View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
LOS Full Member

|
Posted: Thu Nov 25, 2004 3:53 pm Post subject: |
|
|
Pente post metaferthikan sto topic "Apagoreusi metakinisewn opadwn".
Y |
|
Back to top |
|
 |
Shevchenko13 Visitor

|
|
Back to top |
|
 |
EDESSACITY New Member

|
Posted: Fri Nov 26, 2004 1:15 pm Post subject: |
|
|
EDIT: Katantaei vareto.
An 8eloume na doume fotos apo th lewforo (daneizomai thn epanalamvanomenh "eksypnada" kapoiou allou) 8a pame sto antistoixo 8ema.
Edw einai Karaiskakh kai an 8elete sygkriseis anoikste kainourgio 8ema.
Afou den h8eles na prokaleseis, kala ekanes kai allakses kai to avatar parepiptontws. Lew egw twra...
Last edited by EDESSACITY on Fri Nov 26, 2004 1:30 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
Shevchenko13 Visitor

|
Posted: Fri Nov 26, 2004 1:21 pm Post subject: |
|
|
σορρυ αν προκαλεσα κανεναν.δεν ηθελα.απλα μια ιδεα ηθελα να παρω. |
|
Back to top |
|
 |
exitmusician Moderator

|
Posted: Fri Nov 26, 2004 1:26 pm Post subject: |
|
|
Λοιπόν, ας σταματήσουν άμεσα οι αντεγκλήσεις. Αν υπάρχει οποιοδήποτε παράπονο να απευθύνεστε στους moderators και να μην δημιουργείτε φαύλους κύκλους απαντήσεων. |
|
Back to top |
|
 |
Shevchenko13 Visitor

|
Posted: Fri Nov 26, 2004 1:33 pm Post subject: |
|
|
Ενταξει ρε παιδια μια φωτογραφια εστειλα.Αν ηξερα οτι θα γινοταν τετοιοσ χαμος δεν θα το εκανα.Εξαλλου εγω δεν εβρισα και ειπα και συγγνωμη αν προκαλεσα |
|
Back to top |
|
 |
exitmusician Moderator

|
Posted: Fri Nov 26, 2004 1:39 pm Post subject: |
|
|
Καταρχήν το post μου έγινε πριν δω το δικό σου. Κατά δεύτερον, οφείλω να υπενθυμίζω τον ρόλο των συντονιστών, αν και αναμένω ότι τα παλαιότερα μέλη δεν χρειάζονται υπενθύμιση. |
|
Back to top |
|
 |
kerveros New Member

|
|
Back to top |
|
 |
chris21 Junior Member

|
Posted: Sat Nov 27, 2004 4:00 pm Post subject: |
|
|
as anoiksei ena neo thread kai as mpenoun ekei oles oi pics apo kerkides/xorografies |
|
Back to top |
|
 |
Tzinos Stadium Expert

|
Posted: Sat Nov 27, 2004 4:12 pm Post subject: |
|
|
Mias kai den iksere kaneis na apantisei, apantise i Eleftherotypia gia ta esoda tou OSFP
Quote: |
11 εκατ. ευρώ
Η πειραϊκή ΠΑΕ τους τρεις πρώτους μήνες της περιόδου έχει έσοδα περίπου 11 εκατομμύρια ευρώ (δεν είναι όλα άμεσα καταβλητέα, αλλά αρκετά έχουν μπει ήδη στα ταμεία) από το Champions League, τους 10 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει, τα τηλεοπτικά δικαιώματα και τα εισιτήρια στο γήπεδο Καραϊσκάκη σε Ευρώπη και πρωτάθλημα, τα οποία έως τα Χριστούγεννα μπορεί να έχουν φθάσει και τα 13 εκατ. ευρώ, αν ο Ολυμπιακός κατορθώσει να προκριθεί στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης (βλέπε τους σχετικούς πίνακες).
Μόνο από τους οκτώ αγώνες έως σήμερα στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός έχει έσοδα που αγγίζουν τα 5 εκατ. ευρώ (το 15% των εσόδων πηγαίνει στην «Καραϊσκάκη Α.Ε.» και όλα τα υπόλοιπα στην ΠΑΕ), άρα η πειραϊκή εταιρεία έχει την οικονομική ευχέρεια να κινηθεί τον Ιανουάριο στη μετεγγραφική αγορά και να αποκτήσει τον παίκτη ή τους παίκτες που επιθυμεί ο Μπάγεβιτς και οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί |
Apo www.enet.gr fyllo savatou |
|
Back to top |
|
 |
losada7 Moderator

|
Posted: Sat Nov 27, 2004 6:58 pm Post subject: |
|
|
Κέρβερος
Καλή προσπάθεια αλλά πολύ κάγκελο μου φαίνεται ότι έβαλες . Επίσης τα πανό στις σουίτες μου έκαναν μεγάλη εντύπωση για το λόγο ότι αν τα βάζανε με το τρόπο που τα έχεις, εκτιμώ ότι δεν θα μπορούσαν να δουν τον αγωνηστικό χώρο
Καλή προσπάθεια πάντως και σε ευχαριστούμε, μην είμαστε και αχάριστοι
 |
|
Back to top |
|
 |
dimitris_MANH_7 New Member

Joined: 24 May 2004 Posts: 46 Location: Pireas-Pirgos Dirou Lakonikis Manis
|
Posted: Sat Nov 27, 2004 8:42 pm Post subject: |
|
|
kerveros.....na se rotiso apo pio cd game einai ??apo to fifa2005?dil tis ea sport?i apo allou?to leo giati m'endiaferei  |
|
Back to top |
|
 |
kerveros New Member

|
Posted: Sat Nov 27, 2004 9:01 pm Post subject: |
|
|
Φίλε μου είναι από το Total Club Manager της EA Sports. Τα πανό τα βάζει μόνο του το παιχνίδι και δεν μπορείς να παρέμβεις. Πάντως έχω πετύχει και την χωρητηκότητα, 33400, που υπολογίζεται δύσκολα στο παιχνίδι. |
|
Back to top |
|
 |
Giorgos Stadium Expert

|
Posted: Sun Dec 05, 2004 3:09 pm Post subject: |
|
|
Αdmin στη σελίδα του Καραισκάκη μηπως θα ηταν ήταν καλύτερα να εβαζες (και) το ρεκορ εισιτηριων του νεου γηπεδου?? αφου μιλαμε για εντελώς καινουριο γήπεδο-οχι ανακαινισμενο => νεα χωρητικοτητα..  |
|
Back to top |
|
 |
Admin Site Owner

Joined: 16 Jan 2004 Posts: 2300 Location: Davelis Cave (απ'έξω)
|
Posted: Sun Dec 05, 2004 11:29 pm Post subject: |
|
|
Το έχω σκεφτεί, αλλά... όχι! (Μιας και είναι της μόδας η διαφήμιση της ΤΙΜ)
Σοβαρά τώρα, αυτή είναι γενικώς η πρακτική και σε αντίστοιχα sites ή βιβλία για τα γήπεδα στο εξωτερικό. Ως ρεκόρ αναφέρεται το ιστορικό ρεκόρ εισιτηρίων, ανεξάρτητα αν πλέον το γήπεδο δεν έχει καμία σχέση με το παρελθόν.
Καταλαβαίνω τη λογική αυτού που γράφεις (και συμφωνώ ίσως εν μέρει), αποφάσισα όμως να ακολουθήσουμε και εμείς εδώ αυτόν τον γενικό κανόνα. |
|
Back to top |
|
 |
Panagiotis-7 Stadium Expert

|
Posted: Sun Dec 05, 2004 11:53 pm Post subject: |
|
|
Eχει βγει βρωμα οτι το καλοκαιρι το Καραισκακη θα μεγαλωσει κατα 4500 θεσεις πολυ απλα.
Θα μπουν περιπου 5 σειρες καθισματων προς τα κατω.
Δηλαδη η πρωτη σειρα θα ειναι πιο κοντα στον αγωνιστηκο χωρο...
Ξερεις κατι Admin; |
|
Back to top |
|
 |
Admin Site Owner

Joined: 16 Jan 2004 Posts: 2300 Location: Davelis Cave (απ'έξω)
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 12:00 am Post subject: |
|
|
Το έχω ακούσει εδώ και πολύ καιρό.
Είχα ρωτήσει τον Αγιοστρατίτη όταν τον συνάντησα κατά τη φωτογράφιση του Καραϊσκάκη. Μου είπε ότι ο διάδρομος είναι απαραίτητος για να κινούνται οχήματα (π.χ. γερανοφόρα οχήματα για συντήρηση του στεγάστρου, του φωτισμού κλπ). Συνεπώς δεν γίνεται να κλείσει.
Αυτά μου είπε, αυτά σας λέω. Το τι θα γίνει, μένει να το δούμε.
Το βασικό όμως είναι να ολοκληρωθούν επιτέλους τα έργα για αποκλεισμό πρόσβασης τζαμπατζήδων. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, θα έχουμε θύματα. Να μου το θυμηθείτε. Χθες απλώς έσπασε ένας το πόδι του. Ο επόμενος που θα πέσει από ύψος 5 μέτρων δεν θα είναι τόσο τυχερός. |
|
Back to top |
|
 |
mfotinakis Stadium Expert

|
Posted: Mon Dec 06, 2004 12:07 am Post subject: |
|
|
na rwtisw kati ? tote sta gipeda tis agglias pou oi theseis ftanoun poli konta pws sintirountai ta stegastra klp ?? |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Mon Dec 06, 2004 12:08 am Post subject: |
|
|
Οι 5 σειρες θα μπορουν να ανεβαινουν οπως στο ΣΕΦ οταν θα πρεπει να γινουν εργα.
Οσο γι’αυτο που λες σχετικα με τους τζαμπατζηδες δεν παιζει οσα μετρα και να παρουν.
Εχθες καποια στιγμη ημουν εξω απο την 7 οπου εκει αν εχεις δει εχουν κλεισει γυρω γυρω τις σκαλες με τα συρματα που ελεγαν αλλα πολυς κοσμος αρχισε να ανεβαινει πανω απο τα συρματα μεχρι πανω.
Στο υπολοιπο γηπεδο κατω και γυρω απο τις σκαλες υπηρχαν αστυνομικοι αλλα στο πεταλο της 7 δεν υπηρχε κανεις.
Μεταξυ μας τωρα αν σε κανα Ευρωπαικο ματς υπαρχουν αστυνομικοι να φυλανε το πεταλο της 7 πιστευεις οτι δεν θα γινει ντου να περασουν στο ετσι;
Δεν ξερω αν θυμασαι ΤΟ ντου που εγινε το Μαρτιο του 99 με Γιουβε 3 ωρες πριν αρχισει το ματς.2000 ατομα μπηκαν μεσα... |
|
Back to top |
|
 |
kerveros New Member

|
Posted: Mon Dec 06, 2004 12:17 am Post subject: |
|
|
Σύγχρονα και Ευρωπαϊκά γήπεδα θέλουν και σοβαρούς οπαδούς για να λειτουργήσουν σωστά. Ότι και να γίνει αν δεν συναιτιστούν και σταματήσουν να προσπαθούν ννα μπουν τζαμπατζήδες, ποτε δεν θα λειτουργήσουν σωστά οι εγκαταστάσεις. Στο Highbury που είχα πάει, μπορούσες Α Ν Ε Τ Α να μπεις στο γήπεδο χωρίς εισητήριο, όμως δεν υπήρχε ούτε ΕΝΑΣ που να είχε μπει χωρίς εισητήριο. Στην Ελλάδα΄ξέρουμε να ζητάμε σύγχρονες και άρτιες εγκαταστάσεις και όλα να λειτουργούν στην εντέλεια αλλά η συμπεριφορά μας σχεδόν ποτέ δεν συμβαδίζει με τις απαιτήσεις μας, και αυτό είναι πολύ σοβαρό ΠΡΟΒΛΗΜΑ........  |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Mon Dec 06, 2004 12:21 am Post subject: |
|
|
Πολυ σωστα αυτα που λες.
ΑΛΛΑ οταν ο αλλος σκαει στα ταμεια απο τις 5 το πρωι και μενει χωρις εισιτηριο επειδη εχουν παει στους τζαμπατζηδες και η ομαδα παιζει Ευρωπαικο ματς προκρισης αντε εξηγησε του αλλου οτι δεν ειναι σωστο να πηδαει τα καγκελα...  |
|
Back to top |
|
 |
Giorgos Stadium Expert

|
Posted: Mon Dec 06, 2004 12:53 am Post subject: |
|
|
ok Admin! Παρολ'αυτα μηπως ξερει καποιος το ρεκορ εισιτηριων φετος στο Καραισκακη???χτες στο ντερμπι κοπηκαν 30856 που αποτελει ρεκορ για το πρωταθλημα.
Last edited by Giorgos on Mon Dec 06, 2004 1:03 am; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
Manchester_7 Stadium Expert

Joined: 03 Apr 2004 Posts: 800 Location: 53.3° N 2.3° W (Manchester, United Kingdom)
|
Posted: Mon Dec 06, 2004 12:57 am Post subject: |
|
|
Σχετικα με το θεμα καθισματα. Εγκρινει η FIFA και η UEFA πτυσσομενα καθισματα, γιατι εχω την εντυπωση πως μαλλον οχι πλεον. Βεβαια θα μπορουν να υπαρχουν για το ελληνικο πρωταθλημα μονο, αλλα τι να το κανεις. Στο CL χρειαζεται η μεγαλυτερη χωρητικοτητα (αντε και στα ντερμπυ). |
|
Back to top |
|
 |
Giorgos Stadium Expert

|
Posted: Mon Dec 06, 2004 1:09 am Post subject: |
|
|
δε νομιζω οτι χρειαζεται μονο στα ντερμπι!!Υπαρχει πολυς κοσμος που ακόμα δεν εχει καταφερει να βρει εισητηριο για το Καραισκακη!!Σε οσους αγωνες εχει δωσει ο Ολυμπιακος μεχρι τωρα εχει γινει sold out,κ σκεψου κ ποσος κοσμος υπαρχει που δεν είναι μελος..
Μακαρι να γινει αν κ μενα μου φαινεται ραδιοαρβύλα.. |
|
Back to top |
|
 |
losada7 Moderator

|
Posted: Mon Dec 06, 2004 1:23 am Post subject: |
|
|
Panagiotis-7 wrote: | ΑΛΛΑ οταν ο αλλος σκαει στα ταμεια απο τις 5 το πρωι και μενει χωρις εισιτηριο επειδη εχουν παει στους τζαμπατζηδες και η ομαδα παιζει Ευρωπαικο ματς προκρισης αντε εξηγησε του αλλου οτι δεν ειναι σωστο να πηδαει τα καγκελα...  |
Αυτό που είπε ο Παναγιώτης δυστυχώς αληθεύει(Ελλάς πρωταθλήτρια Ευρώπης στο ποδόσφαιρο και ....στη διαφθορά)!!
θα ήθελα να προσθέσω στο παραπάνω ότι όποιος έχει παρατηρήσει οπαδό του Ολυμπιακού, έξω από το γήπεδο να μην έχει εισητήριο , είναι σαν να βλέπει βαριά περίπτωση ναρκομανή(δεν έχει πάρει τη δόση του για 1 μήνα) που ξέρει ότι από την άλλη πλευρά του συρματοπλέγματος(του γηπέδου) υπάρχει 1 τόνος ηρωίνη!!
Βέβαια το να κλειστούν η θύρες(μεταλλικοί σαλιγγαροι θυρών) με επιπλέον κάγκελα είναι μια αναγκαιότητα γιατί αυτά τα σκαρφαλώματα θα αποβούν κάποια στιγμή μοιραία.
Επίσης έχω παρατηρήσει ότι οι σκάλες που υπάρχουν από την θύρα 2 ή 3 μέχρι και την 7 είναι μονίμως κατελειμένες από κόσμο(προφανώς τζαμπατζήδες) και αν χρειαστεί να γίνει άμεση εκένωση του πετάλου θα υπάρξουν ποδοπατήματα Το καλό είναι ότι υπάρχουν πολλές έξοδοι στο νέο γήπεδο και έτσι δεν νομίζω να δημιουργηθούν φαινόμενα παλαιού γηπέδου αλλά ποτέ δεν ξέρεις (ο διάολος έχει πολλά ποδάρια).
Αφήνω το κορυφαίο για το τέλος Υπήρχαν 2 άτομα στη 5 όπου είχαν ανέβει όρθιοι πάνω στο τοίχο που έχει το γήπεδο πάνω από τη τελευταία σειρά και στηρίζονταν σε ένα από τους κόκκινους μεταλλικούς κύριους πυλώνες του γηπέδου Άν έφευγε απο κάτω θα τον εύρισκαν καρφωμένο και λιώμα πάνω στα τουρνικιέ(που είναι απο κάτω)  |
|
Back to top |
|
 |
|