαζαν γλώσσα μέσα).

Ο ήχος είναι άθλιος. Όταν βάζω ένα DVD που κυκλοφόρησε παράνομα σείεται το σπίτι στην αρχή με τα τύμπανα, το επίσημο απλώς το ακούς.

Η Victory και ο παραγωγός που φαίνεται παντού αρπαχτή έκαναν.
Back to top
chr.04
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Mon Feb 21, 2005 12:33 pm    Post subject: Reply with quote

Να κάνω μια ερώτηση/σχόλιο.

Δεν θα ήταν πιο εντυπωσιακό αν κάποιος από τους ιπτάμενους λαμπαδηδρόμους είχε μια την δάδα με την φλόγα και την έδινε στο Νίκο Γκάλη;
Back to top
smarg
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Sun Feb 27, 2005 3:45 pm    Post subject: Reply with quote

Βλέποντας κάποια αποσπάσματα από την παρέλαση των αθλητών διαπίστωσα ότι η ομάδα της Μοζαμβίκης που είναι ανάμεσα από Μεξικό και Μολδαβία δεν ανακοινώθηκε από την εκφωνήτρια... Shocked Ο σημαιοφόρος χαιρετά το κοινό περιμένοντας να ακούσει το όνομα της χώρας του αλλά ακούει αυτό της Μολδαβίας... Confused
Back to top
Pagouras
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Sun Feb 27, 2005 3:50 pm    Post subject: Reply with quote

Παντως δεν μπορω να πω...Η παρατηρητικοτητα σου και...σιδερα λυγιζει!Μπορει να εισαι και η μονη σε ολο τον πλανητη που το παρατηρησες! Arrow Rolling Eyes Wink
Back to top
mfotinakis
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Sun Feb 27, 2005 4:00 pm    Post subject: Reply with quote

Η μονη μαζι με ολους τους Μοζαμβεζους... Cool
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Ολυμπιακοί Αγώνες All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 40, 41, 42  Next
Page 37 of 42

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum