View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Admin Site Owner

Joined: 16 Jan 2004 Posts: 2300 Location: Davelis Cave (απ'έξω)
|
Posted: Sun Feb 15, 2004 1:23 am Post subject: Διαγωνισμός! |
|
|
Το είχαμε ξανακάνει και στο παλιό forum και σας είχα υποσχεθεί ότι θα επαναληφθεί στο μέλλον. Τώρα όμως έχει και ερωτησούλα, για να το κάνουμε και λίγο πιο ενδιαφέρον.
Ποιά είναι τα δύο (2) γήπεδα/στάδια της Ελλάδας, στα οποία το ρεκόρ εισιτηρίων αφορά αγώνα Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού;
Αν δεν γνωρίζετε την απάντηση, ψάξτε στις σελίδες των σταδίων του site. E, όλο και κάτι θα βρείτε
Τις απαντήσεις σας πρέπει να μου τις στέλνετε με PM, μιας και αυτό το topic θα κλειδωθεί για προφανείς λόγους. Ο διαγωνισμός θα "τρέξει" για μία εβδομάδα, μέχρι και την Κυριακή 22/2. Το πρωί της Δευτέρας θα γίνει η κλήρωση μεταξύ όσων απαντήσουν σωστά και ο νικητής θα κερδίσει ένα πλήρες σετ των συλλεκτικών καρτ-ποστάλ που έχουμε τυπώσει (www.stadia.gr/cards-gr.html).
Last edited by Admin on Mon Feb 23, 2004 8:06 pm; edited 2 times in total |
|
Back to top |
|
 |
Admin Site Owner

|
Posted: Thu Feb 19, 2004 9:52 am Post subject: |
|
|
Διευκρινίζω για κάποιους που με ρώτησαν: η απάντηση στην ερώτηση βασίζεται στα στοιχεία που μπορείτε να βρείτε μέσα στο site. Αν ψάξατε και δεν την βρήκατε... μάλλον δεν ψάξατε καλά! Ακόμη 4 μέρες. |
|
Back to top |
|
 |
Admin Site Owner

|
Posted: Mon Feb 23, 2004 8:20 pm Post subject: |
|
|
Λοιπόν, όσοι (λίγοι) απάντησαν, απάντησαν. Να υποθέσω ότι ήταν δύσκολο να κάνετε μερικά click σε σελίδες του site; Whatever...
Η σωστή απάντηση είναι βεβαίως το Στάδιο του Βόλου (στο περίφημο μπαράζ) και το Γήπεδο της Παναχαϊκής.
Η κλήρωση διενεργήθη με αδιάβλητους όρους (όποιος διαφωνεί, τον περιμένει ένα ξεγυρισμένο ban ).
Σοβαρά τώρα, the winner is:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Mozart!
Στέιλε μου PM με τα στοιχεία σου για να λάβεις τις κάρτες. |
|
Back to top |
|
 |
Mozart Stadium Expert

|
Posted: Mon Feb 23, 2004 10:26 pm Post subject: |
|
|
Πως?!?!?!?
Απίστευτο!
Πολλά ευχαριστώ στον τρισμέγιστο και σε όσους με τίμησαν με τη ψήφο τους! (στο πνεύμα των ημερών πάντα)
Χωρίς πλάκα τώρα. Πιστεύω ότι το άξιζα!!!!
Admin για όσους αμφισβητήσουν την κλήρωση (λέμε τώρα), ένα ξεγυρισμένο ban και από μένα!
Τώρα νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αλλάξω το nickname μου σε Wolfgang για να δικαιώσω τον moderator και να κερδισω και τον επόμενο διαγωνισμό.
Το avatar μου, απευθύνεται σε όλους!!  |
|
Back to top |
|
 |
aristidis Stadium Expert

|
Posted: Tue Jul 20, 2004 8:14 pm Post subject: |
|
|
Mόλις τώρα είδα αυτό το τόπικ με το διαγωνισμό!!!
Admin, θα "τρέξει" κάνας άλλος διαγωνισμός σε κανά καιρό ή θα πρέπει να περιμένουμε... καινούριο φορουμ;;;;! |
|
Back to top |
|
 |
Admin Site Owner

|
Posted: Tue Jul 20, 2004 9:44 pm Post subject: |
|
|
Αν κρίνω από την συμμετοχή του κόσμου στον προηγούμενο, θα έλεγα ότι διαγωνισμός θα ξαναγίνει στο μεθεπόμενο forum! |
|
Back to top |
|
 |
Panagiotis-7 Stadium Expert

|
Posted: Tue Jul 20, 2004 9:51 pm Post subject: |
|
|
Ριξε τωρα κανα διαγωνισμο ετσι για την πλακα μας... |
|
Back to top |
|
 |
Nikolas Stadium Expert

|
Posted: Tue Jul 20, 2004 10:10 pm Post subject: |
|
|
Ναι ρε Αντμιν,κανε κανενα διαγωνισμο για να...κερδισω!!
Σοβαρα τωρα,ωραια θα ηταν να γινει αλλος ενας...Αλλωστε περασε πολυς καιρος απο τον προηγουμενο,ασε που τωρα ειμαστε πανω απο 320 εγγεγραμμενα μελη!!
Εγω προσωπικα θα το ηθελα πολυ!!
Παρακαλω και τα υπολοιπα μελη που επιθυμουν το ιδιο ,να ποσταρουν την επιθυμια τους,ωστε το ΛΑΙΚΟ ΣΤΑΔΙΑΚΟ ΦΟΡΟΥΜΙΚΟ AIΣΘΗΜΑ να μεγαλωσει και ο Αντμιν να μας κανει την χαρη αυτη!!
Προτεινω ο διαγωνισμος να περιεχει ερωτηση ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ μπορει να απαντηθει μεσα απο το Site...  |
|
Back to top |
|
 |
aristidis Stadium Expert

|
Posted: Tue Jul 20, 2004 10:12 pm Post subject: |
|
|
Πω πω! Με ένα και μόνο ποστ δημιουργώ συνοστισμό!!!
Αντμίν κάνε κανα διαγωνισμό, όπως βλέπεις όλοι στο λέμε!!!!!!
Ας έχει σχέση με στάδια, αλλά όπως λέει και ο Νικόλας, να μην μπορούμε να το βρούμε!!!
Βασικά άμα γίνει ο διαγωνισμός, ο καθένας εχει δικαίωμα μιας μόνο απάντησης, ε; |
|
Back to top |
|
 |
Choriatis 2004 Senior Member

|
Posted: Tue Jul 20, 2004 10:24 pm Post subject: |
|
|
Ναι admin,
θελω και εγω διαγωνισμο! Οπως θελεις να τον στησεις αλλα βαλε εναν ετσι να χουμε να κανουμε πλακα  |
|
Back to top |
|
 |
Than New Member

|
Posted: Sat Dec 03, 2005 5:45 pm Post subject: |
|
|
Αργεί πολύ ο διαγωνισμός!
Τι ωραία που θα είναι όταν θα γίνει ο επόμενος, πιστεύω οτι θα υπάρχει μεγαλύτερη προσοχή ειδικά αν γίνει διαφήμιση και στα υπόλοιπα φορουμ! Θα δώσει την ευκαιρία σε πολλούς φίλους να δείξουν την αξία τους! |
|
Back to top |
|
 |
|