Κλειστό Σπόρτιγκ
Χωρητικότητα: 1.862
Τοποθεσία: Το κλειστό βρίσκεται στα Πατήσια, βόρεια του κέντρου της Αθήνας. Για να πάτε εκεί με αυτοκίνητο, ακολουθήστε την οδό Πατησίων. Σχεδόν 2 χλμ μετά τα φανάρια με τη Λ.Αλεξάνδρας, θα περάσετε την Πλ.Κολιάτσου. Συνεχίστε για ακόμη 1 χλμ και θα φτάσετε στη διασταύρωση με την οδό Σαρανταπόρου, όπου πρέπει να στρίψετε αριστερά. Ο δρόμος μετά από λίγο βυθίζεται για να περάσει κάτω από τις γραμμές του ΗΣΑΠ. Εσείς μην μπείτε στην υπόγεια διάβαση, μείνετε δεξιά και θα δείτε το γήπεδο αριστερά σας, στη γωνία με την οδό Ηλία Ζερβού.

Ο ευκολότερος τρόπος πάντως να φτάσετε ως εκεί είναι η γραμμή 1 του Μετρό, μιας και ο σταθμός "Αγιος Ελευθέριος" είναι σε απόσταση μόλις 50μ από το γήπεδο.

Αν πάντως θέλετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και λεωφορείο (Α8, Β8 ή Γ8) ή τρόλεϊ (3, 5, 13 ή 14) από το κέντρο της Αθήνας. Θα κατεβείτε επί της Πατησίων (στάση "Σωτηριάδου") και θα περπατήσετε 200μ για να φτάσετε στο γήπεδο.
Χάρτης της περιοχής
Χάρτης του Αττικού Μετρό
Κτίστηκε το: 1968
Έδρα: Σπόρτιγκ (Β' Κατηγορία), ΑΕΚ (Α1 Κατηγορία)
Πληροφορίες: Το Κλειστό του Σπόρτιγκ ήταν από το 2002 ως το 2004 η έδρα της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, καθώς το Κλειστό ΟΑΚΑ ανακατασκευαζόταν ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων. Το γηπεδάκι των Πατησίων έχει υποστεί αρκετές διορθωτικές αλλαγές τον τελευταίο καιρό (με πιο πρόσφατη την τοποθέτηση κλιματισμού), παραμένει όμως ένα πραγματικό "απολίθωμα" περασμένων εποχών του ελληνικού μπάσκετ. Χρησιμοποιείται άλλωστε πάνω από μισό αιώνα, αρχικά ως ανοιχτό και με αγωνιστικό χώρο κάθετο στο σημερινό.
Το κλειστό ανήκει στον Α.Ο.Σπόρτιγκ.
Κλείστε αυτό το παράθυρο ή (αν ήρθατε εδώ από άλλο site) πηγαίνετε στο stadia.gr.
Το Κλειστό του Σπόρτιγκ στα Πατήσια
Εξωτερική άποψη του γηπέδου
Το Κλειστό του Σπόρτιγκ