Γήπεδο Νίκης "Παντελής Μαγουλάς"
Χωρητικότητα: 4.500 (καθήμενοι)
Τοποθεσία: Το γήπεδο βρίσκεται στον Βόλο, λιμάνι της κεντρικής Ελλάδας (320 χλμ από την Αθήνα και 250 χλμ από τη Θεσσαλονίκη), όπου μπορείτε να φτάσετε και σιδηροδρομικώς. Το ίδιο το γήπεδο βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του Βόλου, στο Δήμο Νέας Ιωνίας. Είναι σχετικά εύκολο να το βρείτε. Όπως μπαίνετε στο Βόλο από την Εθνική Οδό (από Βελεστίνο, όχι από Νέα Αγχίαλο), θα πρέπει να στρίψετε αριστερά στα πρώτα φανάρια που θα συναντήσετε. Υπάρχει άλλωστε και η σχετική πινακίδα προς "Νέα Ιωνία". Μετά από 500 μέτρα θα περάσετε τις σιδηροδρομικές γραμμές και έπειτα από άλλο 1 χιλιόμετρο θα φτάσετε έξω από το γήπεδο.
Χάρτης της περιοχής
Κτίστηκε το: 1924
Ρεκόρ θεατών: 6.000 (Νίκη Βόλου - Ολυμπιακός Βόλου, την περίοδο 1982-83)
Έδρα: Το γήπεδο δεν χρησιμοποιείται από καμία ομάδα επαγγελματικών κατηγοριών
Πληροφορίες: Το Γήπεδο της Νίκης Βόλου είναι πραγματικά ταυτόσημο με την προσφυγική αυτή ομάδα. Είναι "στριμωγμένο" ανάμεσα στο δρόμο και σε σπίτια, με τις εξέδρες του να έχουν μία αρκετά παράξενη διάταξη - ιδιαίτερα η νότια πλευρά τους. Η σημερινή μορφή του γηπέδου ανάγεται στο 1970.

Το Γήπεδο της Νίκης ήταν ένα από τα Ολυμπιακά προπονητήρια για τους Αγώνες του 2004. Γι' αυτό το λόγο πραγματοποιήθηκαν έργα αναβάθμισης των εγκαταστάσεών του. Το γήπεδο αναμορφώθηκε, κυρίως με την ανακατασκευή όλης της νότιας λοξής εξέδρας. Μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες η ομάδα της Νίκης Βόλου μετακόμισε προσωρινά στο νέο Πανθεσσαλικό Στάδιο, που βρίσκεται λιγότερα από 2 χιλιόμετρα βορειότερα.

Το γήπεδο ανήκει στον ερασιτέχνη Γ.Σ. Νίκης Βόλου.
Κλείστε αυτό το παράθυρο ή (αν ήρθατε εδώ από άλλο site) πηγαίνετε στο stadia.gr. Hosted by isol.gr
Αποψη του Γηπέδου της Νίκης Βόλου από τα βόρεια
Αριστερά η κεντρική δυτική εξέδρα με το στέγαστρο και δεξιά η βόρεια
Η βόρεια κερκίδα
Η νότια πλευρά των εξεδρών που πρόκειται να ανακατασκευαστεί