ΠΑΟΚ Sports Arena
Χωρητικότητα: 8.142
Τοποθεσία: Το κλειστό βρίσκεται νότια της Θεσσαλονίκης, στην Πυλαία, 8 χλμ από το κέντρο. Για να πάτε εκεί με το αυτοκίνητο, κατευθυνθείτε προς αεροδρόμιο. Στα φανάρια με την πινακίδα "PAOK Sports Centre" στρίψτε αριστερά. Το γήπεδο βρίσκεται 300μ από τη διασταύρωση, πάνω σε ένα λόφο. Τα λεωφορεία 2, 3 (από Ν.Σ.Σταθμό) και 8 (από ΚΤΕΛ) εξυπηρετούν το κλειστό. Κατεβείτε στη στάση "Λουμίδη".
Κτίστηκε το: 2000
Έδρα: ΠΑΟΚ (A1 Κατηγορία)
Πληροφορίες:
Πρόκειται για ένα κλειστό μεσαίου μεγέθους, με "μπασκετική" διάταξη κερκίδων, σε αντίθεση με αχανή γήπεδα όπως το ΟΑΚΑ ή το ΣΕΦ. Διαθέτει 500 θέσεις στάθμευσης.

Έχει φιλοξενήσει το Final-Four του Κυπέλλου Ελλάδας το 2000, αλλά και της Ευρωλίγκας το 2000, καθώς και του Champions League του βόλλεϊ το 2005.
Η ιδιοκτησία του είναι ένα ζήτημα που έχει προκαλέσει μεγάλη συζήτηση. Εδώ παραθέτουμε απλώς κάποια γεγονότα: α) Μέρος του οικοπέδου όπου κτίστηκε ήταν δωρεά των αδελφών Δεδέογλου, β) Το γήπεδο κατασκευάστηκε με κρατικά κεφάλαια, γ) Δόθηκε στον ΑΣ ΠΑΟΚ ως περιουσιακό στοιχείο, δ) Μεγάλο μέρος των εξόδων λειτουργίας του πληρώνονται από το Κράτος έως και σήμερα.
Όλες οι φωτογραφίες προέρχονται από το website της J&P Avax
Κλείστε αυτό το παράθυρο ή (αν ήρθατε εδώ από άλλο site) πηγαίνετε στο stadia.gr. Hosted by isol.gr