View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
PAVEL_13 Stadium Expert

Joined: 13 Feb 2004 Posts: 1036 Location: Ν.Σμυρνη - Πάτρα - Βενετία (Άλλωστε ένα πλοίο είναι...)
|
Posted: Fri Jun 19, 2009 12:45 am Post subject: |
|
|
Από θεατές ήταν αρκετά καλά! Δηλαδή είχε αρκετό κόσμο αλλά σχετικά προσεκτικό. Βέβαια εγώ μπορώ να ξέρω μόνο για την συγκεκριμένη ε.δ. η οποία είναι η λιγότερο κοντινή στην Αθήνα.
Γενικά το απογοητευτικό κομμάτι ήταν οι αγωνιζόμενοι από άποψη ποσότητας παρά οι θεατές.
Συγκριτικά με άλλες χρονιές μπορώ να έχω άποψη μόνο σε σχέση με το 2005 όπου είχα πάει στην Λαμία στη ε.δ. Παύλιανη που είχε σίγουρα περισσότερο κόσμο. Αλλά άλλες εποχές, άλλες συνθήκες... |
|
Back to top |
|
 |
billy8181 Stadium Expert

|
Posted: Wed Jun 24, 2009 11:06 pm Post subject: |
|
|
με αφορμή την ήττα της ισπανίας από της ηπα:
οι USA (ξέρω,ξέρω δε τους πάμε και είναι όλοι ντοπέ..) έχουν μια ικανότητα να μαθαίνουν και να εξελίσσονται σε όλα τα αθλήματα, πριν 10 χρονια δεν υπήρχαν, τώρα αξίζουν όσο μια ανταγωνιστική ευρωπαϊκή ομάδα.
χώρες με λεφτά και μεγάλο πληθυσμό είναι πολλές, αλλα δε βλέπεις πάντα τέτοιες εξελίξεις, άσε πολλές ευρωπαϊκές χώρες που μένουν σταθερές στα ίδια αθλήματα στην ίδια μόνιμη επίδωσε επί χρονια.
όπως και να έχει είναι σημαντικό για μένα  |
|
Back to top |
|
 |
Orlando Junior Member

|
|
Back to top |
|
 |
ael Stadium Expert

Joined: 15 Feb 2004 Posts: 1854 Location: πινω Λουμιδη.ΚΟΥΠΑτο...
|
Posted: Tue Jun 30, 2009 10:46 pm Post subject: |
|
|
και μετα λεμε για τους αμερικανους!  |
|
Back to top |
|
 |
billy8181 Stadium Expert

|
Posted: Wed Jul 01, 2009 12:58 pm Post subject: |
|
|
ίσος η πίεση από την ομοσπονδία είναι πολύ μεγάλη για τον αθλητή να πει όχι?
πάντως ένα ευχάριστο είναι πως η ομοσπονδία πάλης φαίνεται να επιστρέφει (από εκεί που δεν υπήρχε καν..)  |
|
Back to top |
|
 |
pindos10 Stadium Expert

|
Posted: Sat Jul 04, 2009 12:06 am Post subject: |
|
|
Για σιγα-σιγα να ετοιμαζομαστε και ''ημεις'' ενοψει της νεας αθλητικης περιοδου. Αρκετο πρασινο γεμισαμε καποια αλλα forum,για να αρχιζουμε να φερνουμε κι απο δω. |
|
Back to top |
|
 |
pindos10 Stadium Expert

|
Posted: Sun Jul 05, 2009 10:35 pm Post subject: |
|
|
Mην ξεχασετε σημερα τα μεσανυχτα στις 12 ,MotoGP και Valentino Rossi στον Σκα'ι'. Μεταμεσονυχτιος ''Γιατρος'' για να μας φτιαξει τη βδομαδα. |
|
Back to top |
|
 |
pindos10 Stadium Expert

|
Posted: Thu Jul 09, 2009 10:25 pm Post subject: |
|
|
Που ειστε βρε παιδια .Μονος μου γραφω εδω? Ελατε να μιλησουμε γιαυτην την παιχτουρα τον Καντε. Ποιο λαγωνικο τον μυριστηκε? Καλα,αυτος καηκε πριν ακομα ξεκινησει η προετοιμασια του Παναθηνα'ι'κου. Κατσουρ στοπερ να συμμαζευτει η αμυνα που ειναι σκορποχωρι. |
|
Back to top |
|
 |
billy8181 Stadium Expert

|
Posted: Fri Jul 10, 2009 12:47 am Post subject: |
|
|
κάθε χρόνο τα ίδια φιλε από όλους....αλλαγές προπονητών, παιχτών, όλοι αεροδρόμιο συνεχεια...
αν δε δούμε να παίζουν μπάλα σε επίσημα mats όλα είναι θεωρία.  |
|
Back to top |
|
 |
Mika Stadium Expert

|
Posted: Fri Jul 10, 2009 1:04 am Post subject: |
|
|
Και που τον ειδες Pindos10 τον Καντε και τον εβγαλες αχρηστο; |
|
Back to top |
|
 |
pindos10 Stadium Expert

|
Posted: Sun Jul 12, 2009 9:37 pm Post subject: |
|
|
Φιλε Mika, με δυο τσαφ οπου το ενα καταληγει σε γκολ,δεν ξερω, σου κλονιζει την εμπιστοσυνη. |
|
Back to top |
|
 |
Mika Stadium Expert

|
Posted: Sun Jul 12, 2009 10:10 pm Post subject: |
|
|
Συγνωμη φιλε μου αλλα η ευθυνη στο γκολ ειναι του Τζορβα και οχι του Καντε. δινει την μπαλα σε παιχτη που πιεζεται και μαλιστα ψηλοκρεμαστα. εξαλλου τον Καντε θα τον κρινουμε οταν τον δουμε στην φυσικη του θεση και οχι εκει που αγωνιστηκε στα προηγουμενα φιλικα |
|
Back to top |
|
 |
billy8181 Stadium Expert

|
Posted: Wed Jul 22, 2009 12:29 am Post subject: |
|
|
μήπως ξέρετε ποτε παίζει ο ΠΑΟ με τι sparta τον επαναληπτικό ακριβώς? 4 η 5? |
|
Back to top |
|
 |
pindos10 Stadium Expert

|
Posted: Tue Jul 28, 2009 11:48 pm Post subject: |
|
|
Τον ηπιαμε σημερα στεγνα. Που εισαι φιλε losada7 να μας παρηγορησεις. Αλλωστε εσυ πρεπει να εχεις μεγαλη και πολυετη εμπειρια απο παρομοιες βραδιες. |
|
Back to top |
|
 |
Aquis Granum Senior Member

|
Posted: Wed Jul 29, 2009 10:37 am Post subject: |
|
|
Φίλε pindos 10 και λοιποί Παναθηναϊκοι τα συλλυπητήρια μου.
Πρέπει να ομολογήσω πως εξεπλάγην απο το αποτέλεσμα, μιας και τα τελευταία χρόνια ακούμε ανελλειπώς για τον "ευρωπαίο" Παναθηναϊκό.
Μην στενοχωριέστε όμως... δεν αξίζει! Σας ομιλώ εκ πείρας
Εγω τουλάχιστον απο τον Ολυμπιακό δεν έχω προσδοκίες στις διεθνείς διοργανώσεις και έτσι τα άσχημα αποτελέσματα τα τελευταία χρόνια δε με αγγίζουν .
Ας περιμένουμε όμως μέχρι απόψε για να ξέρουμε αν θα πρέπει να ετοιμαζόμαστε για ομάδες μόνο στο UEFA φέτος.
Το μόνο που δίνει μια μικρή νότα αισιοδοξίας είναι ο Κετσπάγια. Τουλάχιστον πέρσι τα πήγε περίφημα!  |
|
Back to top |
|
 |
losada7 Moderator

|
Posted: Wed Jul 29, 2009 1:49 pm Post subject: |
|
|
pindos10 wrote: | Που εισαι φιλε losada7 να μας παρηγορησεις |
Σε αυτά τα θέματα είμαι λιγόψυχος οπότε είμαι ο τελευταίος που μπορεί να σου δώσει κουράγιο.
Για να πω την αλήθεια μου, οι υποχρεώσεις με έκαναν να απομακρυνθώ από το ποδόσφαιρο(ακόμη και από το καναπέ), λόγω έλλειψης ελεύθερου χρόνου. Παρακολουθώ πλέον περιστασιακά. |
|
Back to top |
|
 |
pindos10 Stadium Expert

|
Posted: Wed Jul 29, 2009 7:48 pm Post subject: |
|
|
Aquis Granum wrote: | Τουλάχιστον πέρσι τα πήγε περίφημα!  |
Φιλε Aquis Granum εδω χτυπας μεδουλι ! Θα περασουν πολλα χρονια να ξεπερασει ο Ολυμπιακος και η υπολοιπη Ευρωπη το πολιτισμικο σοκ του αποκλεισμου του ΟΣΦΠ απο τους ομιλους στερωντας ετσι στις 3 τυχερες ομαδες που θα κληρωνονταν μαζι του ,τη σιγουρη παρουσια τους στον επομενο γυρο(Champions league η Uefa). |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Wed Jul 29, 2009 9:57 pm Post subject: |
|
|
Το σοκ που λες φαίνεται να του έκανε καλό απόψε.
Δεν είδα το ματς και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη, κατα πόσο έπαιξε καλά ο Ολυμπιακός. Πάντως οφείλω να παραδεχθώ πως την Slovan Bratislava δε την είχα ξανακούσει.
Όσο για την χαρά των υπολοίπων ευρωπαϊκών ομάδων που λες, αν εξαιρέσεις μια δυο χρονιές με τον Μπάγεβιτς και την τελευταια του Λεμονή, δυστυχώς έτσι είναι. Όχι βέβαια πως ο ΠΑΟ ή η ΑΕΚ είναι φόβητρα... |
|
Back to top |
|
 |
pindos10 Stadium Expert

|
Posted: Thu Jul 30, 2009 10:43 pm Post subject: |
|
|
Ωραιο διπλο ο ΠΑΟΚ, οι γαβροι στην γνωστη επαρση, και εμεις ψαχνουμε να βρουμε τη μερα που θα παρει τον αγυριστο ο booker. |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Thu Aug 06, 2009 10:24 am Post subject: |
|
|
Τελικά τα κατάφερε και ο ΠΑΟ! Αντε και εις ανώτερα για το ελληνικό ποδοσφαιρο.  |
|
Back to top |
|
 |
billy8181 Stadium Expert

|
Posted: Fri Aug 07, 2009 2:59 pm Post subject: |
|
|
ξέρετε που και ποτε μπορούμε να πάρουμε εισιτήρια για τον αγώνα Παο-ατλέτικο? |
|
Back to top |
|
 |
pindos10 Stadium Expert

|
Posted: Thu Aug 13, 2009 9:26 pm Post subject: |
|
|
Ο "ενδοξος" εφηβος μαζευει τεμαχια εις τας Ευρωπας. Αυτος ο Ντιογκο εις τα ιδια fast food με τον "Big Sofo" σιτιζεται? |
|
Back to top |
|
 |
pindos10 Stadium Expert

|
Posted: Tue Aug 25, 2009 10:41 pm Post subject: |
|
|
Λεω να κανω quote στον εαυτο μου και στο προηγουμενο κιολας post κι ας φωναζει ο Admin. Aντι για "εφηβο" βαζω "τριφυλλι" παρ'ολη την πικρα μου. |
|
Back to top |
|
 |
pindos10 Stadium Expert

|
Posted: Wed Aug 26, 2009 10:37 pm Post subject: |
|
|
Εδω το δωματιο ειναι prive, οποτε ευκαρια για μονολογο,να πω τον πονο μου δηλ. για την καταντια του Παναθηνα'ι'κου. Την πατατα που λεγοταν καποτε πολυμετοχικος, τον προεδρο Πατερα που ηλθε απο αλλο πλανητη(Εθνικος Πειραιως), τον προπονητη μαριονεττα, ερμαιο διαθεσεων αφου κλονισε την εμπιστοσυνη των παντων, ενας Αντωνιου ,οπου στην αθλητικη κυριακη με μπλοκακια ,αμπελοφιλοσοφουσε ακαταπαυστα και τα αποτελεσματα της μεγαλης ποδοσφαιρικης του "σοφιας" ειναι πλεον απτα, παικτες που εχουν μεγαλο βυσμα και παιζουν συνεχεια χωρις κανεις να μπορει να τους κουνησει βλεπε Βυντρα,Γκαλινοβιτς ( δεν μπορω αλλο Βυντρα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε) και τελος ενας Τζιγγερ, που το φωναζω σε ολους αλλα δεν μ'ακουει κανεις: "Ρε σεις αυτος δεν ειναι βαζελος,αυτος ειναι ΓΑΒΡΟΣ". |
|
Back to top |
|
 |
billy8181 Stadium Expert

|
Posted: Wed Aug 26, 2009 10:57 pm Post subject: |
|
|
όταν όλοι αλλάζουν προπονητές στους 4 μήνες και έχουν 40 παίχτες που ανακυκλώνουν κάθε χρόνο ένα δε κατάλαβαν.....ότι το pan είναι η διοίκηση, όχι τα λεφτά, αλλα η διοίκηση.
ζαγοράκης, κόκκαλης, τσακίρης, πηλαδάκης.....και από την ali σκόρδας, πανταζής, ψωμιάδης, και.....ίσος και πατέρας.
λογικό δεν είναι?
καλά τα λεφτά, αλλα να ξέρεις και από ποδόσφαιρο, αλλιώς σαν τον μοράτι της inter, θα σου πάρει 10 χρονια να μπεις στο πνεύμα...  |
|
Back to top |
|
 |
|