Στάδιο Κατερίνης
Όλες οι φωτογραφίες που περιέχονται σε αυτή τη σελίδα παρουσιάζονται σε σμίκρυνση. Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε από αυτές και θα τη δείτε σε πλήρες μέγεθος.
Χωρητικότητα: 4.956 (καθήμενοι)
Τοποθεσία:
Το στάδιο βρίσκεται στην Κατερίνη, 70 χλμ νότια της Θεσσαλονίκης (430 χλμ βόρεια της Αθήνας). Η Κατερίνη εξυπηρετείται από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, ενώ μπορείτε να πάτε εκεί και με το τρένο. Το ίδιο το στάδιο βρίσκεται στη νότια πλευρά της πόλης. Ερχόμενοι από την Εθνική Οδό, βγείτε στην έξοδο "Κατερίνη - Παραλία", ακολουθώντας τα σήματα προς Κατερίνη. Θα φτάσετε έξω από το στάδιο μετά από περίπου 2 χλμ.
Συνοπτικό φύλλο πληροφοριών
Κτίστηκε το: 1964
Ρεκόρ θεατών: 7.460 (Πιερικός - ΠΑΟΚ, στις 5/5/1985)
Έδρα: Πιερικός (Football League)
Πληροφορίες: Το Δημοτικό (πρώην "Εθνικό") Στάδιο της Κατερίνης ονομάζεται επισήμως Α' ΔΑΚ (Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο). Διαθέτει στίβο γύρω από τον αγωνιστικό χώρο και δύο κερκίδες, μία μικρότερη ανατολική και μία μεγαλύτερη δυτική.

Από το 2007 έως το 2009 έγιναν κάποια έργα εκσυγχρονισμού του σταδίου, με την τοποθέτηση καθισμάτων στη δυτική κερκίδα (μείωση χωρητικότητας κατά 700 περίπου θέσεις), την εγκατάσταση προβολέων, αλλά και την κατασκευή στεγάστρου. Το τελευταίο πάντως, παρά τον όμορφο σχεδιασμό του, καλύπτει μόνο το κεντρικό τμήμα της κερκίδας. Στα γενικότερα έργα πρέπει επίσης να σημειωθεί και η κατασκευή βοηθητικών γηπέδων πίσω από τη δυτική κερκίδα.

Το στάδιο ανήκει στον Δήμο Κατερίνης.
Κλείστε αυτό το παράθυρο ή (αν ήρθατε εδώ από άλλο site) πηγαίνετε στο stadia.gr. Hosted by isol.gr
Η μεγάλη δυτική στεγασμένη κερκίδα - Click για μεγέθυνση!
Το νέο στέγαστρο της μεγάλης κερκίδας στο Στάδιο της Κατερίνης - Click για μεγέθυνση!
Η μικρότερη ανατολική κερκίδα - Click για μεγέθυνση!