View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
alter100 Junior Member

|
|
Back to top |
|
 |
aikinn Stadium Expert

|
Posted: Sun Feb 20, 2011 2:14 pm Post subject: |
|
|
Με το που τελείωσε ο αγώνας, μόνο και μόνο για την διαιτησία αλλά και για την καφρίλα κατά την διάρκεια του αγώνα, η πλειοψηφία των γαύρων (και γω μέσα) το μόνο συναίσθημα που ένιωθε ήταν η ντροπή. Με το που ακούσαμε και τις δηλώσεις του χοντρού πάω στοίχημα ότι πολλοί από εμάς θα σταματήσουμε να ασχολούμαστε με αυτό το καραγκιοζιλίκι. Οι κάφροι πέρυσι μας έκοψαν το μπάσκετ και φαίνεται ξεκάθαρα ότι φέτος ελάχιστοι ασχολούνται με την ομάδα, σε μία περίοδο που είναι πιο πιθανό από ποτέ άλλοτε τα τελευταία χρόνια, η ομάδα να ξαναπάρει το πρωτάθλημα. Φέτος μας έκοψαν και την μπάλα.
Υ.Γ. 1: Κοίτα να δεις που ακόμα και οι βάζελοι πλέον λένε τι καλός που ήταν ο Σωκράτης. Παναγίτσα μπροστά στον χοντρό.
Υ.Γ. 2: Χθες το βράδυ μαχαίρωσαν φίλαθλο του Ολυμπιακού στο μοναστηράκι. Ανταπόδοση των μαθημάτων ήθους που δίδαξε ο Μαρινάκης. Και θα έρθουν και χειρότερα...
Υ.Γ. 3: ...στην Τούμπα όταν θα παίξουμε. Ήδη υπήρχε η πρόκληση του χοντρού με τον στρατό που κουβάλησε για τον αγώνα κυπέλλου. Μετά τα χθεσινά φοβάμαι για την οργή των Παοκτσήδων. Πλέον έχουν 100% δίκιο να μας θεωρούν σιχαμένους. |
|
Back to top |
|
 |
billy8181 Stadium Expert

|
Posted: Sun Feb 20, 2011 5:45 pm Post subject: |
|
|
όλοι τα ίδια χαλια είναι και κάνουν, απλά ο ολυμπιακός με τοv κάφρο-πρόεδρο τα παραέκανε......
Το λυπητερό είναι πως το ελληνικό πρωτάθλημα έχει καλές ομάδες, και φαίνεται σποραδικά στην ευρώπη.....αλλα είναι αιχμάλωτο τον κάφρων και τον συμφερόντων.
η επο δεν είναι uefa και δεν έχει πυγμή...
αλήθεια στο champions league γιατί δε τα κάνουν αυτά ο προεδράρας και η ομάδα?
εκεί μόκο.  |
|
Back to top |
|
 |
aikinn Stadium Expert

|
Posted: Sun Feb 20, 2011 7:12 pm Post subject: |
|
|
Γιατί στην Ευρώπη κάνει κουμάντο η UEFA και δεν το έχει σε τίποτα να αποκλείσει μία ομάδα. Στην Ελλάδα κάνουν κουμάντο οι ίδιες οι ομάδες με τους νόμους που έχουν θέσει οι ίδιες μέσα από την Σουπερλίγκα. Τι περιμένεις? Να αυτοαποκλειστούν??? |
|
Back to top |
|
 |
losada7 Moderator

|
Posted: Mon Feb 21, 2011 9:25 am Post subject: |
|
|
Χαίρομαι που πριν φύγω από την Ελλάδα και αφού έγινε η παράδοση παραλαβή της παλιάς/νέας διοίκησης, δεν πήγα να δω ούτε ένα παιχνίδι του Ολυμπιακού.
Χαίρομαι γιατί κράτησα τα χρήματα μου για να κεράσω δύο-τρία ποτήρια VB την παρέα μου, με φόντο τη γέφυρα του Σύδνεϋ.
Ένας παλιός φίλος από Ελλάδα, μου είπε μόλις χθες ότι έσκισε το διαρκείας.
Στην κακή υγειά σας, ληστοσυμμορίτες της Ελλάδας (Της Κολομβίας του ευρωπαϊκού νότου, που λέει και ο Τράγκας, όπως την κατάντησαν οι νταβατζήδες-συμμορίτες που φωλιάζουν σε αυτή τη πανέμορφη χώρα). |
|
Back to top |
|
 |
manosbar New Member

|
Posted: Mon Feb 21, 2011 1:57 pm Post subject: |
|
|
Όσο υπάρχουν άνθρωποι που λένε μπράβο σε αυτόν τον άνθρωπο...
Όσο υπάρχουν άνθρωποι που παραθέτουν τα λόγια του και χαίρονται...
Όσο υπάρχουν "ομάδες στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού" που δεν θα δεχτούν την πρόταση για αποπομπή του Μαρινάκη από πρόεδρος της Superleague...
Τόσο πιο μακρυά θα είμαι από τα γήπεδα. Είμαι Παναθηναϊκός αλλά έχω να πάω γήπεδο δύο χρόνια, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τα "εσωτερικά" της ομάδας αφού πέρυσι δεν απέχαμε πολύ από το φετινό Ολυμπιακό. Τουλάχιστον, κάποια προσχήματα, τα είχαν κρατήσει οι 1000 Παναθηναϊκές Καρδιές και οι τετραγωνικές ρίζες του Αμπράμοβιτς.
Στεναχωριέμαι βέβαια, που αυτός ο άνθρωπος (Μαρινάκης) μίλησε και για ακαδημίες, χαρούμενα παιδιά κτλ. Δυστυχώς, τέτοιοι άνθρωποι έχουν δυνατότητα να καθοδηγούν τους νέους, και να τους μαθαίνουν ότι σημασία δεν έχει πως θα κερδίσεις κάτι. Αλλά να το κερδίσεις, ακόμα κι αν βρωμίσεις από πάνω μέχρι κάτω. Ακόμα κι αν όλοι σε μουτζώνουν και εσύ βλέπεις υψωμένα 5 δάχτυλα. Ολυμπιακό(ς) Ιδεώδες σου λέει μετά με σήμα τον αιώνιο έφηβο.
Αλήθεια, τέτοια τους λένε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, που τόσο περήφανος έιναι ο κ.Μαρινάκης;
Θέλαμε Cisse, Riera, Melberg, Gilberto Silva. Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν επιδέξιους ( Υ ) . |
|
Back to top |
|
 |
billy8181 Stadium Expert

|
Posted: Thu Feb 24, 2011 1:28 pm Post subject: |
|
|
είναι λίγο λυπητερό όμως κάθε χρόνο να χρειαζόμαστε τέτοια σκηνικά για να ξυπνήσουμε......
οποιος θέλει ας δει παλιότερα posts δικά μου και μη όπου λέμε για άπειρους παίχτες που φεύγοντας βρίζανε τους συλλόγους τους...και τότε τους κοροϊδεύαμε (losers, παίζουν για τα λεφτά, διπρόσωποι...)
μέχρι και για τον Cisse' άκουσα πως αν ήταν όντως Πανάθας θα έμενε.....!! να μείνει που? και εμείς δεν έχουμε καμια υποχρέωση στους "παναθες"??  |
|
Back to top |
|
 |
billy8181 Stadium Expert

|
|
Back to top |
|
 |
|