Κλειστό Κορυδαλλού
Χωρητικότητα: 2.387
Τοποθεσία: Βρίσκεται στον Κορυδαλλό, δυτικά του κέντρου της Αθήνας. Για να πάτε εκεί με το αυτοκίνητο, θα πρέπει να ακολουθήσετε την Πέτρου Ράλλη. Αφού διασχίσει τον Κηφισό, συνεχίζει για άλλα 500 μέτρα και μετά χωρίζει στα δύο: η Πέτρου Ράλλη οδηγεί νοτιο-δυτικά, ενώ η Γρηγορίου Λαμπράκη συνεχίζει δυτικά, προς τον Κορυδαλλό και τη Νίκαια. Εσείς θα πρέπει να ακολουθήσετε τη Λαμπράκη. Μετά από σχεδόν 2 χλμ θα φτάσετε στα φανάρια της διασταύρωσης με την οδό Σολωμού, όπου βρίσκονται οι φυλακές του Κορυδαλλού. Στρίψτε δεξιά και μετά από 150 μέτρα θα δείτε αριστερά σας την κεντρική είσοδο των φυλακών. Ακριβώς απέναντι (στα δεξιά σας δηλαδή) είναι το κλειστό γήπεδο.
Χάρτης της περιοχής
Για να πάτε με λεωφορείο: Από την Αθήνα πάρτε το Α17 (αφετηρία κοντά στην Ομόνοια, στη Ζήνωνος) ή το Γ18 (αφετηρία επίσης κοντά στην Ομόνοια, στη Μενάνδρου). Από τον Πειραιά το 810. Κατεβείτε στη στάση "Φυλακές Κορυδαλλού", επί της Λαμπράκη, από όπου θα περπατήσετε ως το γήπεδο.
Κτίστηκε το: 1994
Έδρα: Το γήπεδο δεν είναι έδρα κάποιας επαγγελματικής ομάδας μπάσκετ
Πληροφορίες: Το επίσημο όνομά του είναι "Κλειστό Γυμναστήριο Κορυδαλλού Θεόδωρος Πούτος". Ήταν από το 2002 ως το 2004 η έδρα του Ολυμπιακού, μιας και το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ανακατασκευαζόταν ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Λόγω της χρήσης του από τους "ερυθρόλευκους" για δύο περιόδους, το γήπεδο αναμορφώθηκε το καλοκαίρι του 2002. Έχει μία μεγάλη εξέδρα και δύο μικρές λυόμενες πίσω από τα καλάθια. Το πλέον χαρακτηριστικό σημείο του πάντως είναι η... τοποθεσία του. Βρίσκεται "σφηνωμένο" ανάμεσα στις γυναικείες (στα νότια) και στις δικαστικές φυλακές (στα δυτικά).
Το Κλειστό του Κορυδαλλού ανήκει στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
Κλείστε αυτό το παράθυρο ή (αν ήρθατε εδώ από άλλο site) πηγαίνετε στο stadia.gr.
Το Κλειστό του Κορυδαλλού από την κορυφή της μεγάλης εξέδρας
Εξωτερική άποψη του Κλειστού του Κορυδαλλού
Αποψη του εσωτερικού του γηπέδου
Η μεγάλη δυτική εξέδρα του γηπέδου