Γήπεδο Κορυδαλλού
Όλες οι φωτογραφίες που περιέχονται σε αυτή τη σελίδα παρουσιάζονται σε σμίκρυνση. Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε από αυτές και θα τη δείτε σε πλήρες μέγεθος.
Χωρητικότητα: 4.361 (καθήμενοι)
Τοποθεσία:
Tο γήπεδο βρίσκεται στον Κορυδαλλό, δυτικά του κέντρου της Αθήνας. Για να πάτε εκεί με αυτοκίνητο, ακολουθήστε την Πέτρου Ράλλη, η οποία 500μ μετά τον Κηφισό χωρίζει στα δύο: η Πέτρου Ράλλη συνεχίζει νοτιο-δυτικά, ενώ η Γρηγορίου Λαμπράκη δυτικά, προς Κορυδαλλό και Νίκαια. Ακολουθήστε τη Λαμπράκη για 700μ. Το γήπεδο είναι στα αριστερά σας, 50μ από το δρόμο, στα φανάρια της Πλ. Αρεως. Μπορείτε να πάτε εκεί και με λεωφορείο. Χρησιμοποιήστε το Γ18 (αφετηρία στην Πειραιώς, κοντά στην Ομόνοια) και κατεβείτε στη στάση "Πλατεία Αρεως".
Πληροφορίες για ταξιδιώτες  -  Χρήσιμα links
Κτίστηκε το: 1937 (Τελευταία ανακατασκευή το 2000)
Ρεκόρ θεατών: 7.200 (Προοδευτική - ΟΦΗ, το 1971)
Έδρα: Προοδευτική (Γ' Εθνική)
Πληροφορίες: Το επίσημο όνομα του γηπέδου είναι "Δημοτικό Γυμναστήριο Νίκαιας", μιας και βρίσκεται στα διοικητικά όρια του εν λόγω δήμου. Έχει όμως συνδεθεί με την Προοδευτική, την ομάδα του Κορυδαλλού, έτσι αυτή η ονομασία έχει επικρατήσει. Βρίσκεται 2 χλμ ανατολικά του Γηπέδου της Νεάπολης, έδρα του τοπικού αντιπάλου της Προοδευτικής, του Ιωνικού.

Το γήπεδο έχει μόνο 3 κερκίδες, αφού πίσω από το δυτικό τέρμα υπάρχει ένας τοίχος. Το 2000 τοποθετήθηκαν καθίσματα και φωτισμός, βελτιώνοντας σε κάποιο βαθμό την εικόνα του επονομαζόμενου και "Κλουβιού του Κορυδαλλού". Σημειώνεται ότι παλαιότερα η διοίκηση της Προοδευτικής είχε εκφράσει την επιθυμία της να φύγει από εκεί, κάτι που ίσως γίνει αν κατασκευαστεί ένα νέο γήπεδο στην περιοχή των Λατομείων.

Το γήπεδο ανήκει στον Δήμο της Νίκαιας.
Κλείστε αυτό το παράθυρο ή (αν ήρθατε εδώ από άλλο site) πηγαίνετε στο stadia.gr. Hosted by isol.gr
Το Γήπεδο του Κορυδαλλού - Click για μεγέθυνση!
Η μικρή νότια κερκίδα με τα δημοσιογραφικά θεωρεία - Click για μεγέθυνση!
Η μεγάλη βόρεια κερκίδα - Click για μεγέθυνση!
Το Γήπεδο του Κορυδαλλού - Click για μεγέθυνση!