View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
PAVEL_13 Stadium Expert

Joined: 13 Feb 2004 Posts: 1036 Location: Ν.Σμυρνη - Πάτρα - Βενετία (Άλλωστε ένα πλοίο είναι...)
|
Posted: Tue Mar 09, 2004 9:36 pm Post subject: Αυτοκίνητα |
|
|
Λοιπόν, επειδή κάτι λείπει από αυτό το φόρουμ, λέω να προσθέσω εγώ αυτό το τοπικ για τα αυτοκίνητα. Και θα αρχίσω από το audi A4 1.8 Turbo το οποίο από την προηγούμενη βδομάδα απολαμβάνω....
Παιδιά το αυτοκίνητο είναι ότι καλύτερο από την κατηγορία αυτή...
Έχει τρομερή επιτάχυνση από χαμηλά... τρομερή ροπή δηλαδή, και τρώει τα χιλιόμετρα σαν χαπάκια....
Λοιπόν σας ακούω!!!! |
|
Back to top |
|
 |
apari Senior Member

|
Posted: Tue Mar 09, 2004 9:57 pm Post subject: |
|
|
Επειδι τυχαινει να απολαμβάνω το ίδιο αυτοκίνητο απο το 2001 θα συμφωνίσω μαζί σου Pavel. Απιστευτη ροπή και μόλις στις 1750 στροφές.
Είχα την ευκαιρία να οδηγήσω το σαββατοκυριακο το Α3 το 2λιτρο και θα σου πω οτι ειναι εξίσου εντυπωσιακό και να φανταστείς οτι ειναι ατμοσφαιρικό.
Υ.Γ.
Pavel μόνο οταν πας το πρωτο σου ταξίδι στο εξωτερικό θα εκτιμήσεις πραγματικα το αυτοκίνητο. Κανόνισε το. |
|
Back to top |
|
 |
PAVEL_13 Stadium Expert

Joined: 13 Feb 2004 Posts: 1036 Location: Ν.Σμυρνη - Πάτρα - Βενετία (Άλλωστε ένα πλοίο είναι...)
|
Posted: Tue Mar 09, 2004 10:07 pm Post subject: |
|
|
Το ξέρω...αυτό το αμάξι είναι φτιαγμένο για ανοιχτούς δρόμους.... η προσπέραση δε διαρκεί περισσότερο από 2 δευτερόλεπτα...πραγματικά!!! Αφού το φλας έχει 2 βαθμίδες!!! Η μια κλασσική το πατάς και μένει πατημένο μέχρι να επανέλθει στην ευθεία και το άλλο το πατάς λίγο και επανέρχεται μόνο του μετά από 3 φορές που αναβοσβήνει!!! τρελάθηκα! Πήγα για στρώσιμο μέχρι το σούνιο και το κράτημα στα λιμανάκια ήταν φοβερό....να παίρνω τη στροφή στο πέταλο με 80 km/h και να νιώθω σαν επιβάτης τραίνου!!! Δηλαδή, μόνο τις στροφές έχω δει μέχρι τώρα, σε εθνική δεν έχω βγεί ακόμα, ευελπιστώ το 3ημερο της 25ης Μαρτίου να μπορέσω. Όσο για το ταξίδι εις τα Ευρώπας... λίγο δύσκολο πρακτικά αλλά αποθέωση να τρέχεις στην autobahn με 230 και να μην καταλαβαίνεις Χριστό...
Σημείωση: Το προηγούμενο αμάξι ήταν ένα nissan almera του 99. Καλό μοντέλο αλλά όταν μπήκα στο audi ξέχασα τι σημαίνει αυτοκίνητο..... |
|
Back to top |
|
 |
apari Senior Member

|
Posted: Tue Mar 09, 2004 10:15 pm Post subject: |
|
|
Το πρώτο Audi το πηρε ο πατέρας μου το 1990 και απο τότε δεν έχουμε αλλαξει μάρκα. Κόλλημα ή κάτι ξέρουμε?  |
|
Back to top |
|
 |
PAVEL_13 Stadium Expert

|
Posted: Tue Mar 09, 2004 10:21 pm Post subject: |
|
|
κόλλημα είναι επειδή κάτι ξέρουμε!!!
Έπρεπε να ονομάσω το τοπικ audi fan club!!!!
Α, και κάτι άλλο... πρίν από το 99 είχαμε ένα φιατάκι 128 του 82!!! Πετυχημένο!!! |
|
Back to top |
|
 |
Panagiotis-7 Stadium Expert

|
Posted: Wed Mar 10, 2004 1:01 am Post subject: |
|
|
Εμενα το πρωτο μου αυτοκινητο ηταν ενα Punto GT.
Kατι Α3 1,8 turbo,τα ειχα για πλακα.
Εδω και ενα χρονο εχω μια 147.
Μιλαμε για το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κρατημα με τα eibach, τα bilstein και τις 17αρες...
Περιττο να σας πω οτι μετα τον Ολυμπιακο η μεγαλη μου αρρωστια
ειναι τα αυτοκινητα... |
|
Back to top |
|
 |
P.A.O. Stadium Expert

Joined: 03 Feb 2004 Posts: 3545 Location: GATE 13 - SINCE 1966
|
Posted: Wed Mar 10, 2004 9:10 am Post subject: |
|
|
Πριν 2 χρονια αγορασα το GOLF EDITION 1.4 CC 5πορτο με μεταλλικο μαυρο χρωμα !
Ειναι το καλυτερο αυτοκινητο που εχω οδηγησει ( εχω αλλαξει 5 αμαξια στη ζωη μου ) !
Του χρονου θα αλλαξω το αμαξι μου και θα παρω το αγαπημενο μου αυτοκινητο που ειναι το AUDI A4 1.8 CC
Αδερφε PAVEL_13 , καλοριζικο για το super αμαξι σου  |
|
Back to top |
|
 |
smarg Stadium Expert

|
Posted: Wed Mar 10, 2004 11:04 am Post subject: |
|
|
Το πρώτο μας αυτοκίνητο ήταν ένας σκαραβαίος μοντέλο 69'. (έχει σαπίσει το σασί και το έχουμε για ντεκόρ στην αυλή. Που και που απλώνει η γειτόνισσα στην οροφή χαμομήλι και τραχανά (για να στεγνώσουν στον ήλιο) για να μην το φτάνουν οι γάτες και το σκυλί μας. ) Το 96 αγόρασα ένα VW POLO 1400 το οποίο έπαθε 2.500.000 εκατομύρια ζημιά μετά από σφοδρή μετωπική(2001), και με τα λεφτά της αποζημίωσης πήρα ένα GOLF GENERATION 1400 χρώματος ασημί (2002) και χρωστάω άλλες 10 δόσεις Γενικά είμαστε κολημμένοι με την VW... Για να πω την αλήθεια τα καινούρια GOLF και POLO δεν μου αρέσουν όσο τα προηγούμενα μοντέλα όσον αφορά το design τουλάχιστον... Τα σχόλια για τα γρήγορα αυτοκίνητα τα αφήνω στους άντρες του forum...  |
|
Back to top |
|
 |
P.A.O. Stadium Expert

|
Posted: Wed Mar 10, 2004 11:41 am Post subject: |
|
|
smarg wrote: | Για να πω την αλήθεια τα καινούρια GOLF και POLO δεν μου αρέσουν όσο τα προηγούμενα μοντέλα όσον αφορά το design τουλάχιστον |
Αν εννοεις για τα νεα μοντελα του 2004 τοτε με βρισκεις απολυτως συμφωνοοοοο  |
|
Back to top |
|
 |
smarg Stadium Expert

|
Posted: Wed Mar 10, 2004 11:53 am Post subject: |
|
|
Γενικά η VW μας έχει συνηθίσει σε γωνίες και όχι σε καμπύλες. Αυτά τα 2 μοντέλα με χάλασαν λίγο. Τα παλιά δείχνουν πιο στιβαρά...
EDIT: Εννοώ το POLO με τα στρογυλλά φώτα , και το GOLF που κυκλοφόρησε τα Χριστούγεννα, και μου θυμίζει λίγο το Peugeot 307
Last edited by smarg on Wed Mar 10, 2004 11:57 am; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
ael Stadium Expert

Joined: 15 Feb 2004 Posts: 1854 Location: πινω Λουμιδη.ΚΟΥΠΑτο...
|
Posted: Wed Mar 10, 2004 11:56 am Post subject: |
|
|
anikw stous tyxerous autou tou kosmou... exw stin katoxi mou ta akoloutha sport autokinita: Ferrari F40,F50,F550 Maranello,250GTO,kai mi a F300F1 to kako einai pws ola einai klimakas 1:18
eimai thaumastis tou VAG Group,opote oti vgainei apo VW,audi ktl mou aresei poly,an kai to neo golf de mou arese...to autokinito pou kykloforw einai ena VW Passat 1.8...(an kai einai tou patera mou... ) audi A4 1.8 turbo quattro=kai gamw...apo ta kalytera autokinita mazikis paragwgis... |
|
Back to top |
|
 |
smarg Stadium Expert

|
Posted: Wed Mar 10, 2004 12:53 pm Post subject: |
|
|
P.A.O. πως σου φαίνεται το VW Concept C που θα κυκλοφορήσει σύντομα? Ειναι το Golf Cabrio. (περισσότερες πληροφορίες στο Flash.gr) Σε βλέπω να αφήνεις το EDITION!!!  |
|
Back to top |
|
 |
P.A.O. Stadium Expert

|
Posted: Wed Mar 10, 2004 1:01 pm Post subject: |
|
|
Με τιποτα !!!
Ειναι κουφο αμαξι και δεν θα το αγγιξω ποτε !
Μου αρκει το γαματο GOLF EDITION μου  |
|
Back to top |
|
 |
Aquis Granum Senior Member

|
Posted: Wed Mar 10, 2004 1:03 pm Post subject: |
|
|
Ποτέ μη λές ποτέ!
Δηλ. αν στο χάριζαν, δε θα το έπερνες;  |
|
Back to top |
|
 |
smarg Stadium Expert

|
Posted: Wed Mar 10, 2004 1:08 pm Post subject: |
|
|
P.A.O. wrote: | Με τιποτα !!!
Ειναι κουφο αμαξι και δεν θα το αγγιξω ποτε !
Μου αρκει το γαματο GOLF EDITION μου  |
Τέλως πάντων γούστα είναι αυτά...  |
|
Back to top |
|
 |
Doc Full Member

|
Posted: Thu Mar 11, 2004 4:08 pm Post subject: |
|
|
Εγω οδηγω ενα PEUGEOT 307 (1600cc) εδω και 1+1/2 χρονο.Γενικα εχει βγει αρκετα καλο και δεν εχει βγαλει προβληματα.
Απο γκαζια ειμαι αρκετα ευχαριστημενος δεδομενου οτι εχει 0-100 σε 10.6sec και ιπποδυναμη 115 αλογατα.Αυτο που λατρευω παντως πανω απ ολα στα γαλλικα ειναι οι αναρτησεις και το εσωτερικο design...
Πολυ μου αρεσουν επισης τα ιταλικα και κυριως οι Alfa Romeo.Ο πατερας μου εχει μια 156 και την οδηγω ποτε ποτε.Πραγματικα λατρευω την αισθηση αυτου του αυτοκινητου και ειδικα την θεση οδηγησης...
Κατα τ αλλα και το Honda το S2000 και το Mazda RX8 γαμανε... |
|
Back to top |
|
 |
PAVEL_13 Stadium Expert

|
Posted: Fri Mar 12, 2004 12:50 am Post subject: |
|
|
Εγώ πάντα έλεγα ότι μετά την γερμανία, η καλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία είναι η Ιαπωνία και συγκεκριμένα η Honda. Το S2000 είναι και γ@$^ω τα αυτοκίνητα....
Αλλά και το RX8 της Mazda γ$@%^ει και δέρνει. Είδα ένα στο δρόμο με μπλε ταπετσαρία δερμάτινη μπακετιά...κάτι λάστιχα με 19άρες ζάντες... κλασσικά 2... ελεύθερες από πίσω.....
Και μετά λέω,,, και το Α4 2 έχει... και ησυχάζω.... |
|
Back to top |
|
 |
ael Stadium Expert

|
Posted: Fri Mar 12, 2004 12:57 am Post subject: |
|
|
an pathei omws kati o wankel tou rx8 meta prepei na to vapseis prasino kai na to petaxeis sto limani tou peiraia giati tha axristeuthei teleiws... (tetoio xrwma den exei i thalassa sto limani??).ektos kia an thes na plirwseis ta malliokefala sou...enw an pathei kati to A4 olo ftiaxnontai... |
|
Back to top |
|
 |
PAVEL_13 Stadium Expert

|
Posted: Fri Mar 12, 2004 1:03 am Post subject: |
|
|
Γιαυτό πάντα στο ίδιο συμπέρασμα καταλήγω φίλε μου. Γερμανία και πάλι Γερμανία. Οι άνθρωποι έχουν φύγει μια κλάσση πάνω από τον ανταγωνισμό,,,(θα μου πεις τα γένια σου ευλογας)
Μήπως το Focus RS δεν είναι σκέτη κ@%^&α?
Το nuvolari της audi? |
|
Back to top |
|
 |
Panagiotis-7 Stadium Expert

|
Posted: Fri Mar 12, 2004 1:40 am Post subject: |
|
|
Σκεφτητε σκηνικο.
Ενα αυτοκινητο του οποιου ο κινητηρας θα ειναι ιαπωνικος,
η ποιοτητα κατασκευης γερμανικη,
το design ιταλικο
και τα κρατηματα γαλλικα...
No comments... |
|
Back to top |
|
 |
Doc Full Member

|
Posted: Fri Mar 12, 2004 4:28 am Post subject: |
|
|
Kαλα το παραπανω ενδεχομενο ειναι διαβολικα καλο για να ειναι αληθινο.προς το παρον βολευτειτε ολοι σας στα αυτοκινητα σας και φορατε ζωνες...(Ο Σταθακης ειμαι; )
Τα αυτοκινητα που αντιπαθω πολυ ειναι οι BMW.Δεν ξερω δεν τις παω μια για καποιο αδιευκρινιστο λογο...ισως λογω καποιων ατομων που ξερω οτι οδηγουν BMW.Ισως επειδη συνηθως τα ατομα αυτα εχουν την εντυπωση οτι στον στανταρ εξοπλισμο ειναι και η προταιρεοτητα σε οποιο δρομο κι αν εισαι...
Βεβαια να πω οτι στην καινουρια σειρα 6 που θα βγει μεσα στο 2005 υποκλινομαι.Ειναι πανεμορφη... |
|
Back to top |
|
 |
GIANNHS Junior Member

|
|
Back to top |
|
 |
ael Stadium Expert

|
Posted: Fri Mar 12, 2004 7:55 am Post subject: |
|
|
gi auto file giannh ti tha edines??  |
|
Back to top |
|
 |
OMF Stadium Expert

|
Posted: Fri Mar 12, 2004 3:49 pm Post subject: |
|
|
Φιλε Gianni σε καταλαβαινω απολυτα γιατι και εγω εχω ενα Opel Astra Coupe Bertone και το λατρευω. Αυτο το αμαξι κανονικα επρεπε να ειχε μεγαλυτερη αξια αλλα η Opel ηθελε να αποφυγει τη τυχη του Calibra. |
|
Back to top |
|
 |
aristidis Stadium Expert

|
Posted: Fri Mar 12, 2004 4:30 pm Post subject: |
|
|
Εμένα ενώ μ' αρέσουν πολύ τα αυτοκίνητα δεν ξέρω και πολλά πράματα...
Ξέρω κάποια συγκεκριμένα μοντέλα μόνο ονομαστικά και "φατσικά", αλλά αυτό που δεν ξέρω καλά είναι τα μηχανικά, εννοώ σε κάθε συγκεκριμένο αμάξι πώς είναι τα μηχανικά, οι ίπποι, ο κυβισμός και αυτά.
Φαντάζομαι σε 2,5 που κλείνω τα 18 και παίρνω δίπλωμα θα κάνω υπερεντατικά μαθήματα!!!!!!!
Μια ερώτηση μόνο: Το ποιο σημαντικό σε ένα αυτοκίνητο τι είναι; Κάπου έχω ακούσει ότι είναι ο αριθμός των ίππων. |
|
Back to top |
|
 |
|