stadia.gr/forum Forum Index stadia.gr/forum
Εδώ μιλάμε για τα πάντα. Από Καλατράβα μέχρι… Καλομοίρα!

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Η Αθήνα των ονείρων μας
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 101, 102, 103  Next

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    stadia.gr/forum Forum Index -> Κλειδωμένα threads
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Giannis
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Sat Jun 05, 2004 10:26 pm    Post subject: Reply with quote

Υπάρχουν καμιά εκατοστή φωτογραφίες από το Σύνταγμα αλλά τις κρύβουμε!
Evil or Very Mad Παιδιά, ο καθένας μας θα έβαζε φωτογραφίες αν τις είχε. Μη ζητιανεύουμε λοιπόν...πόσο μάλιστα όταν 2 posts πιό πάνω έχει ζητηθεί το ίδιο πράγμα!
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
marin
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Sun Jun 06, 2004 3:21 am    Post subject: Reply with quote

Me aformi to parapanw post gia diadromi me podilata stin paraliaki nomizw oti xasame simantikes eukairies se auto to metopo.
Tha eprepe na eixame kanei kati efamilo tis barkelonis opou i paralia auti katheuati den einai kai tipota to spoudaio. To de nero se ekeino to simeio itan apo ta pio molysmena tis mesogeiou exaitias latomeiwn pou ypirxan stin perioxi. To nero akoma kai twra 12 xronia meta den einai apolytws katharo kai fysika apexei aiwnes apo ta nera stis paralies tis Notiou Attikis.
Omws ftiaxan mia yperoxi esplanada i opoia exei synoliko mikos panw apo 6 xiliometra kai i opoia einai anoixti se olous gia jogging, rollerblading klp kai fysika yparxoun polla magazia ta opoia noikiazoun podilata. Prepei na pw edw oti itan o kalyteros tropos na deis olo to mikos tis paraliakis esplanadas na peraseis mprosta apo to olympiako xwrio kai na deis tin foberi anaplasi pou ekanan oi catalanoi. Genikws i Barkeloni me entyposiase para poly, kyriws me ton tropo pou balthikan na anptyxoun meri tis ta opoia itan xegramena kai synexizoun na kanoun to idio 12 xronia meta tous olympiakous.
For the record, i Barkeloni persi itan o No 1 proorismos stin eurwpi, gia city holidays, kai weekend breaks.
Na elpizoume se tetoiou eidous anaplasi kai rewards kai gia tin Athina mas?
Back to top
View user's profile Send private message
calatravas
Junior Member
Junior Member

PostPosted: Mon Jun 07, 2004 7:49 pm    Post subject: Reply with quote

Την εκταμίευση ποσού ύψους 30,2 εκατ. ευρώ για έργα ανάπλασης και καθαριότητας εν όψει των Αγώνων ζήτησαν 39 δήμαρχοι των Ολυμπιακών δήμων του λεκανοπεδίου Αττικής από την αναπληρώτρια υπουργό Πολιτισμού Φάνη Πάλλη-Πετραλιά, σε συνάντηση που είχαν τη Δευτέρα.....

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=543605&lngDtrID=244
Back to top
Nikolas
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Tue Jun 08, 2004 4:56 pm    Post subject: Reply with quote

Δυστυχως στην Αθηνα των Ονειρων μας , η τεχνολογια και οι Interactive Υπηρεσιες ,παιζουν δευτερευτοντα λογο Crying or Very sad Evil or Very Mad Mad Exclamation

Θυμαστε που ελεγε η Ντορακλα( Rolling Eyes Confused Shocked ) οτι το πολυ μεχρι τον Ιουνιο,ο Δημος Αθηναιων θα εχει παρουσιασει στο διαδικτυο μια νεα,ανανεωμενη,καλαισθητη,εξυπηρετικη και κατατοπιστικη ιστοσελιδα??

ΑΜ ΔΕ!!ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΟΥ,ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ!!

ΙΔΟΥ:
http://www.cityofathens.gr/

ΠΑΜΕ ΓΙΑ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ,ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ!!

Ενταξει μωρε προλαβαινουμε μεχρι τις 13 Αυγουστου να εχουμε σοβαρη ιστοσελιδα ...Εχουμε 2 μηνες ακομα!!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

ΥΓ:Ωστοστο το σαιτ της μια χαρα ενημερωνμενο ειναι...Σεφραρετετο λιγο και θα το διαπιστωσετε!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad www.dorabak.gr

Arrow Αν θυμαμαι καποιο παιδι απτο Φορουμ ειχε πει οτι συντομα θα εχει ετοιμη μια ιστοσελιδα δικια του για την Αθηνα...Φιλαρακο κανενα νεο??
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Demetrio
Junior Member
Junior Member

PostPosted: Tue Jun 08, 2004 8:51 pm    Post subject: Reply with quote

Nikolas wrote:
Arrow Αν θυμαμαι καποιο παιδι απτο Φορουμ ειχε πει οτι συντομα θα εχει ετοιμη μια ιστοσελιδα δικια του για την Αθηνα...Φιλαρακο κανενα νεο??

Φίλοι μου... αν και έχασα πολλούς ύπνους για να το τελειώσω εγκαίρως... τελικά τα κατάφερα!!! Very Happy Επιτέλους, μετά από χρόνια προετοιμασίας και σκληρής δουλειάς, Rolling Eyes το νέο μου website για την Αθήνα... θα είναι on-line αυτό το σαββατοκύριακο!!! Shocked Very Happy Razz Βέβαια αυτό που θα δείτε θα είναι μόνο η αρχή... πολλές σελίδες και νέες φωτογραφίες θα μπουν σταδιακά τους αμέσως επόμενους μήνες... ελπίζω να σας αρέσει... http://www.athens-today.com (on-line: 12 june 2004)
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
losada7
Moderator
Moderator

PostPosted: Tue Jun 08, 2004 11:13 pm    Post subject: Reply with quote

Καλησπέρα,

πήγα σήμερα με ένα φίλο και τη κοπέλα του να επισκεφτούμε το πάρκο που έχει φτιαχτεί στο δήμο Ιλίου δυτικά των ster cinemas και ανατολικά της λεωφόρου δημοκρατίας Cool

Εξ όσων γνωρίζω το συγκεκριμένο πάρκο υπάρχει εκεί τουλάχιστον 3-4 χρόνια και φτιάχτηκε στην περιοχή πύργος Βασσιλίσης. Ουσιαστικά πρόκειται για κομμάτι της πρώην βασσιλικής περιουσίας και νύν περιουσία του ελληνικού λαού Razz Wink

Παραθέτω λοιπόν 5 φωτογραφίες από το συγκεκριμένο πάρκο ώστε οι δημότες της βορειοδυτικής Αττικής να γνωρίζουν τι μικροί παράδεισοι υπάρχουν στο λεκανοπέδιο ... αν φυσικά μπείς στο κόπο να τους αναζητήσεις Wink

Καμία σχέση με τα γνωστά πάρκα που έχει δεί κάποιος στο εξωτερικό ωστόσο υπάρχει τεράστια έκταση όπου έχει δημιουργηθεί τεχνητή λύμνη

Shocked
http://briefcase.pathfinder.gr/download/losada77/23105/270487/0/Lumnh.JPG

http://briefcase.pathfinder.gr/download/losada77/23105/270488/0/Lumnh2.JPG

με πάπιες Shocked ....
http://briefcase.pathfinder.gr/download/losada77/23105/270489/0/Papies.JPG

γεφυράκια Shocked
http://briefcase.pathfinder.gr/download/losada77/23105/270486/0/Gefyra.JPG

και ....

Shocked Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ψαράκια θρεφτάρια !!! ... αφού πολύ κόσμος τα ταίζει Razz

http://briefcase.pathfinder.gr/download/losada77/23105/270490/0/Psaria.JPG

Να σημειωθεί ότι δεν επιτρέπεται πρόσβαση παρα μόνο σε πεζούς, δρομείς και ποδηλάτες και σε καμία περίπτωση σε άτομα με μηχανοκίνητα οχήματα.
Υπάρχει βέβαια πάρκινγκ έξω από το πάρκο.

Υ.Γ. Θα έχω νεώτερα για το συγκεκριμένο πάρκο στο μέλλον μιας και είναι σχετικά κοντά σε μένα Razz
Back to top
Lucretius
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Wed Jun 09, 2004 12:10 am    Post subject: Reply with quote

Παρα πολυ όμορφες φωτο... Επιτελους και ενα σωστο παρκο στην αθήνα...
Back to top
losada7
Moderator
Moderator

PostPosted: Wed Jun 09, 2004 2:18 pm    Post subject: Reply with quote

Δυστυχώς πρέπει να γίνουν πάρα πολλά σε αυτό το πάρκο για να πούμε ότι έχει φτάσει σε ικανοποιητικά επίπεδα. Το πάρκο έχει πολύ πατημένο....γκργκρ .....χώμα και σε αρκετά σημεία το χόρτο των πάρκων είναι ξερό.

Ωστόσο θα το παρακολουθώ και θα αναφέρω οποιαδήποτε αλλαγή. Απ ότι είδα υπάρχουν ενδείξεις ότι κάτι κινείται στο τομέα της αναβάθμισης του

Rolling Eyes
Back to top
ioannis31
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Wed Jun 09, 2004 2:30 pm    Post subject: Reply with quote

Η μοναδική πράσινη όαση της Αθήνας λέγεται Τατόι. Πηγαίνεται και θα ενθουσιαστείτε. Για πεζοπορία, ποδηλασία, πικ-νικ κλπ, είναι ιδανικό.

Ελπίζω τώρα που και τα πρώην ανάκτορα έχουν περιέλθει στην ιδιοκτησία του Δημοσίου, σε λίγα χρόνια να αναπαλαιωθούν και να αναδειχθούν.
Back to top
dANIEL2004
Junior Member
Junior Member

PostPosted: Wed Jun 09, 2004 4:02 pm    Post subject: Reply with quote

Αν ειναι ενα για το οποιο πραγματικα εξοργιζομαι ειναι η σταση των συναδελφων αρχαιολογων Evil or Very Mad Evil or Very Mad στο θεμα της πλατειας Μοναστηρακιου.Σε καποιους,δεν ξερω πως να τους χαρακτηρισω,τους κακοπεσε φαινεται η μελετη που βραβευτηκε με το πολυχρωμο μωσαικο.....και την εστειλαν στον αγυριστο..Η αισθητικη τους φαινεται ηδονιζεται περισσοτερο με τη σημερινη κατασταση της πλατειας,στρωμενη με ασφαλτο και κατι βρωμοπλακακια στα γυρω πεζοδρομια..Και μιλαμε για την πιο ζωντανη περιοχη του κεντρου,με την υπεροχη θεα στον ιερο βραχο και το καημενο το βυζαντινο εκκλησακι στη μεση να αργοπαιθαινει απο την αδιαφορια.
Συγχαρητηρια κυριοι αρχαιολογοι που μπλοκαρατε το εργο.Τα πλανα που θα δειξουν οι τηλεορασεις ολου του κοσμου απο τον ποδηλατικο γυρο στο σημειο αυτο στο κεντρο της πολης θα σας κανουν περηφανους...
Back to top
Guest

PostPosted: Wed Jun 09, 2004 4:21 pm    Post subject: Reply with quote

Ειμαι καινουργιος στο forum ( αν και οχι στη σελιδα, τη οποια τη επισκεπτομαι συχνα τους τελευταιους 2-3 μηνες ) και θα πρεπει καταρχας να στειλω τις ευχες μου σε ολους Smile Η αποψη μου στο θεμα αυτο λοιπον, της Αθηνας των ονειρων μας δηλαδη, ειναι απλη. Πιστευω οτι καθε πολη που θελει να λεγεται "Συνχρονη" πρεπει να ειναι φιλικη προς ολους τους πολιτες της. Δηλαδη να εξυπηρετει ολες τις κοινωνικες ομαδες. Ανθρωπους με αναπηρια και γερους κλπ. Η Αθηνα ειναι απαγορευμενη πολη σημερα για αυτα τα ατομα. Μια πολη που θα εδιχνε σεβασμο σε αυτους τους ανθρωπους... αυτη θα ηταν η Αθηνα των ονειρων μου. Smile
Back to top
Grecolatin
Junior Member
Junior Member

PostPosted: Thu Jun 10, 2004 9:22 pm    Post subject: Reply with quote

H8ela poli na sxoliaso kai ego to 8ema gia tin Platia MONASTIRAKI.

Gia mena ine ksekazara i pio singinitiki platia tis europis pou exi di kai episis apo tis omrfoteres(gia mena h omorfoteri) tis elladas.

Kai ego,den katalabeno gia ti ala erga anaplasis,oxi toso simantika, exoun teliosi stn A8ina kai afti h platia ine se tetia a8lia katastasi.Den iksera oti ftene h arxeologi.

Sigoura xriazete ena PANEMORFO plakostroto pou tis aksizi,ala episis simantiko ine i anakainisi ton giro ktirion pou blepoun kai patane stin platia.
Einai apistefto oti yparxi ekei ena....... Exclamation Exclamation Exclamation MAC DONALD Exclamation Exclamation Exclamation
Ego panta pisteba oti to TELIO ktirio pou xriazete y platia stin 8esi afton ton a8lion pou iparxoun tora ine h nea OPERA puo xriazete h poli mas (apo oti ksero za gini allou)
TI LETE Question Question
Back to top
Giannis
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Sun Jun 13, 2004 10:02 pm    Post subject: Reply with quote

η ιστοσελίδα του Demetrio είναι έτοιμη!!!! Wink Very Happy Laughing

www.athens-today.com
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
dANIEL2004
Junior Member
Junior Member

PostPosted: Sun Jun 13, 2004 10:23 pm    Post subject: Reply with quote

Εγω γιατι δεν μπορω να μπω?Μου βγαζει μονο το λογοτυπο Exclamation
Back to top
Ypsilon
Moderator
Moderator

PostPosted: Sun Jun 13, 2004 10:51 pm    Post subject: Reply with quote

Δεν θα έπρεπε να το ανακοινώσει πρώτα αυτός που έκανε τον κόπο και του ανήκει και η σελίδα; Μην του κάνουμε του ανθρώπου τα ίδια που κάναμε παλιά και στον Ιωάννη...
Back to top
Demetrio
Junior Member
Junior Member

PostPosted: Mon Jun 14, 2004 12:32 am    Post subject: Reply with quote

Λιπών παιδία, δεν με πείραξε καθόλου που το ανακοινώσατε πρώτοι εσείς… Very Happy να σας πω την αλήθεια… το χάρηκα! Very Happy Very Happy Δούλεψα όλο το σαββατοκύριακο για να μπορέσω να σας την ανεβάσω όπως σας είχα υποσχεθεί και χαίρομαι που λίγα λεπτά μετά κάποιος από εσάς την είχε ήδη επισκεφτεί χωρίς καν να το είχα ανακοινώσει επισήμως! Cool

Να σημειώσω πως αυτό που βλέπετε σήμερα είναι μόνο η αρχή… το website το έφτιαξα με τέτοιες προδιαγραφές ώστε να μπορεί να μεγαλώνει συνεχώς… ελπίζω να σας αρέσει και να με βοηθήσετε να το μεγαλώσουμε μαζί για να αναδείξουμε επιτέλους την Αθήνα μας… όπως πρέπει!

www.athens-today.com
Από σήμερα On-Line!!! Shocked Very Happy
Back to top
gm2263
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Mon Jun 14, 2004 12:57 am    Post subject: Reply with quote

Φίλτατε demetrio θα είμαι τακτικότατος επισκπεπτης και μην ανησυχείς... Και υλικό έχω αλλά και διάθεση να συνεισφέρω...

Αν και την ώρα που μπήκα είδα μόνο το αρχικό μήνυμα... "coming soon", εν τούτοις πιστεύω ότι απλά θα είναι κάτι πάρα πολύ ωραίο όπως όλα τα πράγματα που είναι φτιαγμένα με μεράκι...

Δυστυχώς είναι τοσο λίγα τα συγχαρητήρια που ακούν όσοι πάνε να κάνουν κάτι καλό αλλά τουλάχιστον ξέρε πως η δουλειά σου θα εκτιμηθεί απο εκείνους που αγαπάνε το αντικείμενο των κατασκευών και αγαπάνε και τη Αθήνα όχι με τη μορφή ενός μεγαλου χωριού, αλλά μιας σύγχρονης πόλης...

Και πάλι συγχαρητήρια...
Back to top
Ypsilon
Moderator
Moderator

PostPosted: Mon Jun 14, 2004 1:27 am    Post subject: Reply with quote

Εγώ πάντως Demetrio μπορώ να την δω τη σελίδα σου, και έχω να πω ότι είναι άξια θαυμασμού! Φαίνεται καθαρά ο χρόνος και η δουλειά που έχεις κάνει για να τη φτιάξεις, και είναι και πολύ βολική και στην πλοήγηση. Wink Πολλά μπράβο, και ίσως θα έπρεπε να τη συστήσουμε και στη Δήμαρχό μας, μπας και καταλάβει τι πρέπει να περιέχει μια μοντέρνα ιστοσελίδα που έχει στόχο να αναδείξει μια πόλη και να βοηθήσει να την καταλάβουν όσοι σκέπτονται να την επισκεφθούν.
Για ό,τι χρειαστείς στο μέλλον, νομίζω ότι κανένας μας δεν θα σου αρνηθεί τη βοήθειά του!
Back to top
gm2263
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Mon Jun 14, 2004 8:59 am    Post subject: Reply with quote

Είναι λίγες οι φορές που έχω νοιώσει τέτοια ικανοπόιηση απο τη μία και τέτοια ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ από την άλλη έχοντας πλέον ανοίξει και εγώ τη σελίδα του αγαπητού Demetrio (πιστεύω πως EΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ πλέον να συναντηθούμε εμείς οι δύο, αλλά φυσικά και οι υπόλοιποι άρρωστοι που συνωστίζονται στο stadia.gr ).

Οντας για δύο χρόνια τώρα editor του skyscrapers.com για την Ελλάδα, έχοντας ακούσει κάποια "μπράβο" μέν αλλα και πολλά συγκαταβατικά χαμόγελα (ε... ψιλοψώνιο ο τύπος κι' έτσι) αλλά ΜΟΝΟ απο Έλληνες (οι ξένοι με ΣΕΒΟΝΤΑΙ) ή ακόμα και χειρότερα και ειρωνίες (μιά αρχιτεκτόνισσα-διακοσμήτρια τριαντάρα όταν είδε μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ που έκανα στο παλίο Euroscrapers.com ια τις υποδομές μου είπε κάτι εν ψυχρώ και εν μέσω παρέας σε ταβέρνα για το άν έχω σεξουαλική ζωή κλπ κλπ).

Το μόνο που μπορώ -και πάλι- να πώ είναι ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ για τη δουλειά που έχει γίνει, και που αποδεικνύει ότι υπάρχει ακόμα ένας που κάνει αυτό που του αρέσει. Δυστυχώς, τα κρατικά λεφτά πάνε σε κάτι ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ εφόσον για να σε υποστηρίξουν πρέπει να έχεις μακρά θητεία σε πολιτικές δραστηριότητες άσχετες με το καθαυτό αντικείμενο της εργασίας ή της όποιας ενασχόλησης σου. Για αυτό το λόγο η σελίδα του Δήμου Αθηναίων δεν έχει ούτε το 1/20 απο τις φωτογραφίες που έχει ο Demetrio στη δική του, ενώ απο ότι βλέπω και εγώ αλλά και ο φίλτατος Demetrio (και κανα-δυο άλλοι) έχουμε ανακαλύψει όψεις της Αθήνας που οι ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΙ του Υπουργείου Πολιτισμού ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ. Και τούτο γιατί ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ και να έχεις κάτι μέσα σου για να το εκφράσεις με μια φωτογραφία, αλλιώς, παίρνεις ερασιτεχνικές όψεις τις Πλάκας με τουρίστες με σανδάλια και να φαίνεται το βρακί της κάθε Χέλγκας ενώ στην πόλη σου συντελείται, έστω με καθυστερήσεις και υπερβάσεις και ορδές προσφευγόντων στο ΣτΕ, H ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΣΜΟΓΩΝΙΑ ΕΡΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ.

Και πάλι ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΗΤΡΗ και τα ξαναλέμε σίγουρα...
Back to top
ZORBAS
Full Member
Full Member

PostPosted: Mon Jun 14, 2004 1:52 pm    Post subject: Reply with quote

Μπραβο Δημητρη, πολλα θερμα συγχαρητηρια!

Σου εχω ηδη κανει διαφημιση, και θα σου στελνω σχολια/προτασεις με pm.

και παλι ΜΠΡΑΒΟ Exclamation
Back to top
Demetrio
Junior Member
Junior Member

PostPosted: Mon Jun 14, 2004 6:24 pm    Post subject: Reply with quote

Το 2001 αποφάσισα και εγώ να μπω στον αγώνα της προετοιμασίας για την ολυμπιάδα του 2004... Smile Very Happy σκέφτηκα ότι και εγώ θα έπρεπε, με τον δικό μου τρόπο, να συνεισφέρω στην βελτίωση της εικόνας της Αθήνας ενόψει τον Ολυμπιακών Αγώνων! Cool Έτσι ξεκίνησε η προσπάθεια μου... μάζεψα όσο υλικό είχα και άρχισα να συναρμολογώ μια νέα ιδέα... κάτι που να ανάδειχνε επιτέλους την σύγχρονη εικόνα της πόλης μου! Η επαγγελματική μου εμπειρία αλλά και η αγάπη μου για την Αθήνα, με βοήθησαν στο να στήσω (στον ελεύτερο χρόνο μου) αυτό το WebSite... που βέβαια είναι μόνο μια μικρή σταγόνα σε έναν απέραντο ωκεανό, αλλά κάποτε από μια σταγόνα ξεκίνησαν όλα! Wink

Φίλοι μου σας ευχαριστώ θερμά για τα κολακευτικά σας σχόλια, που μου δίνουν μεγάλη χαρά και ελπίδα πως μαζί θα μπορέσουμε σύντομα να μετατρέψουμε προ στο καλλίτερο, την εικόνα της μεγάλης μας πρωτεύουσα! Rolling Eyes

Θα χρειαστώ μερικές μέρες για να απαντήσω σε όλα σας τα PM Shocked Razz ...προς το παρόν και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που με την συνεργασία σας δίνετε μια μεγάλη βοήθεια σε αυτήν την προσπάθεια!
Back to top
SpyroTheDragon
Full Member
Full Member

PostPosted: Mon Jun 14, 2004 8:06 pm    Post subject: Update tou Astynet Reply with quote

Paidia, egine update ths Astynet.gr me nees photo apo Sundagma kai Othonos Very Happy Orea ginete h platia!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website Yahoo Messenger
savroulis
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Mon Jun 14, 2004 8:18 pm    Post subject: Reply with quote

το λινκ σου δεν παίζει!!! Sad www.astynet.gr ??????
Back to top
losada7
Moderator
Moderator

PostPosted: Mon Jun 14, 2004 10:10 pm    Post subject: Reply with quote

Καλησπέρα,

σήμερα το απόγευμα είχα πάει για τρέξιμο στο πάρκο του Ιλίου δίπλα από τους κινηματογράφους ster. Για όσους δεν ξέρουν τη περιοχή το συγκεκριμένο πάρκο είναι ανατολικά της πλατίας Ιλίου και βόρεια της πλατείας των αγίων αναργύρων και συγκεκριμένα επί της λεωφόρου φυλής. Η είσοδος στο συγκεκριμένο πάρκο γίνεται ή επι της οδού φυλής σε δύο σημεία είτε από τη νότια πλευρά του πάρκου.

Arrow Ioannis Όποιος θέλει να μπεί στο συγκεκριμένο πάρκο από τη νότια πλευρά θα πρέπει μετά τη πλατεία αγίων αναργύρων να πάρει τη λεωφόρο Φυλής, κινούμενος βόρεια, στο πρώτο φανάρι θα πρέπει να στρίψει δεξιά και στο πρώτο στενό αριστερά. Με αυτό το τρόπο μπένετε σε ένα στενό το οποίο σας οδηγεί, αφού περάσετε μία αφετηρία λεωφορείων, σε ένα αδιέξοδο στο οποίο αν στρίψετε δεξιά στο χωματόδρομο σας πάει σε ένα χωμάτινο χώρο στάθμευσης νότια του γηπέδου ποδοσφαίρου που έχει εκεί (Ολυμπιακός Νέων Λιοσίων-Ιλίου). Αφού παρκάρετε θα δείτε κόσμο να τρέχει και είστε 50 μέτρα από την είσοδο του πάρκου.

Για όσους θέλουν να μπούνε από τη λεωφόρο Φυλής, αντί να στρίψετε στο πρώτο φανάρι δεξιά συνεχίζετε επί της λεωφόρου Φυλής και μετά από 2-3 φανάρια -Δεν θυμάμαι - Θα δείτε ότι έχει ταμπέλες που σας λένε που να στρίψετε δεξιά.
Δείτε ένα πανοραμικό ορεκτικό ... Twisted Evil .
http://briefcase.pathfinder.gr/download/losada7777/23345/273390/0/pan.jpg

Το κυρίως πιάτο προσεχώς ............. Mr. Green
Back to top
SpyroTheDragon
Full Member
Full Member

PostPosted: Mon Jun 14, 2004 11:30 pm    Post subject: Gia thn Paraliakh Reply with quote

Allo apo ta stadia kai thn Esplanada den uparxei tipota to poli axiologo sthn paraliakh apo pleuras texnhs...
Protino lipon na ktistei ena culture park me opera house sto style Sydney kathos kai mousio nautikhs istorias me arxaia Ellhnika plia ktl... kai giati oxi kai ena Enudrio.... vasika ena magalo culture park me thema thn Thalassa kai sto kendro ths ena terastio agalma tou Poseidona (Na pame kondra kai sthn USA kai to Statue Of Liberty)!!! Me afta ta pola kai fandastika tha 3etrelathoun Ellhnes kai touristes! Kai tha afinei kai $$$ afou that kovonde ena soro eisitiria...
Etsi tha exoume mia Athina me treis polous el3eis (Faliro, Kendro, OAKA)
Ti nomizete;
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website Yahoo Messenger
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    stadia.gr/forum Forum Index -> Κλειδωμένα threads All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 101, 102, 103  Next
Page 15 of 103

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum