Γήπεδο Παναιτωλικού
Όλες οι φωτογραφίες που περιέχονται σε αυτή τη σελίδα παρουσιάζονται σε σμίκρυνση. Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε από αυτές και θα τη δείτε σε πλήρες μέγεθος.
Χωρητικότητα: 5.230 (καθήμενοι)
Τοποθεσία:
Το γήπεδο βρίσκεται στο Αγρίνιο, 280 χλμ δυτικά της Αθήνας. Πιο συγκεκριμένα, το Γήπεδο του Παναιτωλικού είναι στη βόρεια πλευρά της πόλης, πολύ κοντά στο νοσοκομείο. Ερχόμενοι από το Αντίρριο, μέσω της Εθνικής Οδού, στην είσοδο του Αγρινίου υπάρχει κυκλικός κόμβος όπου θα δείτε πινακίδα δεξιά προς "Νοσοκομείο". Ακολουθήστε όλες τις παρόμοιες πινακίδες ευθεία, μέχρι να φτάσετε σε μία διασταύρωση με φανάρια, όπου υπάρχει σήμα προς "Νοσοκομείο" δεξιά και προς "Αγιο Κωνσταντίνο" ευθεία. Θα πρέπει να συνεχίσετε ευθεία και θα φτάσετε έξω από το γήπεδο σε 50 μέτρα.
Αν θέλετε να πάτε στο γήπεδο  -  Χρήσιμα links
Κτίστηκε το: 1930 (Τελευταία ανακατασκευή το 2006)
Ρεκόρ θεατών: 11.012 (Παναιτωλικός - Ολυμπιακός, το 1977)
Έδρα: Παναιτωλικός (Superleague)
Πληροφορίες: Το Γήπεδο του Παναιτωλικού διαθέτει μία μεγάλη δυτική εξέδρα και μία μικρότερη ανατολική. Μπορεί να φιλοξενούσε ποδοσφαιρικούς αγώνες από το 1930, η πρώτη όμως κερκίδα (η ανατολική) κατασκευάστηκε μόλις στα μέσα της δεκαετίας του '50, με δωρεά της οικογένειας Παπαστράτου. Τα τελευταία χρόνια το γήπεδο ακουλούθησε την τύχη της ομάδας, έχοντας ουσιαστικά εγκαταλειφθεί στη μοίρα του. Ο νέος όμως ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Φώτης Κωστούλας, έκανε μέσα στο 2005 γνωστά τα σχέδιά του για τη διενέργεια βελτιωτικών έργων στο γήπεδο, με σκοπό την ολοκληρωτική αναμόρφωσή του (δείτε ένα προοπτικό σχέδιο).

Μέχρι το τέλος του 2006 είχαν ολοκληρωθεί τα ακόλουθα έργα: τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα, κατασκευή στεγάστρου πάνω από τη δυτική κερκίδα, ανακαίνιση των εσωτερικών χώρων της (αποδυτήρια, καφετέρια, γραφεία ΠΑΕ, μπουτίκ), κατασκευή νέων δημοσιογραφικών θεωρείων και σουιτών, τοποθέτηση καθισμάτων και στις δύο εξέδρες, ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου. Επιπλέον, το 2009 κατασκευάστηκε ένα νέο στεγασμένο διάζωμα με χωρητικότητα 120 περίπου διακεκριμένων θέσεων πάνω από τη μικρή ανατολική κερκίδα.

Το γήπεδο ανήκει στον ερασιτέχνη Παναιτωλικό ΓΦΣ.
Κλείστε αυτό το παράθυρο ή (αν ήρθατε εδώ από άλλο site) πηγαίνετε στο stadia.gr. Hosted by isol.gr
Το Γήπεδο του Παναιτωλικού - Click για μεγέθυνση!
Η ανατολική κερκίδα του γηπέδου - Click για μεγέθυνση!
Η κύρια δυτική κερκίδα του Γηπέδου του Παναιτωλικού - Click για μεγέθυνση!