Στάδιο Βέροιας
Όλες οι φωτογραφίες που περιέχονται σε αυτή τη σελίδα παρουσιάζονται σε σμίκρυνση. Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε από αυτές και θα τη δείτε σε πλήρες μέγεθος.
Χωρητικότητα: 5.900 (καθήμενοι)
Τοποθεσία:
Το στάδιο βρίσκεται στη Βέροια, 72 χλμ δυτικά της Θεσσαλονίκης (516 χλμ βόρεια της Αθήνας). Η πόλη εξυπηρετείται από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, ενώ μπορείτε να πάτε εκεί και με το τρένο. Το ίδιο το στάδιο βρίσκεται στη βόρεια πλευρά της πόλης. Φτάνοντας με αυτοκίνητο στη Βέροια από την Εγνατία, ακολουθήστε την ανατολική περιφερειακή οδό προς Νάουσα και Έδεσσα. Μη στρίψετε αριστερά προς "Βέροια - Κέντρο", μέχρι να φτάσετε στο τέλος αυτού του δρόμου, σε μία διασταύρωση με σήματα δεξιά για "Νάουσα - Έδεσσα" και αριστερά για "Κέντρο". Στρίψτε αριστερά και θα βρεθείτε έξω από το στάδιο σε 100μ.
Συνοπτικό φύλλο πληροφοριών
Κτίστηκε το: 1925 (Τελευταία ανακατασκευή το 2007)
Ρεκόρ θεατών: 10.304 (Βέροια - Παναθηναϊκός, το 1971)
Έδρα: Βέροια (Superleague)
Πληροφορίες: Το Δημοτικό (πρώην "Εθνικό") Στάδιο της Βέροιας πρωτοχρησιμοποιήθηκε ως αθλητικός χώρος κατά τη δεκαετία του 1920, μετά από ενέργειες του μουσικο-γυμναστικού συλλόγου "Μέγας Αλέξανδρος", στον χώρο όπου παλιά βρίσκονταν τα οθωμανικά νεκροταφεία.
Το στάδιο διαθέτει μία κύρια δυτική και μία μικρότερη ανατολική κερκίδα, ενώ το νότιο πέταλο ανακατασκευάστηκε το 2007, αυξάνοντας τη χωρητικότητα κατά 1.000 περίπου θέσεις (στο σημείο προϋπήρχε μία καμπύλη κερκίδα). Τέλος, η εξέδρα στο βόρειο πέταλο διαθέτει μερικές σειρές οι οποίες ουσιαστικά χρησιμοποιούνται ως χώρος ορθίων. Γενικότερα, παρά τα αρκετά έργα που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια (σκέπαστρο στη δυτική κερκίδα, ηλεκτρονικός πίνακας, πλαστικά καθίσματα, προβολείς, νέο νότιο πέταλο), οι εγκαταστάσεις του σταδίου δείχνουν σε πολλά σημεία την ηλικία τους.

Το στάδιο ανήκει στον Δήμο της Βέροιας.
Κλείστε αυτό το παράθυρο ή (αν ήρθατε εδώ από άλλο site) πηγαίνετε στο stadia.gr. Hosted by isol.gr
Το Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας - Click για μεγέθυνση!
Η στεγασμένη δυτική κερκίδα - Click για μεγέθυνση!
Η ανατολική κερκίδα - Click για μεγέθυνση!
Η στεγασμένη δυτική κερκίδα - Click για μεγέθυνση!
Το Στάδιο της Βέροιας από το βόρειο πέταλο - Click για μεγέθυνση!
Το Στάδιο της Βέροιας από το νότιο πέταλο - Click για μεγέθυνση!