Στάδιο Κοζάνης
Όλες οι φωτογραφίες που περιέχονται σε αυτή τη σελίδα παρουσιάζονται σε σμίκρυνση. Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε από αυτές και θα τη δείτε σε πλήρες μέγεθος.
Χωρητικότητα: 4.000 (καθήμενοι)
Τοποθεσία:
Το γήπεδο βρίσκεται στην Κοζάνη, 490 χλμ βόρεια της Αθήνας και 115 χλμ δυτικά της Θεσσαλονίκης. Η πόλη αυτή της Μακεδονίας διαθέτει αεροδρόμιο, ενώ μπορείτε πάτε εκεί και σιδηροδρομικώς. Το ίδιο το στάδιο βρίσκεται στη νοτιοδυτική πλευρά της Κοζάνης, στο δρόμο που οδηγεί προς Λευκοπηγή και Αιανή, αλλά και προς Σιάτιστα. Μπορείτε να φτάσετε σε αυτό εύκολα με τα πόδια, μιας και η απόσταση από το κέντρο της πόλης καλύπτεται περπατώντας μέσα σε 15 λεπτά.
Αν θέλετε να πάτε στο γήπεδο  -  Χρήσιμα links
Κτίστηκε το: 1955 (Τελευταία ανακατασκευή το 1986)
Ρεκόρ θεατών: 6.960 (Κοζάνη - Εορδαϊκός, το 1983)
Έδρα: Κοζάνη (Γ' Εθνική)
Πληροφορίες: Το Δημοτικό (πρώην "Εθνικό") Στάδιο Κοζάνης είναι μέρος του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου (ΔΑΚ) της πόλης, μαζί με το Κλειστό Γυμναστήριο "Ιωάννης Σκαρκαλάς" και το κολυμβητήριο, που βρίσκονται ακριβώς δίπλα του. Οι εγκαταστάσεις του σταδίου είναι σχετικά υποτυπώδεις. Διαθέτει μία και μοναδική κερκίδα, στο κέντρο της οποίας υπάρχουν περίπου 1.000 πλαστικά καθίσματα. Στα τέλη του 2004 κατασκευάστηκε και στέγαστρο που καλύπτει περίπου 600 από αυτές τις θέσεις στα "επίσημα" του γηπέδου.
Παρά όμως τα παραπάνω στοιχεία (στα οποία πρέπει να προσθέσουμε και τον ηλεκτροφωτισμό που έχει εγκατασταθεί), το Στάδιο της Κοζάνης δεν ξεφεύγει και αυτό από την "τυπική" εικόνα που έχουν πολλά γήπεδα της ελληνικής περιφέρειας. Όχι μία εικόνα εγκατάλειψης, αλλά παράλληλα ούτε μία που θα λειτουργούσε σαν παράγοντας προσέλκυσης των φιλάθλων.

Το στάδιο ανήκει στον Δήμο Κοζάνης.
Όλες οι φωτογραφίες που εμφανίζονται σε αυτή τη σελίδα προέρχονται από το επίσημο site της Κοζάνης. Πολλές ευχαριστίες στον Κώστα Τσιώρα για την πολύτιμη βοήθειά του.
Κλείστε αυτό το παράθυρο ή (αν ήρθατε εδώ από άλλο site) πηγαίνετε στο stadia.gr. Hosted by isol.gr
Το Στάδιο της Κοζάνης  © www.kozanifc.gr  -  Click για μεγέθυνση!
Το Στάδιο της Κοζάνης από τα βόρεια  © www.kozanifc.gr - Click για μεγέθυνση!
Η δυτική εξέδρα με το κλειστό του μπάσκετ πίσω της     © www.kozanifc.gr - Click για μεγέθυνση!
Το νέο σκέπαστρο της δυτικής εξέδρας © www.kozanifc.gr - Click για μεγέθυνση!
Το Στάδιο της Κοζάνης © www.kozanifc.gr - Click για μεγέθυνση!