stadia.gr/forum Forum Index stadia.gr/forum
Εδώ μιλάμε για τα πάντα. Από Καλατράβα μέχρι… Καλομοίρα!

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Νέο Στάδιο Καραϊσκάκη
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 82, 83, 84 ... 112, 113, 114  Next

Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Γήπεδα ποδοσφαίρου
View previous topic :: View next topic  
Author Message
GusK
New Member
New Member

PostPosted: Mon Dec 06, 2004 11:27 am    Post subject: Reply with quote

Γειά σας σταδιομανείς!!!

Από την πλευρά μου, λίγες και καλές φωτογραφίες από το πρώτο

press here Arrow ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-0
or here Arrow
στο νέο Γεώργιος Καραϊσκάκης.
Enjoy! Wink
Back to top
View user's profile Send private message
Admin
Site Owner
Site Owner

PostPosted: Mon Dec 06, 2004 1:53 pm    Post subject: Reply with quote

Giorgos wrote:
ok Admin! Wink Παρολ'αυτα μηπως ξερει καποιος το ρεκορ εισιτηριων φετος στο Καραισκακη???χτες στο ντερμπι κοπηκαν 30856 που αποτελει ρεκορ για το πρωταθλημα.

Τα προχθεσινά όντως είναι ρεκόρ για αγώνα πρωταθλήματος του Ολυμπιακού. Το ρεκόρ εισιτηρίων όμως είναι σε αγώνα της Εθνικής. Με το Καζακστάν είχε 31.838. Δεν θυμάμαι πόσο είχε με την Τουρκία, πάνω-κάτω όμως θα είναι το ίδιο.

Last edited by Admin on Mon Dec 06, 2004 2:57 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
K.
Full Member
Full Member

PostPosted: Mon Dec 06, 2004 2:32 pm    Post subject: Reply with quote

To φετινό ρεκόρ εισιτηρίων στο Καραϊσκάκη είναι 32642 , από το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1-0 .

Το θυμάμαι από σχετικό δημοσίευμα της¨"Ελευθεροτυπίας" που είχε εισιτήρια-εισπράξεις μέχρι το προχθεσινό ντέρμπι. Δυστυχώς δεν θυμάμαι ποια μέρα το δημοσίευσε , μάλλον το προπερασμένο Σαββατοκύριακο .

Νομίζω 32648 είναι τα εισιτήρια που βγαίνουν στην κυκλοφορία (εκτός σουιτών) .

Στο ντέρμπι αυτό που έγινε (απ'όσο μπορεσα να εκτιμήσω κοιτώντας γύρω μου) , ήταν η συντριβή κάθε ρεκόρ προσέλευσης ...τσαμπατζήδων. Τι να γίνει, τα ...ναρκωτικά έστω και δύσκολα κόβονται , ο Θρύλος όχι .
Back to top
Admin
Site Owner
Site Owner

PostPosted: Mon Dec 06, 2004 2:56 pm    Post subject: Reply with quote

Στο Ολυμπιακός-Λίβερπουλ κόπηκαν 31.300 εισιτήρια (εισπράξεις 837.110 ευρώ).
Back to top
K.
Full Member
Full Member

PostPosted: Mon Dec 06, 2004 3:29 pm    Post subject: Reply with quote

Quote:
Στο Ολυμπιακός-Λίβερπουλ κόπηκαν 31.300 εισιτήρια (εισπράξεις 837.110 ευρώ).

Δημιουργέ του παντός (...δικτυακού τόπου stadia.gr), από που το έχεις βρει αυτό ; Kάποια από τις δύο πηγές μας έχει λάθος Confused .
Back to top
Admin
Site Owner
Site Owner

PostPosted: Mon Dec 06, 2004 3:50 pm    Post subject: Reply with quote

Τα κρατάω αρχείο, αλλά μόλις το τσεκάρισα και από το site της Ελευθεροτυπίας.
Back to top
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Mon Dec 06, 2004 3:57 pm    Post subject: Reply with quote

K. wrote:
Τι να γίνει, τα ...ναρκωτικά έστω και δύσκολα κόβονται , ο Θρύλος όχι .

Και τα δυο βλαπτουν σοβαρα τα εγκεφαλικα κυτταρα. Laughing Laughing Laughing

Πλακα κανω μην βαρατε.Το αξιζω λογω γιορτης.
Back to top
K.
Full Member
Full Member

PostPosted: Mon Dec 06, 2004 4:14 pm    Post subject: Reply with quote

ΟΚ , εξάλλου ο admin συνήθως έχει δίκιο .

Χρόνια πολλά και καλά στον ΟΜF , και κάθε εορτάζοντα/εορτάζουσα αυτές τις μέρες !
Back to top
losada7
Moderator
Moderator

PostPosted: Mon Dec 06, 2004 4:25 pm    Post subject: Reply with quote

Quote:
Αφήνω το κορυφαίο για το τέλος Confused Υπήρχαν 2 άτομα στη 5 όπου είχαν ανέβει όρθιοι πάνω στο τοίχο που έχει το γήπεδο πάνω από τη τελευταία σειρά και στηρίζονταν σε ένα από τους κόκκινους μεταλλικούς κύριους πυλώνες του γηπέδου Confused Confused Άν έφευγε απο κάτω θα τον εύρισκαν καρφωμένο και λιώμα πάνω στα τουρνικιέ(που είναι απο κάτω) Confused

Να και η απόδειξη στη φωτογραφία που έβγαλε ο φίλος GusK. Παρατηρήστε τους 2 πανίβλακες που κάθονται όρθιοι και στηρίζονται μόνο στους κόκκινους πυλώνες(Απο κάτω υπάρχει κενό)!! Μπορείτε να τους διακρίνετε κοντά στην πανω αριστερή άκρη του τεράστιου πανό.
http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/GusK40144_2/29818/352518
Back to top
GusK
New Member
New Member

PostPosted: Mon Dec 06, 2004 4:54 pm    Post subject: Reply with quote

Φίλε Losada7,

Με βαριά καρδιά Razz και με την εκτίμηση που σου έχω, οφείλω να σε διορθώσω για την παρατήρηση που έκανες Crying or Very sad . Είναι λογικό γιατί δεν έχεις τις φωτογραφίες στη πραγματική τους ανάλυση όπως εγώ Cool . Αν δεις εδώ:

http://briefcase.pathfinder.gr/download/GusK40144_2/29818/352647/0/IMG_3839+zoom.jpg

πρόκειται για δύο τυπάκια που, μέσα στον ενθουσιασμό τους, είναι όρθιοι πιθανότατα πάνω στα καθίσματα, αν όχι πάνω στα κάγκελα του τελειώματος της κερκίδας (ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ). Άλλα σίγουρα δεν είναι σκαρφαλωμένοι σε Exclamation Shocked ΠΥΛΩΝΕΣ Shocked Exclamation . Για να συνέβαινε αυτό, θα έπρεπε ως άλλοι Προμηθείς, να είναι καρφωμένοι πάνω τους Laughing Very Happy !!!

Anyway, αρκετά ασχοληθήκαμε με αυτό νομίζω!!!

Το συγκεκριμμένο εννοώ, γιατί το γενικότερο πρόβλημα με τους τσαμπατζήδες είναι σοβαρό, όσο και εξευτελιστικό. Στην 14-15 (κεντρικές θύρες για όσους δεν γνωρίζουν) πήγαμε να τσακωθούμε γιατί κάποια ΛΑΜΟΓΙΑ είχαν το θράσσος να κάτσουν στα σκαλιά!!! Ο Admin ξέρει την περίπτωση.
Το τελικό αποτέλεσμα ήταν να περάσει το δικό ΤΟΥΣ, αφου η παρουσία και η συμμετοχή των σεκιουριτάδων στην επίλυση του προβλήματος ήταν επιεικώς κωμική. Δηλαδή, κάποιοι να δουν Τ Σ Α Μ Π Α αυτό που εγώ βλέπω πληρώνοντας €3,000. Έλεος!!! (Και συγγνώμη αν κούρασα)
Back to top
Admin
Site Owner
Site Owner

PostPosted: Mon Dec 06, 2004 5:04 pm    Post subject: Reply with quote

Απλώς έβγαλα τη φωτογραφία από πάνω και έβαλα το link, γιατί ξεχείλωνε η σελίδα.

Κατά τα άλλα, η ιστορία με τους σεκιουριτάδες στο Καραϊσκάκη είναι όντως ανέκδοτο. Αναρωτιέμαι, ο Κόκκαλης δε λυπάται τα λεφτά που δίνει στην "Ερμής" (ή όπως στο διάολο λέγεται);

ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ Α.Ε.;;;;;
Back to top
losada7
Moderator
Moderator

PostPosted: Mon Dec 06, 2004 5:05 pm    Post subject: Reply with quote

Άκου φίλε GusK Smile δεν είπα ότι ήταν σκαρφαλωμένοι στου πυλώνες αλλά ότι πατάγανε στο τοίχο που έχει στο πάνω μέρος της τελευταίας σειράς(στη φωτο ο τοίχος δεν φαίνεται γιατί καλύπτεται από τα κεφάλια των θεατών της τελευταίας σειράς) και στηρίζονταν με τα χέρια τους στους κόκκινους πυλώνες για να μη φύγουν προς τα πίσω. Αυτό αληθεύει και το είδα με τα μάτια μου από απόσταση μερικών μέτρων προχθές το βράδυ. Ίσως στη συγκεκριμένη φωτογραφία είχαν κατέβει κάτω!! Αν τους έβλεπες θα σου κοβόταν η ανάσα(πολύ επικίνδυνο) Confused

Last edited by losada7 on Mon Dec 06, 2004 5:30 pm; edited 1 time in total
Back to top
GusK
New Member
New Member

PostPosted: Mon Dec 06, 2004 5:28 pm    Post subject: Reply with quote

Μαζί σου, Losada7, δεν επιμένω, ίσα-ίσα μου φαίνεται εξαιρετικά πιθανό αυτό που λες. Σημασία έχει ότι όλα αυτά τα τραγελαφικά που συζητάμε είναι απόρροια της, ορατά, πλεον, ΜΙΚΡΗΣ χωριτικότητας αυτού του Γηπέδου στην παρούσα του μορφή για να το καθιστά προσβάσιμο και λειτουργικό σε έναν ρεαλιστικό αριθμό πελατών! Είναι σαν να έχεις ένα μινι μάρκετ για να ψωνίσει όλος ο Δ. Αμαρουσίου.
Δεν θα μπώ πάλι στην κουβέντα περι επεκτάσεων, προσωπική μου απάντηση στα "δεν γίνεται"- και άποψη που ΔΕΝ αλλάζει-, είναι ότι ΟΛΑ γίνονται, (βλέπε συνεχείς επεκτάσεις OLD TRAFFORD, ALI SAMI YEN, νεο Delle Alpi, επέκταση Westfallen, νέα γήπεδα γερμανίας, κτλ, κτλ) ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΟΥΛΗΣΗ, ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ, πρωτίστως από τους ιδιωτικούς φορείς και δευτερευόντως από την πολιτεία!!!

Όσο ουτοπικό και εγωιστικό και αν ακούγεται σε φιλάθλους οι ομάδες των οποίων παραμένουν άστεγες-και εν μέρει δικαιολογημένα-, εγώ θα το ρίξω το σύνθημα και είμαι σίγουρος ότι οι γνήσιοι οπαδοί των ΣΤΑΔΙΩΝ θα συμφωνήσουν:

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΟ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΤΩΡΑ!!!!

Καλό απόγευμα σε όλους!!!

Υ.Γ.1: Οι σκέψεις αυτές έρχονται από κάτοχο διαρκείας για 3 χρόνια, που θα μπορούσε κάλλιστα να αδιαφορεί για τους υπόλοιπους φιλάθλους και για το αν θα δουν ποτέ το γήπεδο "ζωγραφιστό", μιας και ο ομιλών είναι κατά κάποιο τρόπο "εξασφαλισμένος"

Υ.Γ.2: Αν δεν συμμετέχω στη συνέχεια της κουβέντας, μήν το εκλάβει κανείς ως υπεκφυγή, απλά φεύγω από το γραφείο!!! Ευχαρίστως να τοποθετηθώ αύριο!!!
Back to top
Nikolas
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Mon Dec 06, 2004 5:56 pm    Post subject: Reply with quote

GusK wrote:
ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΟ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΤΩΡΑ!!!!

ΦΙΛΕ ΘΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ.ΤΟ <<ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ>> ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ. Rolling Eyes Wink Razz

ΙΔΟΥ

ΓΕΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚΗΣ!!! Cool Very Happy Shocked

ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ,ΣΑΝ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ!!ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣΤΡΑΤΙΤΗΣ!!
Cool Laughing Razz

ΕΜΠΡΟΣ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ 837651782901 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ <<ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ: H EΠΕΚΤΑΣΗ>>

(Ξερω,ξερω ολοι απο μεσα σας λετε <<Τι Μ@λ@κ@ς αυτος ο Νικολας>> ΑΛΛΑ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣΤΕ ΜΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ!!ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΤΡΩΣΩ!! Razz Laughing )
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
MINUS
Full Member
Full Member

PostPosted: Mon Dec 06, 2004 8:42 pm    Post subject: Reply with quote

Είμαι και γω από αυτούς που πιστεύουμε ότι το ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ δεν επεκτείνεται...ΟΜΩΣ άκουσα ένα φιλαράκι με διαρκείας στην 7 ότι ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ σχεδιάζει να φτιάξει 2ο διάζωμα στην απέναντι των σουιτών κερκίδα με ταυτόχρονο ύψωμα φυσικά και του σκεπάστρου εκεί....
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
losada7
Moderator
Moderator

PostPosted: Mon Dec 06, 2004 8:53 pm    Post subject: Reply with quote

Υποθέτω ότι αν έχεις όραμα και διαθέσεις χρήμα γίνεται. Μόνο του Σπανού του γένια δεν γίνονται! Αν δεν κλείσει όμως δεκαετία δεν το βλέπω να γίνεται. Εκτός και αν ο κόσμος το γεμίζει συνέχεια, οπότε θεωρώ απίθανο το να παραμείνει ως έχει ακόμα και αν χρειαστεί να βάλει το χέρι βαθιά στη τσέπη.

Εγώ πιστεύω ότι ο Κόκκαλης όσο βλέπει την επιχείρηση του να είναι επικερδής θα τη μεγαλώνει. Δεν πιστεύω ότι τα πολλά έσοδα των επιχειρήσεων του τα βγάζει από τον Ολυμπιακό αλλά από άλλες επιχειρήσεις. Τον ολυμπιακό τον έχει περισσότερο για τη προσωπική του προβολή και κατα κάποιο τρόπο για να κάνει τη τρέλα του Twisted Evil . Γι αυτό έχω την πεποίθηση ότι αν το γήπεδο είναι ασφυκτικά γεμάτο με Βέροια, ΠΑΟ, ΟΦΗ, είτε βρέχει είτε χιονίζει, κάποια στιγμή θα το μεγαλώσει.

Προυπόθεση: Να επαναλαμβάνεται αυτό για μια τουλάχιστον 5ετία χωρίς καθόλου διακοπή.
Εσείς πιστεύετε ότι θα τον χαλάει να περνάνε 40.000 από τα καταστήματα του αντί για 33.000;;
Back to top
Kalashnikov
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Mon Dec 06, 2004 9:20 pm    Post subject: Reply with quote

Den 3erw an einai to provlima i mikri xwritikotita tou karaiskaki, i af3imeni zitisi, alla ena einai to sigouro.

An synexistei to fainomeno na mpainoun kata ekatontades opadoi xwris eisitirio sto gipedo, arga i grigora 8a 8rynisoume 8ymata. Sto derby tou savvatou oi kataggelies gia yperari8mous fila8lous k synwstismo sti 8yra twn fanatikwn einai para polles!!!!!!

Opws panta stin Ellada, tis ef8ynes 8a tis anazitisoume meta tin tragwdia.

I ef8yni s'afti tin periptwsi den einai tou kratous, alla tou idioktiti tou gipedou, diladi tou Olympiakou.
Ti na pw.....makari na stamatisei afto to fainomeno prin symvei tipota k 8rynei o olympiakos k alli 8yra 7.
Back to top
Panagiotis-7
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Tue Dec 07, 2004 1:07 am    Post subject: Reply with quote

Στο ματς σε βαζελο το Καραισκακη ειχε τουλαχιστον 35000 μεσα.Οι τζαμπατζηδες δεν ηταν μονο στο πεταλο της 7 αλλα και στο απεναντυ πεταλο.
Αν ειδατε καλα στο πεταλο του ηλεκτρικου ολοι οι διαδρομοι σε ολο το πεταλο ηταν γεματοι ορθιους.

Παντως εγω δεν εχω στραβωσει ΠΟΤΕ με τζαμπατζηδες αρκει βεβαια να μην καθοντε στη θεση μου.
Καταλαβαινω πολυ καλα τη τρελα που εχουν για να δουν την ομαδα τους και αυτο το καταλαβαινει ΜΟΝΟ καποιος που ειναι οπαδος...
Back to top
Admin
Site Owner
Site Owner

PostPosted: Tue Dec 07, 2004 1:14 am    Post subject: Reply with quote

Ναι, αλλά, Παναγιώτη εγώ εξακολουθώ να νιώθω ΜΑΛΑΚΑΣ όταν έχω σκάσει 3000 ευρώ και έρχεται ο άλλος ΤΖΑΜΠΑ και κάθεται δίπλα μου στη σκάλα. Πώς να το κάνουμε;
Back to top
savroulis
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Tue Dec 07, 2004 1:16 am    Post subject: Reply with quote

όταν μια μέρα όμως γίνει κάτι κακό! (που ποτέ να μην γίνει) και τρέχετε να βγείτε έξω να δώ τότε αν σε πειράξει ή όχι.

Εγώ είμαι υπέρ του όποιος πλήρωσε, και είναι και τα στοιχεία του δηλωμένα με το καρεκλάκι του, είναι ότι καλύτερο για τα τωρινά ελληνικά δεδομένα. Όταν κάποιοι ανεγκέφαλοι πάλι ξεκινήσουνε τα παρατράγουδα να δούμε τότε τί θα λέμε πάλι.......
Back to top
wizard
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Tue Dec 07, 2004 1:21 am    Post subject: Reply with quote

MINUS wrote:
Είμαι και γω από αυτούς που πιστεύουμε ότι το ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ δεν επεκτείνεται...ΟΜΩΣ άκουσα ένα φιλαράκι με διαρκείας στην 7 ότι ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ σχεδιάζει να φτιάξει 2ο διάζωμα στην απέναντι των σουιτών κερκίδα με ταυτόχρονο ύψωμα φυσικά και του σκεπάστρου εκεί....

Κ εγώ το έχω σκεφτεί αυτό κ λογικά αν παίρνει επέκταση μόνο αυτό θα είναι εφικτό. Εχω ακούσει πως στο φάκελο για το Ευρωπαικό του 2012 θα υπάρχει γήπεδο Καραισκάκη 40.000 θέσεων. Δηλαδή μια επέκταση στο στυλ του γηπέδου της Νιουκαστλ, χωρίς το πέταλο.
Back to top
Panagiotis-7
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Tue Dec 07, 2004 1:39 am    Post subject: Reply with quote

Μωρε κ’εγω που εχω σκασει 400 και οχι 3000 νιωθω ΜΑΛΑΚΑΣ.

Αλλα ο καθενας το βλεπει απο διαφορετικη αποψη.
Αλλος με την ψυχρη λογικη και αλλος σε συναισθημα...

Και τα 2 σωστα ειναι...
Back to top
Panagiotis-7
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Tue Dec 07, 2004 2:06 am    Post subject: Reply with quote

Back to top
MINUS
Full Member
Full Member

PostPosted: Tue Dec 07, 2004 2:40 pm    Post subject: Reply with quote

επειδή κάποιοι δεν ξέρουν ότι το Νεο Καραισκάκη εν τω μεταξύ είναι έδρα και του Εθνικού παραθέτω Εξώφυλλο στο "Φως" (27/05): Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΑΝΑΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ" Ιστορική συγχώνευση Εθνικού και ΑΟ Μάνης. Απίστευτα σχέδια απ' τον Πηρούνια με σκοπό να επαναφέρει την ένδοξη ομάδα στην Α' Εθνική. Το όνομα θα παραμείνει
Εθνικός, δε θα αλλάξει ούτε το σήμα ούτε η φανέλα. Γήπεδο κλουβί, νέα γραφεία στο Μικρολίμανο. Γενικός διευθυντής ο 'Αρης Ποϊλας. Ο πλοιοκτήτης Νίκος Πηρούνιας λέει οτι θα συνεχίσει το έργο του Καρέλλα. Σε αναλυτικότερο ρεπορτάζ γράφει τα εξής: Το θέμα τελείωσε, ο Νίκος Πηρούνιας, οικονομική δύναμη του Πειραιά, πλοιοκτήτης με δεξαμενόπλοια και φορτηγά, που πήρε τον ΑΟ Μάνης απ΄το β' τοπικό και τον ανέβασε σε 4 χρόνια στη Γ' Εθνική, τα βρήκε σε όλα με τον πρόεδρο του ερασιτέχνη Εθνικού Σπ. Κωτσόπουλο και θα επιτευχθεί η ιστορική συγχώνευση. Μόνο τα τυπικά μένουν, το θέμα έχει κλείσει, τις επόμενες μέρες ο Εθνικός φεύγει απ' το τέλμα του Περιφερειακού Πρωταθλήματος και πηγαίνει στη Γ' Εθνική, με άμεσο στόχο του Πηρούνια να χώσει πολύ χρήμα και η ομάδα να ανέβει κατευθείαν στη Β' !! 'Ηδη το μπάτζετ ορίστηκε στο 1 εκ.ευρώ, ενώ άμεσα θα αγοραστεί και πούλμαν για τις μετακινήσεις της ομάδας. Τα έχει βρεί με το δήμαρχο Περάματος για την κατασκευή καινούργιας εξέδρας 2.500 θεατών στο γήπεδο στο Πέραμα, έτοιμης να υποδεχτεί τους οπαδούς της ομάδας μας! 'Οραμα του επίσης να φτιάξει γήπεδο του Εθνικού δίπλα στο ΣΕΦ. Τα γραφεία του ΑΟ Μάνης στα Μανιάτικα θα στεγάσουν Σύνδεσμο φιλάθλων, ενώ τα γραφεία της ΠΑΕ θα μεταφερθούν στο Μικρολίμανο, στο κτίριο του Εθνικού. Αντιπρόεδρος θα είναι ο Κωτσόπουλος, καθώς και υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Εδώ όμως αρχίζουν και τα άσχημα... συνεχίζει το "Φως": Μια νέα δύναμη θα γεννηθεί που αναμένεται να
σπάσει και το αντι - ολυμπιακό στίγμα που είχε ο Εθνικός παλιότερα, κι έχασε ο σύλλογος απ' αυτή τη
διαμάχη. 'Αρρωστος Ολυμπιακός ο Πηρούνιας, με 3 διαρκείας και προσωπικός φίλος του 'Αρη Ποϊλα. Ρόλο θα
έχει και ο Γιδάκος στη νέα ΠΑΕ.

Η νέα ΠΑΕ θα λέγεται επίσημα Εθνικός Ο.Φ.Π.Φ - ΑΟ Μάνης, και θα αναφέρεται παντού ως ΠΑΕ Εθνικός, σήμα και χρώματα αυτά του Εθνικού, έδρα ο Πειραιάς. Γήπεδο ανέφερε οτι θα παλέψει για το ΣΕΦ, το Καραϊσκάκη το δικαιούμαστε και θα το χρησιμοποιήσουμε όταν το κρίνει αναγκαίο, το ιδιόκτητο πούλμαν για τις μετακινήσεις της ΠΑΕ θα παραληφθεί στις 20 Ιουλίου, ενώ ευαγγελίστηκε τη δημιουργία μπουτίκ, την ανάπλαση της λέσχης στο Μικρολίμανο, καθώς και πληθώρα προσφορών προς τους φίλους της ομάδας, που αν γίνουν πράξη, θα τις ζηλεύουν και ομάδες Α' Εθνικής! Επίσης υποσχέθηκε να βοηθήσει όλα τα τμήματα του Εθνικού, όχι μόνο το
ποδόσφαιρο.

για περισσότερα ανατρέξτε στην πηγή
http://www.ethnikos.gr/Football-Nea-2004-05/Sugxwneusi-10-06-04.htm

και παραθέτω ακόμα : ¨Η έδρα της ομάδας μας είναι το ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ. Μετά την ανακατασκευή του Φαληρικού Σταδίου, αποφασίστηκε πως ο Εθνικός θα μπορεί να παίζει στη φυσική του έδρα μόνο εάν αγωνίζεται στην Α' ή Β' Εθνική. 'Ετσι αφού φέτος η ομάδα μας μετέχει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, θα δίνει προσωρινά τους εντός έδρας αγώνες στο Δημοτικό Στάδιο του Κορυδαλλού.¨

παρεπιμπτόντως ΑΝΤΜΙΝ για ρίξε μια ματιά στις φώτο http://www.ethnikos.gr/stadio.htm !!!stadia.gr ole!!!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
onassis78
New Member
New Member

PostPosted: Tue Dec 07, 2004 4:08 pm    Post subject: karaiskakis Reply with quote

geia sas pedia

ego nomizo pos tha xriasti na na megalosi o olympiacos tin xorikotita tou stadiou. gia ton kosmo tou olym. 32000 ine mikro. xriazete min. 45000-50000. kai ga to euro 2012 prepi na kani akti o olympiakos.
Back to top
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Γήπεδα ποδοσφαίρου All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 82, 83, 84 ... 112, 113, 114  Next
Page 83 of 114

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum