Κλειστό Πανελληνίου
Όλες οι φωτογραφίες που περιέχονται σε αυτή τη σελίδα παρουσιάζονται σε σμίκρυνση. Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε από αυτές και θα τη δείτε σε πλήρες μέγεθος.
Χωρητικότητα: 1.000
Τοποθεσία: Το κλειστό βρίσκεται στην Κυψέλη, βόρεια του κέντρου της Αθήνας - για την ακρίβεια, μόλις 1 χιλιόμετρο βόρεια της Πλατείας Ομονοίας. Βρίσκεται δίπλα ακριβώς στο Πεδίο του Αρεως, κοντά στη συμβολή της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με την Πατησίων. Ο πιο απλός τρόπος να φτάσετε μέχρι το κλειστό είναι να χρησιμοποιήσετε τη γραμμή 1 του Μετρό (ΗΣΑΠ) και να κατεβείτε στον σταθμό "Βικτώρια", από όπου το γήπεδο απέχει 500 μέτρα.
Κτίστηκε το: 1976
Έδρα: Πανελλήνιος (Τοπικό Πρωτάθλημα ΕΣΚΑ)
Πληροφορίες: Το Κλειστό Γυμναστήριο του Πανελληνίου διαθέτει 800 σταθερές θέσεις, καθώς και μία επιπλέον λυόμενη κερκίδα πίσω από το ένα καλάθι. Το γήπεδο προϋπήρχε ως ανοιχτό και σκεπάστηκε, με μία πρωτοπορική για την εποχή της κατασκευή, στα τέλη της δεκαετίας του 1970. Φιλοξενεί τις ομάδες μπάσκετ, βόλεϊ και χάντμπολ του Πανελληνίου και αποτελεί μέρος των αθλητικών εγκαταστάσεων του συλλόγου, οι οποίες εκτός από αυτό περιλαμβάνουν στίβο, κολυμβητήρια, γήπεδα τένις και ποδοσφαίρου 5x5, καθώς και κλειστές αίθουσες προπόνησης.

Το κλειστό ανήκει στον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο.
Κλείστε αυτό το παράθυρο ή (αν ήρθατε εδώ από άλλο site) πηγαίνετε στο stadia.gr. Hosted by isol.gr