Στάδιο Λαμίας
Οι δύο φωτογραφίες που περιέχονται σε αυτή τη σελίδα παρουσιάζονται σε σμίκρυνση. Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε από αυτές και θα τη δείτε σε πλήρες μέγεθος.
Χωρητικότητα: 5.500 (καθήμενοι)
Τοποθεσία:
Το στάδιο βρίσκεται στη Λαμία, μία πόλη της κεντρικής Ελλάδας (210 χλμ βόρεια της Αθήνας), όπου μπορείτε να φτάσετε και σιδηροδρομικώς. Πιο συγκεκριμένα, το στάδιο βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της Λαμίας, ακριβώς δίπλα στο νοσοκομείο της πόλης. Αν έρθετε από την Εθνική Οδό, απλώς ακολουθήστε τις πινακίδες προς το κέντρο της πόλης και κατόπιν αυτές που οδηγούν προς το "Νοσοκομείο". Θα φτάσετε έξω από το νοσοκομείο και το στάδιο περίπου 1 χλμ μετά την κεντρική πλατεία της Λαμίας, κατευθυνόμενοι βόρεια προς τον Δομοκό.
Αν θέλετε να πάτε στο γήπεδο  -  Χρήσιμα links
Κτίστηκε το: 1952
Ρεκόρ θεατών: 11.502 (Λαμία - Τρίκαλα, στις 31/3/1968)
Έδρα: Λαμία (Football League)
Πληροφορίες: Το Στάδιο αποτελεί μέρος του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου (ΔΑΚ) Λαμίας. Είναι κτισμένο σε μία όμορφη τοποθεσία, στις παρυφές της πόλης. Οι κερκίδες του σχηματίζουν ένα πέταλο γύρω από τον αγωνιστικό χώρο, καθώς στη νοτιο-δυτική πλευρά υπάρχει μόνο η κεντρική είσοδος του σταδίου. Σημειώνεται ότι το 2008 τοποθετήθηκαν πλαστικά καθίσματα μπλε χρώματος σε όλες τις κερκίδες (δεν εμφανίζονται στις φωτογραφίες αυτής της σελίδας).

Το στάδιο ανήκει στον Δήμο Λαμίας.
Κλείστε αυτό το παράθυρο ή (αν ήρθατε εδώ από άλλο site) πηγαίνετε στο stadia.gr. Hosted by isol.gr
Το Δημοτικό Στάδιο της Λαμίας από τα νότια - Click για μεγέθυνση!
Το Δημοτικό Στάδιο της Λαμίας - Click για μεγέθυνση!