stadia.gr/forum Forum Index stadia.gr/forum
Εδώ μιλάμε για τα πάντα. Από Καλατράβα μέχρι… Καλομοίρα!
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Τεχνικά θέματα(Η/Υ-Κινητά-Ψηφιακές Μηχανές-Palmtops-Gadgets)
Goto page 1, 2, 3 ... 22, 23, 24  Next
 
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Το "πολιτικό" κλουβί με τους τρελούς
View previous topic :: View next topic  

Τι σύνδεση χρησιμοποιείτε για να έχετε πρόσβαση στο δίκτυο ;
ADSL - Ευρυζωνική Σύνδεση ( Ταχύτητα λήψης ~ 768 Kbps )
0%
 0%  [ 0 ]
ADSL - Ευρυζωνική Σύνδεση ( Ταχύτητα λήψης ~ 1.024 Kbps )
0%
 0%  [ 0 ]
ADSL - Ευρυζωνική Σύνδεση ( Ταχύτητα λήψης ~ 2.048 Kbps)
57%
 57%  [ 4 ]
ADSL - Ευρυζωνική Σύνδεση ( Ταχύτητα λήψης > 2.048 Kbps έως 24.000 Kbps)
42%
 42%  [ 3 ]
Total Votes : 7

Author Message
Guest






PostPosted: Sun Apr 11, 2004 6:43 am    Post subject: Τεχνικά θέματα(Η/Υ-Κινητά-Ψηφιακές Μηχανές-Palmtops-Gadgets) Reply with quote

καντε ενα καλό update στα spyware (adaware) service packs των Η/Υ σας, και στα antivirus Κυκλοφορούνε νέα μανούλια!!!
παθών!!!! Evil or Very Mad αλλά τώρα είμαι καθαρός! πάλι
Back to top
losada7
Moderator
Moderator


Joined: 23 Mar 2004
Posts: 4162

PostPosted: Sun May 02, 2004 5:53 am    Post subject: Sasser Reply with quote

Καλημέρα σε όλα τα μέλη του φόρουμ,

επειδή στη δουλειά μου ασχολούνται πολύ με το internet έχω να σας αναφέρω τα παρακάτω για όλους όσους ΕΧΟΥΝ DIAL UP σύνδεση. Υπάρχει ένας Ιιός με την ονομασία w32.Sasser.worm και w32.Sasser.b.worm οι οποίοι είναι ιιοί που θα έχουν την διάδοση του Blaster που βγήκε πέρυσι το καλοκαίρι για όσους θυμούνται τι ζημιά έκανε παγκοσμίως.

Τα συμπτώματα είναι ότι ο συγκεκριμένος συνδρομητής δεν βλέπει σελίδες και του πετάγεται ένα pop up παράθυρο

Επειδή ακόμα το ελέγχουμε δεν έχω παραπάνω πληροφορίες καθώς ενημερώνομαι μέσω της σελίδας www.symantec.com .

Ένα σας λέω ... μπείτε και κάνετε windows update για να κλείσουν οι τρύπες ασφάλειας που έχουν τα windows και πηγαίνετε στο site της Symantec όπου στη κεντρική σελίδα έχει οδηγίες για τον ιιο


ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ADSL ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ


Υ.Γ. Συνήθως δεν κάνω τέτοιου είδους αναφορές για ιιους για να μην γεμίζω το topic. Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι αυτή είναι εξαιρετική περίπτωση και θα σας παρακαλούσα για το καλό όλων μας να το διαδώσετε σε όσους γνωρίζετε.
Back to top
View user's profile Send private message
losada7
Moderator
Moderator


Joined: 23 Mar 2004
Posts: 4162

PostPosted: Sun May 02, 2004 8:44 am    Post subject: Reply with quote

Δείτε τον τρόπο επίλυσης του σημαντικότατου αυτού προβλήματος στη διεύθυνση

http://www.otenet.gr/hd/log.asp?c=sasser&r=http://www.otenet.gr/hd/html/sasser.htm

Y.Γ. Τα αρχειάκια που θα κατεβάσετε σώστε τα σε κάποιο cd ώστε την επόμενη φορά που θα κάνετε format να τα έχετε και να τα περάσετε.

Υ.Γ.2. Όποιος είχε firewall εγκατεστημένο δεν του εκδηλώνεται αυτό το πρόβλημα. Βέβαια θα πρέπει να κάνει τα παραπάνω για να κλείσουν οι τρύπες ασφάλειας των Evil or Very Mad windows

Y.Γ.3 ?ν ξέρετε καλά αγγλικά μπείτε στο http://www.microsoft.com/ και εκεί στη κεντρική τους σελίδα έχει οδηγίες επίλυσης του προβλήματος

Y.Γ.4. Δείτε μία περιγραφή του προβλήματος στα ελληνικά http://world.flash.gr//cosmosl/2004/5/2/21344id/
Back to top
View user's profile Send private message
losada7
Moderator
Moderator


Joined: 23 Mar 2004
Posts: 4162

PostPosted: Sun Sep 19, 2004 9:44 am    Post subject: Reply with quote

Hacking μέσω jpeg

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Back to top
View user's profile Send private message
losada7
Moderator
Moderator


Joined: 23 Mar 2004
Posts: 4162

PostPosted: Tue Sep 21, 2004 7:29 pm    Post subject: Reply with quote

Αγνωστοι προσπαθούν να υποκλέψουν αριθμούς πιστωτικών καρτών και άλλα τραπεζικά στοιχεία αποστέλοντας στα υποψήφια θύματά email με δήθεν αποστολέα την τράπεζα. Στο στόχαστρο των απατεώνων έχουν μπει πλέον και οι πελάτες τριών μεγάλων ελληνικών τραπεζών.

Shocked Evil or Very Mad Shocked Evil or Very Mad Shocked Evil or Very Mad Shocked Evil or Very Mad
Back to top
View user's profile Send private message
losada7
Moderator
Moderator


Joined: 23 Mar 2004
Posts: 4162

PostPosted: Thu Sep 30, 2004 1:17 am    Post subject: Reply with quote

Απο την εμπειρία που αποκόμισα από την "επαφή" μου με τη τεχνολογία και το διαδίκτυο θα ήθελα (σήμερα Mr. Green ) να ενημερώσω τα μέλη του φόρουμ για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες με το email τους και συγκεκριμένα με του λογαριασμούς pop που παρέχουν οι περισσότεροι internet providers ISPs. Υπάρχουν επίσης τεράστια προβλήματα με την ασφάλεια των Η/Υ μας ΕΦΟΣΟΝ εμείς δεν διαθέτουμε firewall. Πολύ απλά θα πω ότι Η/Υ είναι σουροτήρι γεμάτο τρύπες όταν δεν διαθέτουμε firewall και ως εκ τουτου είμαστε "ασφαλείς" μόνο μέχρι τη στιγμή που κάποιος θα μας "επιτεθεί" με κάποιο πρόγραμμα απ' αυτά που υπάρχουν άφθονα στο Δίκτυο.

Επίσης υπάρχουν τεράστια προβλήματα με εκατοντάδες ιιούς που παρέλασαν και παρελάζουν καθημερινά στο διαδίκτυο και λειτουργούν και διαδίδονται μέσω εκατομυρίων Η/Υ παγκοσμίως καθώς οι περισσότεροι χρήστες δεν γνωρίζουν ότι θα πρέπει να εγκαταστήσουν απαραιτήτως ένα antivirus και ένα firewall στον Η/Υ τους.

Υπάρχουν ιιοί(virus) που διαδίδονται από ένα Η/Υ σε ένα άλλο Η/Υ μέσω e-mail(Αυτοί σταματιούνται από τα antivirus) και υπάρχουν και οι περιπτώσεις βλαπτικών προγραμμάτων επίθεσης που εμφανίστηκαν με το ποιο έντονο τρόπο το προπροηγούμενο καλοκαίρι με το περίφημο ΣΚΟΥΛΗΚΙ w32.blaster.worm το οποίο δεν μπορεί να σταματηθεί από τα γνωστά antivirus και γι' αυτό πλέον απαιτείται να έχουμε και firewall ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. Δεν έφτανε μόνο αυτό αλλά ήρθε άλλο ένα σκουλήκι φέτος την Άνοιξη(w32.sasser.worm) να επιβεβαιώσει ότι η σύνδεση στο Δίκτυο αποτελεί "αυτοκτονία" αν δεν διαθέτουμε firewall. Για να έχετε υπ όψιν σας, όταν κάποιος δεν έχει firewall και μπει κάποιο τέτοιο σκουλήκι στον υπολογιστή του, τότε ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ του κατόχου του ο Η/Υ, το μηχάνημα μετατρέπεται σε ένα σύστημα που ανιχνεύει το Δίκτυο(εντός και εκτός Ελλάδος) και "μολύνει" και άλλους Η/Υ οι οποίοι τυγχάνει να μην έχουν firewall.

Τελιώνοντας θα σας πω ότι από επιστημονικές έρευνες που έγιναν στο τομέα ασφάλειας ενός μεμονωμένου Η/Υ, διαπιστώθηκε ότι κατά μέσo όρο σε 20' ένας υπολογιστής θα δεχθεί επίθεση από ένα ΣΚΟΥΛΗΚΙ-WORM ή από ένα κακόβουλο χρήστη από τη στιγμή που συνδεθεί στο δίκτυο. Να σημειώσω ότι ο κακόβουλος χρήστης που την "έχει δει" ...Χάκερ, στην συντρηπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων "κατεβάζει" ένα πρόγραμμα που δεν έχει φτιάξει αυτός Twisted Evil και επιτίθεται σε άλλους με αμφίβολα προσωπικά του οφέλη(οικονομικά ή άλλα) -Τι διαστροφή Laughing . Πολύ απλά θα πω ότι ο χρήστης που θα καταφέρει να σπάσει την ασφάλεια ενός Η/Υ με ΔΙΚΗ του γνώση και προγράμματα δεν θα συμβιβαστεί στο να "κλέψει" online το username και το password ενός χρήστη διακινδυνεύοντας να πάει φυλακή αλλά πάει σε μια μεγάλη εταιρία πληροφορικής και εργάζεται βγάζοντας χιλιάδες Ευρώπουλα κάθε χρόνο εκμεταλευόμενος τη γνώση του Wink .

Τελειώνοντας μια περίληψη των παραπάνω κυριοτέρων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Έλληνας χρήστης του διαδικτύου θα ήθελα να μπείτε στο κόπο να κατεβάσετε ένα προγραμματάκι Γερμανικής κατασκευής και επινόησης που θα σας ξελασπώσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ φορές. Το προγραμματάκι αυτό θα σας χρησιμεύσει αν έχετε κάποιο email της μορφής χχχχχχ@otenet.gr ή χχχχχχ@forthnet.gr ή χχχχχχχ@tellas.gr κτλ κτλ. οι οποίοι είναι λογαριασμοί αλληλογραφίας POP. Κάποια φορά θα έτυχε να σας στείλει κάποιος ένα τεράστιο μήνυμα γύρω στα 5-10 MBytes με ένα αστείο βιντεάκι αλλά εσείς έχετε μία αργή pstn σύνδεση και δεν μπορείτε να περιμένετε 2 ώρες να κατέβει το αναθεματισμένο το βιντεάκι(ΣΤΟ OUTLOOK EXPRESS) ..... ΕΝΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ το οποίο είναι από τη κοπέλα σας Laughing ή από τον εργοδότη σας Twisted Evil . Τί θα κάνετε θα περιμένετε 2 ώρες να κατέβει το άχρηστο βιντεάκι ή θα δείτε το 2ο μήνυμα που σας ενδιαφέρει ;;;
Bέβαια υπάρχουν και ΑΛΛΕΣ περιπτώσεις δυσλειτουργιών, όπου το Outlook Express ανοίγει και σας λέει "Λήψη μηνύματος 1 από 4 και κολλάει το κατέβασμα στο 1ο από τα 4 μηνύματα και έτσι εσείς περιμένετε σαν το βλάκα πότε θα κατέβει το αναθεματισμένο το 1ο για να δείτε και τα υπόλοιπα. Σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει το ενδεχόμενο το 1ο μήνυμα να είναι corupted οπότε δεν πρόκειται να κατέβει ούτε στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου Twisted Evil .
Στις παραπάνω 2 περιπτώσεις θα πρέπει εσείς να μην περιμένετε με σταυρωμένα τα χέρια ευχόμενος/η ότι θα ξεκολλήσει αλλά να επέμβετε χειρουργικά στο mailserver της εταιρίας που σας παρέχει internet. Με αυτό το πολύ απλό προγραμματάκι(QUICKDELETE) το οποίο ρυθμίζετε με 2 στοιχεία (το όνομα του incoming mail server και το username της σύνδεσης σας) έχετε μία εικόνα του τι υπάρχει στο mailserver και "έπρεπε" να έχει κατέβει στον H/Y σας(στο outlook express) και δεν έχει κατέβει. Βλέπετε λοιπόν(εντός 5-10 δευτερολέπτων) μία λίστα με μηνύματα, τον αποστολέα του καθε μηνύματος, το μέγεθος του κάθε μηνύματος και έτσι μπορείτε να σβήσετε Α Κ Α Ρ Ι Α Ι Α το συγκεκριμένο μήνυμα που θέλετε να ξεφορτωθείτε ενόσω αυτό βρίσκεται ακόμα στο mailserver του ISP σας. Μαρκάρετε το ανεπιθύμητο μήνυμα( ΤΟ 1ο στο παραπάνω παράδειγμα) και το σβήνετε και κλείνετε το προγραμματάκι ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ όπως ακριβώς τα βρήκατε. Ανοίγετε το outlook express ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΚΛΕΙΣΤΟ και βουααααλαααααα ..... το outlook express κατεβάζει 1 απο 3 και όχι 1 απο 4 το οποίο σημαίνει ότι τα μηνύματα που θα κατέβουν στο σκληρό σας είναι τα 2, 3 και 4 από αυτά που αρχικά είχε αποθηκευμένα ο mailserver του ISP σας. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ .... ότι σβήσετε με το συγκεκριμένο προγραμματάκι χάνεται οριστικά και αμετάκλητα από το mailserver του ISP χωρίς κάποιος από τον ISP να μπορεί να σας το "επιστρέψει" με κάποιο τρόπο.

Το προγραμματάκι το κατεβάζετε δωρεάν από τη συγκεκριμένη διεύθυνση και το εγκαθιστάτε πανεύκολα
http://www.yeti-soft.de/downloads/quickdel.exe

Για να λειτουργήσει θα πρέπει να ξεκλειδωθεί με ένα key(σειριακό αριθμό) από τη συγκεκριμένη διεύθυνση
http://www.yeti-soft.de/eng/getkey.html
και συγκεκριμένα ζητάει να βάλετε μόνο ένα ψευδώνυμο π.χ stadiomaniakos(το οποίο το γράφετε σε ένα χαρτί) και μετά πατώντας ένα κουμπί σας δείνει το ίδιο το site κάποιο αριθμό τον οποίο σημειώνετε (και αυτόν) σε ένα χαρτί γιατί θα σας χρειαστεί.

Υ.Γ. Τέλος, θα πρέπει να σας πω ότι αυτό το προγραμματάκι το χρησιμοποιώ καθημερινά πριν ανοίξω το outlook express για να "νοικοκυρέψω" το mailbox μου στο mailserver της εταιρίας που μου δείνει internet και μετά ανοίγω το outlook express για να κατεβάσει ΜΟΝΟ χρήσιμα μηνύματα. Για όσους δέχονται δεκάδες spam mails καθημερινά το θεωρώ .... σωτήριο!!

Υ.Γ2. Δεν λειτουργεί για λογαριασμούς αλληλογραφίας IMAP ή άλλου τύπου webmail όπως το Yahoo το Hotmail ή το Pathfinder(Τα οποία ΞΑΝΑΛΕΩ είναι web mails και όχι POP mails)

Υ.Γ3. Συγνώμη για το μεγάλο ποστ Mr. Green Embarassed
Back to top
View user's profile Send private message
losada7
Moderator
Moderator


Joined: 23 Mar 2004
Posts: 4162

PostPosted: Tue Oct 05, 2004 7:28 pm    Post subject: Reply with quote

Ο πόλεμος του Internet

EDIT
NEO ΣΚΟΥΛΗΚΙ
Back to top
View user's profile Send private message
losada7
Moderator
Moderator


Joined: 23 Mar 2004
Posts: 4162

PostPosted: Sat Oct 16, 2004 12:28 pm    Post subject: Reply with quote

apari wrote:
ΑΣΧΕΤΟ
Επειδή εγώ κατάλαβα τι λεεί , θα σου πώ οτι γίνεται.
Απλα κανε tic στην επιλογή "remember password" την επόμενη φορά που θα κανεις log in. Wink


Συγνώμη από τους mods αλλά θεωρώ απαραίτητο και εγώ από τη πλευρά μου να προειδοποιήσω για την παραπάνω άποψη του φίλου Apari . Αν συνηθίζετε να ακολουθείτε τη παραπάνω τακτική εγκαταστήστε firewall γιατί αν δεν έχετε, ότι password αποθηκεύετε στον browser σας μπορεί σχετικά εύκολα να υποκλαπεί μέσα από τον Η/Υ σας την ώρα που είστε online. Το αναφέρω κυρίως (όχι τόσο για το κωδικό που έχετε στο stadia.gr) αλλά για κωδικούς που αποθηκεύετε π.χ όταν μπένετε σε webmails η άλλα sites που έχετε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα.

Arrow Γνωρίζω το συγκεκριμένο ζήτημα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ

Αν δεν έχετε firewall

Παράδειγμα 1. Μπαίνω στο σύστημα σας και υποκλέπτω το username και password σας και φτιαχνω εινονήδιο σύνδεσης για forthnet otenet HOL κτλ κτλ και μπαίνω εγώ με τη σύνδεση σας. Όταν θα πρσπαθείτε να μπείτε εσείς θα σας βγάζει error 691 check your username and try again Twisted Evil Evil or Very Mad

Παράδειγμα 2. Είμαι όχι σταδιοψυχάκιας Laughing αλλά ψυχοπαθής και καταφέρνω να υποκλέψω το αποθηκευμένο password από το browser σας και μπαινω στο email σας και αρχίζω να υποκλέπτω προσωπικές πληροφορίες σας και μετά αρχίζω και πέρνω τηλέφωνα σπίτι σας και το παίζω κάποιος γνωστός ή δεν ξέρω τι άλλο αρωστημένο κακόβουλο σχεδιάζω.....

Παράδειγμα3. Μπαίνω με τα στοιχεία σας και κάνω τεράστια ζημιά μέσω hacking σε κάποιο σύστημα και ο παθών καλεί στον isp(internet service provider) ακολουθώντας νομικές διαδικασίες και με κάποιο τρόπο μαθαίνει ότι το username της σύνδεσης σας ευθύνεται για κακόβουλη χρήση του διαδικτύου. Θα εμπλακείτε σε μια διαδικασία για την οποία δεν ευθύνεστε. Για να μην ανυσυχείτε βέβαια θα σας πω ότι στο τέλος (σε αυτή τη περίπτωση) βρίσκουν πάντα ότι είστε αθώος καθώς ο εισβολέας μπαίνει από διαφορετική τηλεφωνική γραμμή από τη δική σας

Wink

Υ.Γ. Τα παραπάνω δεν ισχύουν στην περίπτωση adsl σύνδεσης γιατί εκεί ο χρήστης συνήθως χρησιμοποιεί router με ενσωματωμένο hardware firewall και όχι απλό ή isdn modem
Back to top
View user's profile Send private message
Ypsilon
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3951
Location: Copenhagen, Denmark

PostPosted: Sat Oct 16, 2004 1:03 pm    Post subject: Reply with quote

Δεν το συζητάμε, πανικοβλήθηκα εντελώς! Μας έκαψες τη γούνα!!! Για καλό μπήκες σήμερα στο φόρουμ;;; Laughing Razz
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
losada7
Moderator
Moderator


Joined: 23 Mar 2004
Posts: 4162

PostPosted: Sat Oct 16, 2004 1:44 pm    Post subject: Reply with quote

Αν θελήσετε να σβήσετε από το σκληρό του Η/Υ σας τα passwords που είναι αποθηκευμένα(στο browser συγκεκριμένα) ανοίγετε τον internet explorer και πατάτε διαδοχικά(πάνω στα μενού τα κουμπιά )

tools>internet options>content(είναι καρτέλα στο πάνω μέρος)

Στη περιοχή Personal Information πατάτε το κουμπί AutoComplete. Σε αυτή τη καρτέλα απενεργοποιείτε την επιλογή "prompt me to save passwords" ΚΑΙ πατάτε το κουμπί "clear passwords" για να διαγραφούν τα passwords που είναι αποθηκευμένα στο browser.

Βέβαια τώρα σας έβαλα σε ένα μεγάλο μπελά!!! Θα πληκτρολογείτε ΚΑΘΕ φορά το password για κάθε site που ζητάει κωδικούς. Δεν λέω είναι εξαιρετικά βαρετό ωστόσο είναι εξαιρετικά χρήσιμο για την ασφάλεια της ιδιωτικής σας ζωής Wink

Υ.Γ. Arrow Y . Άν κάνουν επίθεση σε εσένα πάντως Υ και χρειαστεί να τους διώξεις νομικά δεν θα χρειαστείς καν να κινήσεις νομικές διαδικασίες και να προσλάβεις δικηγόρους αφού θα αναλάβεις προσωπικά την υπόθεση. Αλοίμονο τους Twisted Evil
Back to top
View user's profile Send private message
Ypsilon
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3951
Location: Copenhagen, Denmark

PostPosted: Sat Oct 16, 2004 2:07 pm    Post subject: Reply with quote

Ναι αλλά στο μεταξύ θα έχουν μάθει τα πάντα !!! Razz
Τέλος πάντων, τα υπόλοιπα με ΡΜ που θα σου έρθει κάποια στιγμή αργότερα. Έχω ακόμα απορίες.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
aristidis
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1448
Location: Πουθενιστάν

PostPosted: Sat Oct 16, 2004 10:33 pm    Post subject: Reply with quote

losada7 wrote:
Συγνώμη από τους mods αλλά θεωρώ απαραίτητο και εγώ από τη πλευρά μου να προειδοποιήσω για την παραπάνω άποψη του φίλου Apari . Αν συνηθίζετε να ακολουθείτε τη παραπάνω τακτική εγκαταστήστε firewall γιατί αν δεν έχετε, ότι password αποθηκεύετε στον browser σας μπορεί σχετικά εύκολα να υποκλαπεί μέσα από τον Η/Υ σας την ώρα που είστε online



............




Παράδειγμα3. Μπαίνω με τα στοιχεία σας και κάνω τεράστια ζημιά μέσω hacking σε κάποιο σύστημα και ο παθών καλεί στον isp(internet service provider) ακολουθώντας νομικές διαδικασίες και με κάποιο τρόπο μαθαίνει ότι το username της σύνδεσης σας ευθύνεται για κακόβουλη χρήση του διαδικτύου. Θα εμπλακείτε σε μια διαδικασία για την οποία δεν ευθύνεστε. Για να μην ανυσυχείτε βέβαια θα σας πω ότι στο τέλος (σε αυτή τη περίπτωση) βρίσκουν πάντα ότι είστε αθώος καθώς ο εισβολέας μπαίνει από διαφορετική τηλεφωνική γραμμή από τη δική σας

Wink

Υ.Γ. Τα παραπάνω δεν ισχύουν στην περίπτωση adsl σύνδεσης γιατί εκεί ο χρήστης συνήθως χρησιμοποιεί router με ενσωματωμένο hardware firewall και όχι απλό ή isdn modem



Εχω την αδεια να συνεχίσω;;;

Παράδειγμα 4. (συνέβη σε άλλο φορουμ)

Εισβάλλω στο σύστημά σας και έτσι "κλέβω" το ονομα χρηστη και τον κωδικο προσβασης. Και πολύ απλά μπαίνω στο φορουμ του σταδια.γκρρρρρρρρ και ποστάρω βρισιές, διαολοστήματα κλπ κλπ κλπ!!!
Ως αποτέλεσμα αυτού, τρώω ένα ξεγυρισμένο BAN!!!!!!

Και επειδή αυτό (το να φας ban!) είναι το χειρότερο απόλα, προσέξτε πολύ!!!!!!!!!!
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
mfotinakis
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 06 Jun 2004
Posts: 733
Location: Brno,Chania

PostPosted: Mon Oct 18, 2004 2:03 am    Post subject: Reply with quote

ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...ΜΑ ΟΛΑ !
SEARCH ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΟΠΩΣ ΤΟ SEARCH ΤΩΝ WINDOWS ΑΛΛΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ GOOGLE...

TIP : ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ..

ΨΑΧΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟ..

http://127.0.0.1:4664/&s=2421869832


Last edited by mfotinakis on Tue Oct 19, 2004 5:11 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
losada7
Moderator
Moderator


Joined: 23 Mar 2004
Posts: 4162

PostPosted: Wed Nov 03, 2004 3:57 pm    Post subject: Reply with quote

Αν σας έρθει αίτημα στο yahoo messenger για να προσθέσετε τον χρήστη dvorak@yahoo.com αρνηθείτε. Προκειται για ιιό.
Back to top
View user's profile Send private message
Ypsilon
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3951
Location: Copenhagen, Denmark

PostPosted: Thu Nov 25, 2004 11:02 am    Post subject: Reply with quote

Major problem !!!

Den mporw na grapsw Ellinika. Anti gia grammata, mou vgainoun symvola. Se perivallon ektos Internet omws (px, Word), grafw kanonika.
To provlima ksekinise xtes vrady, otan egkaktestisa to Yahoo Messenger. Ekana uninstall, alla to provlima paramenei. Mipws telika den eftaige auto? Poios mporei na voithisei giati me pianei allergia me ta Greeklish??? Crying or Very sad
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
ael
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 15 Feb 2004
Posts: 1854
Location: πινω Λουμιδη.ΚΟΥΠΑτο...

PostPosted: Thu Nov 25, 2004 11:15 am    Post subject: Reply with quote

egw to mono pou mporw na kanw einai na se voithisw psyxologika na xeperaseis to provlhma gia ta greeklish... Razz Laughing Laughing gia pes mou loipon,apo pou pisteueis oti phgazei to provlhma? Razz Razz Laughing Laughing
yg:filikh timh...mono mia 300 euraiopoula... Twisted Evil
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Ypsilon
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3951
Location: Copenhagen, Denmark

PostPosted: Thu Nov 25, 2004 11:20 am    Post subject: Reply with quote

ael-ara, sou'rxetai ban xristougenniatiko! Kanonise ! Razz
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
ael
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 15 Feb 2004
Posts: 1854
Location: πινω Λουμιδη.ΚΟΥΠΑτο...

PostPosted: Thu Nov 25, 2004 11:29 am    Post subject: Reply with quote

allos enas anthrwpos pou pisteuei pws de xreiazetai psyxologikh vohtheia...katse na sou ta fane oi computerades tote! Razz Razz tha kanw efesh gia to ban,logw eortwn,kai tha se valw kai dikigoro,tromokrath ths euelpidwn! Razz Laughing

yg:sthn taskbar,den exeis epilogh glwssas?(synhthws ekei einai to provlhma...) Rolling Eyes
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
marin
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 29 Apr 2004
Posts: 1414
Location: London

PostPosted: Thu Nov 25, 2004 12:09 pm    Post subject: Reply with quote

Ypsilon, dokimases ta options sto Internet Options?

An pas sto control panel, kai dialexeis Internet Options, exei ena koumpi gia languages. Dialexe Greek apo to drop down menu. Kane install, kai kanonika tha prepei tote na exeis ena mikro koumpaki katw dexia sto katw taskbar (ekei pou deixnei an eisai syndedemenos klp) pou tha leei EN gia paradeigma. An patiseis panw tou tha sou bgalei EN (english) i GR (Greek). Patas GR kai ta panta pou grafeis sto internet tha einai Ellinika.
Back to top
View user's profile Send private message
Nikos C.
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 23 Jun 2004
Posts: 1041

PostPosted: Thu Nov 25, 2004 1:11 pm    Post subject: Reply with quote

Για δοκίμασε και to encoding στο browser.
Back to top
View user's profile Send private message
Lucretius
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 1762
Location: Θεσσαλονίκη

PostPosted: Fri Nov 26, 2004 12:19 pm    Post subject: Reply with quote

Και επειδή είσαι ψιλοασχετούλης, από το "Προβολή (View)" =>Κωδικοποίηση "(encoding) και επιλογή είτε "Ελληνικά ISO (greek ISO)" , είτε "Ελληνικά Windows (Greek Windows)". Λογικά θα διορθωθεί.
Back to top
View user's profile Send private message
Ypsilon
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3951
Location: Copenhagen, Denmark

PostPosted: Fri Nov 26, 2004 12:39 pm    Post subject: Reply with quote

‘ΕΔΜ ³Ή± ½± Ό· ½ΏΌ―¶µΉΓ ΜΔΉ ΄µ½ ΄ΏΊ„Ό±Γ± Δ± ΐ¬½Δ±.

Pou tha pei: Auto, gia na min nomizeis pws den dokimasa ta panta! Razz
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Nikos C.
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 23 Jun 2004
Posts: 1041

PostPosted: Fri Nov 26, 2004 12:42 pm    Post subject: Reply with quote

Τί άλλο έκανες εκτός από τo yahoo messenger?

Σαν να πλησίασε η ώρα να δοκιμάσεις άλλο browser ή/και επαναγκατάσταση του παλιού. Προτείνω mozilla firefox.
Back to top
View user's profile Send private message
Manchester_7
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Apr 2004
Posts: 800
Location: 53.3° N 2.3° W (Manchester, United Kingdom)

PostPosted: Fri Nov 26, 2004 12:54 pm    Post subject: Reply with quote

Add/Remove στον iexplorer σπανια εχει δωσει θετικα αποτελεσματα (οχι οτι θελω να σε απογοητευσω Υ). Η σιγουρη λυση ειναι μια. Format! Αν εχεις να κανεις και καιρο ειναι οτι πρεπει. Θα ξανανιωσει το PC Laughing .
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
exitmusician
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 2456
Location: Athina, Hellas

PostPosted: Fri Nov 26, 2004 2:46 pm    Post subject: Reply with quote

Παιδιά βοήθεια!

Κάποια στιγμή παρατήρησα ότι στα Network Connections μου είχε δημιουργηθεί μία νέα σύνδεση (όχι από εμένα). Τρέχοντας το Spybot 1.3 ανακάλυψα ότι ήταν ένας dialer από αυτούς που σε συνδέουν με Kiribati κλπ. και τσακίζουν τον λογαριασμό του τηλεφώνου. Όταν έσβησα όλα τα αρχεία που είχαν να κάνουν με αυτή τη σύνδεση, σβήστηκαν, χωρίς τη δική μου παρέμβαση, και οι 2 άλλες dial-up συνδέσεις που είχα (μία μέσω του Παν/μίου και μία μέσω Internet-κάρτας). Ξαναδημιούργησα αυτές τις δύο συνδέσεις, με όλα τα αρχικά configurations, αλλά καμία δεν συνδέεται Shocked ! Είμαι εδώ και καμιά εβδομάδα χωρίς Internet από το σπίτι, και με έχει τσακίσει Evil or Very Mad Κανένας καμία ιδέα;

Α, και μη μου πείτε "format" γιατί θα πέσει ban και των γονέων Razz . Επίσης σας δηλώνω ότι δεν μπαίνω σε τσοντο-site, σε περίπτωση που πέρασε από το μυαλό κάποιου Confused !
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Το "πολιτικό" κλουβί με τους τρελούς All times are GMT + 2 Hours
Goto page 1, 2, 3 ... 22, 23, 24  Next
Page 1 of 24

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Web hosting by isol.gr