stadia.gr/forum Forum Index stadia.gr/forum
Εδώ μιλάμε για τα πάντα. Από Καλατράβα μέχρι… Καλομοίρα!
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Αμυντικοί Eξοπλισμοί
Goto page 1, 2, 3 ... 15, 16, 17  Next
 
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Το "πολιτικό" κλουβί με τους τρελούς
View previous topic :: View next topic  
Author Message
KPHTH Rulez
Guest





PostPosted: Mon May 23, 2005 7:56 pm    Post subject: Αμυντικοί Eξοπλισμοί Reply with quote

Ρε παιδιά επειδή έχω ως στόχο μου την ΣΜΑ(Σχολή Μηχανικών Αεροσκαφών) που σημαίνει ότι ψάχνομαι λιγάκι και επειδή έχουμε ένα αρκετά κοντινό οικογενειακό φίλο που πετάει με F-16 μας έχει πει ότι κι εμείς κάνουμε μαλακίες στους Τούρκους...Δεν είναι μόνο αυτοί που μπαίνουν στον εναέριο χώρο μας......Χαλαρώστε....Απλά αυτοί είναι λίγο υπερβολικοί.....Το έχουν γα..... το θέμα...............

Θυμάμαι που παλιά είχαν στις ειδήσεις ένα βίντεο μέσα από ένα F-16 που είχε κλείδώσει τον Τούρκο και ήταν έτοιμος να πατήσει ένα κουμπάκι και να στείλει στο διάολο τον Τούρκο κι ακόμα παραπέρα.....Ήταν απλά θεϊκό....Τελευταία στιγμή όμως επικράτησε η λογική.......


Όνειρο μου να πετάξω με ένα τέτοιο αλλά δυστυχώς έχω μυωπία... Crying or Very sad Αλλιώς πήγαινα κατευθείαν για Ιπτάμενος...
Back to top
losada7
Moderator
Moderator


Joined: 23 Mar 2004
Posts: 4162

PostPosted: Mon May 23, 2005 8:07 pm    Post subject: Reply with quote

Άν ίσχυε αυτό που λες ότι δηλαδή εμείς μπαίνουμε μέσα... θα άκουγες για πολλά ""ατυχήματα"" ελλήνων πιλότων σε εβδομαδιαία βάση αφού θα τους καταρύπταν. Όσες φορές εμείς στρατηγικά μπήκαμε στα "χωράφια τους" αυτοί απαντήσαν με θανάσιμο χτύπημα(βλέπε Ισαακ και Σολωμού). Δεν νομίζω ότι γίνεται οργανωμένη παραβίαση από εμάς αλλά συμβαίνουν κάποια σπάνια περιστατικά και γι αυτό περνούν απαρατήρητα από το τύπο των δύο χωρών.
Back to top
View user's profile Send private message
KPHTH Rulez
Guest





PostPosted: Mon May 23, 2005 8:10 pm    Post subject: Reply with quote

Αυτό που λες είναι άτοπο....Αν μας κατέρριπταν θα είχε ήδη αρχίσει πόλεμος.Τα περιστατικά που αναφέρεις δε συγκρίνονται με Σχέσεις καθαρά Ελλάδας-Τουρκίας και προπαντώς με την Αεροπορία.Είναι πιο σοβαρά τα πράγματα με τους πιλότους.

Επιπλέον,γίνονται οργανωμένες παραβιάσεις όπως κάνουν και οι Τούρκοι που έρχονται μέχρι την Κρήτη και φωτογρφίζουν.....Η Ελλάδα δε θα μπορούσε να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια...είναι απλή στρατηγική....
Back to top
Rohan
Full Member
Full Member


Joined: 17 Dec 2004
Posts: 382
Location: Middle Earth

PostPosted: Tue May 24, 2005 9:49 am    Post subject: Reply with quote

Arrow KRHTH RULEZ: Πως σε καταλαβαίνω! Έχουμε και οι δυο την ίδια αρρώστια! Εμένα ήταν η υπερμετρωπία που με εμπόδισε να γίνω ιπτάμενος και να κατευθυνθώ επαγγελματικά αλλού! Α, παρεπιπτώντως, φαντάζομαι να ξέρεις ότι στην Κρήτη (Καστελλι) έχουν τη βάση τους τα νέα και από τα πιο σύγχρονα στο κόσμο F-16 block 52+ της Πολ. Αεροπορίας!

Arrow Λοσάντα: Είναι επιβεβαιωμένο από πολλές πλευρές (και από προσωπικές πληροφορίες που έχω) ότι και εμείς κάνουμε "διάφορα" με τα αεροπλάνα μας στους απέναντι! Απλά για ευνόητους λόγους (ευτυχώς) το γεγονός αυτό παραμένει για τον πολύ κόσμο απλά μια "φήμη" ή "ανεπίσημες πληροφορίες".
Στον ιδιότυπο και ακύρηχτο αυτόν "πόλεμο" των παραβιάσεων που υπάρχει τα τελευταία 30 χρόνια μάλιστα, η Ελλ. Πολ. Αεροπορία έχει καταρρίψει άμεσα ή έμμεσα γύρω στα 4 Τουρκικά Αεροσκάφη (2 F-102 Delta Dagger to 1975 και 2 F-16 σε ξεχωριστά περιστατικά τη δεκαετία του '90). Βεβαίως και εμείς θρηνήσαμε μια απώλεια, αυτή του υποσμηναγού Σιαλμά, ο οποίος έπεσε ανοιχτά του Αγ. Ευστρατίου το 1991 αν θυμάμαι καλά, ύστερα από μια άνιση μάχη όταν με το παλιό Mirage F1 του προσπαθώντας να πάρει την "ώρα 6" ενός ολοκαίνουργιου τουρκικού F-16, κατέβηκε πολύ χαμηλά με αποτέλεσμα να προσκρούσει στη θάλασσα. Ίσως φανεί υπερβολικό, αλλά στις κλειστές αερομαχίες, η ΠΑ διαθέτει τους καλύτερους πιλότους στον κόσμο μπροστά και από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ! Το κακό είναι ότι όλα αυτά τα χρόνια μαζί με το δικό μας έχουμε ανεβάσει και το επίπεδο των Τούρκων πιλότων, οι οποίοι πλέον επιδιώκουν τις εμπλοκές ακριβώς γι'αυτό το λόγο!
Back to top
View user's profile Send private message
P.A.O.
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3545
Location: GATE 13 - SINCE 1966

PostPosted: Tue May 24, 2005 12:30 pm    Post subject: Reply with quote

Φιλοι μου KPHTH Rulez & Rohan , λυπαμαι που το λεω αλλα ΕΓΩ μπηκα και καθησα για 10 λεπτα στο κοπκιτ του εκπληκτικου F-16 !!!!!!!

http://perso.ksurf.net/Phantom/F16/F16C_062%20_Greek.JPG

Arrow Να ειναι ευλογημενος ο θειος μου Laughing


Edit από Losada -- Η ίδια φωτογραφία δημοσιοποιειται από άλλο μέλος μερικά post παραπάνω.

Προς όλους: Παρακαλώ να διευκολύνουμε τα μέλη και τους επισκέπτες με αργή σύνδεση και να μην φορτώνουμε το φόρουμ με φωτογραφίες ειδικά εάν αυτές εμφανίζονται παραπάνω.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
KPHTH Rulez
Guest





PostPosted: Tue May 24, 2005 12:46 pm    Post subject: Reply with quote

Ρε P.A.O. τι μου το λες τώρα αυτό;
Έχετε όλοι βάλει στόχο να με τρελάνετε;;;

Arrow Rohan
Αυτά που είπες στον losada ομολογώ ότι δεν τα ήξερα...Είναι σίγουρο ότι θα έχουν συμβεί αρκετά ατυχήματα αλλά κατά πόσο επιτρέπεται (σύμφωνα με διεθνής κανονισμούς και νόμους)να καταρρίπτεις ένα αεροσκάφος που έχει εισέλθει στον εναέριο χώρο σου;Τώρα πλέον είναι στη μόδα να τα αναχαιτίζεις......
Για τα F16 είχα ακούσει ότι τα είχαν φέρει στην Κρήτη αλλά στα Χανιά όχι στο Καστέλλι....Θα προσπαθήσω να μάθω και θα σου πω...
Back to top
assotos yios
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 30 Mar 2004
Posts: 955
Location: not aswtosgios blogspot :-)

PostPosted: Tue May 24, 2005 1:09 pm    Post subject: Reply with quote

"Επιτρεπεται" η καταριψη μαχητικων που εχουν μπει στον εθνικο εναεριο χωρο σου,αν βεβαια μπορεις να πεισεις τους αλλους οτι οντως παραβιαστηκε...Τελως παντων αυτα τα παλλικαριστικα του τυπου "και εμεις τους παραβιαζουμε" που κυκλοφορουν ποτε δε τα γουσταρα.Οι αλλοι εχουν σχεδιο δε κανουν οτι τους γουσταρει...

Καταρριψη τουρκικου F16 επιβεβαιωμενη ειναι μονο αυτη στις 8 Οκτωβριου 1996 απο τον υποσμηναγο Α. Γριβα.Εκτος αν μετρατε και ενα που επεσε επειδη του τελειωσαν τα καυσιμα καποιο καιρο αργοτερα.

Στο Καστελλι απ' οσο ξερω μετασταθμευουν αεροσκαφη επιφυλακης απο τη Σουδα.
Back to top
View user's profile Send private message
siakabetis
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 01 Oct 2004
Posts: 1426
Location: patras

PostPosted: Tue May 24, 2005 1:13 pm    Post subject: Reply with quote

και τωρα θα παρουμε κανα 35 καινουργιαf 16 kai κανα 20 μεταχειρησμενα ολλανδικα ετσι ακουγετε.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Rohan
Full Member
Full Member


Joined: 17 Dec 2004
Posts: 382
Location: Middle Earth

PostPosted: Tue May 24, 2005 3:02 pm    Post subject: Reply with quote

O Αssotos με πρόλαβε. Τα νέα F-16 block 52+ έχουν την βάση τους στη Σούδα και συγκεκριμένα στην 115 Πτέρυγα μάχης. Οι τρεις μοίρες που την αποτελούν είναι η 340 (πρώην Α7), η 334 και η 343.
Επίσης ο ενημερωμένως Assotos έχει δίκιο σε ότι αφορά τις 2 απώλειες των τουρκικών F-16. Όντως για το δεύτερο η επίσημη εκδοχή ήταν ότι έμεινε από καύσιμα και πολύ πιθανόν να ισχύει κάτι τέτοιο. Κάτι είχε ακουστεί επίσης και για απειρία του χειριστή του.
Θα διαφωνήσω με τον Άσωτο σε ένα σημείο μόνο: Δεν κάνουνε οι έλληνες πιλότοι τσαμπουκάδες εν θερμώ. Αν ίσχυε αυτό τότε θα έιχαμε χάσει τον έλεγχο από πολύ νωρίς. Απλά όπως οι Τούρκοι "βγάζουν" αποστολές για Αιγαίο προκειμένου -πέρα από τις πολιτικές σκοπιμότητες-να μας τσεκάρουν και να εκπαιδευτούν απέναντι σε μια από τις καλύτερες αεροπορίες του κόσμου, την Ελληνική, έτσι και εμείς "βγάζουμε" αποστολές για να μετρήσουμε τον αντίπαλο. Βέβαια είμαστε πιο "διακριτικοί" από τους απέναντι αυτό είναι σίγουρο Wink

Τώρα για τα επιπλέον αεροσκάφη που θα αγοράσουμε, όντως μελετάται μια αγορά 20-40 αεροσκαφών, τα οποία θα είναι μάλλον 20-30 F-16 block 52+ και πιθανόν 10 Μirage 2000-5, εφ' όσον γι' αυτό τον τύπο ξεπεραστούν κάποια προβλήματα με το λογισμικό του συστήματος αυτοπροστασίας τών αεροσκαφών που έχουμε ήδη αρχίσει να παραλαμβάνουμε. Οι απόφαση αναμένεται να παρθεί εντός του καλοκαιριού, γιατί πρέπει να καλυφθούν επείγουσες ανάγκες από την ήδη δρομολογημένη απόσυρση των F-4 Phantom SRA (Πρόκειται για τα υπόλοιπα φάντομ που δεν αναβαθμίστηκαν στο επιπεδο των 36 F-4 Peace Icarus).
Επίσης κυκλοφορεί η πληροφορία ότι από το φθινόπωρο θα αρχίσουν οι διεργασίες για το μελλοντικό μαχητικό, με προοπτική τουλάχιστον 60 μονάδων και με ανοιχτή ατζέντα για τον τύπο, οπότε εκτός του Eurofighter, αναμένεται ανταποκριση τόσο για το Rafale και το JSF, όσο και για την οικογένεια Suckhoi 30-35 αλλά ακόμη και για F-18E/F και Grippen!
Για να δούμε..... Confused
Back to top
View user's profile Send private message
KPHTH Rulez
Guest





PostPosted: Tue May 24, 2005 3:14 pm    Post subject: Reply with quote

Πότε δημιούργησα αυτό το topic και δεν το κατάλαβα;!ΟΚ,mods....I got that...

Άκουσα ότι ο Καραμανλής κανόνισε τα πάρε-δώσε με τους αμερικανούς.ΤΟ θέμα είναι ότι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην πάρουμε τα περίφημα Eurofighter.Είναι ευρωπαικά και είναι και αρκετά καλά αεροπλάνα.

Βέβαια δεν έχουν τις ίδιες ευκολίες με τα F-16 όσον αφορά το θέμα με τις αναχαιτίσεις κτλ αλλά καλό θα ήταν να ανανεώναμε λίγο το στόλο μας.Όχι μόνο F-16.

Κάτι που δεν ξέρω αν γνωρίζετε πολλοί.Όλοι ξέρουμε τα Αεροπλάνα F-16,F-14,F-22 κτλ, A-7,A-10 ktl B-52 κτλ....Το F συμβολίζει Fighter,το Α Attacker και το B bomber.

Απ'ότι ξέρω η Ελλάδα διαθέτει F-16,F-4 Phantom,Mirage 2000,A-7 Corsair και κάτι άλλες παλιατζούρες(αυτά όσον αφορά τα πολεμικά).Ορίστε το Site με τα αεροσκάφη που έχουμε που περιλαμβάνει και τα transport(C-130) και ελικόπτερα και πυροσβεστικά.

Κάντε κλικ εδώ!!

A-7 Corsair
F-4 Phantom

Επίσης στο ίδιο site (εδώ) είδα ότι τα περίφημα F-16 που αναφέρθηκαν πριν είναι και στη Σούδα και στο Καστέλλι...

----EDIT

Όταν έκανα το post απαντήθηκε το ερώτημα για τα Eurofighter και γουστάρω πολύ τα F-18.


Last edited by KPHTH Rulez on Tue May 24, 2005 3:25 pm; edited 2 times in total
Back to top
losada7
Moderator
Moderator


Joined: 23 Mar 2004
Posts: 4162

PostPosted: Tue May 24, 2005 3:14 pm    Post subject: Reply with quote

Ουσιαστικά η αναφορά για shouyqoi είναι για τα μάτια του κόσμου. Οι πολιτικοί τα έχουν ήδη αποκλείσει Twisted Evil . Αυτό που με κούφανε όμως και δεν το είχα ακούσει ποτέ είναι για τα Hornet (f18) Shocked
Back to top
View user's profile Send private message
Rohan
Full Member
Full Member


Joined: 17 Dec 2004
Posts: 382
Location: Middle Earth

PostPosted: Tue May 24, 2005 3:30 pm    Post subject: Reply with quote

Το F-18 είναι μια πονεμένη ιστορία. Τώρα ξαναμπαίνουν στο παιχνίδι, επειδή η κυβέρνηση θέλει να κάνει την διαδικασία επιλογής του μελλοντικού μαχητικού ανοιχτή και από μηδενική βάση, οπότε αναμένεται να προσέλθουν όλοι όσοι έχουν κάτι να προσφέρουν. Έτσι, εκτός από την Lockheed με το JSF, αναμένεται και ενδιαφέρον από την Boeing με τον τελευταίο τύπο του Hornet, το μοντέλο F-18-E/F.
Τα παραπάνω τα αναλύουν με λεπτομέρειες και τα τρέχοντα τεύχη του ειδικού τύπου.
Back to top
View user's profile Send private message
KPHTH Rulez
Guest





PostPosted: Tue May 24, 2005 3:46 pm    Post subject: Reply with quote

Αν θυμάμαι καλά τα παραπάνω αεροσκάφη δεν είναι F/A-18;
Ή αναφέρομαι σε διαφορετικούς τύπους αεροπλάνων;


Θυμάμαι ότι το πρώτο flight simulator που έπαιξα ήταν με ένα A-10 και έπειτα με ένα F/A-18.Ομολογώ ότι ήταν δύσκολο να μάθω τον νέο τύπο αεροπλάνου αλλά τελικά έγινα αρκετά καλός.

Τώρα,που έχω συμβιβαστεί με την ιδέα ότι δεν θα μπορέσω να φίνω πιλότος σε πολεμικό,πετάω είτε με ένα μικρό Cessna,είτε με ένα δικινητήριο Beechcraft Kingair είτε με Boeing 737-400 ή 747-400.

Γαμώ τα μάτια μου....και το κακό είναι ότι ούτε με laser μπορώ να γίνω πιλότος.

Τέλος της μεγάλης παρένθεσης.
Back to top
P.A.O.
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3545
Location: GATE 13 - SINCE 1966

PostPosted: Tue May 24, 2005 4:06 pm    Post subject: Reply with quote

KPHTH Rulez wrote:
Γαμώ τα μάτια μου....και το κακό είναι ότι ούτε με laser μπορώ να γίνω πιλότος


Μη εισαι τοσο σκληρος με τον εαυτο σου χα χα χα χα Laughing
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
KPHTH Rulez
Guest





PostPosted: Tue May 24, 2005 6:45 pm    Post subject: Reply with quote

Μερικές φορές επιβάλλεται bro.
Α!Και κάτι άλλο...
Εγώ έχω κάτσει σε cockpit ενός Mirage F1 και σε ένα A-7 Corsair(τεράστιο αεροπλάνο αν και δεν του φαίνεται στις φωτογραφίες).Βέβαια εγώ δεν έχω θείο στην αεροπορία αλλά ήταν η γιορτή της Αεροπορίας.11 Νοεμβρίου νομίζω,του αρχαγγελου Μιχαήλ.
Back to top
worldofjustice
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Sep 2004
Posts: 983
Location: Zurich

PostPosted: Tue May 24, 2005 9:45 pm    Post subject: Reply with quote

Rohan wrote:
Ίσως φανεί υπερβολικό, αλλά στις κλειστές αερομαχίες, η ΠΑ διαθέτει τους καλύτερους πιλότους στον κόσμο μπροστά και από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ!


κάτι τέτοια ωραία στατιστικά πώς τα ξέρετε ρε παιδιά?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
siakabetis
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 01 Oct 2004
Posts: 1426
Location: patras

PostPosted: Tue May 24, 2005 11:36 pm    Post subject: Reply with quote

με τοσες αναχαιτησεις καθε μερα λογικο ειναι
με βαση τα αμυντικα θεματα μαιου η αγορα leopard2 a4 αναμενεται να δημιουργησει σημαντικο στρατηγικο πλεονεκτηνα εναντι της τουρκιας
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
savroulis
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 1632
Location: Athens, Greece

PostPosted: Wed May 25, 2005 5:46 am    Post subject: Reply with quote

πόσοι έχουνε εμπειρία όμως με την σκανδάλη και την ένοια σκοτώνω.....
Back to top
View user's profile Send private message
Rohan
Full Member
Full Member


Joined: 17 Dec 2004
Posts: 382
Location: Middle Earth

PostPosted: Wed May 25, 2005 10:25 am    Post subject: Reply with quote

worldofjustice wrote:
Rohan wrote:
Ίσως φανεί υπερβολικό, αλλά στις κλειστές αερομαχίες, η ΠΑ διαθέτει τους καλύτερους πιλότους στον κόσμο μπροστά και από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ!


κάτι τέτοια ωραία στατιστικά πώς τα ξέρετε ρε παιδιά?


Η Ελλ. Πολεμ. Αεροπορία, σε περίπτωση που δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει, βρίσκεται από το 1974 και μετά σε συνεχή πολεμική ετοιμότητα! Κι' αυτό λόγω των καθημερινών παραβιάσεων και αναχαιτήσεων στο Αιγαίο. Μιλάμε για μια περίοδο 31 ετών! Μόνο η περίπτωση του Ισραήλ με το συνεχή πόλεμο φθοράς που είχε κυρίως στις δεκαετίες του 60 και του 70 μπορεί να θεωρηθεί ως κάτι ανάλογο με τη διαφορά ότι οι Ισραηλινοί είχαν και έχουν απέναντι τους υποδεέστερης ποιότητας άψυχο και έμψυχο υλικό. Από την άλλη πλευρά οι ΗΠΑ λογω της συνεχούς τους εμπλοκής σε περιφερειακές συγκρούσεις τα τελευταία 50 χρόνια έχουν σημαντική πραγματική πολεμική εμπειρία. Όμως και οι Αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις σχεδόν πάντοτε είχαν απέναντι τους υποδεέστερους αντιπάλους ποιοτικά τουλάχιστον και όχι πάντοτε με τα καλύτερα αποτελέσματα (π.χ. Βιετναμ). Οι αμερικανοί όμως είναι πρακτικοί μαθαίνουν από τα λάθη τους και βελτιώνουν τις τακτικές τους.

Δεν πιστεύω ότι η Ελλ. Πολ. Αεροπορία είναι η καλύτερη στον κόσμο. Έχει σοβαρές ελλείψεις και αδυναμίες τόσο σε αριθμούς, όσο και σε ποιότητα, οργάνωση και επάνδρωση. Όμως σε ένα συγκεκριμένο τομέα, αυτό των αναιχαιτήσεων/εμπλοκών/ κλειστής αερομαχίας, πιστέυω ακράδαντα ότι διαθέτει μερικούς από τους καλύτερους πιλότους στον κόσμο! Αλλά και το γενικότερο επίπεδο του συνόλου των πιλότων της που εμπλέκονται με το αντικείμενο είναι ότι καλύτερο μπορεί να βρει κανείς διεθνώς! Είναι η καθημερινή τριβή με αποστολές σε πραγματικές συνθήκες και η συνεχώς βελτιούμενη ποιοτική και ποσοτική απειλή από τους απέναντι που οδήγησε σ' αυτό το αποτέλεσμα.
Θα μπορούσα να πω πάρα πολλά ακόμη αλλά δεν θέλω να κατρακυλήσω στα όρια της γραφικότητας γιατί πολλά από όσα θα ήθελα να παραθέσω θα φανούν υπερβολικά.
Απλά θα αναφέρω ως ένδειξη το γεγονός ότι σε όλες τις διεθνείς συνεκπαιδεύσεις που έχει συμμετάσεχει η Π.Α. έχει αριστεύσει (εκτός από περιπτώσεις όπου υπολοιπόταν σε ποιότητα και τεχνολογία άψυχου υλικού)
και έχει φέρει σε δύσκολη θέση όλους τους εκπαιδευόμενους "αντιπάλους" της κατά καιρούς, των Αμερικανών συμπεριλαμβανομένων.
Δεν είναι τυχαίο ότι σχεδόν πάντοτε στα ελλ. αεροσκάφη αναθέτουν ρόλους αναχαίτησης/αερ. ασφάλειας ενώ πολύ συχνά οι Έλληνες παίζουν και τον ρόλο των agressors (της απεικόνησης δηλαδή εχθρικής αεροπορικής απειλής). Τίποτε δεν είναι τυχαίο.
Back to top
View user's profile Send private message
losada7
Moderator
Moderator


Joined: 23 Mar 2004
Posts: 4162

PostPosted: Wed May 25, 2005 12:51 pm    Post subject: Reply with quote

Σωστός ο Rohan και πραγματικά συμφωνώ μαζί του ότι στο συγκεκριμένο τομέα επιχειρήσεων ... ίσως να είμαστε #1 . Στη τριάδα είμαστε σίγουρα ! (Ελλάς, Ισραήλ, ΗΠΑ)
Back to top
View user's profile Send private message
assotos yios
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 30 Mar 2004
Posts: 955
Location: not aswtosgios blogspot :-)

PostPosted: Wed May 25, 2005 12:54 pm    Post subject: Reply with quote

Tη Tουρκια γιατι τη βγαζετε απ'εξω Question Μαζι δε προπονουμαστε? Twisted Evil
Back to top
View user's profile Send private message
Pagouras
Senior Member
Senior Member


Joined: 11 Jan 2005
Posts: 528
Location: Γαλάτσι,Αθήνα(Άντε & λίγο Γιάννινα)

PostPosted: Wed May 25, 2005 12:57 pm    Post subject: Reply with quote

Εμεις παιζουμε αμυνα...Αυτοι μονο επιθεση!
Back to top
View user's profile Send private message
KPHTH Rulez
Guest





PostPosted: Wed May 25, 2005 4:07 pm    Post subject: Reply with quote

Σωστά όλα τα παραπάνω αλλά στα αλήθεια μας τιμάει αυτό το πράγμα;Δε θα ήθελα να πάω αλλού τη συζήτηση αλλά ίσως να ήταν καλύτερα αν όλα αυτά τα χρήματα πήγαιναν σε παιδεία,υγεία.......γιατί όχι γήπεδα και στάδια! Very Happy

Τώρα,σχετικά με αυτά που είπε ο Rohan θα συμφωνήσω αλλά θα ήθελα να προσθέσω και κάτι.Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι τα αεροπλάνα μας είναι πολύ παλιά.Μόνο τα F-16 έχουμε που είναι καλά...

Οι Αμερικάνοι αντιθέτως έχουν της «πόρνης» τον εξοπλισμό.
α)Αεροπλανοφόρα
β)Έχουν F-22,F-18,F-14 αντί για τα δικά μας Mirage και F-16.
γ)Έχουν A-10,B-52,F-117 (Stealth) ενώ εμείς A-7!!!

Επιπλέον,το να πούμε ότι η Ελλάδα είναι η #1 είναι κάπως απόλυτο και βιαστικό συμπέρασμα.Θα έλεγα ότι μπορεί να είμαστε οι πρώτοι σε αερομαχίες αλλά όσον αφορά βομβαρδισμούς και γενικά Αέρας-->έδαφος οι Αμερικάνοι μας τα καθίζουν χαλαρά.Επίσης,η Ελλάδα δεν γνωρίζω αν έχει τις προοπτικές να κάνει μία σοβαρή επίθεση.....Οι Αμερικάνοι σίγουρα μπορούν.

Δεν αναφέρομαι καθόλου στο Ισραήλ γιατί δεν ξέρω καθόλου για εξοπλισμό ...
Back to top
worldofjustice
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Sep 2004
Posts: 983
Location: Zurich

PostPosted: Wed May 25, 2005 7:20 pm    Post subject: Reply with quote

Γιατί δεν παίρνουμε saab?

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
siakabetis
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 01 Oct 2004
Posts: 1426
Location: patras

PostPosted: Wed May 25, 2005 10:51 pm    Post subject: Reply with quote

KPHTH Rulez wrote:
Σωστά όλα τα παραπάνω αλλά στα αλήθεια μας τιμάει αυτό το πράγμα;Δε θα ήθελα να πάω αλλού τη συζήτηση αλλά ίσως να ήταν καλύτερα αν όλα αυτά τα χρήματα πήγαιναν σε παιδεία,υγεία.......γιατί όχι γήπεδα και στάδια! Very Happy
το 74 και τα ιμια το 96 δεν ειναι και πολυ μακρια
Τώρα,σχετικά με αυτά που είπε ο Rohan θα συμφωνήσω αλλά θα ήθελα να προσθέσω και κάτι.Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι τα αεροπλάνα μας είναι πολύ παλιά.Μόνο τα F-16 έχουμε που είναι καλά...

Οι Αμερικάνοι αντιθέτως έχουν της «πόρνης» τον εξοπλισμό.
α)Αεροπλανοφόρα
β)Έχουν F-22,F-18,F-14 αντί για τα δικά μας Mirage και F-16.
γ)Έχουν A-10,B-52,F-117 (Stealth) ενώ εμείς A-7!!!

Επιπλέον,το να πούμε ότι η Ελλάδα είναι η #1 είναι κάπως απόλυτο και βιαστικό συμπέρασμα.Θα έλεγα ότι μπορεί να είμαστε οι πρώτοι σε αερομαχίες αλλά όσον αφορά βομβαρδισμούς και γενικά Αέρας-->έδαφος οι Αμερικάνοι μας τα καθίζουν χαλαρά.Επίσης,η Ελλάδα δεν γνωρίζω αν έχει τις προοπτικές να κάνει μία σοβαρή επίθεση.....Οι Αμερικάνοι σίγουρα μπορούν.

Δεν αναφέρομαι καθόλου στο Ισραήλ γιατί δεν ξέρω καθόλου για εξοπλισμό ...
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Το "πολιτικό" κλουβί με τους τρελούς All times are GMT + 2 Hours
Goto page 1, 2, 3 ... 15, 16, 17  Next
Page 1 of 17

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Web hosting by isol.gr