Γήπεδο Μεγάρων
Χωρητικότητα: 2.350 (καθήμενοι)
Τοποθεσία:
Το γήπεδο βρίσκεται στα Μέγαρα, μία πόλη της Αττικής 42 χλμ δυτικά από την Αθήνα, όπου μπορείτε να πάτε με το τρένο. Αν πάντως προτιμήσετε το αυτοκίνητο, η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη μέσω της Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου. Προσοχή να μη βγείτε στην έξοδο "Μέγαρα, Νέα Πέραμος", αλλά στην επόμενη όπου οι πινακίδες δείχνουν προς "Μέγαρα, Πάχη".
Σε λίγο θα φτάσετε σε μία διασταύρωση με φανάρια, όπου πρέπει να στρίψετε αριστερά προς "Κόρινθο" και σε 100 μέτρα αμέσως δεξιά προς "Καβελλάρη". Αυτή είναι η οδός Βυζαντίου, στην οποία θα προχωρήσετε όλο ευθεία. Σε περίπου 800 μέτρα θα φτάσετε τις γραμμές του τρένου, με το γήπεδο ακριβώς απέναντί σας.
Κτίστηκε το: 1955 (Τελευταία ανακατασκευή το 2000)
Ρεκόρ θεατών: 3.700 (Βύζας - Λάρισα, το 1967)
Έδρα: Ο Βύζας αγωνίζεται πλέον στο Δημοτικό Στάδιο Μεγάρων (300μ δυτικά)
Πληροφορίες: Το Δημοτικό Γήπεδο Μεγάρων διαθέτει δύο κερκίδες ελαφράς κατασκευής, από τις οποίες η μεγάλη είναι μερικώς στεγασμένη. Η σημερινή του μορφή είναι προϊόν της τελευταίας ανακαίνισης που ολοκληρώθηκε το 2000. Υπάρχουν σχέδια για μελλοντική δημιουργία μίας νέας εξέδρας στη θέση αυτής που υπάρχει τώρα πίσω από τη μία εστία (με καινούρια αποδυτήρια κλπ), όπως και για τοποθέτηση φωτισμού.

Το γήπεδο ανήκει στο Δήμο Μεγάρων και έχει παραχωρηθεί στο Βύζαντα.
Η πρώτη φωτογραφία προέρχεται από το επίσημο site του Βύζαντα Μεγάρων.
Κλείστε αυτό το παράθυρο ή (αν ήρθατε εδώ από άλλο site) πηγαίνετε στο stadia.gr. Hosted by isol.gr