Κλειστό Αμαρουσίου
Χωρητικότητα: 1.350
Τοποθεσία: Το κλειστό βρίσκεται στο Μαρούσι, 9 χλμ βόρεια του κέντρου της Αθήνας. Πιο συγκεκριμένα, το γήπεδο είναι στην περιοχή του Αγίου Θωμά, πολύ κοντά στον κόμβο της Αττικής Οδού με τη Λεωφόρο Κηφισίας και μόλις 500 μέτρα από το ΟΑΚΑ.

Η πρόσβαση σε αυτό με αυτοκίνητο γίνεται από την Κηφισίας. Ερχόμενοι από Αθήνα, πρέπει να στρίψετε αριστερά στον ανισόπεδο κόμβο του Παραδείσου, αμέσως μετά αυτόν του Ολυμπιακού Σταδίου. Στα 50 μέτρα θα βρείτε μία πλατεία όπου πρέπει να πάτε δεξιά και μετά από 200 μέτρα θα δείτε το κλειστό. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε λεωφορείο, η καλύτερη επιλογή σας είναι η νέα γραμμή express Χ14 από το Σύνταγμα στο ΟΑΚΑ, που κάνει στάση πολύ κοντά στο κλειστό.
Κτίστηκε το: 1997
Έδρα: Μαρούσι (Α1 Κατηγορία)
Πληροφορίες: Το Κλειστό του Αγίου Θωμά (όπως είναι γνωστό λόγω της περιοχής όπου βρίσκεται) άρχισε να χρησιμοποιείται τη χρονιά που το Μαρούσι ανέβηκε στην Α1. Μέχρι τότε έδρα της ομάδας ήταν το κλειστό "Σπύρος Λούης", το οποίο βρίσκεται κοντά στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μαρούσι.

Το Κλειστό του Αμαρουσίου, αν και μικρής χωρητικότητας, γεμίζει μόνο στα παιχνίδια της τοπικής ομάδας με κάποιον από τους τρεις μεγάλους της Αθήνας. Παρ' όλα αυτά, υπάρχουν σκέψεις για επέκτασή του.
Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης της ομάδας έχει δηλώσει πως επιθυμεί ένα μεγαλύτερο γήπεδο για το Μαρούσι. Εξετάζεται η δημιουργία ενός νέου κλειστού, υπάρχει όμως και η προοπτική επέκτασης του υπάρχοντος γηπέδου. Αυτό μπορεί να γίνει με την επέκταση των δύο μικρών εξεδρών κατα μήκος του γηπέδου (προσθήκη δηλαδή στα πλάγια του κλειστού), κάτι που θα αυξήσει τη χωρητικότητα κατά 1000 θέσεις.
Το κλειστό ανήκει στο Δήμο Αμαρουσίου.
Κλείστε αυτό το παράθυρο ή (αν ήρθατε εδώ από άλλο site) πηγαίνετε στο stadia.gr. Hosted by isol.gr
Το Κλειστό του Αμαρουσίου
Εσωτερική άποψη του Κλειστού του Αμαρουσίου
Η κεντρική είσοδος του γηπέδου
Εσωτερική άποψη του γηπέδου