Κλειστό Κανήθου Χαλκίδας
"Τάσος Καμπούρης"
Όλες οι φωτογραφίες που περιέχονται σε αυτή τη σελίδα παρουσιάζονται σε σμίκρυνση. Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε από αυτές και θα τη δείτε σε πλήρες μέγεθος.
Χωρητικότητα: 1.120
Τοποθεσία:
Το κλειστό βρίσκεται στη Χαλκίδα, 70 χλμ βόρεια της Αθήνας. Στην πόλη μπορείτε να φτάσετε και με το τρένο. Η Κάνηθος είναι η πλευρά της Χαλκίδας που βρίσκεται στη βοιωτική ακτή, όχι στο νησί της Εύβοιας. Για να φτάσετε μέχρι το κλειστό, ερχόμενοι από την Αθήνα, δεν θα πρέπει να περάσετε τη νέα κρεμαστή ("υψηλή") γέφυρα, αλλά να ακολουθήσετε τις πινακίδες προς την παλιά κινητή γέφυρα. Πριν φτάσετε στη γέφυρα, θα δείτε μία πινακίδα να δείχνει αριστερά προς το "Αθλητικό Κέντρο Κανήθου". Ακολουθήστε την και σε 500μ στρίψτε πάλι αριστερά σε μια νέα πινακίδα που θα βρείτε. Θα φτάσετε στο κλειστό γήπεδο μετά από ακόμη 500μ.
Κτίστηκε το: 1996
Έδρα: Ίκαρος Χαλκίδας (Α1 Κατηγορία)
Πληροφορίες: Το κλειστό φέρει το όνομα του Τάσου Καμπούρη, ενός από τους κορυφαίους αθλητικούς παράγοντες της Χαλκίδας. Διαθέτει δύο όμοιες κερκίδες κατά μήκος του γηπέδου, ενώ πίσω από ένα από τα καλάθια υπάρχει μία σκηνή θεατρικών παραστάσεων. Στη θέση της υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης πτυσσόμενης εξέδρας, με την οποία μπορεί να αυξηθεί η χωρητικότητα του κλειστού κατά 500 περίπου θέσεις.

Το Κλειστό της Κανήθου έχει στο παρελθόν φιλοξενήσει επίσημους και φιλικούς αγώνες της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ, καθώς και το All-Star Game του 2003. Επίσης, σε αυτό έχει διεξαχθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης Γυναικών του 2002.

Το κλειστό ανήκει στον Δήμο Χαλκίδας.
Κλείστε αυτό το παράθυρο ή (αν ήρθατε εδώ από άλλο site) πηγαίνετε στο stadia.gr. Hosted by isol.gr