View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
P.A.O. Stadium Expert

Joined: 03 Feb 2004 Posts: 3545 Location: GATE 13 - SINCE 1966
|
Posted: Wed Sep 08, 2004 6:52 pm Post subject: Κλειστό Αμαλιάδας |
|
|
Εγινε συγχωνευση και προεκυψε νεα ομαδα : Ιωνικος Νεας Φιλαδελφειας Αμαλιαδας !!!
Υπαρχουν φωτογραφιες να γνωρισουμε το Κλειστο Γυμναστηριο της Αμαλιαδας που θα ειναι η νεα εδρα του Ιωνικου Ν. Φ. Αμαλιαδας ?
Υ.Γ.: Θυμαμαι οτι ανεγερθηκε νεα μεγαλη εξεδρα λογω του Πανευρωπαικου Πρωταθληματος Μπασκετ Γυναικων που εγινε στον Νομο Ηλειας ! |
|
Back to top |
|
 |
Admin Site Owner

Joined: 16 Jan 2004 Posts: 2300 Location: Davelis Cave (απ'έξω)
|
Posted: Thu Sep 09, 2004 1:39 am Post subject: |
|
|
Δεν ξέρω και πολλά για το συγκεκριμένο κλειστό, να πω την αλήθεια. Έψαξα και βρήκα στο Internet.
Παρακάτω ό,τι αλίευσα από το site του Ευρωμπάσκετ γυναικών 2003:
Το κλειστό γήπεδο Αμαλιάδας έχει 3.000 καθίσματα. Βρίσκεται μέσα στην πόλη... έχει 6 αποδυτήρια για τις ομάδες (πλήρως εξοπλισμένα) και 2 για τους διαιτητές, ηλεκτρονικούς πίνακες για το αποτέλεσμα του αγώνα, ένα ιατρικό κέντρο όπου θα γίνονται και οι έλεγχοι doping. Οι εγκαταστάσεις χώρων στάθμευσης είναι σε θέση να εξυπηρετήσουν όλες τις ομάδες και τους VIPs καθώς επίσης και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ ενώ στην περιβάλλουσα περιοχή υπάρχουν 1.500 θέσεις στάθμευσης για τα αυτοκίνητα των φιλάθλων. Υπάρχει επίσης μια αίθουσα Τύπου στο γήπεδο με εγκαταστάσεις για fax, τηλέφωνα και υπολογιστές.
Από το ίδιο site η φωτογραφία που ακολουθεί (φαίνεται λίγο το γήπεδο)
Επίσης, από το site του Δήμου Αμαλιάδας το παρακάτω κείμενο:
Από το 1985 μέχρι το 1988 κατασκευάσθηκε το κλειστό γυμναστήριο με αίθουσα διεξαγωγής αγώνων 30μ. επί 45μ. εξέδρα χωρητικότητας 1200 φιλάθλων, σύγχρονα αποδυτήρια και αίθουσα Ενόργανης Γυμναστικής... στο Κλειστό Γυμναστήριο αντικαταστάθηκε το πλαστικό δάπεδο με τοποθέτηση Παρκέ, επίσης κατασκευάζεται και νέα εξέδρα στη Νότια πλευρά του κλειστού χωρητικότητας 700 περίπου φιλάθλων στο ισόγειο της οποίας κατασκευάζονται σύγχρονα αποδυτήρια. Και στις δύο πλέον εξέδρες του κλειστού τοποθετούνται καθίσματα για τους φιλάθλους. Τέλος, για τις ανάγκες των Αγώνων του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Μπάσκετ Γυναικών που διεξήχθησαν στο Κλειστό Γυμναστήριο στις 19-26/09/2003 τοποθετήθηκαν και δημοσιογραφικά θεωρεία.
Από το ίδιο site η φωτογραφία που ακολουθεί
Το ένα site λέει για 3000 θέσεις, το άλλο για λιγότερες από 2000. Τι ισχύει, ιδέα δεν έχω. |
|
Back to top |
|
 |
MINUS Full Member

|
Posted: Thu Sep 09, 2004 10:16 am Post subject: |
|
|
admin μάλλον το δεύτερο ισχύει...εκτός και αν στο Πανευρωπαικό είχαν βάλει πτυσσομενες μου χλωμό το βλέπω... |
|
Back to top |
|
 |
Asimov Junior Member

|
Posted: Thu Sep 09, 2004 12:02 pm Post subject: |
|
|
Συμφωνω απολυτα... Ειδικα, οταν προκειται για site hosted απο την EOK... Ο,τι θελουν γραφουνε, οπως και στο (απαραδεκτο) επισημο site της Ομοσπονδιας. Ειδικα αν θελουν να προβληθουν. Ο Δημος Αμαλιαδας (στον οποιο ανηκει το γυμναστηριο) ξερει καλυτερα |
|
Back to top |
|
 |
P.A.O. Stadium Expert

|
Posted: Thu Oct 21, 2004 4:51 pm Post subject: |
|
|
Δεν μπορω να βρω μια μεγαλη φωτογραφια του κλειστου γυμναστηριου της Αμαλιαδας ...
Ουφφφ ...
Ουτε ο δημος της περιοχης δεν εχει καποιες φωτογραφιες του κλειστου  |
|
Back to top |
|
 |
Ypsilon Moderator

Joined: 03 Feb 2004 Posts: 3951 Location: Copenhagen, Denmark
|
Posted: Thu Oct 21, 2004 4:58 pm Post subject: |
|
|
Μη μου στενοχωριέσαι ΡΑΟ, θα σου φέρω εγώ φωτογραφίες το Νοέμβρη που θα πάω να μαζέψω ελιές στο χωριό της μάνας μου, εκεί δίπλα!  |
|
Back to top |
|
 |
P.A.O. Stadium Expert

|
Posted: Fri Oct 22, 2004 10:18 am Post subject: |
|
|
Περιμενω με ανυπομονησια
 |
|
Back to top |
|
 |
Giorgos Stadium Expert

|
Posted: Fri Oct 22, 2004 1:57 pm Post subject: |
|
|
Συγχωριανέ(?) Υ,με πρόλαβες... (Εγω λέω να παω τα Χριστουγεννα να τραβηξω καμμια..) |
|
Back to top |
|
 |
P.A.O. Stadium Expert

|
Posted: Mon Nov 01, 2004 5:48 pm Post subject: |
|
|
Χθες παρακολουθησα τον αγωνα μπασκετ της Α1 Ανδρων : Ιωνικος Ν. Φ. Αμαλιαδας - Ηρακλης .
Πολυ ωραιο το κλειστο γυμναστηριο αλλα η μικρη κερκιδα που ειναι απεναντι απο την μεγαλη κεντρικη κερκιδα , μου χτυπαει ασχημα γιατι υπαρχουν πολλες κιτρινες κολωνες που ενωνουν με την οροφη !
Ιδου :
Τι ειναι αυτες ?
Υ.Γ.: ΕΤ1 , σε ευχαριστω ! |
|
Back to top |
|
 |
linus Junior Member

|
Posted: Tue Nov 02, 2004 3:31 pm Post subject: |
|
|
Οι κολώνες αυτές είναι για να στηρίζουν την οροφή, γιατί μάλλον παλιά δεν υπήρχε εκεί κερκίδα.
Πολύ ρεντίκολο αυτό το γήπεδο. Μωρέ αν είναι έτσι να μεγαλώνουν τα γήπεδα θα σας έφτιαχνα κλειστό 50000 θέσεων στο 1/5 της τιμής του, απλά θα έβαζα δίπλα δίπλα 5-6 προκάτ κουτιά. Ελλάδα 2004 σου λένε μετά, ρε τι κι αν ο θεατής έχει μπροστά του 8 κολώνες, εμείς όμως έχουμε κατα τα άλλα κλειστό 3000 θέσεων.
Συγγνώμη για το μένος και το μονόλογο απλά μου την έσπασε το κλειστό από όταν το πρωτοείδα έτσι.
Υ.Γ. να πως θα μεγαλώσει το Καραισκάκη θε γκρεμίσουν τη μια μερια του μαζί με τη μια του ΣΕΦ και έχουμε γήπεδο 40000.  |
|
Back to top |
|
 |
P.A.O. Stadium Expert

|
Posted: Mon Aug 04, 2008 9:38 am Post subject: |
|
|
Χθες μολις ολοκληρωθηκε το Πανευρωπαικο Πρωταθλημα Μπασκετ Εφηβων , το οποιο κατεκτησε αξια η Εθνικη Ομαδα μας.
Η διοργανωση εγινε σε 2 κλειστα γυμναστηρια του Νομου Ηλειας.
Της Αμαλιαδας και του Πυργου ( το κλειστο μετονομαστηκε σε "Γεωργιος Βασιλακοπουλος" ως ενδειξη τιμης ).
Σας παραθετω την ομορφη φωτογραφια με φοντο το κλειστο του Πυργου
 |
|
Back to top |
|
 |
red tower New Member

|
Posted: Tue Apr 14, 2009 2:14 pm Post subject: |
|
|
Ο δήμαρχος Αμαλιάδας προ καιρού σε συνένευξή του σε τοπική εφημερίδα είχε πει ότι μελλοντικά θα κατασκευαστεί και εξέδρα 500 θέσεων στο ένα πέταλο.Λογικά και εκείνη θα είναι με αυτές τις αντιαισθητικές κολώνες που συγκρατούν την οροφή του κλειστού.
Η χωρητικότητά του είναι περίπου 1.900 θέσεις.
Επίσης ξεκινούν οι εργασίες για το κλειστό της Αρχαίας Ολυμπίας το οποίο θα είναι έτοιμο τον Οκτώβριο περίπου. |
|
Back to top |
|
 |
|