Στάδιο Βύρωνα
Όλες οι φωτογραφίες που περιέχονται σε αυτή τη σελίδα παρουσιάζονται σε σμίκρυνση. Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε από αυτές και θα τη δείτε σε πλήρες μέγεθος.
Χωρητικότητα: 4.340 (καθήμενοι)
Τοποθεσία:
Το στάδιο Βρίσκεται στον Βύρωνα, ανατολική συνοικία της Αθήνας στους πρόποδες του Υμηττού, μόλις 3 χλμ από το κέντρο. Για να φτάσετε εκεί με αυτοκίνητο, κατευθυνθείτε στο Παγκράτι και ανεβείτε την οδό Φορμίωνος. Όταν φτάσετε στο Βύρωνα, στη διασταύρωση με την Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου στρίψτε αριστερά και σε 200 μέτρα θα το δείτε μπροστά σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να πάτε από την Λεωφόρο Κατεχάκη και να στρίψετε στα φανάρια προς "Βύρωνα". Θα προχωρήσετε έχοντας το νεκροταφείο δεξιά σας και θα φτάσετε έξω ακριβώς από το στάδιο.
Αν θέλετε να πάτε στο γήπεδο  -  Χρήσιμα links
Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε λεωφορείο, το 204 (επιβιβαστείτε στην Ακαδημίας) κάνει στάση έξω ακριβώς από το γήπεδο. Πιο συχνά δρομολόγια έχει το 203. Κατεβείτε στη διασταύρωση της Φορμίωνος με την Αρχ. Χρυσοστόμου. Από εκεί το στάδιο απέχει 5' με τα πόδια στην ανηφόρα.
Κτίστηκε το: 1990
Ρεκόρ θεατών: 5.803 (Αθηναϊκός - Παναθηναϊκός, το 1991)
Έδρα: Δόξα Βύρωνα (Γ' Εθνική), Αθηναϊκός (Τοπικό Πρωτάθλημα ΕΠΣΑ)
Πληροφορίες: Το Δημοτικό (πρώην "Εθνικό") Στάδιο του Βύρωνα είναι κτισμένο στους πρόποδες του Υμηττού, σε ένα παλιό λατομείο. Είναι γνωστό και ως "νταμάρια", γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Γήπεδο της Καισαριανής βρίσκεται στην άλλη πλευρά του λόφου που υψώνεται πάνω από το Στάδιο του Βύρωνα.
Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, το στάδιο ουσιαστικά διαθέτει μία κερκίδα στη νότια πλευρά του, ενώ υπάρχει και μία πολύ μικρότερη ακριβώς απέναντι. Κατά τα άλλα, το γήπεδο περικλείεται από τους βράχους του λατομείου. Σημειώνεται τέλος ότι πριν την τοποθέτηση των καθισμάτων, που έγινε το 2000, η χωρητικότητα του σταδίου ήταν 6.600.

Το στάδιο ανήκει στον Δήμο του Βύρωνα.
Κλείστε αυτό το παράθυρο ή (αν ήρθατε εδώ από άλλο site) πηγαίνετε στο stadia.gr. Hosted by isol.gr
Το Δημοτικό Στάδιο Βύρωνα (κεντρική εξέδρα) - Click για μεγέθυνση!
Η περιοχή του Βύρωνα, από τον λόφο πάνω από το στάδιο - Click για μεγέθυνση!
Αποψη του σταδίου από τη μεγάλη νότια εξέδρα - Click για μεγέθυνση!
Τα... νταμάρια του Βύρωνα - Click για μεγέθυνση!
Η μικρή βόρεια κερκίδα - Click για μεγέθυνση!