stadia.gr/forum Forum Index stadia.gr/forum
Εδώ μιλάμε για τα πάντα. Από Καλατράβα μέχρι… Καλομοίρα!
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Τεχνικά θέματα(Η/Υ-Κινητά-Ψηφιακές Μηχανές-Palmtops-Gadgets)
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 21, 22, 23, 24  Next
 
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Το "πολιτικό" κλουβί με τους τρελούς
View previous topic :: View next topic  

Τι σύνδεση χρησιμοποιείτε για να έχετε πρόσβαση στο δίκτυο ;
ADSL - Ευρυζωνική Σύνδεση ( Ταχύτητα λήψης ~ 768 Kbps )
0%
 0%  [ 0 ]
ADSL - Ευρυζωνική Σύνδεση ( Ταχύτητα λήψης ~ 1.024 Kbps )
0%
 0%  [ 0 ]
ADSL - Ευρυζωνική Σύνδεση ( Ταχύτητα λήψης ~ 2.048 Kbps)
57%
 57%  [ 4 ]
ADSL - Ευρυζωνική Σύνδεση ( Ταχύτητα λήψης > 2.048 Kbps έως 24.000 Kbps)
42%
 42%  [ 3 ]
Total Votes : 7

Author Message
Ypsilon
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3951
Location: Copenhagen, Denmark

PostPosted: Thu Feb 12, 2009 4:24 am    Post subject: Reply with quote

Παιδιά, λύστε μου σας παρακαλώ μια απορία.

Όταν ένα πρόγραμμα δεν κάνει με τίποτα autorun, πώς μπορώ να το εγκαταστήσω χειροκίνητα;;
Το drive δεν έχει τίποτα (το laptop είναι καινούριο και ό,τι δισκάκι του έχω βάλει το ξεπετάει αμέσως).
Ίσως να είναι ελαττωματικό το δισκάκι, αλλά καίγομαι να το ξεκινήσω γιατί μιλάμε για εγκατάσταση modem. Όσες φορές το έχω χρησιμοποιήσει με δυο άλλους υπολογιστές, δούλεψε.
Πάω λοιπόν στο Ε: αλλά βλέπω μόνο τα εικονίδια των περιεχομένων του δίσκου, και όποτε ανοίξω κάποιο από αυτά έχει μέσα καμμιά δεκαπενταριά εικονίδια έκαστο, οπότε ξέχνα το.
Τι κάνω λοιπόν; Για δώστε καμμιά ιδέα γιατί επείγομαι! Cool
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
aikinn
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 08 Jul 2004
Posts: 763

PostPosted: Thu Feb 12, 2009 5:22 am    Post subject: Reply with quote

Οταν είσαι στο My Computer κάνε δεξί κλικ στο drive και θα σου βγάλει λογικά επιλογή για autorun. Αν όχι ψάξε να βρεις το setup αρχείο του. Αν πάλι δεν υπάρχει τέτοιο αρχείο, δεν ξερω... Laughing
Back to top
View user's profile Send private message
losada7
Moderator
Moderator


Joined: 23 Mar 2004
Posts: 4161
Location: S Y D N E Y

PostPosted: Thu Feb 12, 2009 12:43 pm    Post subject: Reply with quote

Αν δεν βρεις κάτι σύμφωνα με το προηγούμενο, δες στα πράγματα σου αν υπάρχει κάποιο έντυπο εγχειρίδιο χρήσης.

Αρκετές εταιρίες κατασκευής φορητών όπως η DELL ή η Compack σου δίνουν ένα βιβλιαράκι όπου στα technical spesifications αναγράφουν αναλυτικότατα τον τύπο κάθε εξαρτήματος που συνθέτει το σύστημα σου.

Ανάλογα με το ποιά είναι η μάρκα, ο τύπος και το μοντέλο της συσκευής θα .... Confused ψάξεις τα ονόματα των πολλών φακέλων μέσα στο cd μήπως βρεις άκρη.


ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΙΣ ΑΚΡΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ.

ΓΙΑ XP - ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΑ SVISTA

start>control panel>system
Πατάς πάνω στη καρτέλα hardware.
Πατάς στο κουμπί device manager





Εκεί βρίσκεις τις μη εγκατεστημένες συσκευές (έχουν κίτρινο ερωτηματικό - σηματάκι).

Σε αυτή που θέλεις να κάνεις εγκατάσταση κάνεις δεξί κλίκ και επιλέγεις update driver. Βγάζει wizard(οδηγό εγκατάστασης).

Εκεί επιλέγεις install automatically αφού πρώτα βάλεις το driver cd μέσα στο dvd-player σου και πατάς next.

Στη συνέχεια τα σενάρια είναι περισσότερα από ένα. Άν βρει κάποιο τυπικό driver στο σκληρό δίσκο σου θα τελειώσει γρήγορα αλλιώς θα σου ζητήσει να του ορίσεις από που να ψάξει για να βρει το driver εκτός του dvd player. H τελευταία είναι η επιλογή που θα ακολουθήσεις αν δεν μπορέσεις τελικά να βρεις άκρη με άλλο τρόπο.
Επέλεξε σε αυτή τη διαδικασία -ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΣΧΑΤΗ ΛΥΣΗ- μία επιλογή που λέει "windows update" ώστε να κατεβάσει (αν βρει ) κατάλληλο driver από την Microsoft που μπορεί να λειτουργήσει χωρίς πρόβλημα αλλά μπορεί να μην αποδίδει 100% όπως ο μαμάδικος driver στο driver cd του φορητού υπολογιστή σου.

Θα βοηθούσε να έχεις αυτές και τις προηγούμενες οδηγίες σε έντυπη μορφή γιατί μπορεί να μην είναι δυνατόν να τις ακολουθήσεις ενώ ψάχνεις τις καρτέλες και τα παράθυρα των windows. Μπορεί δηλαδή να μην μπορείς να βλέπεις ταυτόχρονα τα ανωτέρω και το φόρουμ


Last edited by losada7 on Thu Feb 12, 2009 12:58 pm; edited 3 times in total
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Nozomi
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 26 Mar 2008
Posts: 754

PostPosted: Thu Feb 12, 2009 12:47 pm    Post subject: Reply with quote

Αν δεν είναι κατεβασμένο απ' το Ίντερνετ (όπως την έπαθα εγώ με ιό και αναγκάστηκα να κάνω format), αυτό που μπορώ να σκεφτώ πρόχειρα είναι:

- λειτουργικό (μήπως είναι για XP και έχεις Vista).
- ασυμβατότητα υλικού (αυτό υποννοεί και ο Λοσάντα).

Προσπάθησε να βρεις επακριβώς τις συσκευές σου, ώστε να δεις τι drivers χρειάζεσαι.
Κουραστική διαδικασία το ξέρω, αλλά δεν γίνεται αλλιώς.
Σε κάποια φάση μου ζήτησε φίλος να βρω drivers για dial-up μόντεμ του '99 και δεν θυμάμαι πόσες ώρες έφαγα ! Εφιάλτης !
Γι' αυτό δεν πετάμε ποτέ τα CD που μας δίνουν (αλλά άντε πες το αυτό στις γυναίκες).
Back to top
View user's profile Send private message
aristidis
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1448
Location: Πουθενιστάν

PostPosted: Sun Feb 15, 2009 6:16 pm    Post subject: Reply with quote

Παιδια εχω σοβαρο προβλημα...


Στα καλα καθουμενα την προηγουμενη βδομαδα χτυπηθηκε ο σκληρος μου δισκος. Ο τεχνικος μου ειπε οτι χτυπηθηκε η master πλακετα του και ετσι δεν καταφερε να σωσει τιποτα. Βεβαιως εχω εναν εξωτερικο με κατι αλλα αρχεια, αλλα τα αρχεια και αυτου του σκληρου ειναι εξισου σημαντικα...

Καπου στο Ιντερνετ διαβασα οτι μπορει να αντικατασταθει η master πλακετα του σκληρου και ετσι να υπαρξει προσβαση και να διαβαστουν, ή εστω να μετακινηθουν σε αλλο σκληρο, τα δεδομενα...

Ξερει κανεις τιποτα; Καθε απαντηση δεκτη, καιγομαστε!!!!
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Kalashnikov
Senior Member
Senior Member


Joined: 26 Feb 2004
Posts: 597
Location: Brussels

PostPosted: Sun Feb 15, 2009 7:46 pm    Post subject: Reply with quote

8α σου ελεγα να επικοινωνησεις με τον κατασκευαστη του δισκου. Αυτοι θα μπορεσουν να σε καθοδηγησουν καλυτερα.
ισως χρειαστει να στειλεις το δισκο σου στο εξωτερικο γι'αυτη τη διαδικασια παντως....
Back to top
View user's profile Send private message
aristidis
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1448
Location: Πουθενιστάν

PostPosted: Sun Feb 15, 2009 11:42 pm    Post subject: Reply with quote

Mπα δεν θελω να το ρισκαρω... "Εξωτερικο" ισως να σημανει "ποτε δεν θα τον ξαναπαρεις πισω"... Καλυτερα εδω Θεσσαλονικη, αντε το πολυ πολυ καμια Αθηνα, αλλα καπου που να ειναι αξιοπιστα οσον αφορα το αν θα τον ξαναδω...


Εχω ακουσει παντως για πολλους "αετονυχηδες", οπως μου τους περιεγραψαν Laughing , που κανουν δουλεια...


Γενικως το ψαχνω παντως, ελπιζω να βρω κατι...
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Mika
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 17 May 2005
Posts: 770
Location: London, UK

PostPosted: Mon Feb 16, 2009 1:13 am    Post subject: Reply with quote

Γραψε λιγο σε παρακαλω τα χαρακτηριστικα του δισκου(μαρκα , χωρητικοτητα, παλαιοτητα) για να ξερουμε απο που να φυλαγομαστε
Back to top
View user's profile Send private message
Ο.Υ.Σ.Τ.
Full Member
Full Member


Joined: 02 Aug 2004
Posts: 374
Location: Θεσσαλονίκη

PostPosted: Mon Feb 16, 2009 1:49 am    Post subject: Reply with quote

Η μαρκα και η παλαιοτητα δεν παιζουν ρολο. Για μενα το να χτυπησει ο σκληρος ειναι λιγο λαχειο, δεν μπορεισ να ξερεις αν θα γινει ή ποτε θα γινει. Αν θελει καποις να προφυλαχθει η θα κανει καθε 3 και λιγο γενικο back up η για οποιον εχει στην μητρικη του καρτα το συστημα raid βαζει ακομα εχα ιδιο σκληρο δισκο και ειναι πιο ησυχος.
To raid ειναι ενα συστημα οπου βαζοντας και ενα δευτερο ιδιο σκληρο δισκο το συστημα γραφει τα ιδια ακριβως δεδομενα σε 2 διαφορετικους σκληρους δισκους
Back to top
View user's profile Send private message
Nozomi
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 26 Mar 2008
Posts: 754

PostPosted: Mon Feb 16, 2009 4:33 am    Post subject: Reply with quote

Ο.Υ.Σ.Τ. wrote:
Αν θελει καποις να προφυλαχθει η θα κανει καθε 3 και λιγο γενικο back up η για οποιον εχει στην μητρικη του καρτα το συστημα raid βαζει ακομα εχα ιδιο σκληρο δισκο και ειναι πιο ησυχος.

Ή περιμένει τους solid-state σκληρούς που δεν έχουν κινούμενα μέρη για να "κτυπήσουν" ...Wink
Είναι ακριβοί ακόμα, αλλά σιγά-σιγά οι τιμές θα πέσουν με την μαζική παραγωγή.

Αν θέλεις να ανακτήσεις οπωσδήποτε δεδομένα απ' τον κατεστραμμένο σκληρό, υπάρχουν εταιρείες που αναλαμβάνουν με εξειδικευμένο εξοπλισμό να το κάνουν.
Μόνο που κοστίζει, και μάλιστα πολύ ...
Όποτε όλα εξαρτώνται απ' το πόσο πολύτιμα είναι τα απωλεσμένα αρχεία σου.
Back to top
View user's profile Send private message
Dimiskour
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 02 Jun 2004
Posts: 1189
Location: Αθήνα

PostPosted: Tue Feb 17, 2009 8:56 pm    Post subject: Reply with quote

Μήπως τυχαίνει να έχει κανείς το πρόγραμμα Decadry Express Publishing; Προσπαθώ να φτιάξω dvd labels, αλλά όταν πατάω ALT+SHΙFT για να το γυρίσω στα ελληνικά, μου βγάζει κινέζικα αν και υποτιθεται ότι διαθέτει δύο ελληνικές γραμματοσειρές.

Σημείωση: Είμαι παντελώς άσχετος μιας και μόλις το αγόρασα.

Ευχαριστώ
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
losada7
Moderator
Moderator


Joined: 23 Mar 2004
Posts: 4161
Location: S Y D N E Y

PostPosted: Tue Feb 17, 2009 11:52 pm    Post subject: Reply with quote

Άνοιξε ταυτόγχρονα το εν λόγω πρόγραμμα και το wordpad.

Πληκτρολόγησε ελληνικά γράμματα στο wordpad και αν λειτουργεί κανονικά τότε πήγαινε στην εν λόγω εφαρμογή που χρησιμοποιείς και κάνε το ίδιο.

Άν στο ένα δουλεύει ενώ δεν δουλεύει στο άλλο, ψάξε όλα τα μενού του προγράμματος μήπως βρεις κάποια επιλογή που ενεργοποιεί την ελληνική γλώσσα.

Αν δεν υπάρχει τέτοια επιλογή,
τότε ενόσω είσαι συνδεδεμένος στο δίκτυο, ψάξε πάλι στα μενού του μήπως βρεις κάποια επιλογή που να λέει update, upgrade ή κάτι παρόμοιο ώστε να κατεβάσει τυχόν νεότερα αρχεία που μπορεί να δημιουργήθηκαν-αναπτύχθηκαν από την κατασκευάστρια σε μεταγενέστερη περίοδο από αυτή που το αγόρασες-απόκτησες.

Αυτό το λέω γιατί το λογισμικό είναι ένας ζωντανός οργανισμός που συνεχώς εξελλίσεται, από την εκάστοτε μαμά κατασκευάστρια.

Τέλος,
κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζει κάποιος σε οποιοδήποτε επίπεδο, 90% το έχει αντιμετωπίσει και κάποιος άλλος στο παρελθόν.

Το οποίο σημαίνει Arrow googlαρισέ το.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
billy8181
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 11 Mar 2005
Posts: 3759
Location: London-UK

PostPosted: Wed Feb 18, 2009 3:15 am    Post subject: Reply with quote

μήπως ξέρει κανεις πως μπορώ να αναβαθμίσω τα windows ΧΡ 32bit σε 64bit? έχω 64bit processor και τρέχω 32bit windows και ζεσταίνεται υπερβολικά το laptop..!
Back to top
View user's profile Send private message
Ο.Υ.Σ.Τ.
Full Member
Full Member


Joined: 02 Aug 2004
Posts: 374
Location: Θεσσαλονίκη

PostPosted: Wed Feb 18, 2009 11:04 am    Post subject: Reply with quote

Yπαρχει η εκδοση των windows XP στα 64 bit. Το μονο που δεν ξερω ειναι αν θα πρεπει να τα βαλεις απο την αρχη η αν μπορεις να τα βαλεις απο πανω Rolling Eyes
Back to top
View user's profile Send private message
billy8181
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 11 Mar 2005
Posts: 3759
Location: London-UK

PostPosted: Wed Feb 18, 2009 12:21 pm    Post subject: Reply with quote

απότι ξέρω υπάρχει patch που κατεβάζεις από το internet, αλλα δε το βρίσκω.....για vista υπάρχει.

αλλιώς υπάρχει τρόπο να αλλάξω το 64bit σε 32bit στο bios?
Back to top
View user's profile Send private message
losada7
Moderator
Moderator


Joined: 23 Mar 2004
Posts: 4161
Location: S Y D N E Y

PostPosted: Wed Feb 18, 2009 6:32 pm    Post subject: Reply with quote

Δεν αλλάζει στο bios, πρέπει να εγκαταστήσεις νέο λειτουργικό από κάποιο δισκάκι.

Σε σχέση με τη θερμοκρασία, είναι ένα πρόβλημα που λίγο πολύ αντιμετωπίζουν όλα τα φορητά.

Να υποθέσω ότι δεν χρησιμοποιείς κάτι τέτοιο ;

Βάση για φορητό με ψύκτρα


Αν ναι και εξακολουθείς να έχεις πρόβλημα θερμοκρασίας, τότε μπορείς να δοκιμάσεις αυτό που λες αλλά λογικά με ένα άλλο δισκάκι.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Kalashnikov
Senior Member
Senior Member


Joined: 26 Feb 2004
Posts: 597
Location: Brussels

PostPosted: Wed Feb 18, 2009 7:04 pm    Post subject: Reply with quote

Τι σε κανει να πιστευεις οτι αν βαλεις 64αρι λειτουργικο θα δουλευει σε χαμηλοτερες θερμοκρασιες? Δε νομιζω πως παιζει αυτο κανενα ρολο στη ρυθμιση της θερμοκρασιας παντως... Μπορεις μηπως να δεις τι θερμοκρασια 'χτυπαει' ο επεξεργαστης σου κ να μου πεις?
Εκτος απο την ψυχτρα που ανεφερε ο Λοσαντα παντως, υπαρχουν και μικρες εφαρμογες για τη ρυθμιση των ανεμιστηρων. Ρυθμισε τους να λειτουργουν σε μεγαλυτερες ταχυτητες (παντα με μετρο, γιατι θα εχεις κ περισσοτερο θορυβο) κ το προβλημα σου εχει λυθει.

Την αναβαθμιση λειτουργικου βεβαια μπορεις να την κανεις, αλλα δε θα δεις καμια σημαντικη διαφορα στην αποδοση. Εκτος και αν χρησιμοποιεις εφαρμογες σχεδιασμενες για 64bit επεξεργαστες που μπορουν να αξιοποιησουν τις δυνατοτητες τους.
Back to top
View user's profile Send private message
chr.04
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 05 Mar 2004
Posts: 1566
Location: Thessaloniki

PostPosted: Wed Feb 18, 2009 10:19 pm    Post subject: Reply with quote

Έχει κανείς να προτείνει ακουστικά για mp3 players; Τον τελευταίο χρόνο έχω αγοράσει τουλάχιστον 5, αλλά όλα με τον καιρό χαλάνε, σαν να κοβεται καλώδιο και δεν κάνει καθόλου επαφή.

Έχω δει κάτι της SONY με κόστος 30 Ευρώ. Αξίζει σε θέμα ποιότητας ή και αυτά θα χαλάσουν;
Back to top
View user's profile Send private message
losada7
Moderator
Moderator


Joined: 23 Mar 2004
Posts: 4161
Location: S Y D N E Y

PostPosted: Wed Feb 18, 2009 10:51 pm    Post subject: Reply with quote

Έχω αλλάξει αρκετές φoρές επώνυμα ακoυστικά εξαιτίας τoυ ότι άκoυγα από ραδιoφωνάκι κινoύμενoς ή κάνoντας άλλες δραστηριότητες(τo καλώδιo διπλώνει συχνά).

Aυτό πoυ ίσως θα ήταν καλύτερo να επιλέξεις, είναι ένα επώνυμo πρoϊόν μέσης τιμής καθώς όλα τα ακoυστικά έχoυν ημερoμηνία λήξης , αν δεν είσαι πoλύ πρoσεκτικός.

Kάπoιες εταιρίες σoυ δίνoυν πλαστικές κυκλικές περιστρεφόμενες θήκες πoυ τυλίγoυν τα καλώδια μέσα τoυς με ακίνδυνo τρόπo. To πρoηγoύμενo συνεπάγεται να μην τυλίγoυμε τα καλώδιια γύρω από τη συσκευή, σαν σκoινί καλoύμπας χαρταετoύ.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
mfotinakis
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 06 Jun 2004
Posts: 733
Location: Brno,Chania

PostPosted: Thu Feb 19, 2009 1:14 am    Post subject: Reply with quote

Αν θες πραγματικά ποιότητα πάρε τα Bose In-Ear Headphones.

Ο ήχος που βγάζουν είναι όλα τα λεφτά. Μοναδικό μειονέκτημα είναι το κόστος απόκτησης
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
billy8181
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 11 Mar 2005
Posts: 3759
Location: London-UK

PostPosted: Thu Feb 19, 2009 2:04 am    Post subject: Reply with quote

ο ανεμιστήρας είναι στο full, λειτουργεί συνεχεια....δεν είμαι σίγουρος, αλλα μου είπαν πως με 64 processor τα 32bit windows δε κάνουν, γιατί δεν αντέχουν. ψάχνω για tweaker ίσος κατεβάσω το processor...ξέρετε κανένα?
Back to top
View user's profile Send private message
billy8181
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 11 Mar 2005
Posts: 3759
Location: London-UK

PostPosted: Mon Apr 13, 2009 11:10 pm    Post subject: Reply with quote

παιδιά μου κλειδώθηκε το word γιατί είναι αντίγραφο και δεν έχω CD....υπάρχει κάποιο πρόγραμμα online να κατεβάσω γιατί πρέπει να γράψω κάτι άμεσα? ευχαριστώ
Back to top
View user's profile Send private message
Nameless
Senior Member
Senior Member


Joined: 21 Jan 2005
Posts: 412

PostPosted: Mon Apr 13, 2009 11:23 pm    Post subject: Reply with quote

OpenOffice! Συμβατό με το MS Office (του μοιάζει κιόλας) αλλά δωρεάν!

http://www.openoffice.org/

Η ελληνική έκδοση:
http://el.openoffice.org/
Back to top
View user's profile Send private message
mfotinakis
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 06 Jun 2004
Posts: 733
Location: Brno,Chania

PostPosted: Tue Apr 14, 2009 12:22 am    Post subject: Reply with quote

Μπορείς να δοκιμάσεις και το αρκετά καλό online κειμενογράφο της Google, το Google Docs, με την προϋπόθεση ότι έχεις account ( η εγγραφή και η χρήση της υπηρεσίας είναι δωρεάν). Εγώ πάντως το χρησιμοποιώ αρκετά όταν βρίσκομαι σε άλλους υπολογιστές.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
losada7
Moderator
Moderator


Joined: 23 Mar 2004
Posts: 4161
Location: S Y D N E Y

PostPosted: Tue Apr 14, 2009 12:29 am    Post subject: Reply with quote

Arrow mfotinakis

Αν έχεις εμπειρία στον επεξεργαστή κειμένου της google, μπορείς σε παρακαλώ να με πληροφορήσεις αν είναι συμβατός με τα αρχεία .doc της Microsoft ;

Ο κύριος λόγος που δεν έχω καταργήσει την διαμέριση με τα windows στο δίσκο μου είναι ότι έχω προβλήματα συμβατότητας με doc αρχεία, καθώς σε λειτουργικό Linux οι δυνατότητα που έχω είναι το openoffice.
Rolling Eyes
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Το "πολιτικό" κλουβί με τους τρελούς All times are GMT + 3 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 21, 22, 23, 24  Next
Page 22 of 24

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Web hosting by isol.gr