Στάδιο Προσοτσάνης
"Γεώργιος Μακρής"
Όλες οι φωτογραφίες που περιέχονται σε αυτή τη σελίδα παρουσιάζονται σε σμίκρυνση. Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε από αυτές και θα τη δείτε σε πλήρες μέγεθος.
Χωρητικότητα: 1.200 (καθήμενοι)
Τοποθεσία:
Το στάδιο βρίσκεται στην κωμόπολη της Προσοτσάνης, δυτικά της πόλης της Δράμας (170 χλμ ανατολικά της Θεσσαλονίκης). Η Δράμα εξυπηρετείται από το διεθνές αεροδρόμιο της Καβάλας που απέχει 60 χλμ. Μπορείτε βεβαίως να φτάσετε εκεί και σιδηροδρομικώς. Από τη Δράμα, η Προσοτσάνη απέχει 15 χλμ στον δρόμο που οδηγεί βορειο-δυτικά προς το χιονοδρομικό κέντρο του Φαλακρού. Δεν θα δυσκολευθείτε να βρείτε το στάδιο ερχόμενοι από τη Δράμα, καθώς βρίσκεται στην είσοδο της Προσοτσάνης και θα το δείτε σχεδόν αμέσως μπροστά σας.
Κτίστηκε το: 1970 (Τελευταία ανακατασκευή το 2004)
Ρεκόρ θεατών: 867 (Προσοτσάνη - Καβάλα, στις 4/11/2007)
Έδρα: Προσοτσάνη (Τοπικό Πρωτάθλημα ΕΠΣ Δράμας)
Πληροφορίες: Το Δημοτικό (πρώην "Εθνικό") Στάδιο Προσοτσάνης φέρει το όνομα του Γιώργου Μακρή, δημάρχου της πόλης ο οποίος απεβίωσε το 2007.

Οι εγκαταστάσεις του σταδίου βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, έχοντας υπόψη το γεγονός ότι ουσιαστικά πρόκειται για το γήπεδο μίας μικρής κομώπολης της ελληνικής επαρχίας. Το κεντρικό τμήμα της μοναδικής κερκίδας του σταδίου είναι στεγασμένο και διαθέτει πλαστικά καθίσματα. Το 2004 κατασκευάστηκε επέκταση αυτής της κερκίδας, κάτω από την οποία λειτουργεί ένα πλήρως εξοπλισμένο εργομετρικό κέντρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το στάδιο έχει φιλοξενήσει φιλικό αγώνα μεταξύ των εθνικών ομάδων νέων Ελλάδας και Αγγλίας το 2003.

Το στάδιο ανήκει στο Δήμο της Προσοτσάνης.
Πολλές ευχαριστίες στον Στέλιο Χάρταλη για την παροχή όλων των ανωτέρω πληροφοριών.
Οι φωτογραφίες που περιέχονται στη σελίδα είναι ευγενική προσφορά του www.dramagoal.gr.
Κλείστε αυτό το παράθυρο ή (αν ήρθατε εδώ από άλλο site) πηγαίνετε στο stadia.gr. Hosted by isol.gr