stadia.gr/forum Forum Index stadia.gr/forum
Εδώ μιλάμε για τα πάντα. Από Καλατράβα μέχρι… Καλομοίρα!

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Οδικά Έργα
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 152, 153, 154  Next

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    stadia.gr/forum Forum Index -> Κλειδωμένα threads
View previous topic :: View next topic  
Author Message
automation
New Member
New Member

PostPosted: Wed Sep 01, 2004 4:36 pm    Post subject: Reply with quote

Έκανα ένα πρόχειρο κατάλογο των έργων που θα γίνουν στην Ελλάδα (άσχετο πότε) που ζήτησε ο Nicolas.

Εκτός Αττικής
1.Εγνατία Οδός
α)Έχουν κατασκευαστεί 442 χλμ.(τα 69 είναι απλή εθνική οδός, όχι αυτοκινητόδρομος)
β) Τέλος 2004 θα παραδωθούν 80 χλμ.(κατασκευάζονται)
γ)2005 με 2006 θα παραδωθούν άλλα 99χλμ. (κατασκευάζονται ή δημοπρατούνται ή μελετώνται ή δεν ξέρω και γω τι άλλο τα κάνουν)
δ)Δημοπρατούνται άλλα 59 χλμ.
Το σύνολο είναι 680 όσα πρέπει. Τα παραπάνω από egnatia.gr .

2.Ιόνια Οδός
Γίνεται μελέτη του Βόρειου Τμήματος (Κακαβιά-Αντίριο)
Κατασκευάζονται η παράκαμψη Αγρινίου και Άρτας
Με το Νότιο τμήμα δεν ξέρω τι γίνεται (Ρίο-Καλάματα ?)

3.Αποπεράτωση Π.Α.Θ.Ε.
Κυκλοφορούν φήμες ότι γίνονται μελέτες για τα τμήματα

Πλαταμώνα (?)
Τεμπών (?)
Μαλιακός (2007 ?)
Πάτρα-Κόρινθος (2010 ?)

4.Άξονας Κεντικής Ελλάδας [Ε65] (Παναγιά Γρεβενών-Λαμία)
Ακούγονται φήμες για μελέτη (αγνοώ)

5.Αναβάθμηση του Σιδηροδρομικού Δυκτίου
Νέα διπλή ηλεκτροκίνητη γραμμή Πελλοπονήσου (νομίζω σε μερικά σημεία κάνουν έργα)
Γενικά αναβάθμιση ολόκληρου του Δυκτίου (και εδώ νομίζω κάνουν λίγα έργα)

6.Νέα σιδηροδρομική γραμμή Δυτικής Ελλάδας (Κοζάνη-Καλαμπάκα Ιωάννινα-Ηγουμενίτσα , Ιωάννινα-Αγρίνιο-Αντίριο και Ρίο-Πάτρα-Πυργος-Καλαμάτα[Αναβάθμιση του υπάρχοντος])
Μόνο μια απόφαση ξέρω ότι πήραν στην Ε.Ε. τίποτα παραπάνω

7.Κατασκευή (γίνεται) νέων λιμανιών στις
Ηγουμενίτσα
Πάτρα
Ηράκλειο(προσθήκες νομίζω)

8.Μετρό Θεσσάλονίκης,υποθαλάσια σύραγγα και άλλα (?)

Εντός Αττικής
Εδώ δεν τα ξέρω καλά τα πράγματα γιατί ούτε είμαι από αθήνα ούτε ζω σ'αυτήν.Τα παιδιά ίσως μας τα πούνε καλύτερα.

1.Σίγουρα επεκτάσεις του μετρό
α)Γραμμή 2
Κατασκευάζεται: Άγιος Αντώνιος -> Περιστέρι-Θηβών
Υπό Δημοπράτηση: Άγιος Δημήτριος -> Ηλιούπολη-Αργυρούπολη-Ελληνικό-Α/Δ Ελληνικού

β)Γραμμή 3
Κατασκευάζεται: Μοναστηράκι -> Θησείο-Βοτανικός-Άγιος Σάββας-Αιγάλεω
Εξασφαλισμένη Χρηματοδότηση: Αιγάλεω-Χαϊδάρι

Επίσης στη γραμμή 3 κατασκευάζονται και οι σταθμοί Χολαργός,Νομισματοκοπείο,Αγία Παρασκευή (προς Αεροδρόμιο) που δεν τους πρόλαβαν

γ)Υπό μελέτη
Πειραιάς-Ταμπούρια-Νίκαια-Κορυδαλλός-Αγιά Βαρβάρα-Χαϊδάρι
Πανεπιστήμιο-Εξάρχεια-Αλεξάνδρας-Δικαστήρια-Κυψέλη-Γαλάτσι-Τραλλέων
Πανόρμου-Φάρος-Φιλοθέη-Σίδερα-ΟΑΚΑ-Παράδεισος-Μαρούσι

από site του μετρό όλα τα παραπάνω

2. Νέοι οδικοί άξονες
Δεν τα ξέρω καλά αλλά νομίζω θα γίνουν επεκτάσεις της Αττικής Οδού (όπως η Ανατολική Περιφερειακή Υμμητού και άλλα)

3.Ίσως και κάποιες επεκτάσεις και στο μετρό

Αυτά είναι νομίζω τα βασικά.Αν βρώ και άλλα θα ενημερώσω.Μπορείς να δείς και ολόκληρο το topic Υποδομές και έργα όπου τα παιδιά έχουν σηζητήση πολύ γι'αυτά τα θέματα.Εγώ έγραψα λίγα μπροστά σε αυτά που έχουν πεί οι υπόλοιποι.

Smile

Πάντως ένα ξέρω, είμαι 25 χρονών και νομίζω ότι δεν θα προλάβω να δώ τα περισσότερα από τα παραπάνω.
Back to top
View user's profile Send private message
Nikolas
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Wed Sep 01, 2004 5:41 pm    Post subject: Reply with quote

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για το κοπο που αφιερωσες για να μου δωσεις αυτες τις πληροφοριες!! Razz

Μην νομιζεις ειμαι πολυ καιρο στο φορουμ και γνωριζω αρκετα πραγματα για τα εργα απλως ηθελα να τα συγκεντρωσουμε ολα μαζι!

Θα ηταν ωραιο να το καναμε αυτο οχι μονο για τα οδικα εργα αλλα και για αλλες κατηγοριες(νοσοκομεια,μουσεια,Νεα γηπεδα κτλπ) Rolling Eyes
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
chr.04
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Fri Sep 03, 2004 8:56 am    Post subject: Reply with quote

Νεα καθυστέρηση στην Εγνατία Οδό.

Το κομμάτι Βέροια - Κοζάνη (η γνωστή Καστανιά), θα παραδινόταν στην κυκλοφορία τον Οκτώβριο, όμως το γνώστο πρόβλημα της γέφυρας με την ρωγμή συνεχίζει να υφίσταται και η παράδοση πηγαίνει για τέλος Δεκεμβρίου.
Back to top
dimetro
Full Member
Full Member

PostPosted: Fri Sep 03, 2004 11:56 am    Post subject: Reply with quote

Arrow automation

Η παρακαμψη στην Αρτα ειναι ετοιμη και αρκετα εξυπηρετικη Very Happy
Λογω κατοικιας η ΠΑΘΕ λενε οτι θα αποπερατωθει το 2009 και απο φημες Question λενε οτι θα την κανει η εταιρια που ειχε την αττικη οδο και θα ειναι εντελως κλειστος αυτοκινητοδρομος με 3-4 εξοδους(Κορινθος-Ξυλοκαστρο-Κιατο-Αιγιο-Πατρα) με τσουχτερα διοδια Twisted Evil (5ευρω).Δεν εχει γινει λογος για διαπλατυνση του υπαρχοντος οδικου δικτιου(χαζομαρα τους γιατι ειδικα στην Αχαια ο μισος δρομος εχει χαρακτηριστικα αυτοκινητοδρομου. Cool Για σιδ. δικτιο,μεχρι τον Νοεμβρη η διπλη γραμμη θα φτασει μεχρι το Κιατο ενω στην αχαια κανουν ακομα μελετες γαιτι υπαρχουν προβληματα με δημους που θα τους κοψει στη μεση η γραμμη.Επισης στην γεφυρα δεν εχουν χωρο για σιδ.γραμμη οποτε ειναι δυσκολο να γινει ενωση ξανα. Αυτα.Οτιδηποτε νεοτερο θα ενημερωθητε αμεσα Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Yahoo Messenger MSN Messenger
wise
Junior Member
Junior Member

PostPosted: Fri Sep 03, 2004 10:46 pm    Post subject: Reply with quote

Για χαρα σε ολους,
Ξερει κανεις τιποτα για την μετατροπή του άξονα Ε 10 (Μόναχο - Θεσσαλονίκη) σε κλειστό αυτοκινητόδρομο?
Back to top
automation
New Member
New Member

PostPosted: Sat Sep 04, 2004 8:45 am    Post subject: Reply with quote

Χρήσιμες οι πληροφορίες σου να σαι καλά. Μόνο που δεν κατάλαβα αυτό που είπες για την γέφυρα. Τι εννοείς δεν έχει χώρο??
Back to top
Stakaman
Junior Member
Junior Member

PostPosted: Sat Sep 04, 2004 9:43 am    Post subject: Reply with quote

Quote:

ΥΓ: Το έμαθα το μάθημά μου - το Alter ακολούθησε το Star και βγήκε πλέον από τη μνήμη της τηλεόρασης! Όχι τίποτε άλλο, αλλά θέλω να προφυλάξω τόσο την υγεία μου (τα νεύρα είναι άτιμο πράγμα) όσο και την οθόνη της TV από ιπτάμενα βάζα!

Admin ela sto eksoteriko , tha vlepeis mono ert kai tha piksei to mati sou apo documentaire kai ellinikes tainies tou '40!! Tha ksana vreis tin iremia sou Very Happy Very Happy

Kata ta alla prepei na oloklirothoun taxista erga kathara ethnikon ypodomon. Egnatia kai ionia odos prota apo ola!!!!!

Akousa kai ena allo kai opoios kseri kalytera na me diafotisei!! Akousa oti to mellon tou agogou, fysikou aeriou prepei na einai,pou tha katelige stin alex/poli paizetai leei giati to limani tis polis den exei tis katalliles ypodomes Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

An einai alitheia, KALA PAME KALA Question Question Question

Exoume gemisei tin ellada marines kai den exoume limania gia na ypostiriksoun erga pou tha feroun polles ma polles theseis argasias?????
Back to top
dimetro
Full Member
Full Member

PostPosted: Sat Sep 04, 2004 11:42 am    Post subject: Reply with quote

Arrow automation

Η γεφυρα εχει δυο λωριδες ανα κατευθυνση,1 Λ.Ε.Α. ανα κατευθυνση και δυο πεζοδρομια.Τις ραγες που θα τις βαλουν???? Confused Καταλαβες τωρα?το καταστρωμα ειναι προσχεδιασμενο ωστε να μην παιρνει τροποποιησεις.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Yahoo Messenger MSN Messenger
dimitris_MANH_7
New Member
New Member

PostPosted: Sat Sep 04, 2004 1:16 pm    Post subject: Reply with quote

Paidia na kserete apo ti Mani girisa stis 2/9....eimai edo sto Pirea....kai blepo..oti ontos oi megaloi dromoi pou exoun dimiourgisei...bgazoun ta apotelesmata tis aposimforisis tou mpotilriarismatos...thelo na po oti exei anasanei i Athina kai o Pireas!....To xeimona einai to thema Laughing Laughing
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
automation
New Member
New Member

PostPosted: Sat Sep 04, 2004 5:06 pm    Post subject: Reply with quote

Arrow dimetro
Τώρα κατάλαβα, μηλάς για την σιδηρ. γραμμή δυτικής ελλάδας που θέλουν να κάνουν.
Ααααα, εδώ αγαπητέ μου έχουν σκεφτεί κάτι εντελώς τρελό. Που λές όταν θα φτάνει το τραίνο στο αντίριο (ή κάπου εκεί κοντά) θα το περιμένουν ειδικά καραβάκια. Θα μπαίνει η αμαξοστιχία μέσα και θα τα βγάζει στο ρίο (ή κάπου εκεί κοντά) και θα μπάινει πάλι στις γραμμές!!!!!
Έτσι έχω ακούσει. Σιγά μην γίνει όμως αυτό. Θα μας βάζουν να περνάμε με τα πόδια την γέφυρα. Στάνταρ
Πάντως άμα γίνει αυτό το πράγμα και ζώ για το δώ, ειλικρινά θα πέσω από την νέα γέφυρα. Shocked
Back to top
Admin
Site Owner
Site Owner

PostPosted: Sat Sep 04, 2004 5:26 pm    Post subject: Reply with quote

Παιδιά, παρατηρώ ότι στην τελευταία αυτή σελίδα έχουμε ξεφύγει λίγο. Γίνονται συζητήσεις για Κεντέρη-Θάνου, μετρό, λιμάνια, φυσικό αέριο, σιδηροδρομικές γραμμές, Ρίο-Αντίρριο κλπ.

Για τα περισσότερα από τα παραπάνω υπάρχουν ήδη άλλα topics, ενώ για όσα δεν υπάρχουν (π.χ. λιμάνια) μπορείτε κάλλιστα να ανοίξετε ένα καινούριο.

Θερμή παράκληση όμως στο παρόν topic η συζήτηση να αφορά τα Οδικά έργα, για να μην τα κάνουμε κουλουβάχατα! Thanks Smile
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
dimetro
Full Member
Full Member

PostPosted: Sat Sep 04, 2004 5:43 pm    Post subject: Reply with quote

OK Admin αλλα εδω πρεπει να απαντησω. Laughing Laughing

Arrow automation

Αυτο με τα καραβακια το εκαναν μεχρι την δεκαετια του 70 αλλα το σταματησαν γιατι οπως φαινεται δεν ηταν λειτουργικο Cool Laughing
Back to top
automation
New Member
New Member

PostPosted: Sun Sep 05, 2004 1:21 pm    Post subject: Reply with quote

Οκ Admin. Dimetro πάω να συνεχίσω στο topic για τις σιδηρ. γραμμές.
Back to top
Nikolas
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Fri Sep 10, 2004 12:06 pm    Post subject: Reply with quote

Στο σαιτ της Εγνατιας ανανεωθηκε προσφατα ο πινακας που δειχνει την προοδο του εργου

ΕΙΚΟΝΑ ΠΡΟΟΔΟΥ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ

Τμήματα που κατασκευάσθηκαν σε προηγούμενες περιόδους (πριν το 1994)

Αυτοκινητόδρομος 25Χλμ
Εθνική Οδός (όχι αυτοκινητόδρομος) 69 Χλμ

Έργα μετά το 1997

Ολοκληρώθηκαν και δόθηκαν ήδη στην κυκλοφορία
(Δεκέμβριος 2003) 348 Χλμ

Λοιπά τμήματα υπό κατασκευή

Τμήματα σε κυκλοφορία μέχρι το τέλος του 2004 74 Χλμ
Τμήματα σε κυκλοφορία το 2005-2006 105 χλμ
Τμήματα σε διαδικασία δημοπράτησης 59 χλμ

ΣΥΝΟΛO ΑΞΟΝΑ
680

Σχετικα καλα δεν παει το εργο ή ειναι ιδεα μου? Rolling Eyes Μεχρι το 2006 θα εχει ολοκληρωθει πανω απο το 90%!!Πολυ ευχαριστο αυτο! Wink
Back to top
P.A.O.
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Fri Sep 10, 2004 1:30 pm    Post subject: Reply with quote

Δοξα το θεο που ολοκληρωνεται η Εγνατια Οδος Very Happy Exclamation
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
PaNtErAz
Junior Member
Junior Member

PostPosted: Fri Sep 10, 2004 1:38 pm    Post subject: Reply with quote

H egnatia odos einai apo tous kaliterous dromous pou exw dei kai apo ta pio krisima erga kai tin boreia ellada. Prin tin Egnatia h apostasi Xanthi-Thessaloniki itan gyrw stis 3:15. Tora me ta yparxonta kommatia einai gyrw stis 2:15 enw otan oloklirothei tha einai ligotero apo 1:30 ora! Episis Xanthi - Alexandroupoli itan gyrw stin 1:30 ora enw tora pou teleiwse auto to kommati einai to poli 45 lepta! H moni mou enstasi einai to kommati tis egnatias pano apo tin Kabala, pou nai men einia kleistos dromos-sixronos k.t.l alla re paidia exei apeires strofes kai den mporeis na pas panw apo 90 xm!! Auto einai adianoito! Tha mporousan kallista na min yparxoun aftes oi strofes alla ti na pw.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
chr.04
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Fri Sep 10, 2004 1:45 pm    Post subject: Reply with quote

Η Εγνατία δεν υποτίθεται ότι ολοκληρώνεται το 2000?
Back to top
Nikolas
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Fri Sep 10, 2004 2:06 pm    Post subject: Reply with quote

Υποτιθεται φιλε μου ,αλλα λαβε υποψη σου μερικα πραγματακια Very Happy: Α)Οτι μιλαμε για ΕΛΛΗΝΙΚΟ εργο Laughing , Β)οτι προκειται για ενα πολυσυνθετο και δυσκολο εργο,οποτε λογικο ειναι να υπαρχουν Καθυστερησεις Γ)Οτι επανασχεδιαστηκε σε ορισμενα σημεια του και Δ)Οτι ειχαμε πολλες προσφυγες απο εταιρειες,περιβαλλοντολογικες οργανωσεις κτλπ

Arrow Εχουμε νεα απο το Περιφερειακο Βολου,οχι και τοσο ευχαριστα Rolling Eyes

Στον «αέρα» η ολοκλήρωση του περιφερειακού δρόμου στον Bόλο

http://ta-nea.dolnet.gr/neaweb/nta_nea.print_unique?e=A&f=18035&m=N12&aa=2
Back to top
worldofjustice
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Fri Sep 10, 2004 3:50 pm    Post subject: Reply with quote

Ελπίζω να μην έχει ξανασυζητηθεί πρόσφατα το θέμα, άλλα είναι
αδύνατο να ψάξω σε 17 σελίδες.
Ξέρει κανείς τι γίνεται με τη ζεύξη Μαλιακού;
Έχει προχωρήσει, αναβλήθηκε;
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
mfotinakis
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Fri Sep 10, 2004 4:26 pm    Post subject: Reply with quote

anavlitthike ap oti exw akousei panta...
kai anti gi auto tha ginoun kapoies veltiwseis sto hdh iparxon odiko diktio eksaitias prosfigwn...
xwris na eimai 100% sigouros... apla thimamai oti kapou to eixa diavasei..
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
Nikolas
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Fri Sep 10, 2004 4:43 pm    Post subject: Reply with quote

Oχι παιδια , δεν εχει ακυρωθει το εργο!! Wink

Απλως καθυστερει η εναρξη των εργασιων διοτι η εταιρεια <<ΜΗΧΑΝΙΚΗ Α.Ε>> εχει κανει προσφυγη στην Ευρωπαικη Ενωση..Τωρα το ποτε θα απεμπλακει το εργο ,ενας θεος ξερει ,το σιγουρο παντως ειναι οτι δεν εχει ματαιωθει!! Exclamation Exclamation

Οριστε και ενα αποσπασμα απο το Construction.gr

-Το πέταλο του Μαλιακού
Το οδικό αυτό τμήμα, που βρίσκεται στο πέταλο του Μαλιακού, επείγει να ανακατασκευαστεί, καθώς εφέτος, το πρώτο εξάμηνο, συνέβησαν τροχαία δυστυχήματα (28 νεκροί) ενώ την τελευταία τριετία έχασαν τη ζωή τους συνολικά 108 άνθρωποι. H κατασκευή του έργου κρίνεται πολύ σημαντική, καθώς η άλλη λύση της υποθαλάσσιας σήραγγας έχει πλέον απορριφθεί. Για την πρόταση ανάθεσης του έργου, που έκανε η αρμόδια επιτροπή, υπάρχει προσφυγή της Μηχανικής στην Ευρωπαϊκή Ενωση.
Back to top
mfotinakis
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Fri Sep 10, 2004 5:15 pm    Post subject: Reply with quote

signomi mporei na kanw lathos alla sigoura kapou diavasa oti tha ginoun veltiwtika erga sto hdh uparxon diktio...
kai akoma exw akousei oti oi katoikoi antidroun giati tha iparksei provlima me to perivallon..

EDIT : vrika auto stin eleutherotipia...mallon kanw lathos , alla kai pali den dieukrinizei an tha einai ipothallasia artiria h kati allo

http://www.enet.gr/online/online_hprint.jsp?q=%CC%C1%CB%C9%C1%CA%CF%D3&a=&id=78808036

auto milaei kathara gia zeuksh...eidomen

http://www.enet.gr/online/online_hprint.jsp?q=%CC%C1%CB%C9%C1%CA%CF%D5&a=&id=82727876
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
savroulis
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Fri Sep 10, 2004 5:34 pm    Post subject: Reply with quote

ναι οι κάτοικοι έχυνε περιβαλλοντικό πρόβλημα! γιαυτό οι χωματερές τους είναι οι πλαγιές των βουνών!!!!
Αρε Ελληνα αθάνατε!!!! ούτε σκατά να σου ταιζανε συμπεριφέρεσε πάντα εναντίον των πάντων........ Evil or Very Mad
Back to top
mfotinakis
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Sat Sep 11, 2004 11:41 am    Post subject: Reply with quote

Akrws enimerwtiko arthro ! ! !

http://ta-nea.dolnet.gr/neaweb/nta_nea.print_unique?e=A&f=18036&m=N18&aa=1

simiwsh prwth : telika ipothallasia den leei na ginetai..to mono pou grafei einai veltiwsh tou dromou pou iparxei..

simiwsh deuterh : twra am eseis pisteuete oti ena prwi tou 2008 tha paw apo to spiti mou sth thesniki mexri to kentro me to metro...ti na pw ??? makari !!!

simiwsh trith :" ΛΑΜΙΑ - ΚΑΡΔΙΤΣΑ - ΤΡΙΚΑΛΑ - ΓΡΕΒΕΝΑ - ΕΓΝΑΤΙΑ " gouxou gouxou.... gia deuterh fora lew makari !!!

simiwsh tetarth : ap oti fainetai tha exoume gia polla xronia akoma mia fantastikh gefira pou tha enwnei dio "arxaious" dromous...kathws den iparxoun kala nea gia thn ionia odo...

Auta kai kalimera !!!
Back to top
Gianluigi Buffon
Full Member
Full Member

PostPosted: Sat Sep 11, 2004 6:48 pm    Post subject: Reply with quote

εγω μενω διπλα στην εγνατια τμημα κουλουρα-πολυμηλος και παιδια το εργο ξεκινησε απο το 1989 και ακομα ολοκληρωνετε φτιαχνουν λαθος σηραγγες προσφατα εγινε λαθος με μια γεφυρα που την καναν την μια πιο ψηλη απο την αλλη μας κοροιδευουν παραδοση λενε 12 2004 με μια λεξη ολα αυτα
ανευθυνοτητα
Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    stadia.gr/forum Forum Index -> Κλειδωμένα threads All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 152, 153, 154  Next
Page 16 of 154

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum