View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
ZORBAS Full Member
|
Posted: Wed Apr 28, 2004 6:51 pm Post subject: |
|
|
Ας ρωτήσουμε το πρόβατο στην προηγουμενη σελίδα (sorry topic εννοώ) να δούμε αν ξέρει τίποτα,
πλάκα, πλάκα έχει δίκιο ο άνθρωπος. Παραπέμπω σε άπειρα posts για τα αυτογκόλ που βάζει το κράτος στα θέματα ασφαλειας και ενημέρωσης |
|
Back to top |
|
|
exitmusician Moderator
|
Posted: Thu Apr 29, 2004 4:59 pm Post subject: |
|
|
Δηλώσεις Βουλγαράκη:
"Είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι ο τελικός ενός Κυπέλλου που θα έπρεπε να είναι μια γιορτή του ποδοσφαίρου, να αποτελεί για την Ελλάδα ένα πάρα πολύ μεγάλο πρόβλημα. Πρόβλημα για τους φιλάθλους, πρόβλημα για τους κατοίκους των περιοχών, πρόβλημα για τις αστυνομικές δυνάμεις. Είναι εντυπωσιακό οτι κανένας Δήμαρχος δεν επιθυμει τη διεξαγωγη του Κυπέλλου στη περιοχή του. Είναι προφανές ότι το φαινόμενο του χουλιγκανισμού και της βίας στα γήπεδα δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Δεν μπορεί να γίνει ανεκτό από κανέναν. Γι αυτό, μετά από ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε εδώ στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, αποφασίστηκε μετά το τέλος της φετινής ποδοσφαιρικής περιόδου να ξεκινήσει ένας πραγματικός, ουσιαστικός και βαθύς διάλογος, που θα καταλήξει σε ουσιαστικές αποφάσεις με σκοπό να αντιμετωπισθεί ριζικά το φαινόμενο του χουλιγκανισμού και της βίας στα γήπεδα. Είμαστε αποφασισμένοι αυτό το φαινόμενο που ταλαιπωρεί χρόνια τώρα την ελληνική κοινωνία, να εκλείψει οριστικά"
Δεν ξέρω γιατί αλλά τον πιστεύω. Ίσως γιατί πραγματικά δεν πάει άλλο. |
|
Back to top |
|
|
P.A.O. Stadium Expert
Joined: 03 Feb 2004 Posts: 3545 Location: GATE 13 - SINCE 1966
|
Posted: Thu Apr 29, 2004 5:14 pm Post subject: |
|
|
ΑΠΟ SPORTLINE.GR :
`` Η Ε.Π.Ο. αποφάσισε ο Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ολυμπιακός να γίνει στη Νέα Σμύρνη . ``
Και επισημα Νεα Σμυρνη ... |
|
Back to top |
|
|
Manchester_7 Stadium Expert
Joined: 03 Apr 2004 Posts: 800 Location: 53.3° N 2.3° W (Manchester, United Kingdom)
|
Posted: Thu Apr 29, 2004 5:22 pm Post subject: |
|
|
To contra.gr leei episis oti skeftontai na exoun tis times ton eisitirion akrives gia na apomakrynoun tous taraksies... |
|
Back to top |
|
|
Panagiotis-7 Stadium Expert
|
Posted: Thu Apr 29, 2004 5:24 pm Post subject: |
|
|
Τρομερη αντιμετωπιση της βιας ε; |
|
Back to top |
|
|
Nikolas Stadium Expert
|
Posted: Thu Apr 29, 2004 5:26 pm Post subject: |
|
|
Τωρα να τα χωσω ή να μην τα χωσω??
Ειναι δυνατον
α)Να εχει αποφασιστει εδω και μερικους μηνες να γινει ο τελικος Κυπελλου στο Παμπελοποννησιακο προς τιμην του ΠΡΟΕΔΡΟΥ της Δημοκρατιας
β)να υπαρζουν καινουργια γηπεδα σαν εναλλακτικες λυσεις(Καυταντζογλειο)
γ)Να υπαρχουν ενα σωρο προβληματα στη Νεα Σμυρνη(Προσβασιμοτητα,εργα τραμ,θεματα ασφαλειας) και ο ιδιος ο δημαρχος να μην θελει να γινει εκει ο Αγωνας
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΕΙ??
Τωρα τι θα πουν στον Προεδρο της Δημοκρατιας??Συγγνωμη θα κανουμε τον τελικο προς τιμην σας του...χρονου στην Πατρα
(σημειωτεον οτι του χρονου ο Κωστης Σταφανοπουλος δεν θα ειναι πια Προεδρος της Δημοκρατιας...)
Αυτοι ειναι ικανοι του χρονου να πουν να μη γινει ο τελικος στο Παγκρητιο γιατι ειναι ...μεγαλο!!
Last edited by Nikolas on Fri Apr 30, 2004 12:21 am; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
|
Manchester_7 Stadium Expert
Joined: 03 Apr 2004 Posts: 800 Location: 53.3° N 2.3° W (Manchester, United Kingdom)
|
Posted: Thu Apr 29, 2004 5:28 pm Post subject: |
|
|
Telika i kalyteri lysi tha itan na to kanoun kekleismenon ton thyron i katholou gia na teleionei i ypothesi.... Giati me tetoio klima, i epistrofi ton filathlon sta gipeda (opos einai kai to topic) provlepetai na ksthysterisei ligaki... |
|
Back to top |
|
|
exitmusician Moderator
|
Posted: Thu Apr 29, 2004 5:28 pm Post subject: |
|
|
Panagiotis-7: Καλά, το συγκεκριμένο θα είναι "ιδέα" κανενός Γκαγκάτση ή άλλου φωστήρα της ΕΠΟ-ΕΠΑΕ... Έχω - ακόμα - εμπιστοσύνη στην - ακόμα - άφθαρτη πολιτική ηγεσία.
Manchester-7: Η σωστότερη κουβέντα που έχει ειπωθεί/γραφτεί αυτές τις μέρες:
ΜΗ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ |
|
Back to top |
|
|
incisiv Junior Member
|
Posted: Thu Apr 29, 2004 6:41 pm Post subject: |
|
|
ο τελικος θα εχει γενικη εισοδο 50 ευρω |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri Apr 30, 2004 12:07 am Post subject: |
|
|
ΝΤΡΟΠΗ!!!
Μονο αυτο εχω να πω.
Δηλαδη ποναει κεφαλι κοψει κεφαλι;Ετσι θα σταματησουν τη βια και τα επεισοδια στα γηπεδα;
Λενε οτι θελουν οικογενειαρχες στο γηπεδο.
Ποιος θα δωσει 200Ε για να παει στο γηπεδο;
Αν νομιζουν οτι ετσι θα φερουν τον κοσμο στο γηπεδο,κανουν πολυ μεγαλο λαθος.
Εχω και μια λυση για να εξαφανιστει η φτωχια στην Ελλαδα.
ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ!!! |
|
Back to top |
|
|
ael Stadium Expert
Joined: 15 Feb 2004 Posts: 1854 Location: πινω Λουμιδη.ΚΟΥΠΑτο...
|
Posted: Fri Apr 30, 2004 4:58 am Post subject: |
|
|
ratsistes...ti allo na pw...tha symfwnisw ki egw me ton panagioti...skotwste tous ftwxous...autoi ftaine gia ola...
an einai dynaton... ti myala kouvalane reeeeeee...autoi einai pou tha pane ton athlitismo mprosta... |
|
Back to top |
|
|
losada7 Moderator
|
Posted: Fri Apr 30, 2004 6:47 am Post subject: |
|
|
Εντάξει παιδιά δεν μπορούμε να κρίνουμε απο τώρα. Να δούμε τι θα πράξει και αυτή η κυβέρνηση και μετά να τη κρίνουμε. 3 μήνες πρίν ίσως το μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός(του 21ου αιώνα) για τη χώρα μας δεν μπορεί να κρίνουμε κάποια απόφαση του κράτους που προσπαθεί να μην ξανασυμβούν τα γεγονότα της λεοφώρου. |
|
Back to top |
|
|
ael Stadium Expert
Joined: 15 Feb 2004 Posts: 1854 Location: πινω Λουμιδη.ΚΟΥΠΑτο...
|
Posted: Fri Apr 30, 2004 6:59 am Post subject: |
|
|
file mou losada,den krinw tin kyvernisi kath'euatw.krinw ti logiki twn kyriwn gia tin poly omorfi kai logiki skepsi pou ekanan... episis pisteuw pws akoma kai to 50eurw den einai ikano na apotrepsei tous kafrous na min pane ston agwna. kapoio tropo tha vroune...pou xereis,mporei na tous agorasoun kapoioi 'alloi' ta eisitiria... |
|
Back to top |
|
|
exitmusician Moderator
|
Posted: Fri Apr 30, 2004 8:56 am Post subject: |
|
|
Διευκρίνιση: Η απόφαση για την τιμή του εισητηρίου ανήκει αποκλειστικά στην ΕΠΟ-ΕΠΑΕ. Επίσης, ο τρισμέγιστος Γκαγκάτσης δήλωσε ότι θα προσπαθήσει να υπάρχει όσο το δυνατόν λιγότερος κόσμος στο γήπεδο. Έτσι, αναμένεται να μην εκδοθούν πάνω από 6.000 εισητήρια! |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri Apr 30, 2004 5:39 pm Post subject: |
|
|
3750 κομματια ο καθενας... |
|
Back to top |
|
|
|
Posted: Fri Apr 30, 2004 5:41 pm Post subject: |
|
|
...και ακουγεται οτι τα εισητηρια εμεις οι Ολυμπιακοι θα τα παρουμε 20Ε. |
|
Back to top |
|
|
apari Senior Member
|
Posted: Fri Apr 30, 2004 11:45 pm Post subject: |
|
|
Ο Γκαγκατσης βάζοντας 50ευρώ τα εισιτήρια στην ουσία εφαρμόζει το 2004 το μέτρο που εφάρμοσε η Θάτσερ στην Αγγλία το 1986.
Η εφαρμογή αυτού του μέτρου είχε αποτέλεσμα στην Αγγλία , αφού απέτρεψε τα χαμηλότερα κοινωνικά στρώματα από το να πηγαίνουν στο γήπεδο. Η επιτυχία του όμως οφείλετε κατά ένα ποσοστό και στο γεγονός ότι παράλληλα με την αύξηση της τιμής αυξήθηκαν και οι προσφερόμενες υπηρεσίες στο γήπεδο και δόθηκε σημασία στην άνεση του θεατή , ο οποίος ούτως η άλλος πλήρωνε ακριβά.
Ας με πείσει λοιπόν κάποιος από τους αρμοδίους οτι αξίζει να δώσω 50 ευρώ για να πάω σε ένα γήπεδο που δεν έχει καλά καλά τουαλέτες , ειναι αμφίβολο οτι θα έχω έστω και νερό για να πιω , θα πρέπει να είμαι τουλάχιστον 2 ώρες νωρίτερα στο γήπεδο και θα φύγω 2 ώρες μετά το τέλος του παιχνιδιού , καθόλη τη διάρκεια της μετακίνησης μου θα με συνοδεύουν αστυνομικές δυνάμεις ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΟΣΜΙΟ ΤΡΟΠΟ ενώ αυτή θα γίνεται από προκαθορισμένα σημεία ασχέτως τον δικό μου προορισμό και τη δικιά μου ευκολία. Επίσης θα πρέπει να με πείσουν οτι κατά τη διάρκεια του αγώνα θα μπορώ να τον παρακολουθήσω αμέριμνος χωρίς να ανησυχώ για το τι μπορεί να προσγειωθεί στο κεφάλι μου. Τέλος θα πρέπει εγώ απο τη μεριά μου να έχω σαν κίνητρο οτι υπάρχει περίπτωση να δώ αγώνα υψηλού θεάματος , ο οποίος θα κριθεί βάση της ικανότητας των 2 ομάδων και όχι απο κάποιο σφύριγμα του διαιτητή το οποίο θα κουραστώ να αναλύω για όλο το καλοκαίρι.
Και μετά ξύπνησα...
ή μάλλον αυτοί ξύπνησαν...
γιατί θέλω να πιστεύω ότι εμείς οι υπόλοιποι έχουμε πάρει χαμπάρι απο καιρό τι παίζει. |
|
Back to top |
|
|
exitmusician Moderator
|
Posted: Mon May 03, 2004 10:41 am Post subject: |
|
|
apari wrote: | Ο Γκαγκατσης βάζοντας 50ευρώ τα εισιτήρια στην ουσία εφαρμόζει το 2004 το μέτρο που εφάρμοσε η Θάτσερ στην Αγγλία το 1986. ...
...Και μετά ξύπνησα...
ή μάλλον αυτοί ξύπνησαν...
γιατί θέλω να πιστεύω ότι εμείς οι υπόλοιποι έχουμε πάρει χαμπάρι απο καιρό τι παίζει. |
Ο συγκεκριμένος και τα διαμάντια που τον περιστοιχίζουν δεν πρόκειται να ξυπνήσουν ποτέ. Βέβαια, γενικώς η ΕΠΟ κοιμάται τον ύπνο του δικαίου εδώ και τόσα χρόνια... |
|
Back to top |
|
|
Aquis Granum Senior Member
|
Posted: Mon May 03, 2004 12:31 pm Post subject: |
|
|
Καλά παιδιά μιλάμε... ο Λόγος του Ορφανού είναι Νόμος! |
|
Back to top |
|
|
marin Stadium Expert
|
Posted: Thu May 06, 2004 10:24 pm Post subject: |
|
|
Me aformi ti sizitisi gia ton teliko Ellados, tha ithela na sas rwtisw ean tha eisastan antithetoi sta metra pou edw kai xronia efarmozei i M.Bretania (me epitixia).
1. Sigoura den ginetai na kaneis price out tous oikogeneiarxes me 200 E to eisitirio. Omws mporeis na baleis timi 30 E pou einai arketa akribi gia na apotrepsei kapoious kai sxetika omali gia kapoion epaggelmatia.
2. Auta ta deiarkeias pws dianemontai stin Ellada? Giati edw (ektos tou oti exoun kleisei oi listes gia tis megales omades) prepei na dwseis ola sou ta stoixeia gia na pareis tetoia eisitira. Katopin autou, 200 kameres se parakolouthoun synexws mesa kai exw apo to gipedo. Ean parektrapeis, blepeis to prosopo sou stis bradynes eidiseis fardia platia me lezanta: "O kyrios, gronthokopise agria 12xrono sto gipedo. Ean xerete poios einai tilefoniste empisteutika" klp.
3. Osoi exoun syllifthei sto parelthon gia opoiodipote symban pou exei na kanei me to podosfairo anagkazontai na parousiastoun sto topiko tous tmima kai na parakolouthisoun ekei ton ekastote agwna.
4. Gia to Euro2004 sygkekrimena afairountai ta diabatiria autwn kai episis pali prepei a parousiastoun sto tmima.
5. Ta stoixeia tous ta dinei i Scotland Yard stis arxes tis ekastote xwras opou yparxei prwtathlima (Portogalia px) kai tous apagoreutai i eisodos se auti tin xwra.
6. Undercover astynomikoi, paratan douleia kai oikogeneia gia na zisoun ws hooligan, gia distimata mexri kai 3 xronia akolouthontas tis pio hard core omades kai katagrafontas ta panta etsi wste otan ftasei i stigmi tis syllipsis ta stoixeia na einai adiasista.
Tha mporousa na grafw olo to brady gia auto to thema alla epeidi den exw teleiwsei akoma apo ti douleia sas afinw na skefteite kata poson thelete na exete tetoia metra. Egw exontas dei tin terastia diafora pou kanoun sta Agglika gipeda eimai enthermos ypostiriktis. |
|
Back to top |
|
|
savroulis Stadium Expert
|
Posted: Thu May 06, 2004 10:43 pm Post subject: |
|
|
ωραία τα λές!!!!
αλλά στη χώρα του παραλόγου και του μη μου άπτου, Ελλάδα, αυτά που λές τους θυμίζουν τυρανία και χούντα!!!!
Εδώ τις κάμερες για τους ολυμπιακούς αγώνες, υπαριθμόν 300 όλες και όλες! με το που τελειώσουνε οι αγωνες τις θέλουνε ξηλωμένες!! ενώ γνωρίζουνε ότι θα κάνουνε καλό στο κυκλοφοριακό! σε ατυχήματα που δεν υπάρχουνε μάρτυρες, σε πολλά και δίαφορα καθημερινά προβλήματα!!!
αλλά όχι η κυρα κατίνα και η θείτσες βάζουνε βέτο πρψσοικού απορρήτου@@@ λές και το κράτος τους ενδιαφέρει ο κάθε μικρός της τρελούπολης μας!@!!!!! Ημαρτον!!!! αλλά όπως ξεκίνησα !ΕΛΛΔΑΡΑ μας αθάνατη!!! |
|
Back to top |
|
|
losada7 Moderator
|
Posted: Fri May 07, 2004 1:12 am Post subject: |
|
|
Αυτό έχει να κάνει με προσωπικά βιώματα. Εγώ την καταλαβαίνω την κυρα κατίνα που δεν θέλει τις κάμερες γιατί έχει ζήσει και μία χούντα και την τρομάζει μόνο η ιδέα ότι υπάρχει τέτοιο διαβολομηχάνημα πόσο μάλλον να την παρακολουθεί και να την ηχογραφεί κι όλας.
Όπως εν μέρει καταλαβαίνω και τον νεουορκέζο που έχει χεστεί πάνω του με την ιδέα να έρθει στην πόλη μας να παρακολουθήσει αγώνες μετά απ αυτά που ακούει κάθε μέρα για την τρομοκρατία από τα κανάλια του.
Ο κάθε λαός έχει τα βιώματα του και τη ψυχοσύνθεση του. |
|
Back to top |
|
|
marin Stadium Expert
|
Posted: Fri May 07, 2004 1:30 am Post subject: |
|
|
Exeis dikio alla se mia dimokratiki kai eunomoumeni politeia, kanenas den tha eprepe na fobatai.
Ola ta parapanw metra pou anefera kai alla polla pou bariemai na katsw na ta grapsw exoun telika apomonwsei mia omada "opadwn" tis taxews twn 1000 anthropwn se enan plithismo 60 ekatomyriwn. Kaneis allos den exei prosblithei apo auta ta metra.
Giati etsi opws exoun ta pragmata auti ti stigmi pou einai to diko mou anauthereto dimokratiko dikaioma, na briskomai sto gipedo? As min xexname oti ta dimokratika dikaiomata tou kathenos teleiwnoun ekei pou arxizoun na katapatoun tis eleutheries kai ta dikaiomata tou synanthropou tou.
Opws eipa kai pio panw meta apo prosopiki empeiria eimai enthermos ypostiriktis olwn autwn twn metrwn. Den me peirazei katholou pou bgenw perpatontas apo to Old Trafford kai to pio dyskolo pou exw na skeftw einai pws tha apofygw tin kinisi! |
|
Back to top |
|
|
Giorgos Stadium Expert
|
Posted: Fri May 07, 2004 4:05 am Post subject: |
|
|
Στην Αγγλία όμως μάλλον το έχουν παρακάνει λιγάκι...Κάπου διάβαζα ότι έχουν τοποθετηθεί πάνω απο 3500 κάμερες παρακολούθησης!!Και δεν αναφέρομαι σε αυτές εντός των γηπέδων..Έχουν μετατρέψει το Λονδίνο κι άλλες πόλεις σ'ένα μεγάλο big brother δήθεν για τη προστασία του κοσμου!!Συγγνώμη αλλά σε αυτό θα διαφωνήσω!Δεν είναι λύση να παρακολουθούμε με κάμερες διαρκώς όλο το κόσμο δήθεν για να τον προστατεύσουμε!!Σε λίγο θα μας βάλουν κ σε κλουβιά κ θα μας βγάζουν βόλτα με λουράκι,για να'μαστε κατα τ'άλλα "ασφαλείς"..!!! Δε ξέρω η κυρα-κατίνα γιατί δε τις θέλει,εγώ όμως ξέρω ότι οι 300 κάμερες μετά γίνονται 1000,5000 κ πάει λέγοντας..Μέχρι που καταλήγουμε σ'αυτο που'λεγα παραπάνω χαριτολογώντας..Αν ηταν δε πήγαινα στο fame story;Θα 'βγαζα λεφτά,θα γνώριζα κ τη Μάρω! Μια είναι η συνταγή:ΠΑΙΔΕΙΑ!Κ τήρηση των νόμων!Η οποία επιτυγχάνεται κ μέσω άλλων απλούστερων,μα εξίσου αποτελεσματικών μέτρων που δεν καταπατούν τα προσωπικά μου δικαιώματα κ την ατομική μου ελευθερία...!Δε ξέρω αν για καποιους είμαι συντηρητικός ή ανθρωπος "εκτός του καιρού μας",εγώ όμως πιστεύω οτι είμαι απλά ΕΛΛΗΝΑΣ!!Και πίστεψέ με φίλε μου δε μου 'κανε ΚΑΘΟΛΟΥ εντύπωση που κανείς Αγγλος δεν αντέδρασε μ'αυτά τα μέτρα..(Εδώ δεν έχουν αντιδράσει γι'άλλα..)Τις "αντιδράσεις" τους τις βλέπουμε το καλοκαίρι στα νησιά μας!!Όσο για το νεουρκέζο,αν "χέστηκε" απ'το τελευταίο γγνός,στη χώρα του τι θα'πρεπε να κάνει;; Που τα τρομ.χτυπήματα είναι υπερδιπλάσια σε συχνότητα αλλα κ σε μέγεθος! Τέλοσπάντων,καλύτερα να σταματήσω εδώ γιατι πήρα φόρα..(τι μ'έπιασε 4.30 το βράδυ;; ) Ζητώ συγγνώμη για το μέγεθος(του post ε..) αλλά κ την αγανάχτηση μου που δεν οφείλεται σε σας,απλά όταν ακούω "παρακολούθηση" κάτι με πιάνει..
Last edited by Giorgos on Fri May 07, 2004 4:22 am; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
|
Giorgos Stadium Expert
|
Posted: Fri May 07, 2004 4:12 am Post subject: |
|
|
Υ.Γ:Ούτε εμένα μ'ενοχλεί όταν είμαι στ'αμάξι με τη κοπελιά μου κ δεν ανησυχώ μη με πάρει καμμια κάμερα κ με βγάλουν σε κανα μεταμεσονύχτιο με σήμα "Ακατάληλον".... |
|
Back to top |
|
|
|