View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
palaenium New Member

|
Posted: Thu May 06, 2004 12:00 am Post subject: |
|
|
Αγαπητέ NIKOLAS, προσωπική μου γνώμη είναι ότι λογικά, δεν θα είχαν φτιάξει όλο το σύστημα ολίσθησης να αντέχει ΑΚΡΙΒΩΣ το βάρος (τους τόνους δηλαδή) που ζυγίζει ένα άδειο τόξο, αλλά θα έχουν προβλέψει δυνατότητα μεταφοράς περισσότερου βάρους (μη γελιόμαστε, η καθυστέρηση 20 ημερών της ολίσθησης δεν μπορεί να οφείλεται μόνο στη ενίσχυση των συγκολήσεων, αλλα, κατά τη γνώμη μου και στην ενίσχυση του συτήματος ολίσθησης να αντέξει περισσότερο βάρος).Αν προσέξει δεν έχει τοποθετηθεί πάρα πολύ μεγάλη ποσότητα πολυκαρβονικού, όμως έχει τοποθετηθεί ένα μεγάλο ποσοστό (πάνω απο 75% κάπου άκουσα) των καλωδίων και του μηχανολογικού εξοπλισμου μέσα στο τόξο, (τα καλώδια αυτά θα τα έβαζαν μετά την ολίσθηση όπως όλοι γνωρίζουμε). Άρα, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΘΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΠΟΛΥ το βάρος του τόξου.....
Είναι μία λογική εξήγηση.
Apari ξέρει πότε ειναι να παραδοθεί η πεζογέφυρα;
Είχα ακούσει 2005 αλλά δεν θυμάμαι καλά.
Κοίτα που απέκτεισα και γνώσεις για την στέγη του ΟΑΚΑ!!!!!  |
|
Back to top |
|
 |
Go Europe Full Member

|
Posted: Thu May 06, 2004 12:06 am Post subject: |
|
|
Yποτίθεται ότι είναι για τους Ολυμπιακούς!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
Back to top |
|
 |
Lucretius Stadium Expert

|
Posted: Thu May 06, 2004 12:12 am Post subject: |
|
|
Χωρίς σχόλιο
"Date: 29/4/2004
Ερώτηση: Πότε πρόκειται να ολοκληρωθεί η κατασκευή της πεζογέφυρας Calatrava στη Μεσογείων; Υπάρχουν φωτογραφίες ή νέα από την πρόοδο των εργασιών;
Ευχαριστώ
Απάντηση
Την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινάει η ανέγερση της πεζογέφυρας, η οποία
αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη Ιουλίου 2004.
Τον ερχόμενο μήνα θα υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες και φωτογραφίες από
την πρόοδο των εργασιών στην ιστοσελίδα της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ (www.ametro.gr)".
Last edited by Lucretius on Thu May 06, 2004 2:01 am; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
palaenium New Member

|
Posted: Thu May 06, 2004 12:30 am Post subject: |
|
|
Καλα ρε παιδιά!! Λάθος!!!!! Εσείς δεν κάνατε ποτέ λάθος;;;;; Έτσι νόμιζα οτι είχα ακούσει, ότι δεν έχει σχέση η πεζογέφυρα με τους Ο.Α.2004!!!!!
Αμέσως να με φάτε!!! τσ τσ τσ
Δεν ξανακάνω post. Ελπίζω να τελείωσουν όλα τα έργα, να τα πάμε πολύ καλά, αλλά εγώ μετάνοιωσα που έγινα μέλος του φόρουμ. στο οποίο δεν σε αφήνουν να κάνεις ούτε ένα λάθος.
(Ακούς εκεί ουδέν σχόλιο αμέσως ο άλλος)
ΑΝΤΙΟ |
|
Back to top |
|
 |
Lucretius Stadium Expert

|
Posted: Thu May 06, 2004 1:07 am Post subject: |
|
|
Φίλε palaenium, το "Χωρίς σχόλιο" δεν αναφερόταν σε εσένα αλλά στο τμήμα του mail που παρέθεσα. Ειλικρινα δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε κάν θέμα... αν απευθυνόμουν σε εσένα θα έκανα quote, θα έβαζα , κάτι τέλος πάντων. Δεν μου αρέσει να χαρακτηρίζω άτομα που δεν γνωρίζω. Όσο για την συμπεριφορά μου και τον χαρακτήρα μου μπορείς να τον δείς στα 400-τόσα post τόσο στο νέο, όσο και στο παλιό forum
Το ότι έπεσες έξι μηνες έξω δεν είναι και κανένα κακούργημα.... Διάβασε τις πρώτες σελίδες στο παλιό forum για να δείς τι λέγαμε όλοι και τι λάθη έκανα και εγώ. Η πεζογέφυρα του Ισπανού είναι ένα θέμα που δεν έχει συζητηθεί αρκετά και είναι φυσικό κάποιες λεπτομέρειες να μην είναι γνωστές.
Πάντα φιλικα
Luc
Ps
Με χάλασαν αφάντασα οι διαφημηστικές πινακίδες στις ταρατσες των πολυκατοικιών... δεν υποτίθεται οτι έπρεπε να βγούν; (ξέρω, ξέρω σε άλλο thread...) |
|
Back to top |
|
 |
palaenium New Member

|
Posted: Thu May 06, 2004 6:12 am Post subject: |
|
|
Μόλις ξύπνησα. Για να τελειωνουμε το θέμα και να μην καταλαμβάνουμε άλλο χώρο στο topic (ζητώ σθγγνώμη απο τους moderators), λθψρετιυς, δεν ειπα γενικά οτι μου επιτεθηκές αλλά απλά με ''χάλασε'' τη συγκεκριμένη στιγμή. Τιποτε αλλο. No hard feelings!!!!!!!
Το θέμα θεωρείται λήξαν.... |
|
Back to top |
|
 |
savroulis Stadium Expert

|
Posted: Thu May 06, 2004 8:59 am Post subject: |
|
|
κατεβένουνε και τα ακροπύργια!!! και μένουνε μονάχα τα κεντρικά δύο!!! πού μάλον απο απόψε μέχρι και το σάββατο θα έχουνε αποκαθηλωθεί και αυτά!!
 |
|
Back to top |
|
 |
Aquis Granum Senior Member

|
Posted: Thu May 06, 2004 9:09 am Post subject: |
|
|
Απο το στόμα σου και στου θεού τ' αφτί!!!
Πάντως η ΕΜΥ προβλέπει για αύριο: ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07-05-2004
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΡΕΞΕΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΔΥΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΕΤΡΙΟΙ ΜΕΧΡΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΠΟΥ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ .
Επομένως για το Σαββάτο, αν επαληθευθεί και η πρόβλεψη, θα έχουμε καλό καιρό και ασθενείς ανέμους!
Αντε επιτέλους να τσουλίσει!  |
|
Back to top |
|
 |
gm2263 Stadium Expert

|
Posted: Thu May 06, 2004 9:22 am Post subject: |
|
|
Aquis Granum wrote: |
Επομένως για το Σαββάτο, αν επαληθευθεί και η πρόβλεψη, θα έχουμε καλό καιρό και ασθενείς ανέμους!
Αντε επιτέλους να τσουλίσει!  |
Τη γκαντεμιά μου μέσα!!! |
|
Back to top |
|
 |
Go Europe Full Member

|
Posted: Thu May 06, 2004 10:19 am Post subject: |
|
|
Signwmmia gia ta greekenglish alla o ipologistis aftos den exei ellinika.
To provlima einai pos ta perissotera gyrw apo kentriko Stadio prepei na ginoyn anatolika (limnes eisodoi) kai oxi dytika ara me thn metakinish tou dytikoy toxoy den kerdizoyn polla, afta! |
|
Back to top |
|
 |
Nikolas Stadium Expert

|
Posted: Thu May 06, 2004 11:40 am Post subject: |
|
|
palaenium wrote: | Αγαπητέ NIKOLAS, προσωπική μου γνώμη είναι ότι λογικά, δεν θα είχαν φτιάξει όλο το σύστημα ολίσθησης να αντέχει ΑΚΡΙΒΩΣ το βάρος (τους τόνους δηλαδή) που ζυγίζει ένα άδειο τόξο, αλλά θα έχουν προβλέψει δυνατότητα μεταφοράς περισσότερου βάρους  |
Και εγω ετσι πιστευω Φιλε Palaenium...
Απλως επειδη το εγχειρημα ειναι πολυπλοκο και αρκετα δυσκολο,εχω καποιες ανησυχιες...Γιατι εδω και το παραμικρο λαθος θα κοστισει..
Παντως νομιζω οτι ολα θα πανε καλα... |
|
Back to top |
|
 |
Ypsilon Moderator

Joined: 03 Feb 2004 Posts: 3951 Location: Copenhagen, Denmark
|
Posted: Thu May 06, 2004 12:20 pm Post subject: |
|
|
Προσωπικά μέχρι τώρα με εκνεύριζαν οι καθυστερήσεις, αλλά δεν με ανησυχούσαν. Εδώ ισχύει το "όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος". Θέλω να πω ότι δεν μπορούμε εμείς οι αδαείς να ανησυχούμε για πράγματα που δεν κατέχουμε, τη στιγμή που οι υπεύθυνοι έχουν ξεπεράσει εαυτούς στην προσπάθεια για την ασφαλή ολίσθηση του στεγάστρου.
Τώρα τελευταία όμως, άρχισα να ανησυχώ. Κι αυτό γιατί δεν έχω σιγουρευτεί αν οι καθυστερήσεις οφείλονται στην αγωνία των τεχνικών να εξασφαλίσουν τις ιδανικές συνθήκες ολίσθησης, ή αν οφείλονται στο ότι ανακύπτουν συνεχώς νέα προβλήματα που δεν είχαν προβλεφθεί. Αν ισχύει το δεύτερο (που διαρρέει ούτως ή άλλως), ο Θεός να βάλει το χέρι του...
Θα σιγουρευτούμε μόνο αν δούμε τα δυο κομμάτια στη θέση τους. Υπομονή! |
|
Back to top |
|
 |
kostas Guest
|
Posted: Thu May 06, 2004 12:34 pm Post subject: |
|
|
As upothesoume -opws oloi euxomaste allwste- pws to stegastro teleiwnei kai xwris perissoteres kathusteriseis. O periballon xwros pws tha sumazeutei paidia...? Kai exei kaneis akousei gia meiwsh tou problepomenou prasinou sto milis 10 % tou arxikou sxediasmou, h htan mia malakia pou egrapse kapoios? (dustuxws de qumamai to link) |
|
Back to top |
|
 |
gm2263 Stadium Expert

|
Posted: Thu May 06, 2004 12:57 pm Post subject: |
|
|
Πανάθεμα σας άρρωστοι, καρδιακό θα με κάνετε!! Πάρτε λοιπόν και μια σημερινή φωτό απο εμένα τραβηγμένη απο τον Υμηττό στο ύψος Παπάγου-Χολαργού για να μάθετε!!!
Με τις υγείες σας:
 |
|
Back to top |
|
 |
apari Senior Member

|
Posted: Thu May 06, 2004 1:05 pm Post subject: |
|
|
Κάτι μου λέει οτι ο χώρος άρχησε να "δένει". Όλα τα λεφτά η εμπνευση της αγοράς που ουσιαστικά "αγκαλιάζει" όλες τις υποδομες.
Τα "μακρυναρια ούτε που φαίνονται σε σχέση με τα τόξα και την αγορα.

Last edited by apari on Thu May 06, 2004 1:18 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
MolBio Junior Member

|
Posted: Thu May 06, 2004 1:13 pm Post subject: |
|
|
Εκπληκτική φωτογραφία!!!
Μπράβο gm2263!!! |
|
Back to top |
|
 |
yianis Junior Member

|
Posted: Thu May 06, 2004 1:34 pm Post subject: |
|
|
Ekpliktiki i foto ala tha kano ena comment ke please don't crucify me
I tsimendoupoli giro apo tis eggatastasis fenete poli aschima.  |
|
Back to top |
|
 |
DonAlex Senior Member

|
Posted: Thu May 06, 2004 1:35 pm Post subject: |
|
|
H Agora diakrinetai TERASTIA stin parapanw fwtografia...ontws einai san na agkaliazei tin oli ektasi...
Elpizw mono na fainetai ki apo enaeries lipseis, giati ap'oso thymamai apo tis pics tou Getty,
itan mia sketi apogoitefsi  |
|
Back to top |
|
 |
PAGOURAS Guest
|
Posted: Thu May 06, 2004 3:16 pm Post subject: |
|
|
Παιδιά έχω μια απορία:Οι πρόσθετες εξέδρες(άνω διάζωμα) στο ανοιχτό μας κολυμβητήριο θα φαίνονται έτσι...;Θα είναι ανοιχτές δηλαδή στη θέση των ποδιών;Ελπίζω να καταλαβένετε τι εννοώ!Δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω αυτό... |
|
Back to top |
|
 |
Pi7 New Member

|
Posted: Thu May 06, 2004 3:40 pm Post subject: |
|
|
Βλέποντας την Web Cam, βάζω στοίχημα πως ξηλώνουν τον πυλώνα  |
|
Back to top |
|
 |
Mozart Stadium Expert

|
Posted: Thu May 06, 2004 3:46 pm Post subject: |
|
|
Ελπίζω να μη το χάσεις, αλλά μάλλον ...αύριο θα πας ταμείο!  |
|
Back to top |
|
 |
smarg Stadium Expert

|
Posted: Thu May 06, 2004 4:18 pm Post subject: |
|
|
Όντως ο μεγάλος πυλώνας μοιάζει να είναι δεμένος από τον γερανό που είναι δίπλα. Λογικά αύρο δεν θα υπάρχει. Έχουν φύγει και οι πυλώνες που συγκρατούσαν το ενωτικό παλούκι. Η αντίστροφη μέτρηση για την ολίσθηση άρχισε.  |
|
Back to top |
|
 |
Tzinos Stadium Expert

|
Posted: Thu May 06, 2004 4:40 pm Post subject: |
|
|
paidia, vlakwdis erwtisi prosanatolismou....
to toxo dexia gia tou opoiou ton pilona grafete, einai to allo toxo, oxi afto pou paei gia tsoulima eee? Giati, sto apenanti toxo aristera tin foto den yparxei kedrikos pilwnas, opote afto den einai pou tha tsoulisei??
epeidi xerw pos tha eprepe na diavazw ta mathimata mou pio prosektika, kai gia na min epanalamvanoume ta idia k ta idia, opoios thelei as mou rixei ena pm wsta na min fortwnoume k to forum!!
cheeeeers lads and lasses (pou lene k ta agglakia edw!!) |
|
Back to top |
|
 |
aaaa Guest
|
Posted: Thu May 06, 2004 4:43 pm Post subject: Olympic Stadium |
|
|
NEW PHOTO? |
|
Back to top |
|
 |
Olympiakaras Guest
|
Posted: Thu May 06, 2004 6:20 pm Post subject: |
|
|
Στο δελτιο ειδησεων του ALTER σε λιγο Ποιο Ολυμπιακο εργο ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΗ; |
|
Back to top |
|
 |
|