Κλειστό Κλαδισού Χανίων
Όλες οι φωτογραφίες που περιέχονται σε αυτή τη σελίδα παρουσιάζονται σε σμίκρυνση. Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε από αυτές και θα τη δείτε σε πλήρες μέγεθος.
Χωρητικότητα: 2.346
Τοποθεσία: Το κλειστό βρίσκεται στα Χανιά, στη δυτική Κρήτη, όπου μπορείτε να φτάσετε τόσο με πλοίο όσο και αεροπορικώς. Το ίδιο το κλειστό βρίσκεται περίπου 2 χλμ δυτικά του κέντρου της πόλης των Χανίων (μετά τη Νέα Χώρα), κοντά στη θάλασσα. Είναι κτισμένο δίπλα στον χείμαρρο Κλαδισό, εξ ου και το όνομά του, προκειμένου να μη συγχέεται με το παλαιό κλειστό γυμναστήριο που βρίσκεται δίπλα στο Στάδιο των Χανίων.
Κτίστηκε το: 2005
Έδρα: Κύδων Χανίων (Τοπικό πρωτάθλημα ΕΚΑΣΚ)
Πληροφορίες: Η κατασκευή του νέου κλειστού γυμναστηρίου των Χανίων είχε εξαγγελθεί για πρώτη φορά το 1995. Η κατασκευή του όμως άρχισε 7 χρόνια μετά, από την εταιρεία ΑΚΤΕΡ, με κόστος που έφτασε τα € 4.400.000.
Διαθέτει δύο μεγάλες κερκίδες, έχουν όμως τοποθετηθεί και δύο πτυσσόμενες κερκίδες (δεν φαίνονται στις πιο πάνω φωτογραφίες), που αυξάνουν τη συνολική χωρητικότητα στις 2.346 θέσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι το γήπεδο φιλοξενεί πολύ συχνά αγώνες βόλεϊ και χάντμπολ.

Το κλειστό γυμναστήριο ανήκει στον Δήμο Χανίων.
Οι εσωτερικές φωτογραφίες είναι ευγενική παραχώρηση της εφημερίδας Χανιώτικα Νέα.
Κλείστε αυτό το παράθυρο ή (αν ήρθατε εδώ από άλλο site) πηγαίνετε στο stadia.gr. Hosted by isol.gr