Στάδιο Κομοτηνής
Όλες οι φωτογραφίες που περιέχονται σε αυτή τη σελίδα παρουσιάζονται σε σμίκρυνση. Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε από αυτές και θα τη δείτε σε πλήρες μέγεθος.
Χωρητικότητα: 5.601 (καθήμενοι)
Τοποθεσία:
Το στάδιο βρίσκεται στην Κομοτηνή, 276 χλμ ανατολικά της Θεσσαλονίκης. Μπορείτε να φτάσετε εκεί και σιδηροδρομικώς. Η Κομοτηνή δε διαθέτει αεροδρόμιο, εξυπηρετείται όμως από αυτό της Αλεξανδρούπολης. Το ίδιο το στάδιο βρίσκεται κοντά στο κέντρο της πόλης. Αν έρχεστε με αυτοκίνητο από Θεσσαλονίκη και Ξάνθη μέσω της Εγνατίας, βγείτε στην έξοδο "Κομοτηνή - Δυτικά". Περίπου 4,5 χλμ αργότερα, έχοντας πλέον μπει στην πόλη περνώντας και κάτω από τις γραμμές του τρένου, θα φτάσετε σε διασταύρωση με φανάρια. Στρίψτε δεξιά στην οδό Παναγή Τσαλδάρη και θα δείτε το στάδιο δεξιά σας μετά από 300μ.
Αν θέλετε να πάτε στο γήπεδο  -  Χρήσιμα links
Κτίστηκε το: 1922 (Τελευταία ανακατασκευή το 2009)
Ρεκόρ θεατών: 5.355 (Πανθρακικός - Παναθηναϊκός, στις 13/9/2009)
Έδρα: Πανθρακικός (Superleague)
Πληροφορίες: Το Δημοτικό Στάδιο της Κομοτηνής έχει αναμορφωθεί εκ βάθρων μετά το 2005. Στη μεγάλη βόρεια εξέδρα που κατασκευάστηκε τη δεκαετία του '50 (θύρα 1) και τη μικρότερη νότια που κτίστηκε τη δεκαετία του '70 (θύρα 2), προστέθηκαν τα παρακάτω:
- Το 2005 τοποθετήθηκε στέγαστρο πάνω από τη θύρα 1, η οποία καλύφθηκε και με καθίσματα.
- Το 2006 αναμορφώθηκαν τα αποδυτήρια, η αίθουσα τύπου και τα δημοσιογραφικά θεωρεία.
- Το 2008 κατασκευάστηκε η δυτική μεταλλική εξέδρα, ενώ τοποθετήθηκαν και προβολείς.
- Το 2009 κτίστηκε η ανατολική εξέδρα, τοποθετήθηκε νέος χλοοτάπητας, κατασκευάστηκαν νέα δημοσιογραφικά θεωρεία στην νότια εξέδρα, καθώς και VIP σουίτες στη βόρεια.

Συζητείται ακόμη η προοπτική ολικής ανακατασκευής της νότιας πλευράς του γηπέδου, με κατεδάφιση της υπάρχουσας κερκίδας και κατασκευή νέας, η οποία να καλύπτει όλο το μήκος του αγωνιστικού χώρου. Τεχνικά κάτι τέτοιο είναι εφικτό, με μικρή μετατόπιση του τερέν και παράλληλη κατάργηση του χωμάτινου στίβου, ο οποίος ούτως ή άλλως δεν χρησιμοποιείται. Η χρηματοδότηση πάντως ενός τέτοιου έργου παραμένει για την ώρα όνειρο απατηλό!

Το στάδιο ανήκει στον Δήμο της Κομοτηνής.
Κλείστε αυτό το παράθυρο ή (αν ήρθατε εδώ από άλλο site) πηγαίνετε στο stadia.gr. Hosted by isol.gr
Το Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής (άποψη από τα νότια) - Click για μεγέθυνση!
Αριστερά η ανατολική και δεξιά η νότια κερκίδα - Click για μεγέθυνση!
Αριστερά η δυτική και δεξιά η βόρεια κερκίδα - Click για μεγέθυνση!
Αριστερά η βόρεια και δεξιά η ανατολική κερκίδα - Click για μεγέθυνση!